|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
26.4.2009 23:58:20   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Pa dobro  še od mene!!!!!!!

Mi smo se imeli super, Tijana pridna, BP! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekaj pred eno smo štartali proti Bistri. Ko smo prišli tja, je bila poroka, po poroki (med pogostitvijo) sva našli eno klopco in se podojili BP. Potem je bila zaspana in je ati naredu en krog in je takoj zaspala. Na poti v LJ je še vedno spala.

V cerkvi bila pridna, ampka smo po nekaj časa smo šli  ven (ker se je skoz pogovsrjala s svojimi igračami in spuščala glasove hehe) in čvekali. Potem smo šli v festivalno dvorano (prvič sem bila in mi je ful lepa za poroke). Ko so vsi šli notr, smo zunaj na klopci pred dvorano na sončku spet jedle BP. Dojenje+flaška. Smo jo še mal zunaj vozili, ker je bil čas za njen polurni spanec, pa ji ni blo za spat, smo šli notr ...ful je gledala okol, predvsem otroke, ki so plesali, bla ful naspidirana, se na glas smejala user posted image  ...nazadnje je spala ob 4 popoldne in ker je bila tok naspidirana, sem jo pustila še do malo pred deveto (5 ur brez spanja, ampak NIČ sitna), no malo pred deveto sem šla v eno sobo jo preoblečt za spat, podojit in flaško, v vozičku BP zaspala takoj, je bila skomirana čist ...in smo jo peljali nazaj z nami za mizo in je spala v tistem đumbusu :) ene 3x se je zbudila, pogledala in nazaj zaspala ...ob pol dveh smo šli domov, v avtu se je zbudila, gledala do doma, doma dojenje in BP zaspala, zbudila sem se ob 8.30, ona tiha kot miška čakala v posteljici, da se nekdo od naju zbudi ...Ful sem ponosna nanjo! user posted image user posted image user posted image  

Aja, je pa ena stvar ...cel dan NISVA dovolila, da bi šla iz rok v roke! Malo so bli hudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampk se je enkrat prej zgodilo, samo za kako slikco sva dovolila, da so jo prijeli najbližji - sestre, starši) in potem zvečer jo je ene par ljudi držalo tik pred spanjem ...enostavno nisva želela, da jo čist zjuser posted image , ker čebi postala nevzdržna, bi lahko šla samo domov in bi imela pokvarjen dan in noč ....

Tko je kdo smo doma in pridejo obiski, NI problem, vsem jo dam, ker v domačem okolju bo hitro ujela ritem in ne bo panike ...če gremo na obisk, tud ni panike, en obisk, evo crkljajte jo ...samo nas je pa čakal cel dan in cela noč in res nisva dovolila in HB nisva, ker je bila to ena super duper odločitev! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tijanino pridnost in malce pozno še za njeno polletnico!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAr pa se varuške tiče, pa sem na žalost izvedela, da je teta od mojega, ki je pazila otroke, žal že pokojna. Sem jo zamešala z eno drugo teto od mojega - kaj čmo, če jih ima pa toliko. To se lahko samo meni zgodi.  Tako da, na žalost ne poznam nobene varuške v tem koncu.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
27.4.2009 0:11:42   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Dan,

da se na kratko pofočkam tudi jaz.
Štumfek, pojma nimam za skokec, verjetno bi imeli kaj v BC?

Mi smo bili danes po kosilu na sprehodu in kavici v Tivoliju, kjer sva z Lučko seveda srečali Irmo user posted image  Again... user posted image  Ful so bili luštni lumpiji. Pol smo šli še k mojim v Šiško, zdaj pa Inya pančka do večerje in kopanja. Upam, da ne podaljša v nočno pananje.

O f........ zdaj je pa Lars tok glasno zalajal, da se je zbudla. F..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itak da ste me srečali. Saj sedaj že vse veste, da me je povsod polno. user posted image user posted image user posted image  Mi je bilo pa prav luštno vas spet vidt pa Vala in Inyo. Pa moj je bil tudi čisto navdušen - saj ste videli, takoj foto ven ipd. user posted image user posted image user posted image

Mi smo šli potem počasi nazaj do avta (sem ga imela parkiranega pri Univerzi) potem pa na kosilo k Micki s prijatelji. Domov smo prišli ob 17-ih in ker je mali spal od 9-ih pa do 17-ih le kakšne pol ure je takoj ko smo prišli domov zaspal in to za 3 ure. To nam je seveda zmotilo cel ritem, ker potem namesto da bi ob devetih že spal, smo se do devetih igrali in potem kopali, tako da je šel spat šele nekaj čez 10. No HB je vseeno zelo hitro zaspal.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
27.4.2009 0:13:07   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Hojla, punce... mi smo nazaj! Je bilo kratko, al' sladko. Nejka je bila zlata, dobrovoljček kot vedno. Je vsi te novi obrazi in novi prostori niso kaj dosti s tira vrgli. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Moram pa posebej pohvalit mojega user posted image . Je vedno dal naju z user posted image  na prvo mesto in šele nato sebe in svojo zabavo. Tako da nimam pripomb čez ta dopustek. Aja, pa novi voziček imamo user posted image  user posted image  user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  za lep dopustek.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
27.4.2009 0:15:44   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Pikica a si našla kaj lepega za oblečt? Aja, pa uživaj na poroki in upam da se bosta z lubijem naplesala.

Mi je Pikica posodila barvo za delat odtise nogice in rokice. Smo se včeraj vsi skupaj zabavali. Se je Hana ful smejala ko sem jo mazala po podplatih ker jo je seveda žgečkalo.  Joj, kolk je blo smeha. Res super družinski večer. Ne skrbi Pikica, nismo vsega porabili. In hvala, ker si posodla!!!user posted image user posted image user posted image

Ja seveda in vse naboljše Tijani za pol leta!!!!!

Kje pa se dobi to barvo???  Ker nam s tistim gibsom odtis sploh ni uspel - smo dvakrat poskusili, pa obakrat stran vrgli zadevo.

Mi smo jo dobili za darilo s telegramomo v P.  V bistvu sploh ni barva, ampk taka blazinicva kot tiste za štampilje, otroku namažeš nogico, ropkico in narediš odtisek ...ni to varianta 3D tko k lahko z gipsom ...če rabiš ti posodim, sej zato pravim, da se bo tisto prej posušilo kot porabilo ...samo reci ;)

Potem bi te pa res prosila, če boš enkrat ob priliki lahko prinesla v Areno, da še mi to sprobamo. Hvala ti!

Neposredna povezava do sporočila: 2104
27.4.2009 0:19:01   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Ma dej sem jezna na mojga!!!!!! GRRRRRRRRR Smo v LJ, bomo prespali, ker njegovih ni, pa mamo flet zase ...ampk nam je manjkalo par stvari, pa se je moj odpelu v Medvode a ne ...vzel s sabo moj telefon, ker je njegov bil prazen ...prišel nazaj: AMPAK pozabu prinest svoj polnilec, torej je njegov telefon fuč, pozabu tam moj telefon, ene zadeve ni našel eno pa prinesel napačno ...mater no ...k jaz točno vem, kje mam kaj ...

Pikica saj bo!! Si pa danes prvič v več kot enem letu prvič rekla kaj čez svojega lubija. Bravo, zdaj si res ena od nas!!!user posted image user posted image user posted image Ne res no, boš vse pozabla ko te bo zdele pred televizijo stisnu k seb in mal pocrklal!

a res nisem nikol prej nč rekla? hehe Pol je že tolk pridn ;)
Kako ena od vas? Zate se tud ne spomnim, da bi kej čez svojga govorila ...al me je pa spomin zapustu ...

a va ši možeki vejo kje  je kaj v stanovanju al je to bl vaša domena? Kaj pa organizacija, kaj kdaj kako s kom? ...moj je tle čist zgubljen, se mi čist prepusti ;) user posted image  

drugače pa jaja zdej sam še nekej prebrem do konca na enem forumu pa se grem k njemu stisnit ...

Midva skupaj živiva že kakšnih 7 let pa še vedno včasih ne ve kje je kaj. Čeprav se mi zdi, da se njemu samo ne da razmišljat kje so stvari in mu je lažje mene vprašat. Ja takle je moj srček.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2105
27.4.2009 0:24:43   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Čerrrrrrrrrrrr in dobro jutro za 12 ur nazaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes spali do 9.10h ko nas je telefon zbudil. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mami je končno v kosu spala 7 ur, in se danes veliko BOLJE POČUTI. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vročine ni, sam grlo oz. žrelo je katastrofa.

No mi smo pa danes preživeli NAJLEPŠI DRUŽINSKI DAN NA SVETU (do danes, zdaj pa bomo tekmovali da bodo še boljši). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo bili na Zbiljskem jezeru. Je srček kupu Bojanu jahto na daljinca in sta po zbiljskem jezeru prevežala JAHTO. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Današnji dan je bil dan poln ljubezni. Sem se počutila (se je dragi fajn potrudu) kot EDINA ŽENSKA NA SVETU. Tako nežen, tako ljubeč, tako uffffffffffffffff. I just have to LOVE him. MWAAAAAAAAAAAA MY DARLING. CMOK.

Ja seksa pa ne bo, ker sem dobila menstruacijo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa otroka sta bila danes super duper pridna. Res en popoln dan. Saj smo si ga končno zaslužili.

Aja pa še to. Je dragi sklenu en biznis, glede bajte, kjer bo sam delu počasi (se jim ne mudi, in želijo da on to naredi, ker ga njihova snaha pozna - Sandija mislim), in bi KEŠ PADALLLLLLLLL. Končno, bi več dinarčkov v šparovčku. Pa bomo manj mislili na kake probleme, kjer se itak ko ti štarta fajn najdejo takoj.

Aja pa danes se mi je nekaj lepega zgodilo to pa v postu kjer sledi.

MBD - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspeli krst.

LUČKA - ti si še tu???? Še nikoli te nisem zasledila tako pozno

JOLLY   -    vse naj naj Tajkotu. Da bo od danes naprej vsak dan manj tečen. Če pa je otrok tečen, pa vsaj veš, da je živ in zdrav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če le nimajo zobčki kaj prstov vmes tak kot pri nas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za lep ljubeznio poln dan.

Pri nas je bilo tudi podobno in sem res uživala vsako minuto nedelje.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
27.4.2009 0:26:56   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

1. Punce, kaj bo s tistim srečanjem, ki smo ga izglasovale za drugo polovico maja med tednom? Kdaj točno bo in kje? Kako se bomo zorganizirale?

2. Torek: Arena: Kakšen je plan? Katera pride? Same ali z vašimi user posted image ? Da si splaniram ...

ojla, mi2 z user posted image v torek prideva. dragi ima sicer dopust, a bo šel nekaj v bauhaus in servisirat avto, pa ko konča, se nam pridruži, če bomo še v areni.

Midva z Nikom tudi prideva, razen če si ne bo moj dragi (ki ima dopust) zamislil kakšno hudo delovno akcijo. Mojega dragega pa pa po vsej verjetnosti ne bo, ker ima cel spisek stvari, ki jih želi narediti med tem dopustom.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
27.4.2009 0:33:42   
irma78
Evo, meni se je končno uspelo čez vse poste previt. Me dva dni ni gor, pa sem čisto v zaostanku. Sedaj boste imele pa za zjutraj same moje dolgočasne poste za brat. Vas bo tako zamorilo, da boste šle kar nazaj v posteljo. user posted image user posted image user posted image

Ampak no worries, verjetno se bom spet šele zvečer javila in boste imele vsaj čez dan mir pred mano.user posted image user posted image user posted image

Aja, pa spet ena pozna čestitka. Jolly, vse naj naj za Tajevih 7. mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
27.4.2009 7:42:11   
Dream
Dobro jutro!

MI smo že eno uro pokonci, ker je bil naš poba tako lačen - logika, če je pa ponoči tako brcal, da je skuril vso energijo in sem se kar naprej budila user posted image

Trenutno se jezi na knjigico, ker je ne more dobro zagrabiti, da bi si celo stlačil v usta user posted image  

Je user posted image  predvčerajšnjim rekel, da mu ne bomo kupovali nobenih igrač, ker ga itak ne zanimajo - njemu so najbolj zanimive etikete, tako da mu jih sedaj sploh ne režem več dol. Naj si prebere, iz kakšnega materiala so njegove igrače, kdo jih izdeluje in kako se vzdržujejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
27.4.2009 8:43:00   
PikicaStonoga

Ma dej sem jezna na mojga!!!!!! GRRRRRRRRR Smo v LJ, bomo prespali, ker njegovih ni, pa mamo flet zase ...ampk nam je manjkalo par stvari, pa se je moj odpelu v Medvode a ne ...vzel s sabo moj telefon, ker je njegov bil prazen ...prišel nazaj: AMPAK pozabu prinest svoj polnilec, torej je njegov telefon fuč, pozabu tam moj telefon, ene zadeve ni našel eno pa prinesel napačno ...mater no ...k jaz točno vem, kje mam kaj ...

....moški....z njimi je težko, brez njih pa še težje user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ja to je pa čist res ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
27.4.2009 8:49:28   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Potem bi te pa res prosila, če boš enkrat ob priliki lahko prinesla v Areno, da še mi to sprobamo. Hvala ti!

laknerš ...ko ne boš več potrebovala ...daš naprej Irmi user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
27.4.2009 8:50:42   
jolly123
Jutro! Kako ste? Danes bom zlobna in bom povabila taščo na kosilo, ker me je včeraj nekaj ogovarjala in hočem razčistiti. Če bo sploh hotela pridet.

1. Punce, kaj bo s tistim srečanjem, ki smo ga izglasovale za drugo polovico maja med tednom? Kdaj točno bo in kje? Kako se bomo zorganizirale?

2. Torek: Arena: Kakšen je plan? Katera pride? Same ali z vašimi user posted image ? Da si splaniram ...

Ej tisti piknik najbolj, da se zmenimo za kater dan. Pa da potem točno vemo kako pa kaj.

Arena jaz še ne vem, zna biti da pridem, kdaj ste pa zmenjene? Mojega pa ne bo ker dela.

Neposredna povezava do sporočila: 2112
27.4.2009 8:51:54   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Dobro jutro!

MI smo že eno uro pokonci, ker je bil naš poba tako lačen - logika, če je pa ponoči tako brcal, da je skuril vso energijo in sem se kar naprej budila user posted image

Trenutno se jezi na knjigico, ker je ne more dobro zagrabiti, da bi si celo stlačil v usta user posted image  

Je user posted image  predvčerajšnjim rekel, da mu ne bomo kupovali nobenih igrač, ker ga itak ne zanimajo - njemu so najbolj zanimive etikete, tako da mu jih sedaj sploh ne režem več dol. Naj si prebere, iz kakšnega materiala so njegove igrače, kdo jih izdeluje in kako se vzdržujejo user posted image user posted image user posted image

Ja jaz semt ud opazila, da so najboljše "prepovedane" igrače - časopisi, kozarci, vse, kar je na mizi, kreme, vse na dosegu rok ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
27.4.2009 8:54:36   
PikicaStonoga
Pa dobro jutro!

Midva sva pa dans spala v drugi sobi kot najina Tijana! user posted image user posted image user posted image  Ker nisva imela s sabo el. varuške, sem pustila vrata odprta, jedla je ob štirih zjutraj, sem jo slišala in šla podojit ...zjutrej jo je pa moj slišal prej in prinesel k nama v posteljo smo se še malo cartali, dojili in vstali (no midve sva vstali, on pa še panča) ...Vse BP.

zdej grem pod tuš, Tijana se igra, potem pa zbudiva atija, da se zrihtamo in gremo ...spet je lep dan, moramo izkoristit preden bo dež!!!!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2114
27.4.2009 8:56:05   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro! Kako ste? Danes bom zlobna in bom povabila taščo na kosilo, ker me je včeraj nekaj ogovarjala in hočem razčistiti. Če bo sploh hotela pridet.

Ej tisti piknik najbolj, da se zmenimo za kater dan. Pa da potem točno vemo kako pa kaj.

Arena jaz še ne vem, zna biti da pridem, kdaj ste pa zmenjene? Mojega pa ne bo ker dela.

Kaj pa če bi bil kr torek, ker smo nanj že navajene?
19. ali 26. maj??? Sej smo rekla druga polovica maja a ne???

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
27.4.2009 9:14:02   
jolly123
63% je glasovalo da naj bo enkrat med 18.5 in 24.5. Tako da zaradi mene je lahko 19.5 v torek. KAJ PA OSTALE??? 

Neposredna povezava do sporočila: 2116
27.4.2009 9:22:11   
Dream

Dobro jutro!

Ja jaz semt ud opazila, da so najboljše "prepovedane" igrače - časopisi, kozarci, vse, kar je na mizi, kreme, vse na dosegu rok ...

No, mogoče sem se malo nerodno izrazila - vse, kar ga zanima na igrači, je etiketa. Igrača je samo držalo za etiketo user posted image user posted image user posted image  Sicer pa so mu všeč vsi daljinci, GSM-ji in po novem mamičin krožnik, poln hrane. Včeraj je krožnik za šalo povlekel k sebi in zagrabil kos mesa. Ti, ti lump! Ko mu ga dam za jesti, ga pa noče...

Neposredna povezava do sporočila: 2117
27.4.2009 9:22:47   
PikicaStonoga

63% je glasovalo da naj bo enkrat med 18.5 in 24.5. Tako da zaradi mene je lahko 19.5 v torek. KAJ PA OSTALE??? 

ja jaz sem potem ZA! :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
27.4.2009 9:24:53   
PikicaStonoga

Dobro jutro!

No, mogoče sem se malo nerodno izrazila - vse, kar ga zanima na igrači, je etiketa. Igrača je samo držalo za etiketo user posted image user posted image user posted image  Sicer pa so mu všeč vsi daljinci, GSM-ji in po novem mamičin krožnik, poln hrane. Včeraj je krožnik za šalo povlekel k sebi in zagrabil kos mesa. Ti, ti lump! Ko mu ga dam za jesti, ga pa noče...

Meni se je včeraj enako naredilo, sem krožnik odmaknila, ker sem vmes dojila, pa ko je sedela v naročju, da podre kupček, je tako roko stegnila, da je zagrabila bučke na mojem krožniku ...sem ji potem dajala brokoli, pa ga je lepo jedla ...sem jo lihkar pokakano previla in vidim včerajšnji brokoli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
27.4.2009 9:27:17   
Dream

Meni je načeloma vseeno kdaj, ker sem doma, za dragega pa ne vem, če bo prišel zraven, ker se bo renoviralo stranovanje njegovega brata in bo pomagal. Tako da, kakor bo rekla večina user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
27.4.2009 9:29:46   
Dream

....moški....z njimi je težko, brez njih pa še težje user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ja to je pa čist res ...

Včasih bi bilo treba tole frazo obrnit: brez njih je težko, z njimi še težje... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2121
27.4.2009 9:31:59   
Dream

Dobro jutro!

Meni se je včeraj enako naredilo, sem krožnik odmaknila, ker sem vmes dojila, pa ko je sedela v naročju, da podre kupček, je tako roko stegnila, da je zagrabila bučke na mojem krožniku ...sem ji potem dajala brokoli, pa ga je lepo jedla ...sem jo lihkar pokakano previla in vidim včerajšnji brokoli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Tijana!!! Pri nas je brokoli dober samo v kombinaciji s krompirjem, bučke pa v kombinaciji s keksi user posted image  Grah in krompir sta pa zakon!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2122
27.4.2009 9:36:05   
PikicaStonoga

Meni je načeloma vseeno kdaj, ker sem doma, za dragega pa ne vem, če bo prišel zraven, ker se bo renoviralo stranovanje njegovega brata in bo pomagal. Tako da, kakor bo rekla večina user posted image

Če se ne motim, je bilo izglasovano, da se dobimo BREZ boljšihi polovic med tednom user posted image user posted image user posted image  Jaz bi sicer raje prišla kot družinica, ampak če je večina zato, da pridemo same, potem je to to ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
   [Brisano sporočilo]
27.4.2009 9:37:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 2124
27.4.2009 9:37:35   
jolly123

Če se ne motim, je bilo izglasovano, da se dobimo BREZ boljšihi polovic med tednom user posted image user posted image user posted image  Jaz bi sicer raje prišla kot družinica, ampak če je večina zato, da pridemo same, potem je to to ...

Ja večina je rekla, da bo prišla brez možekov.

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?