Tosca
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Čeprav je že nov dan: vse najboljše Inyi za pol svečke! Vrtci - vas berem in se držim za glavo. Jaz sem dala prošnjo v vrtec v naši opbčini in v tri ljubljanske, pa se bojim, da bova povsod izviseli. Pri nas mi je zatežila še s tem, da bova itak najprej odklonjeni, ker s 1.9. še ne bo stara 11 mesecev . Pa saj bi jo jaz dala šele s 1.10! Vam želim srečo pri odgovorih iz vrtcev! Pikica Stonoga - berem tole o privat varstvih, ojej, kakšne cene ! Kje si ti izvedela za ta privat varstva? Se bojim, da bova tudi me morale to iskati. Afnica mala - čestitke za tvoje bogato vrtno udejstvovanje! Tak lep nabor rastlin! Pa še vprašanje: kakšne ovsene kosmiče daješ Neli? a res misliš, da ne boš dobila vrtca? Ko sem zanosila, sem pri ene treh mesecih začela klicat okoli zaradi vrtcev, pa mi je ena ga. v Dolu rekla, da bi ga ziher dobila. Držim pesti, da ga dobiš . Mene bolj skrbi, ker Neli ne gre v vrtec, da se ne bo socializirala med majhnimi otroki. Moram se pozanimati, da gre vsaj pri dveh letih redno vsaj 2x tedensko na kakšne urice česarkoli. ovsene kosmiče- tiste iz Špara- men so zakon, nimajo nobenih čudnih delčkov noter Ja, saj tudi jaz sem najprej slišala, da v Dolu ne bo problem, ko bo s septembrom nov vrtec, ko pa sem nesla vlogo, me je pa prestrašila, da je ogromno vlog in ne ve, če bomo dobili. Glede vrtca in varstva se pa kar strinjam s timnalo in bi tudi jaz raje imela nekje do 3 let v privat varstvu, ampak kaj, ko so moji starši predaleč. Moja sestra je potem začela svoja dva pri 3, 5 in 2,5 letih vozit na cicibanove urice in to se mi zdi fino, da dobijo neko osnovno izkušnjo s stiki z drugimi otroci in vrtcem. Ne em pa, če so v Dolu tudi urice, so pa vsekakor v Domžalah. Ovseni kosmiči - jaz jih nisem nikoli jedla, zato morda mal čudna vprašanja: Jih prej namočiš, skuhaš in potem verjetno zmiksaš skupaj z ostalim? Drugače pa ti želim, da se čimprej pozdraviš! Meni pri grlu ponavadi pomaga Neoangin.
|