|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
26.4.2009 11:49:02   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy
je pa teta rekla, nooooo pa sej ne more bit kej dost narobe, sam če se pa da, pa probejte da ne bi .... mhmmmmmmmmm

Ej Grety! Probaj da nebi, pa boš!user posted image

Pri nas smo se nekak spogajali za punčko -  Blažka. Dvomim da bo pri tem ostalo, ma imam vsaj mir pa še moj predlog je bil. Še vedno pa mi je najbolj všečna Ivana

Če pa hočem ženičko ujeziti jo pa prašam po Wilijevem počutjuuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
26.4.2009 11:56:58   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Aquica bravo ... tud pri nas smo v postopku čist za test, kolk imamo podoben okus probali najt vsaj dva imena za vsak spol ... sva se tolk narežala ... je bil namreč tak spisek da te kap ... ampak sama nenavadna imena, pa obema so bla ok ...

Gretka, stara garda moja čau, čau!! user posted image user posted image user posted image

Kako si ti men kaj??? A še sevaš, si še kot černobil??? user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ma jok ... ode Černobil ... zdej pa kao ne smem zanosit ta mesec ... ma a me lahko še kdo prc prc u glavo ... pol sem jim pa nardila najžalosten ksiht, je pa teta rekla, nooooo pa sej ne more bit kej dost narobe, sam če se pa da, pa probejte da ne bi .... mhmmmmmmmmm

Drugač sem pa dobr, sam sem pa čist nedružabna, ker sem brez glasu, smejem se pa ko hijena user posted image user posted image user posted image user posted image

gretka, pri naših letih smo, kar se tiče pijače zelooo pocen, po enem deci, ne vprašamo več...haha, bova pa lahko nazdravile s teranovim likerjem, to pa še jaz spravim vase...

....vi kar tako kot vam paše.....pa bo za vse ok

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
26.4.2009 12:37:11   
dajamaja
Ja, supeeeeerrrr!
Pikica 36 pa ti si carica! Slabe misli takoj stran! Maš tule takšno ekipo, da ti drži nivo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage žuraste konvzerve in konzervek, mislim, da je jasno, da bo naslednja fešta na Koroškem.

Lana
ti si tudi pri Rešu, ne? Mogoče se vidiva, ker grem tudi jaz v torek po pingvine. Jaz bom tista starejša gospa user posted image user posted image user posted image user posted image

Gretka, zakaj je pa dobro da ti v temi svetiš? A te tvoj ni več našel ponočuser posted image Upam, da ne gre za kakšno hujšo stvar!!! Drži se draga moja!

Anonimna, važno je kaj vidva o tem mislita in čutita! Vsi ostali niso bistveni.

Miklarom čestitke za gužvo!

Aqua
tebi pa za termin. Ata zna bit res mal zoperno realen, ampak zmenit se da pa vse, sploh če vidi da je tudi par dovolj realen v pričakovanjih.

Kruce,
a Blažka bo - lepo!  Ivana je sicer meni še lepše ime, je pa BLažka še bolj redko.

Držte pesti, da bosta pingvina zdržala tajanje in bosta v torek pripravljena na novo gnezdece. To je po Reševih besedah v odločnem stanju (endometrij 10,2). Zdaj moram pa kuhat kosilo, ker učinki poznega zajtrka že popuščajo user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
26.4.2009 13:21:20   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Drage žuraste konvzerve in konzervek, mislim, da je jasno, da bo naslednja fešta na Koroškem.

Lana
ti si tudi pri Rešu, ne? Mogoče se vidiva, ker grem tudi jaz v torek po pingvine. Jaz bom tista starejša gospa user posted image user posted image user posted image user posted image

Alora, se strinjam...torej naslednja žurka bo na Koroškem user posted image  ......

Nisem pri Rešu, ker sploh nisem vedela, da poleg LJ obstaja še kdo, ki se ukvarja z "neplodnostjo" oz. reprodukcijo.....sem v LJ GK.....bi pa bila v Postojni ja, bi imela zgolj tistih 15 min do tam....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
26.4.2009 13:22:25   
lana70
Aja, dajamaja, pa da bi te počakala oba pingvinčka!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
26.4.2009 13:36:04   
aqua77
Dajamaja za pigvinčke..... user posted image user posted image user posted image user posted image  in za gnezdece.... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
26.4.2009 19:51:58   
Kruce Fiks
No evo pa sta 2 ki bosta v torek globoko dihaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma držim pesti že danes!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
26.4.2009 20:02:33   
Grethy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
prvi majski nosečkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (upam da nisem še kakšne falila)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
26.4.2009 20:08:48   
lana70

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A??!!! Kteri Gretka??? Zdej pa meni nč jasno user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
26.4.2009 20:15:46   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

kwa sem pa zdej za=bala ????????????

dajamaja in ....

a ne greš ti tud v akcijo v torek?  joooooooooooojjjj miklorama ima gužvo jaaaaaaaaaaa

kaj imaš ti v torek ?????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
26.4.2009 20:28:44   
lana70

kwa sem pa zdej za=bala ????????????

dajamaja in ....

a ne greš ti tud v akcijo v torek?  joooooooooooojjjj miklorama ima gužvo jaaaaaaaaaaa

kaj imaš ti v torek ?????

punkcijo user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
26.4.2009 21:55:00   
bbpikica
Večer vsem.

pikica36 pa to je krasna novička, joj kolk sem vesela zate, naj bo brez zapletov in težavuser posted image

reni70 čestitke za stopko jutri pa čim manj bolečo punkcijo in čim več lepih
jajčk

dajamaja tvoja pingija bosta preživela tajanje pa še veliko zim in poletij bosta dala skozi boš videla. Sicer je pa pomlad idealen čas za tajanje..user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
26.4.2009 22:03:08   
bbpikica
Lana lepo te je bilo spoznatuser posted image , pa čimprej mormo še kakšno srečanje organizirat z več udeleženci, bo še bolj luštno, čeprav je blo men že zdaj superuser posted image

Kruce hvala še enkrat za sadike, tiste moje fige so pa baje večkrat letno rodne črne. Tko da če se bojo vse prijele in če hočeš ti dve odstopimuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1938
26.4.2009 22:09:40   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Kruce hvala še enkrat za sadike, tiste moje fige so pa baje večkrat letno rodne črne. Tko da če se bojo vse prijele in če hočeš ti dve odstopimuser posted image  

BB to mi delajuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 26.4.2009 22:10:00 >

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
26.4.2009 22:16:14   
lana70

Lana lepo te je bilo spoznatuser posted image , pa čimprej mormo še kakšno srečanje organizirat z več udeleženci, bo še bolj luštno, čeprav je blo men že zdaj superuser posted image

ti, meni je blo res super....in obvezno še kakšno srečanje.!!!In lepo, da sem te kooončnooo spoznala user posted image .

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
27.4.2009 8:50:52   
bbpikica
Jutro vsem.

Da se mal javim ker kasneje spet ne bo časa user posted image . Smo polno aktivni z zunanjim urejanjem, tako da ni časa za RR. Ta mesec je bilo pa kar nekaj lepih novič, hura user posted image user posted image , naj se tako nadaljuje še v Maj.

Kruce dve sta ziher zate, ker zaenkrat kar dobr kaže user posted image , tko da tja enkrat na jesen bosta lahko že zamnjale prebivališče user posted image .

Lana naj bo jutrišnja punkcija čim manj boleča in čim več zdravih jajčk, bom fajn mislila nate.

Grethy naša mama pozdravi se nam čim prej pa naj te že enkrat vse te pi*zda*rije pustijo na miru.

Gigi srce moje zlato upam da si se spočila in imela ful fajn čez tale podaljšan vikenduser posted image

Vsem ostalim pa lep preostanek dneva in čim večuspehov v naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1941
27.4.2009 10:29:44   
pikica36
dan! pri nas je pa sončekuser posted image user posted image kaže da bo čudovit dan. ravno prav za grilatuser posted image
(ampak brez hladnega hajnijauser posted image user posted image )user posted image

aqui, hvala z čestitke in vsem ostalim tudiuser posted image , maja pa ste  ve na vrstiuser posted image user posted image  kaže odlično, upam da se tako tudi iztečeuser posted image

kruce vi imate pa toooliko imen.. dajte no malo skrčit  seznamuser posted image user posted image user posted image

moram šibatuser posted image  me že gnjavijouser posted image , pa toliko sem še hotla pokomentiratuser posted image , bom jutri v službi ko imam bolj časuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
27.4.2009 11:18:02   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36
kruce vi imate pa toooliko imen.. dajte no malo skrčit  seznamuser posted image user posted image user posted image

Ojla beybe!
Pika, sej to so imena zbrana tu na forumu (IVF)mojih je sam en par....

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
27.4.2009 14:19:33   
lana70
bbpikica, a že cvetejo pri tebi rumene blazinice....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1944
27.4.2009 19:06:14   
bbpikica

jao da ti vidiš ta projektuser posted image user posted image , mene v štiklah sred noči v akcijiuser posted image user posted image . Ampak cvetejo pauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
27.4.2009 19:50:32   
lana70

jao da ti vidiš ta projektuser posted image user posted image , mene v štiklah sred noči v akcijiuser posted image user posted image . Ampak cvetejo pauser posted image

hahaha, ej si te prav predstavljam user posted image user posted image , no, glavno da cvetijo..user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
27.4.2009 21:57:03   
Kruce Fiks
Ej Lana! Ko se zjutraj zbudim bo tvoja punkcija že mim, če pa ne pa takoj stisnem pestke!user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
28.4.2009 8:12:20   
pikica36

user posted image

prazniki so mimo in spet na šihtu že trgamo s polno paro.

lana user posted image user posted image user posted image za uspešno punkcijo

gigi upam da je "vikend "paket" uspel in da si uživala maximalno

bbpikica ne ubadaj se toliko z okolico nouser posted image , naj še drugi postorijo kaj namesto tebeuser posted image

grethy- kako zdravje?user posted image user posted image user posted image

jaz pa zdaj ne vem kaj naj naredim. pri G imam datum 4.5 (ponedeljek) takrat bom user posted image komaj5 t in 3 dni in je po mojem še full prehitro da grem na pregled. po mojem bi blo boljše da se prenaročim ali kaj mislite??

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

Neposredna povezava do sporočila: 1948
28.4.2009 9:00:52   
gigi1
Ojla konzervice in Kruce

Pikicaaaaaaaa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  JUPIIIIII, JUHUUUUHUUU. Tolk sem vesela.
Prosim ne skrbi preveč, ker tako ali tako ne moreš uplivati. Probaj se sprostit in uživat v dejstvu, da si srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dajči moja mislim nate in na vajine pingote. Srečno user posted image user posted image user posted image

Lana naj bo punkcija čimmanj boleča in pridelek za vikat user posted image  user posted image  user posted image

Reni a nisi imela včeraj punkcijo? Držim pestke, da je šlo dobro in brez (hujših) bolečin. Javi se.

Gretka mislim nate in upam, da se zdravstveni problemi hitro poslovijo od tebe user posted image user posted image user posted image user posted image

Aquica super za datum. Sem prav ponosna nate user posted image  user posted image  user posted image

Žurerji vidim, da ste se imeli lepo user posted image .

Mi smo sicer žuranje prestavili na naslednji vikend, je bilo pa tudi ta vikend pestro user posted image

Lupčke vsem

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.4.2009 9:10:29 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
28.4.2009 9:17:44   
gigi1

user posted image   

user posted image

(IN KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  
user posted image
user posted image TREPETALKE user posted image

Kiwi (41) user posted image        test 04.05. user posted image

neodkrita (45) user posted image         M ne pričakuje 11.05user posted image

mausikaa (40)   user posted image        M ne pričakuje 11.05 user posted image     

Še ena T (38) user posted image       M ne pričakuje 12.05. user posted image

Aqua 77(32) user posted image       M ne pričakuje 13.05.        user posted image   
posvet pri dr. Rešu 02.06.

Grethy (43)   user posted image         M ne pričakuje 27.05. user posted image

user posted image V POSTOPKU user posted image

Reni70 (38)    user posted image     punkcija 27.04.user posted image

Dajamaja (42)   user posted image user posted image     ET 28.04. user posted image

Lana70 (38)    user posted image    punkcija 28.04.user posted image

Miklarom (37)   user posted image         ET 29.04.  user posted image

user posted image   NOVI KROG user posted image

Polaris (?) user posted image   user posted image  v pripravah na postopek

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

BBpikica (41) user posted image       pavza 

gigi (43) user posted image       pavza

user posted image

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image

Bety11 (43)   user posted image  user posted image user posted image  NS super

Pikica36 (38)  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image

user posted image Zofka7 user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.