Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 11:49:02
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy je pa teta rekla, nooooo pa sej ne more bit kej dost narobe, sam če se pa da, pa probejte da ne bi .... mhmmmmmmmmm Ej Grety! Probaj da nebi, pa boš! Pri nas smo se nekak spogajali za punčko - Blažka. Dvomim da bo pri tem ostalo, ma imam vsaj mir pa še moj predlog je bil. Še vedno pa mi je najbolj všečna Ivana Če pa hočem ženičko ujeziti jo pa prašam po Wilijevem počutju
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 11:56:58
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Aquica bravo ... tud pri nas smo v postopku čist za test, kolk imamo podoben okus probali najt vsaj dva imena za vsak spol ... sva se tolk narežala ... je bil namreč tak spisek da te kap ... ampak sama nenavadna imena, pa obema so bla ok ... Gretka, stara garda moja čau, čau!! Kako si ti men kaj??? A še sevaš, si še kot černobil??? Ma jok ... ode Černobil ... zdej pa kao ne smem zanosit ta mesec ... ma a me lahko še kdo prc prc u glavo ... pol sem jim pa nardila najžalosten ksiht, je pa teta rekla, nooooo pa sej ne more bit kej dost narobe, sam če se pa da, pa probejte da ne bi .... mhmmmmmmmmm Drugač sem pa dobr, sam sem pa čist nedružabna, ker sem brez glasu, smejem se pa ko hijena gretka, pri naših letih smo, kar se tiče pijače zelooo pocen, po enem deci, ne vprašamo več...haha, bova pa lahko nazdravile s teranovim likerjem, to pa še jaz spravim vase... ....vi kar tako kot vam paše.....pa bo za vse ok
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 12:37:11
|
|
|
|
dajamaja
|
Ja, supeeeeerrrr! Pikica 36 pa ti si carica! Slabe misli takoj stran! Maš tule takšno ekipo, da ti drži nivo! Drage žuraste konvzerve in konzervek, mislim, da je jasno, da bo naslednja fešta na Koroškem. Lana ti si tudi pri Rešu, ne? Mogoče se vidiva, ker grem tudi jaz v torek po pingvine. Jaz bom tista starejša gospa Gretka, zakaj je pa dobro da ti v temi svetiš? A te tvoj ni več našel ponoč Upam, da ne gre za kakšno hujšo stvar!!! Drži se draga moja! Anonimna, važno je kaj vidva o tem mislita in čutita! Vsi ostali niso bistveni. Miklarom čestitke za gužvo! Aqua tebi pa za termin. Ata zna bit res mal zoperno realen, ampak zmenit se da pa vse, sploh če vidi da je tudi par dovolj realen v pričakovanjih. Kruce, a Blažka bo - lepo! Ivana je sicer meni še lepše ime, je pa BLažka še bolj redko. Držte pesti, da bosta pingvina zdržala tajanje in bosta v torek pripravljena na novo gnezdece. To je po Reševih besedah v odločnem stanju (endometrij 10,2). Zdaj moram pa kuhat kosilo, ker učinki poznega zajtrka že popuščajo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 13:21:20
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Drage žuraste konvzerve in konzervek, mislim, da je jasno, da bo naslednja fešta na Koroškem. Lana ti si tudi pri Rešu, ne? Mogoče se vidiva, ker grem tudi jaz v torek po pingvine. Jaz bom tista starejša gospa Alora, se strinjam...torej naslednja žurka bo na Koroškem ...... Nisem pri Rešu, ker sploh nisem vedela, da poleg LJ obstaja še kdo, ki se ukvarja z "neplodnostjo" oz. reprodukcijo.....sem v LJ GK.....bi pa bila v Postojni ja, bi imela zgolj tistih 15 min do tam....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 13:22:25
|
|
|
|
lana70
|
Aja, dajamaja, pa da bi te počakala oba pingvinčka!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 13:36:04
|
|
|
|
aqua77
|
Dajamaja za pigvinčke..... in za gnezdece....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 19:51:58
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
No evo pa sta 2 ki bosta v torek globoko dihale Ma držim pesti že danes!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 20:02:33
|
|
|
|
Grethy
|
Jjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prvi majski nosečkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (upam da nisem še kakšne falila)
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 20:08:48
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Jjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prvi majski nosečkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (upam da nisem še kakšne falila) A??!!! Kteri Gretka??? Zdej pa meni nč jasno
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 20:15:46
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Jjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prvi majski nosečkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (upam da nisem še kakšne falila) A??!!! Kteri Gretka??? Zdej pa meni nč jasno kwa sem pa zdej za=bala ???????????? dajamaja in .... a ne greš ti tud v akcijo v torek? joooooooooooojjjj miklorama ima gužvo jaaaaaaaaaaa kaj imaš ti v torek ?????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 20:28:44
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Jjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prvi majski nosečkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (upam da nisem še kakšne falila) A??!!! Kteri Gretka??? Zdej pa meni nč jasno kwa sem pa zdej za=bala ???????????? dajamaja in .... a ne greš ti tud v akcijo v torek? joooooooooooojjjj miklorama ima gužvo jaaaaaaaaaaa kaj imaš ti v torek ????? punkcijo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 21:55:00
|
|
|
|
bbpikica
|
Večer vsem. pikica36 pa to je krasna novička, joj kolk sem vesela zate, naj bo brez zapletov in težav reni70 čestitke za stopko jutri pa čim manj bolečo punkcijo in čim več lepih jajčk dajamaja tvoja pingija bosta preživela tajanje pa še veliko zim in poletij bosta dala skozi boš videla. Sicer je pa pomlad idealen čas za tajanje..
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 22:03:08
|
|
|
|
bbpikica
|
Lana lepo te je bilo spoznat , pa čimprej mormo še kakšno srečanje organizirat z več udeleženci, bo še bolj luštno, čeprav je blo men že zdaj super Kruce hvala še enkrat za sadike, tiste moje fige so pa baje večkrat letno rodne črne. Tko da če se bojo vse prijele in če hočeš ti dve odstopim
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 22:09:40
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Kruce hvala še enkrat za sadike, tiste moje fige so pa baje večkrat letno rodne črne. Tko da če se bojo vse prijele in če hočeš ti dve odstopim BB to mi delaj
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 26.4.2009 22:10:00 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 22:16:14
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Lana lepo te je bilo spoznat , pa čimprej mormo še kakšno srečanje organizirat z več udeleženci, bo še bolj luštno, čeprav je blo men že zdaj super Kruce hvala še enkrat za sadike, tiste moje fige so pa baje večkrat letno rodne črne. Tko da če se bojo vse prijele in če hočeš ti dve odstopim ti, meni je blo res super....in obvezno še kakšno srečanje.!!!In lepo, da sem te kooončnooo spoznala .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.4.2009 8:50:52
|
|
|
|
bbpikica
|
Jutro vsem. Da se mal javim ker kasneje spet ne bo časa . Smo polno aktivni z zunanjim urejanjem, tako da ni časa za RR. Ta mesec je bilo pa kar nekaj lepih novič, hura , naj se tako nadaljuje še v Maj. Kruce dve sta ziher zate, ker zaenkrat kar dobr kaže , tko da tja enkrat na jesen bosta lahko že zamnjale prebivališče . Lana naj bo jutrišnja punkcija čim manj boleča in čim več zdravih jajčk, bom fajn mislila nate. Grethy naša mama pozdravi se nam čim prej pa naj te že enkrat vse te pi*zda*rije pustijo na miru. Gigi srce moje zlato upam da si se spočila in imela ful fajn čez tale podaljšan vikend Vsem ostalim pa lep preostanek dneva in čim večuspehov v naprej.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.4.2009 10:29:44
|
|
|
|
pikica36
|
dan! pri nas je pa sonček kaže da bo čudovit dan. ravno prav za grilat (ampak brez hladnega hajnija ) aqui, hvala z čestitke in vsem ostalim tudi , maja pa ste ve na vrsti kaže odlično, upam da se tako tudi izteče kruce vi imate pa toooliko imen.. dajte no malo skrčit seznam moram šibat me že gnjavijo , pa toliko sem še hotla pokomentirat , bom jutri v službi ko imam bolj čas
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.4.2009 11:18:02
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 kruce vi imate pa toooliko imen.. dajte no malo skrčit seznam Ojla beybe! Pika, sej to so imena zbrana tu na forumu (IVF)mojih je sam en par....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.4.2009 14:19:33
|
|
|
|
lana70
|
bbpikica, a že cvetejo pri tebi rumene blazinice....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.4.2009 19:06:14
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 bbpikica, a že cvetejo pri tebi rumene blazinice.... jao da ti vidiš ta projekt , mene v štiklah sred noči v akciji . Ampak cvetejo pa
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.4.2009 19:50:32
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica IZVIRNO SPOROČILO: lana70 bbpikica, a že cvetejo pri tebi rumene blazinice.... jao da ti vidiš ta projekt , mene v štiklah sred noči v akciji . Ampak cvetejo pa hahaha, ej si te prav predstavljam , no, glavno da cvetijo..
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.4.2009 21:57:03
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ej Lana! Ko se zjutraj zbudim bo tvoja punkcija že mim, če pa ne pa takoj stisnem pestke!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 8:12:20
|
|
|
|
pikica36
|
prazniki so mimo in spet na šihtu že trgamo s polno paro. lana za uspešno punkcijo gigi upam da je "vikend "paket" uspel in da si uživala maximalno bbpikica ne ubadaj se toliko z okolico no , naj še drugi postorijo kaj namesto tebe grethy- kako zdravje? jaz pa zdaj ne vem kaj naj naredim. pri G imam datum 4.5 (ponedeljek) takrat bom komaj5 t in 3 dni in je po mojem še full prehitro da grem na pregled. po mojem bi blo boljše da se prenaročim ali kaj mislite??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 9:00:52
|
|
|
|
gigi1
|
Ojla konzervice in Kruce Pikicaaaaaaaa JUPIIIIII, JUHUUUUHUUU. Tolk sem vesela. Prosim ne skrbi preveč, ker tako ali tako ne moreš uplivati. Probaj se sprostit in uživat v dejstvu, da si srečka Dajči moja mislim nate in na vajine pingote. Srečno Lana naj bo punkcija čimmanj boleča in pridelek za vikat Reni a nisi imela včeraj punkcijo? Držim pestke, da je šlo dobro in brez (hujših) bolečin. Javi se. Gretka mislim nate in upam, da se zdravstveni problemi hitro poslovijo od tebe Aquica super za datum. Sem prav ponosna nate Žurerji vidim, da ste se imeli lepo . Mi smo sicer žuranje prestavili na naslednji vikend, je bilo pa tudi ta vikend pestro Lupčke vsem
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.4.2009 9:10:29 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 28.4.2009 9:17:44
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Aqua 77(32) M ne pričakuje 13.05. posvet pri dr. Rešu 02.06. Grethy (43) M ne pričakuje 27.05. V POSTOPKU Reni70 (38) punkcija 27.04. Lana70 (38) punkcija 28.04. Miklarom (37) ET 29.04. NOVI KROG Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (41) pavza gigi (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Bety11 (43) NS super HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.