slovenka
|
ojla pupe, ja, mene tudi utrujenost daje. Prej po kosilu se mi prav nič ni dalo. Smo šli vsi trije malo v posteljo, onadva sta norela, jaz sem pa ju gledala. In po pol ure mi je bilo že boljše. Sem bila v službi, pa me je zamorila ena podiplomska študentka, ki že en teden izsiljuje pozitivno oceno. Je starejša od mene in zelo vsiljiva, ko ji pa ne uspe, pa v jok. Zdaj pa še kar po mailu teži. So pa mi rekle sodelavke, katerim sem se potožila, da si niso mislile, da sem jaz tako trden karakter, da me solze ne prepričajo Drugače sem pa dobila vabilo na slavno sejo državnega zbora ob 5. obletnici članstva v EU. Pa celo razmišljam, da bi šla Pupa se pa non stop spušča opore, samo nekaj mora imeti v rokah, knjigico ali kaj takega, pa jo drži in stoji in stoji. Verjetno ima občutek, kot da se drži česa stabilnega Izabela, bravo za stopnice Naša tudi gre gor, samo še ni šla celo nadstropje, sploh pa ne po zavitih. Mene zdaj bolj zanima, kako jo naučiti navzdol, ker gre iz dnevne na teraso, tam so pa 4 stopnice dol na travo, pa Sofija non stop tam sedi in gleda dol, jaz jo pa pazim... pravijo nekateri, da se mali naučijo rikverc iti dol po stopnicah... samo bomo morali še malo počakati do takrat. Grem. Lepo bodite!