|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
26.4.2009 15:23:06   
Anonimen
čakam, da se mali zbudi, pa gremo pol na en piknik - za rojstvo enga dojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
26.4.2009 15:23:31   
Anonimen
in seveda sm odprla stran - kako je ne bi, če sem pa sama tukaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
26.4.2009 15:24:06   
Anonimen
še malo pa bom tam na Zadnje s foruma samo Lukčevo slikco gledalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
26.4.2009 15:25:08   
Anonimen
meša se mi od dolgčasa - moj gleda formulo - ful zanimivo resuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
26.4.2009 18:02:20   
Samsa
Daaan user posted image

Mi smo se danes potepali po Mozirskem gaju  - imajo veliiiiiiiiko leeeeepiiiiih rožiiiiiiiiiiic user posted image user posted image
Nekaj fotk:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
26.4.2009 19:29:54   
alea01
hej hoj mamičkeuser posted image

Uf, ste naklofaleuser posted image

nya- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da gljivice ćimprej grejo stran....šic in super si se spomnila, da boš prodajala svoje slikice. Res so čudovite. Govorim iz prve roke, saj sem nekaj slikic videla v živouser posted image

samsa- čudovite slikice, čudovita Lara. no, mi smo se pa danes pogajali ali bi šli v mozirski gaj ali v arboretum in na koncu nas je pol bila za eno, pol za drugo, čas je bežal in smo lepo ostali domauser posted image user posted image

Mi smo bili včeraj na poroki v avstriji. Kaj naj rećem.....lačni smo prišli domovuser posted image user posted image user posted image . Bolj malo hrane, še tisto kar je bilo je zmanjkalo zame, ker sem takrat Izabelo hranila in pol je ostalo samo tini mini rižauser posted image ..da ne govorim kako sem bila lačna.... Čist drugačna ohcet k pri nas...
Izabela je bila zeeeeeeeeeelo pridna. niti enkrat ni pojokcala, niti sitnarila..nič. Režala se je cel dan, spala nič. Ko je bila muzika, je ploskala in vriskala...vsaj eden, da je vriskal na ohcetiuser posted image . Je bila budna do 22.30. Glede nato, da gre spat ob 19.00. sicer smo pa takrat šli domov, ker je že šla zabava proti koncu in je folk že odhajaluser posted image ... Zanimivouser posted image .... Drgač je bila pa lepa poroka. Kočija in vse kar paše zravenuser posted image user posted image
aja....še nekaj zanimivega. Sem napekla prekmursko gibanico za ohcet na nevestino željo. Prinesemo tja in ena gospa reče drugi gospe, da naj da hitro v skrinjo. In tako je gibanica pristala v skrinji in je nobeden od svatov ni jedeluser posted image user posted image user posted image

aja...slovenka.....avto je fenomenalenuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 26.4.2009 19:31:52 >

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
26.4.2009 19:41:18   
Anonimen
Čeruser posted image

Samsa , super izlet ste imeli user posted image user posted image user posted image

Nya, upam, da se kmal rešite glivic user posted image

Alea01, vaša Izabela je faca user posted image gibanica pa v skrinji user posted image kdo bi razumel te ženske user posted image

Mi po tanovem spimo samo še po kosilu in je kar ok tako, ker zvečer mala zaspi na flaši, tako, da moramo vse rituale zrihtat pred flašo, vključno umivanje zob user posted image kaj pa naj drugega, so vsaj umitiuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3557
26.4.2009 19:47:51   
alea01
Sem vedela, da sem neki pozabila.

kleopatra:

Sadni sladoled:

50 dag sadja
20 dag sladkorja
2 jajci
2 sladki smetani

Jajca in sladkor penasto umešamo. Posebej stepemo sladko smetano in vse skupaj zamešamo v miksano sadje. Sladoled naložimo v kozarčke in postavimo v skrinjo.

Čokoladni sladoled:

150 ml vode
150 g sladkorja
3 žlice kakava v prahu
60 g narezane temne čokolade
125 ml stepane smetane

Vodo in sladkor mešamo v kozici na majhnem ognju, da se sladkor stopi. Odstavimo, vmešajmo kakav in stepemo. Pustimo, da zavre, ves čas mešajmo, kuhajmo 5 minut. Odstavimo, dodamo čokolado, mešajmo, da se stopi. Pustimo, da se ohladi, nato stepemo in postavimo v hladilnik za eno uro. Stepeno smetano vmešajmo v čokoladno kremo in dajmo v primerno posodo. Damo v skrinjo.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
26.4.2009 19:48:39   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: alea01
nya- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da gljivice ćimprej grejo stran....šic in super si se spomnila, da boš prodajala svoje slikice. Res so čudovite. Govorim iz prve roke, saj sem nekaj slikic videla v živouser posted image

Pod to se podpišem user posted image  Želim ti, da čimprej najdeš boljšo službo user posted image user posted image user posted image

Gibanica v skrinjouser posted image     Storjen je bil veliiiiiiiiiik GREH user posted image

Poroka v AUT na tak način - nič novega

< Sporočilo je popravil Samsa -- 26.4.2009 19:49:29 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
26.4.2009 19:51:44   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
rituale pred flašo, vključno umivanje zob user posted image kaj pa naj drugega, so vsaj umitiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz ji tudi ne utegnem umivat zobka po hranjenju zvečer,  ker zakomira vmes user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
26.4.2009 19:56:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

rituale pred flašo, vključno umivanje zob user posted image kaj pa naj drugega, so vsaj umitiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz ji tudi ne utegnem umivat zobka po hranjenju zvečer,  ker zakomira vmes user posted image user posted image

user posted image sej zato pa jih pred hranjenjem user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3561
26.4.2009 19:57:11   
alea01
čer didlinaa, samsauser posted image

Naša pa samo v posteljici zaspi. Zato pa kadar smo na potepu ne spi...razen v avtu. Na rokah še ni nikoli zaspala in tudi, če je čist aut od zaspanosti....ma ni šans....Budna mora v posteljico, da se še mal z zajčkom pocrklja in pol zaspi in seveda z umitimi zobmiuser posted image user posted image user posted image -mal zezam didlino user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
26.4.2009 20:01:23   
Anonimen
No, naša je tud zdej ratala taka, da ne sme res čisto nič zaspat čez dan, zato sem ukinla dopoldansko spanje in potem po kosilu kar pade dol.user posted image   In to je to do večera. Takrat spet kar pade v komo ko je na flaši.

Na rokah pa tud naša ni vajena zaspat. v bistvu že od vsega začetka zaspi sama v postelji. Ima tud enga tazga zajca, korenček je flurestenčen in bi ga še tamala pojedla, če bi bil užiten.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3563
26.4.2009 20:07:14   
Samsa
Na rokah pa tud naša ni vajena zaspat. v bistvu že od vsega začetka zaspi sama v postelji. Ima tud enga tazga zajca, korenček je flurestenčen in bi ga še tamala pojedla, če bi bil užiten.user posted image

Tudi Lara ne zaspi na rokah ( zvečer ), ampak v posteljici  in to brez zajcauser posted image . Najprej pade skup, ko mora flašo vlečt, pol do posteljice se pa glih predrami - tako, da ne zaspi na rokah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
26.4.2009 20:10:36   
Anonimen
Jaz bi pa zdej gibanico jedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj Alea, si mi dala mal lakote user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3565
26.4.2009 20:11:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Tudi Lara ne zaspi na rokah ( zvečer ), ampak v posteljici  in to brez zajcauser posted image . Najprej pade skup, ko mora flašo vlečt, pol do posteljice se pa glih predrami - tako, da ne zaspi na rokah user posted image

No, če sa naša miš predrami, smo dobri za nadaljno 1 uro igranja, tečnobe...user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3566
26.4.2009 20:11:32   
alea01

Jaz bi pa zdej gibanico jedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj Alea, si mi dala mal lakote user posted image

v avstriji v skrinji je veeeeeeeeliko gibanice......80kosovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
26.4.2009 20:17:13   
Anonimen

v avstriji v skrinji je veeeeeeeeliko gibanice......80kosovuser posted image

WTF????? Tolk si jih spekla?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
26.4.2009 20:21:23   
alea01
didlinaa, se sliši pa res ogromno. Dva velika pekača sem napekla in pol razrezala na kose, ampak niso tako veliki kosi k v gostilni.user posted image ....pol manjši...da lahko vzameš v roko in ješ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
26.4.2009 20:22:11   
Anonimen
Aha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam tiste babnce ne vedo kaj je dobro očitnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3570
26.4.2009 20:27:53   
alea01
ali pa vejo, da NI dobro in raje pospravijo v skrinjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
26.4.2009 20:31:22   
Anonimen

ali pa vejo, da NI dobro in raje pospravijo v skrinjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image nene, ti dobro pečeš, kolk pravjo pupe tu gor, ki so že jedle tvoje specialitete.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3572
26.4.2009 21:12:28   
lunca14
Kok je pa moj mišek priden-maj,ne morte verjet,očitno so mu še nekaj začaral pri operaciji,danes smo meli pri nas fešto,ker je sestrica praznovala 40 let,meli povno obiskov in tudi otrok,a smo mu rekli,da ne sme ven,in ne noret po hiši,in je cel dan lepo se igral,risal,na koncu,dneva,pa naju pokliče v hišo in pravi,da ima presenečenje za naju..in to je bilo,to,da je pospravil vse igrače in vse stvari po stanovanju,in sedaj barva pobarvanke,res je neverjetno priden.Naj tako tudi ostane.Jaz pa sem bla tud mravljica,dopoldne sva,na parceli okopala vse orehe 150,jih je,potem pa sem bla par ur v kuhinji,potem pa pomivanje,za pogostitev 25 ljudi.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
26.4.2009 21:20:17   
Anonimen
Bravo Maj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca, ti si pa res pridna. Kako zmoreš 3 otroke, parcela, sadovnjaki, gostija user posted image jest bi kar ušlauser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3574
26.4.2009 21:48:30   
lunca14

Bravo Maj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca, ti si pa res pridna. Kako zmoreš 3 otroke, parcela, sadovnjaki, gostija user posted image jest bi kar ušlauser posted image kam,bi pa šla?

.................kaj pa vem,nekak že gre,sm pa danes zmatrana in zaspana,tako,da bom kar peketala v posteljo

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.