|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
26.4.2009 22:03:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Bravo Maj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca, ti si pa res pridna. Kako zmoreš 3 otroke, parcela, sadovnjaki, gostija user posted image jest bi kar ušlauser posted image kam,bi pa šla?

.................kaj pa vem,nekak že gre,sm pa danes zmatrana in zaspana,tako,da bom kar peketala v posteljo

Jest sem zmatrana od lenobe user posted image user posted image user posted image

Zdej je pršu moj domov iz Srbije, tak da kar grem.user posted image Se nismo videl 2 dni in je šel taprvo tamalo gledat v postelco in jo kar gleda in gleda....user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
26.4.2009 22:18:23   
polma
Hejhoj!

Nya,nimam besed, preklete svinje, lahko jih je sram!!!

lunca, user posted image   za izgubljene kg, pa za pridnega user posted image maja, sploh pa za 150 dreves. halooo, ženska -ti nisi normalna. Kakšno kri maš-plavo al zeleno?!? user posted image user posted image user posted image

alea, pol velja da smo slovenci vesel debel narod, zdaj je potrjeno, da smo za žur-je izabela že pokazala avstrijcem, kako se ponočujeuser posted image !

kleo-torej zdej če pridem k tebi ne bom pasla rož po balkonu, HB, ampak bova pekle čevapčiče.user posted image P.s.zakaj moški tako radi pečejo na žaru<' in-zakaj jih moramo vedno pohvalit user posted image user posted image ?

Zdaj ne vem čist točno kaj moram še komentirat. Najbolj me je razjezila svinjarija, ki so si jo privoščli s tabo, nya, mater jim.

Ostalim pa pošiljam user posted image ,.

Aja-  samsa-rožce so lepe, ampak lara je najnajlepša dišeča rožica, tako da drugič malo manj tulipanov in več lare, prosim. Kako je fensi uštimana user posted image .

tako..jaz sem mela včer in dans familje iz obeh strani tukaj. moram reči-tolk se pritožujem nad malim stanovanjem, ampak-ko pride sezona in mi odpremo atrij, je naše stanovanje zakon. tako da že dvs dni imamo piknike...kaj šele bo do konca praznikov...

p.s.nismo dobili vrtca....samo nisem niti presenečena, ker sva dala prošnje v vrtce v centru in na poti v službo, ker mi je tako lažje-imam mamo nekje na polovici vmes, pa gre tut tamala dostikrat k njej. mah, itak pa imam podaljšano porodniško, pol bo pa mami pazila nanj. To je pa še boljše.

Nič, uživajte!!!!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
26.4.2009 22:20:36   
polma

Bravo Maj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca, ti si pa res pridna. Kako zmoreš 3 otroke, parcela, sadovnjaki, gostija user posted image jest bi kar ušlauser posted image kam,bi pa šla?

.................kaj pa vem,nekak že gre,sm pa danes zmatrana in zaspana,tako,da bom kar peketala v posteljo

Jest sem zmatrana od lenobe user posted image user posted image user posted image

Zdej je pršu moj domov iz Srbije, tak da kar grem.user posted image Se nismo videl 2 dni in je šel taprvo tamalo gledat v postelco in jo kar gleda in gleda....user posted image

Opa, mami, kako bo šele tebe zdaj gledal user posted image !!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
26.4.2009 22:41:58   
slovenka
Ojla pupe,

samo na kratko se oglasim.

Smo bili danes na 1. RD pri sosedovi pupiki. Lepo sama hodi... samo se je čudila, kaj toliko ljudi pri njih dela user posted image Sofija je bila pa tako pridna, vse jo je zanimalo, igrala se je z drugimi otroki, veliko papcala... Je bil fajn dan.

Jutri pa pridejo naši, ker baje moram zaradi avta pizze častiti in gremo v pizzerijo za kosilo. Mislim, komaj za avto nabereš ojrčke, potem te pa še dalje ogulijo user posted image user posted image user posted image Bom probala mamo izkoristiti, da mi ob tej priliki še rože presadi v korita, ker še čakajo v kleti. Sem mala preračunljivka, ne? user posted image

Grem spat. user posted image

Aja, alea - čudni so - uboga gibanica, ti pa lačna. Sva bila z mojim enkrat na enem poročnem pikniku in so čevapčiče pekli samo v eni mali ponvi - je tudi moj potem jamral zaradi lakote. Pri nas se pa kotel s pečenkami naredi, pa klobas in perutničk........... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
26.4.2009 22:51:09   
aleksandra silvija
Čeeeeeeeeeeeeeeeeer!user posted image

Ups, sem morala fino pogledat, če sem na pravem naslovuuser posted image user posted image user posted image .

Kaj naj sploh komentiram?
Nya--to je res grdo, kar so naredili. Ampak boš videla, da boš našla zase nekaj pametnega. Sploh pa si umetnica, ustvarjalna. Držim pesti zate!

Lunca--iii kako priden je Maj in user posted image user posted image user posted image za prestano operacijo, za tvojo pridnost, izgubljene kg,...

Polma in Kleo ---user posted image user posted image user posted image za otvoritev sezone piknikov!

Lara--rožica med rožicami!

Alea- 80 kosov gibanice v skrinjo?! user posted image

Mi smo bili včeraj v Podčetrtku in šli celo na večerjo v restavracijo in preživeliuser posted image . Res smo zvlekli na mizo vso našo dodatno opremo, a smo se najedli in še sladkorji niso ponoreli--in najvažnejše--KUHINJA JE OSTALA ČISTA!!!user posted image

Danes smo šli na "pohod" čez okoliške vasi- enih 10 km.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
26.4.2009 22:53:29   
aleksandra silvija
Avto moraš "zapit" ni druge!user posted image HB, da so to pizze in ne res kaj "za zapit". Kako bi potem tvoja mama sadila rože?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
26.4.2009 23:50:09   
Anonimen
Cer

AS,super,da ste sli na kosilo in da je bilo z sladkorjem vse v reduuser posted image
Alea,hvala za recepta.Bom naredila cokoladnegauser posted image .Ves kaj me zanima:ti kar veliko peces,pa recimo zdaj toliko gibanic...jih to delas zvecer,ko tamala zaspi,imas takrat varstvo ali kar ob Izabeli,ker je ona tako pridna?
Meni tezko uzpe kaj vec v kuhinji postoriti ob Meri...ali se me za noge drzi,ali predale odpira in si prste pripirauser posted image ...tako da ce kaj pecem,zvecer,ali ko spi.

Samsa,zelo lepo,cudovite roze,si kar oci spocijes,kaksne so bile sele vonjave,mmmmuser posted image .Lara lustkana seveda,ampak drugic vec nje kot rozic ,oz.obojeuser posted image  

Polma,kako je z ucki,mi je veckrat na misel padlo..nic nisi napisalauser posted image .Ti kar pridi,bo piknikuser posted image .

Lunca,ti pa si...sem hotla mal pojokcat,kolk sem utrujena,sem danes res ves dan delala(celo 3 velike vrece odpadkov sem nabrala,ker moz jutri lahko nese v kontejner,pa je bilo vse na brzino,a se sploh nikjer ne pozna,da je kaj manjuser posted image ),pa na balkonu presajala...no in preberem,koliko dreves si ti okopalauser posted image ...od kot ti le toliko energije,plus se dojis?Maj je po tebi,ko je tako pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Slovenka,ti kar sama roze postimaj,bos vidla,.to sploh ni tak bav bav.Pa se Sofija ti naj pomaga,saj ima ze praksouser posted image .

Didlinaa,fino da je tvoj nazaj in da si utrujena od lenobeuser posted image

Grem se mal pred tv.Nockouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3582
27.4.2009 0:04:37   
polma
Gledala sem film o 8 letnem dečku med 2.svetovno vojno v nemčiji, ki misli da je koncentracijsko taborišče, katerag poveljnik je njegov oče, kmetija in ima tam tudi 8 letnega prijateljčka žida, igrata se skozi ograjo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ubobi otroci vsega sveta, ki so kdaj trpeli, trpijo in bojo trpeli.
Človek je najhujša zverina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
27.4.2009 0:09:17   
Anonimen
Oj Polma.Mislim,da sem tudi jaz tega gledala.Je italijanski?
Ravn nekaj gledam Ranning Scared,pa sem hotla pogledat vsebino na netu,bo kmalu konec,pa sem ravn v en pretresljiv del uletela...seveda,prej se na rr,ce je slucajno ktera pokonciuser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
27.4.2009 0:20:34   
polma
Kleo za učke-sem dobila recept za mazilo Tobrex. Pol sem pa ga skušala vseeno pozdravit z mojim mlekom pa ga umivala s fiziološko ampak sem obupala dans pred spanjem in mu dala mazilo. Ziher je ziher-je imel že prav take rdečkaste maroge okoli oči. Jaz pač vedno do zadnjega odlašam z zdravili. je pa ful siten in muckas bil danes. Stalno mi je visel na joški pa me lupčkal po trebuhu..to je bilo smešno... Tako da upam, da ni še kaj zbolel. Sem se udtrašila, da ga tako učki pečejo user posted image . no, zdej bo tobrex pozdravu te lepe plave učke.

slovenka-user posted image za preračunljivost. veš kaj reče moja mama:ja, mene pokličte, bom jaz plačala račun za obleke/igrače, dajte me no izkoristit. user posted image Pa valda, da ti bo mami najboljš rožce posadila user posted image fajn jutri avto zapijte, da bo dobro vozil in malo pokuril goriva!!

as -user posted image za veeeeeliko družinsko kosilo. Vem kako taka družina v gostilni zgleda, smo 4 otroci doma.pa zelo smo glasni, ker mamo primorske prednike user posted image .

No, pa sem prišla k sebi.
tisti film je bil res....
GROZA....

lepe sanje, bejbike in bejbičkiuser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
27.4.2009 0:31:18   
Anonimen
Polma,popolnoma prav da si mu dala zdravilo,bo jutri sigurno ze veliko bolje.Mleko bi mogoce pomagalo,ce bi koj zacela.user posted image user posted image user posted image
.....se tamala nekaj oglasa,bo treba amat,jaz grem pa tut spat.Sicer sem hotela se nekaj gledat samo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3586
27.4.2009 0:34:36   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Oj Polma.Mislim,da sem tudi jaz tega gledala.Je italijanski?
Ravn nekaj gledam Ranning Scared,pa sem hotla pogledat vsebino na netu,bo kmalu konec,pa sem ravn v en pretresljiv del uletela...seveda,prej se na rr,ce je slucajno ktera pokonciuser posted image

Hej! Film je angleški.  Boy in stripped pyjamas, se mi zdi da je naslov. ranning Scarred pa ne poznam. Že dolgo nisem zdržala celega filma ob tej uri, ampak tale me je presunil...
No, zdaj pa res.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
27.4.2009 8:07:49   
Samsa
Dobro jutro user posted image

Lara se zahvaljuje za komplimente in vsem pošilja user posted image .

Jaz vam za dobro jutro serviram: user posted image  in user posted image .

Naj vam tekne user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše obmesečnikom - tudi včerajšnjim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
27.4.2009 8:28:54   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: nya

dobro jutro

glede na to, da nobena nič ne reče za srečanje, pa mtince ni, da bi udarila po mizi - sem šla pogledat vreme za tist teden - in v sredo 6.5. je zaenkart napovedano oblačno in sončno - brez dežja - tko da jaz bi predlagala ta datum - ne najdem zdej razpredelnice, katera ne more takrat - sam mogoč se pa še kaj spremeni - vaši načrti ali pa vreme user posted image

se strinjam user posted image user posted image user posted image user posted image   - upam, da  vse ostale tudi - čeprav bomo verjetno bolj težko našle datum, ki bi vsem ustrezal - tako, da hitro se organizirat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
27.4.2009 8:31:54   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Smo pojedli,je bilo sicer malo bolj zazganouser posted image ,prvic a ne...ampak super,res.Pekla pa itak da nisem jaz,se to,itak se bojim,lahko se cel blok v luft vrzem.Pa saj to je mosko delo,pa se tko ponosno je pekel,sem mogla seveda hvalit 100/h,ceprav je bil krompir crn in surovuser posted image ...ampak moz je rekel,da on ma tacga raduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, grilanje pa naj bi bila moška domena in zraven pač spada obvezno hvaljenje spečenega user posted image user posted image user posted image  ( pa naj bo ali surovo ali pa zažgano user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
27.4.2009 8:34:11   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: nya

še malo pa bom tam na Zadnje s foruma samo Lukčevo slikco gledalauser posted image

nya - tebi se je včeraj dogajalo full - danes oz. zdaj se pa meni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
27.4.2009 8:36:13   
Samsa

Kok je pa moj mišek priden-maj,ne morte verjet,očitno so mu še nekaj začaral pri operaciji,danes smo meli pri nas fešto,ker je sestrica praznovala 40 let,meli povno obiskov in tudi otrok,a smo mu rekli,da ne sme ven,in ne noret po hiši,in je cel dan lepo se igral,risal,na koncu,dneva,pa naju pokliče v hišo in pravi,da ima presenečenje za naju..in to je bilo,to,da je pospravil vse igrače in vse stvari po stanovanju,in sedaj barva pobarvanke,res je neverjetno priden.Naj tako tudi ostane.Jaz pa sem bla tud mravljica,dopoldne sva,na parceli okopala vse orehe 150,jih je,potem pa sem bla par ur v kuhinji,potem pa pomivanje,za pogostitev 25 ljudi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lunca - vidve z AS sta neverjetne - občudujem vaju reees user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
27.4.2009 8:38:06   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Opa, mami, kako bo šele tebe zdaj gledal user posted image !!!!
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je bilo čutit kak potres tam blizu vas Didlinaa?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
27.4.2009 8:39:11   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

fajn dan.

Jutri pa pridejo naši, ker baje moram zaradi avta pizze častiti in gremo v pizzerijo za kosilo. Mislim, komaj za avto nabereš ojrčke, potem te pa še dalje ogulijo user posted image user posted image user posted image Bom probala mamo izkoristiti, da mi ob tej priliki še rože presadi v korita, ker še čakajo v kleti. Sem mala preračunljivka, ne? user posted image

si ja - ne sam mala....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
27.4.2009 8:41:21   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Čeeeeeeeeeeeeeeeeer!user posted image

Mi smo bili včeraj v Podčetrtku in šli celo na večerjo v restavracijo in preživeliuser posted image . Res smo zvlekli na mizo vso našo dodatno opremo, a smo se najedli in še sladkorji niso ponoreli--in najvažnejše--KUHINJA JE OSTALA ČISTA!!!user posted image

Danes smo šli na "pohod" čez okoliške vasi- enih 10 km.

leeeeeeeeeeeeeej joooooooooooooooooooooo čveko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super, da ste šli in da ste uživali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3595
27.4.2009 8:43:23   
Samsa
Tako, poste sem nabrala in stran zakupila user posted image user posted image user posted image

in še vedno nikjer nobeneuser posted image

Vas prečekiram kasneje user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
27.4.2009 9:25:28   
Anonimen
Morgen

Samsa razturas,Lara hvala za cudovito rozicouser posted image user posted image .
...torta je tkooo njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
27.4.2009 14:47:40   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Kok je pa moj mišek priden-maj,ne morte verjet,očitno so mu še nekaj začaral pri operaciji,danes smo meli pri nas fešto,ker je sestrica praznovala 40 let,meli povno obiskov in tudi otrok,a smo mu rekli,da ne sme ven,in ne noret po hiši,in je cel dan lepo se igral,risal,na koncu,dneva,pa naju pokliče v hišo in pravi,da ima presenečenje za naju..in to je bilo,to,da je pospravil vse igrače in vse stvari po stanovanju,in sedaj barva pobarvanke,res je neverjetno priden.Naj tako tudi ostane.Jaz pa sem bla tud mravljica,dopoldne sva,na parceli okopala vse orehe 150,jih je,potem pa sem bla par ur v kuhinji,potem pa pomivanje,za pogostitev 25 ljudi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lunca - vidve z AS sta neverjetne - občudujem vaju reees user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daaan user posted image

Tu zraven bi dodala tudi RMRM

oz. kar vse pridne mamice user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
27.4.2009 14:49:02   
Samsa
Evo mene user posted image ... spet nobene user posted image

se mi dogaja zdaj, ko Lara in user posted image  spita

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
27.4.2009 15:11:26   
anaj22
hej hoj

kok ste načvekale, sem sam na hit preletele

Lara super  fine slikce user posted image user posted image user posted image
nya želim ti da čim hitreje najdeš novo službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , boš pa lahko čez poletje imele likovne delavnice za otroke

alea sem si hitri perepisal tvoj recept za sladoled, smrk smrk za gibanico (so jo dale v skrinjo da so jo pol tiste tete same pojedle)
mi smo tud lačni pršli iz poroke, ker je bila harana čisto zaničuser posted image

drugač je pa moje počutje čist v k. me že dva dni boli in špika izcedka hb ni, čakm kaj bo ker je G ta teden odsotna upam da je sam zaradi vremena

grem še mal počivat dokler se še mojedva fanta potepata

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.