Anonimen
|
No moja je zaspala,ze .Slovenka,takrat,ko si ti napisala,da upas,da Meri tudi kmal zasanja,se je ona kopala .Je spala do 18.30,pa je valjda nisem mogla tako hitro nazaj dat,itak bi bil samo jok. Balkon imam velik,recimo za tri navadne blokovske,oblika je na T.Od Meri igralnica je neokrnjena,na levo so roze,kot sem ze sliko pokazala,z druge strani pa zar in se en ogromen tegelc-kar v resnici sploh ni,je kangla,kjer malto mesajo ,jo je moz prinesel in sem jo mal porisala...no,v njej je jablana.Samo hiso se vseno pogresam.Gres lahko 100x/dan ven,vozicek ves cas pred vrati.... Alea,Izabela je res pridna ,Se kar ne vem,kako naj Meri odvadim trganja roz,brskanja po zemlji,odpiranja predalov...ne je zanjo isto kot ja . Sladoled je v zmrzovalniku,a se mi zdi,da je presladek.Nisem imela jedilne cokolade,sem dala kar Benko,bi zato morala zmanjsati sladkor...pa drugic.Jutri grem se po borovnice in naredim sadnega.Ce imas se kak drugacen recept se priporocam,se posebej brez jajc . Oj Beyba,kako lepo pesmico si napisala,menda da ze pred nosecnostjo . Smo imeli vecerjo spet z zara...kako je to spon.Moz pride iz dela in nam jo spece
|