Lovely
|
Suzy, jaz Inyi dajem svežo zelenjavo, kupujem pa v Kalčku. Skuham pa za 2 dni. Tosca, jaz zaenkrat dajem ovsene kosmiče od Milupe, bom pa kmalu začela kupovati ta navadne in jih bom ko bodo že zmešani z mlekom samo s paličnim zmiksala ampak ne čisto v gladko kašo, ker se je že navadila jesti v malih kosmičih. Pri nas so tudi zelooo zanimive etikete na igračah, z mize pa vse leti na tla. Gsm od mamice je pa itak zakon, ker ima en obesek gor in tistega skoz žvaljimo. Oblačenje - primer danes: tanek body dolg rokav, čez bombažna majica dolg rokav, spodnji del plišaste trenirkice brez žabic, štunfki in trak z rutico. V vozičku je bila pa malo pokrita ker je pihalo. Pšemek, to je tisto, ko rabiš dopust po dopustu hi hi hi. Aja, pa jaz nisem vedela za dan očetov, a je to spet kaka amerikanizacija Janja27, jaz se ti bom pa kar pridružila glede tega kok smo me gor in se kao zato manj ukvarjamo s svojimi lumpiji. So imeli ravno zadnjič z mojo družbo debato kako imam jaz vedno up-to-date Facebook. Sem jim rekla svoje. Oni imajo vsako jutro Finance al pa kak cajtg, mene pa zdaj to tok ne zanima in mi ni več prvo kar preberem. Mi je pa pač zdaj namesto nekega cajtnga RR in FB. RR zato, da kaj koristnega izvem pa dobra družba se je pač formirala gor k mi paše, FB mi pa enostavno ohranja stik z mojim krogom ljudi. Nikoli pa na ta račun ni oškodovana Inya. To mi je čisto mimo, res. Tak da takih tudi jaz ne maram brat in mi kar pogreje živce ampak samo pri tistih, ki napišejo s takim tonom… Ne pri takih postih, kot je opisala Timnala. Gogabojan, imaš prav, jaz ti kar direkt povem, da bi te zelo rada videla ampak ne jutri, ker si sveža po gnojni angini. Sori, ampak vem, da razumeš moje strahove. Me2 sva imeli lep dan, dopoldne z očijem, potem z mojimi, spala je 2x po 2 uri, jedla je tudi super. Hripava je ful manj Zdaj grem pa okopat mojo princesko in se še kaj javim.