Anonimen
|
Cer AS,super,da ste sli na kosilo in da je bilo z sladkorjem vse v redu Alea,hvala za recepta.Bom naredila cokoladnega .Ves kaj me zanima:ti kar veliko peces,pa recimo zdaj toliko gibanic...jih to delas zvecer,ko tamala zaspi,imas takrat varstvo ali kar ob Izabeli,ker je ona tako pridna? Meni tezko uzpe kaj vec v kuhinji postoriti ob Meri...ali se me za noge drzi,ali predale odpira in si prste pripira ...tako da ce kaj pecem,zvecer,ali ko spi. Samsa,zelo lepo,cudovite roze,si kar oci spocijes,kaksne so bile sele vonjave,mmmm .Lara lustkana seveda,ampak drugic vec nje kot rozic ,oz.oboje Polma,kako je z ucki,mi je veckrat na misel padlo..nic nisi napisala .Ti kar pridi,bo piknik . Lunca,ti pa si...sem hotla mal pojokcat,kolk sem utrujena,sem danes res ves dan delala(celo 3 velike vrece odpadkov sem nabrala,ker moz jutri lahko nese v kontejner,pa je bilo vse na brzino,a se sploh nikjer ne pozna,da je kaj manj ),pa na balkonu presajala...no in preberem,koliko dreves si ti okopala ...od kot ti le toliko energije,plus se dojis?Maj je po tebi,ko je tako priden . Slovenka,ti kar sama roze postimaj,bos vidla,.to sploh ni tak bav bav.Pa se Sofija ti naj pomaga,saj ima ze prakso . Didlinaa,fino da je tvoj nazaj in da si utrujena od lenobe Grem se mal pred tv.Nocko
|