![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 9:21:18
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka vsem skupaj!!! Žižek mogoče nama pa res rata bit skupaj v akciji pri Atu...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 9:26:40
|
|
|
|
pikica36
|
po mojem ne boš prišla do ateja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 9:32:01
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 po mojem ne boš prišla do ateja sanja svinja o kukuruzu... ampak že slišat je fajn... hvala piki...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 9:33:50
|
|
|
|
pikica36
|
jaz sem tud mela datum pri g pa isem prišla do njega boš videla da bo tako
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 9:39:10
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 jaz sem tud mela datum pri g pa isem prišla do njega boš videla da bo tako ajde nej ti bo, recmo da ti na pol verjamem... sicer mam pa doma K pa prometrium, tako da me za enkrat ne skrbi, bomo še mal s kemijo probal, če ta mesec nebo nič... pa ti? kako se počutiš, se je začetna euforija polegla? že dojemaš, da ti je ratal, al se ti zdi, kot da sanjaš??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 9:45:35
|
|
|
|
pikica36
|
a veš da nekako še ne dojemam saj veš da me je strah da spet ne bi šlo kaj narobe. probam nekako negativne misli dat stran ampak kljub temu zaenkrat sem začela 3x na dan s dabrostonom , ampak si moram čimprej nabavit prometrium. bom vprašala v avstriji če ga bom dobila?!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 9:49:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 a veš da nekako še ne dojemam saj veš da me je strah da spet ne bi šlo kaj narobe. probam nekako negativne misli dat stran ampak kljub temu zaenkrat sem začela 3x na dan s dabrostonom , ampak si moram čimprej nabavit prometrium. bom vprašala v avstriji če ga bom dobila?! Prometrium dobiš v italiji! Če mi po pošti pošlješ recept, ti ga grem jaz lahko iskat, ker sem blizu meje...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 9:53:41
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 a veš da nekako še ne dojemam saj veš da me je strah da spet ne bi šlo kaj narobe. probam nekako negativne misli dat stran ampak kljub temu zaenkrat sem začela 3x na dan s dabrostonom , ampak si moram čimprej nabavit prometrium. bom vprašala v avstriji če ga bom dobila?! V Avstriji pa dobiš UTROGESTAN z belim receptom, pa v Mariborski lekarni Tabor (poleg bolnice) tudi, moraš poklicat tja če ga imajo in pol bel recept pa hop ponj, lahko ti ga tudi pošljejo, prej jim po faxu pošlješ recept in to je to ... SAJ BO VSE OK
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 10:06:13
|
|
|
|
pikica36
|
a brez recepta pa ne dobiš??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 10:09:08
|
|
|
|
gigi1
|
Pikica kot vem, pri nas ne . Mislim pa, da v Italiji v nekaterih lekarnah dajo Prometrium tudi brez recepta.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 10:09:22
|
|
|
|
Grethy
|
VSEM PA ENO LEPO DOBRO JUTRO, čeprav slabo kaže da bi bil dan kaj dosti lep ... ampak si ga bomo pa nardili ane ... Žižetka vidim da si imela ZANIMIV vikend ... dopade ... tud tebi to pripada skupaj s pestrostjo BBpikica ... hvala ... se izboljšuje ... ma saj se mora ... vidim da ste se imeli fullll dobro na srečanju in da ste imeli tudi nočno flancanje in sajenje Kruce lepo vzdržuješ red na tejle naši "GREDICI" ... SUPER ... kar se pa imen tiče je to sam plus, da se človek pač lahko odloči ali kteri izmed teh al pa čist svoj ... tako kot vaša Blažka Pikica tebe sem že napotila Lana kaj dogaja pri vas ??? A se je Betty čist odklopla ???? Dajamaja halo dekle, so vsi hribeki vaši te dni, dokler se vreme še drži ????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 10:10:24
|
|
|
|
gigi1
|
Prehitro poslala... Kot slišim se pri nas spet dobi Dabroston. Naj ti tvoj G napiše recept.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 10:12:47
|
|
|
|
gigi1
|
Naša Dajči pa že greje 2 prelepa pingvina GO DAJČI GO
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 10:13:28
|
|
|
|
pikica36
|
aqui- če boš kaj slučajno hodila čez mejo daj prosim vprašaj za prometrium, ker sem jaz tud zasledila na forumu da ga dobijo brez recepta bom pa še vseeno vprašala v avstriji za utrogestan mogoče mi ga pa dajo brez. bety tud jaz pogrešam. pri septemberkah se je kar pogosto javljala , zdaj pa... že nekaj časa ne več
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 10:13:54
|
|
|
|
pikica36
|
vauuu dajči
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 10:19:43
|
|
|
|
BarbiG
|
Pikica36 čestitke za . Želim, da spelješ tole nosečnost v miru do konca brez problemov.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 10:34:05
|
|
|
|
reni70
|
Jutro Da vam sporočim,včeraj sem imela punkcijo 7 celic je blo.V četrtek pa ET. Upam,da tokrat uspe,ostal mi je še en postopek in če ne bo nič od tega zaključujem z . Ostalim pa želim lepo ,in uspešnih postopkov. Papa
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 10:37:53
|
|
|
|
aqua77
|
Reni, ma da rata to rundo!!! Dajči!!!! Zate velja isto!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 10:42:16
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 aqui- če boš kaj slučajno hodila čez mejo daj prosim vprašaj za prometrium, ker sem jaz tud zasledila na forumu da ga dobijo brez recepta bom pa še vseeno vprašala v avstriji za utrogestan mogoče mi ga pa dajo brez. bety tud jaz pogrešam. pri septemberkah se je kar pogosto javljala , zdaj pa... že nekaj časa ne več Sem šla po njega zase, pa so mi zatežili, da rabim bel racept, sicer so mi ga na koncu prodali ampak s težkim srcem, tako da naslednjič grem tudi jaz po njega z belim receptom, ker se mi ne da kregat pa pogajat v lekarni.... Sem pa prebrala, da na Fernetičih dajejo brez recepta, samo jaz sem sla čez na Trst, kjer so bolj sitni, glede receptov očitno...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 10:47:10
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Jaz sem enkrat na Občinah ( 4 km stran od Fernetičev) dvgnil Prometriuma za pol RR na en star recept...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 10:48:42
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Jaz sem enkrat na Občinah ( 4 km stran od Fernetičev) dvgnil Prometriuma za pol RR na en star recept... sigurno jim je blo jasno zakaj ga rabiš....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 10:48:47
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Naša Dajči pa že greje 2 prelepa pingvina GO DAJČI GO Poglej poglej! Upam da bosta pingvinčka žilava!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 10:52:09
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Jaz sem enkrat na Občinah ( 4 km stran od Fernetičev) dvgnil Prometriuma za pol RR na en star recept... sigurno jim je blo jasno zakaj ga rabiš.... Čeprav govorijo šlovensko smo se komaj sporazumeli, sej so ga mi hotle 2 x tolk prodati kot sem ga rabil, pa še mi ga je ostalo. Heh, tapravmu trgovcu je malo mar zakaj ga rabiš...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 10:56:44
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Aqua 77(32) M ne pričakuje 13.05. posvet pri dr. Rešu 02.06. Grethy (43) M ne pričakuje 27.05. V POSTOPKU Lana70 (38) punkcija 28.04. Miklarom (37) ET 29.04. Reni70 (38) ET 30.04. NOVI KROG Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (41) pavza gigi (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Bety11 (43) NS super HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 11:00:08
|
|
|
|
gigi1
|
Reni lepo število celic. Naj bo uspešno Kruce a nimate danes pregled? Ste že opravili?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.