Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 15:23:06
|
|
|
|
Anonimen
|
čakam, da se mali zbudi, pa gremo pol na en piknik - za rojstvo enga dojenčka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 15:23:31
|
|
|
|
Anonimen
|
in seveda sm odprla stran - kako je ne bi, če sem pa sama tukaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 15:24:06
|
|
|
|
Anonimen
|
še malo pa bom tam na Zadnje s foruma samo Lukčevo slikco gledala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 15:25:08
|
|
|
|
Anonimen
|
meša se mi od dolgčasa - moj gleda formulo - ful zanimivo res
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 18:02:20
|
|
|
|
Samsa
|
Daaan Mi smo se danes potepali po Mozirskem gaju - imajo veliiiiiiiiko leeeeepiiiiih rožiiiiiiiiiiic Nekaj fotk:
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 19:29:54
|
|
|
|
alea01
|
hej hoj mamičke Uf, ste naklofale nya- da gljivice ćimprej grejo stran....šic in super si se spomnila, da boš prodajala svoje slikice. Res so čudovite. Govorim iz prve roke, saj sem nekaj slikic videla v živo samsa- čudovite slikice, čudovita Lara. no, mi smo se pa danes pogajali ali bi šli v mozirski gaj ali v arboretum in na koncu nas je pol bila za eno, pol za drugo, čas je bežal in smo lepo ostali doma Mi smo bili včeraj na poroki v avstriji. Kaj naj rećem.....lačni smo prišli domov . Bolj malo hrane, še tisto kar je bilo je zmanjkalo zame, ker sem takrat Izabelo hranila in pol je ostalo samo tini mini riža ..da ne govorim kako sem bila lačna.... Čist drugačna ohcet k pri nas... Izabela je bila zeeeeeeeeeelo pridna. niti enkrat ni pojokcala, niti sitnarila..nič. Režala se je cel dan, spala nič. Ko je bila muzika, je ploskala in vriskala...vsaj eden, da je vriskal na ohceti . Je bila budna do 22.30. Glede nato, da gre spat ob 19.00. sicer smo pa takrat šli domov, ker je že šla zabava proti koncu in je folk že odhajal ... Zanimivo .... Drgač je bila pa lepa poroka. Kočija in vse kar paše zraven aja....še nekaj zanimivega. Sem napekla prekmursko gibanico za ohcet na nevestino željo. Prinesemo tja in ena gospa reče drugi gospe, da naj da hitro v skrinjo. In tako je gibanica pristala v skrinji in je nobeden od svatov ni jedel aja...slovenka.....avto je fenomenalen
< Sporočilo je popravil alea01 -- 26.4.2009 19:31:52 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 19:41:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer Samsa , super izlet ste imeli Nya, upam, da se kmal rešite glivic Alea01, vaša Izabela je faca gibanica pa v skrinji kdo bi razumel te ženske Mi po tanovem spimo samo še po kosilu in je kar ok tako, ker zvečer mala zaspi na flaši, tako, da moramo vse rituale zrihtat pred flašo, vključno umivanje zob kaj pa naj drugega, so vsaj umiti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 19:47:51
|
|
|
|
alea01
|
Sem vedela, da sem neki pozabila. kleopatra: Sadni sladoled: 50 dag sadja 20 dag sladkorja 2 jajci 2 sladki smetani Jajca in sladkor penasto umešamo. Posebej stepemo sladko smetano in vse skupaj zamešamo v miksano sadje. Sladoled naložimo v kozarčke in postavimo v skrinjo. Čokoladni sladoled: 150 ml vode 150 g sladkorja 3 žlice kakava v prahu 60 g narezane temne čokolade 125 ml stepane smetane Vodo in sladkor mešamo v kozici na majhnem ognju, da se sladkor stopi. Odstavimo, vmešajmo kakav in stepemo. Pustimo, da zavre, ves čas mešajmo, kuhajmo 5 minut. Odstavimo, dodamo čokolado, mešajmo, da se stopi. Pustimo, da se ohladi, nato stepemo in postavimo v hladilnik za eno uro. Stepeno smetano vmešajmo v čokoladno kremo in dajmo v primerno posodo. Damo v skrinjo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 19:48:39
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 nya- da gljivice ćimprej grejo stran....šic in super si se spomnila, da boš prodajala svoje slikice. Res so čudovite. Govorim iz prve roke, saj sem nekaj slikic videla v živo Pod to se podpišem Želim ti, da čimprej najdeš boljšo službo Gibanica v skrinjo Storjen je bil veliiiiiiiiiik GREH Poroka v AUT na tak način - nič novega
< Sporočilo je popravil Samsa -- 26.4.2009 19:49:29 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 19:51:44
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa rituale pred flašo, vključno umivanje zob kaj pa naj drugega, so vsaj umiti Jaz ji tudi ne utegnem umivat zobka po hranjenju zvečer, ker zakomira vmes
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 19:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa rituale pred flašo, vključno umivanje zob kaj pa naj drugega, so vsaj umiti Jaz ji tudi ne utegnem umivat zobka po hranjenju zvečer, ker zakomira vmes sej zato pa jih pred hranjenjem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 19:57:11
|
|
|
|
alea01
|
čer didlinaa, samsa Naša pa samo v posteljici zaspi. Zato pa kadar smo na potepu ne spi...razen v avtu. Na rokah še ni nikoli zaspala in tudi, če je čist aut od zaspanosti....ma ni šans....Budna mora v posteljico, da se še mal z zajčkom pocrklja in pol zaspi in seveda z umitimi zobmi -mal zezam didlino
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 20:01:23
|
|
|
|
Anonimen
|
No, naša je tud zdej ratala taka, da ne sme res čisto nič zaspat čez dan, zato sem ukinla dopoldansko spanje in potem po kosilu kar pade dol. In to je to do večera. Takrat spet kar pade v komo ko je na flaši. Na rokah pa tud naša ni vajena zaspat. v bistvu že od vsega začetka zaspi sama v postelji. Ima tud enga tazga zajca, korenček je flurestenčen in bi ga še tamala pojedla, če bi bil užiten.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 20:07:14
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Na rokah pa tud naša ni vajena zaspat. v bistvu že od vsega začetka zaspi sama v postelji. Ima tud enga tazga zajca, korenček je flurestenčen in bi ga še tamala pojedla, če bi bil užiten. Tudi Lara ne zaspi na rokah ( zvečer ), ampak v posteljici in to brez zajca . Najprej pade skup, ko mora flašo vlečt, pol do posteljice se pa glih predrami - tako, da ne zaspi na rokah
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 20:10:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi pa zdej gibanico jedla joj Alea, si mi dala mal lakote
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 20:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Na rokah pa tud naša ni vajena zaspat. v bistvu že od vsega začetka zaspi sama v postelji. Ima tud enga tazga zajca, korenček je flurestenčen in bi ga še tamala pojedla, če bi bil užiten. Tudi Lara ne zaspi na rokah ( zvečer ), ampak v posteljici in to brez zajca . Najprej pade skup, ko mora flašo vlečt, pol do posteljice se pa glih predrami - tako, da ne zaspi na rokah No, če sa naša miš predrami, smo dobri za nadaljno 1 uro igranja, tečnobe...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 20:11:32
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaz bi pa zdej gibanico jedla joj Alea, si mi dala mal lakote v avstriji v skrinji je veeeeeeeeliko gibanice......80kosov
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 20:17:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaz bi pa zdej gibanico jedla joj Alea, si mi dala mal lakote v avstriji v skrinji je veeeeeeeeliko gibanice......80kosov WTF????? Tolk si jih spekla?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 20:21:23
|
|
|
|
alea01
|
didlinaa, se sliši pa res ogromno. Dva velika pekača sem napekla in pol razrezala na kose, ampak niso tako veliki kosi k v gostilni. ....pol manjši...da lahko vzameš v roko in ješ
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 20:22:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha Sam tiste babnce ne vedo kaj je dobro očitno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 20:27:53
|
|
|
|
alea01
|
ali pa vejo, da NI dobro in raje pospravijo v skrinjo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 20:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ali pa vejo, da NI dobro in raje pospravijo v skrinjo nene, ti dobro pečeš, kolk pravjo pupe tu gor, ki so že jedle tvoje specialitete.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 21:12:28
|
|
|
|
lunca14
|
Kok je pa moj mišek priden-maj,ne morte verjet,očitno so mu še nekaj začaral pri operaciji,danes smo meli pri nas fešto,ker je sestrica praznovala 40 let,meli povno obiskov in tudi otrok,a smo mu rekli,da ne sme ven,in ne noret po hiši,in je cel dan lepo se igral,risal,na koncu,dneva,pa naju pokliče v hišo in pravi,da ima presenečenje za naju..in to je bilo,to,da je pospravil vse igrače in vse stvari po stanovanju,in sedaj barva pobarvanke,res je neverjetno priden.Naj tako tudi ostane.Jaz pa sem bla tud mravljica,dopoldne sva,na parceli okopala vse orehe 150,jih je,potem pa sem bla par ur v kuhinji,potem pa pomivanje,za pogostitev 25 ljudi.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 21:20:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo Maj. Lunca, ti si pa res pridna. Kako zmoreš 3 otroke, parcela, sadovnjaki, gostija jest bi kar ušla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 26.4.2009 21:48:30
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Bravo Maj. Lunca, ti si pa res pridna. Kako zmoreš 3 otroke, parcela, sadovnjaki, gostija jest bi kar ušla kam,bi pa šla? .................kaj pa vem,nekak že gre,sm pa danes zmatrana in zaspana,tako,da bom kar peketala v posteljo
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.