|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
26.4.2009 22:03:31   
janja 27
morem nek napisat da bom mela post 1977user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mojo letnico rojstvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moram še vallo spremenit še vedno je stara na seznamčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
26.4.2009 22:14:47   
PikicaStonoga
Je moj user posted image  reku nej prosim ne bom huda na njega, pa nisem več user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
26.4.2009 22:16:32   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Drugače sem pa danes poskusila sistem, ki mi ga je predlagala P.
Zjutraj mleko (ali mlečna kaša) - je pojedla 190ml mleka.
igranje, spanje
Malica sadje - je pojedla 170g kaše iz hruške, piškotka in mlekca
igranje, teženje, spanje (OMG kako je zaspala od teženja no comment)
Kosilo - imam pripravljeno kašo krompir, korenje, prepečenec, malo mleka, bomo videli kako bo ko se zbudi
Malica sadje - bo dobila banano
po tem pa samo še mleko oz. mlečne kaše

In veste kaj sem ugotovila? Da če bi Inyo poslušala kdaj je lačna bi imel dan premalo ur za vse to speljat user posted image  In da bom tudi vmes raje imela mleko ready steady če bo hotla vmes kaj srknit, mi ni logično, da med obroki ni mleka. Kaj pa ve mislite o tem? A ve dajete mleko med GH obroki?

Ravno zato imam jaz do zdaj samo 2 obroka GH. Kosilo: zelenjava ali včasih sadje (nič mlečnega) in zvečer mlečno-žitna kašica. Če uvedem še tretji, npr. sadni obrok, se mi zdi, da bo dobil zaenkrat premalo mleka. Bom po 7 mesecu (no, saj to bo kmalu user posted image )

ja, pri nas je podobno.....zjutraj in zvečer vedno mleko - flaška. včasih rata še sredi dneva en samo flaškasto mlečni obrok. sicer pa ima user posted image samo 2 obroka GH - en zelenjavni in en sadni, v oba dodam pa bio riževe kosmiče, da malo zgosti in včasih mal mleka vlijem, pač odvisno od tega, kako gosto mi izpade, ko spasiram. Pri dveh obrokih GH bomo ostali še nekaj časa, kak mesec. toliko da vpeljem vso zelenjavo in sadje, ki raste v SLO.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
26.4.2009 22:22:42   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Joj da vam povem, sem danes šla po pošto in zastonj delala km do bajte ...sem dobila negativni odgovor za vrtec v Medvodah ...zdaj pa sploh nimam več upanja, ker če nismo dobili v dveh vrtcih, kjer imamo prijavljeno stačno in začasno prebivališče, pol ni ans, da dobimo kje drugje ...user posted image user posted image user posted image
zdej pa začnemo iskat privat ...shit no ...

joj, pikica, žal mi je za vas  user posted image user posted image user posted image .....mi še čakamo....kaj boste pa zdaj - a privat imate kaj že ogledano, al boš od nule iskala???

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
26.4.2009 22:29:08   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Evo mene,sem čist hin.
Krst uspel,pa še danes piknik za po krstu za tiste,ki jih včeraj ni bilo,ker pač imamo dva tabora ljudi,ki se ne morejo ravno srečevati......bla...
Bilo je krasno,vreme lepo,hrana,slaadkarije,pijača....blo mal maačkauser posted image
Slikce na FB..
Čist sem preč.Dobre in slabe lastnosti piknikauser posted image
Se jutri kaj javim....user posted image nočko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za krst in mačkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej žlahta raztgana plahtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz jim že ne bi dva pikinika delalauser posted image user posted image user posted image krst je ta in ta dan povabljeni so če hočejo naj pridejo če ne pa tud okuser posted image user posted image pa naj se tam grdo gledajo poluser posted image user posted image

Men je to čist mim, js bi naredila isto kot ti, Janja 27! Sam kaj čmo, ljudje so taki in drugačni, pa včasih iz ljubega miru popustimo...

sej zato k popustimo je pa potem tko....a poroko bi pol tud dvakrat delalauser posted image user posted image user posted image user posted image eno soboto za pol žlahte, eno soboto za drugo polovicouser posted image user posted image user posted image user posted image megauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Odvisno, kakšna darila bi bila v igri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
26.4.2009 22:29:55   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Joj da vam povem, sem danes šla po pošto in zastonj delala km do bajte ...sem dobila negativni odgovor za vrtec v Medvodah ...zdaj pa sploh nimam več upanja, ker če nismo dobili v dveh vrtcih, kjer imamo prijavljeno stačno in začasno prebivališče, pol ni ans, da dobimo kje drugje ...user posted image user posted image user posted image
zdej pa začnemo iskat privat ...shit no ...

joj, pikica, žal mi je za vas  user posted image user posted image user posted image .....mi še čakamo....kaj boste pa zdaj - a privat imate kaj že ogledano, al boš od nule iskala???

nč nimam nagledano, nč ne poznam ...začenjam iskat ...
zdej grem pa ajat ...lahko noč vsem!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
26.4.2009 22:33:12   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

A je možno da mi user posted image zaostaja zaradi bolezni????? Vem, da sem zbolela glih preden bi dobila obisk user posted image , ker mi takrat imunski sistem fulll pade.

Sem svojemu to rekla. Pa sem mu omenila še, da fullll bolj pogosto grem lulat /tudi pred boleznijo me je fulll lulat skoz tiščal/, pa moj meni pribije z nasmehom
a mi hočeš nekaj povedati???????user posted image user posted image user posted image

Jaz pa njemu da ne. Vsa začudena. Šele par sekund kasneje mi je kapnilo kaj on misli. Pa sem mu rekla, da on uravnava svojo PIŠTOLO, pa itak mava kondome gor. Morda ne na začetku henkipenki ampak na sredini ali ko on začuti, si da gor.

Želi si, da si dam obroček not. Meni pa niti ni to tok do tega. Sem čisto zadovoljna s kondomi. On pa pravi da nima občutka takrat.

Uffffff to pa je že intima. Ah boli me.

jp, lahko ti user posted image zamuja....že zaradi sekirancije, kaj šele bolezni in včasih menda tudi kar tako, da je bolj pestro user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
26.4.2009 22:37:21   
Lucka1
z enodnevno zamudo, ki pa to ni, ker me ni bilo nič blizu interneta in racunalnika - VSE NAJ NAJ NAJ NAJBOLJŠE DRAGA TIJANA ZA POLLETKO!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
26.4.2009 22:40:47   
Lucka1

Glede zaščite pa jaz nisem šla po tabletke. Ne vem, imam odpor. Zaenkrat kondomi, čeprav jih ne prenašam dobro. Res se moram takoj fejst umit, da se mi ne naredijo glivice al kaj takega, verjetno sem alergična na kako sestavino… Po ta drugem je pa moj rekel, da gre na vazektomijo. Bravo!

Glede urejenosti. Meni je važno, da se sama počutim urejeno za ostale me pa boli.

ZAŠČITA - a sta poskusila DUREX SENSITIVE? Preverjeno boljši...

Glede urejenosti pa SE PODPIŠEM - mi je glavno da se jaz počutim dobro in priložnosti primerno....ostali pa - njihov problem, če jim kaj ni prav user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
26.4.2009 22:45:33   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Mene bolj skrbi, ker Neli ne gre v vrtec, da se ne bo socializirala med majhnimi otroki. Moram se pozanimati, da gre vsaj pri dveh letih redno vsaj 2x tedensko na kakšne urice česarkoli.

ovsene kosmiče-  tiste iz Špara- men so zakon, nimajo nobenih čudnih delčkov noter

zakaj pa ne gre v vrtec? A imaš varstvo? nisem zasledila, verjetno pa si že kje pisala o tem....no midva sva se odločila, da dava user posted image v vrtec, čeprav bi bil lahko pri tašči...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
26.4.2009 22:47:36   
Lucka1
Vse naj naj naj Taj user posted image za sedem mesecev....madona kako čas leti.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
26.4.2009 22:50:32   
gogabojan
Čerrrrrrrrrrrr in dobro jutro za 12 ur nazaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes spali do 9.10h ko nas je telefon zbudil. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mami je končno v kosu spala 7 ur, in se danes veliko BOLJE POČUTI. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vročine ni, sam grlo oz. žrelo je katastrofa.

No mi smo pa danes preživeli NAJLEPŠI DRUŽINSKI DAN NA SVETU (do danes, zdaj pa bomo tekmovali da bodo še boljši). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo bili na Zbiljskem jezeru. Je srček kupu Bojanu jahto na daljinca in sta po zbiljskem jezeru prevežala JAHTO. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Današnji dan je bil dan poln ljubezni. Sem se počutila (se je dragi fajn potrudu) kot EDINA ŽENSKA NA SVETU. Tako nežen, tako ljubeč, tako uffffffffffffffff. I just have to LOVE him. MWAAAAAAAAAAAA MY DARLING. CMOK.

Ja seksa pa ne bo, ker sem dobila menstruacijo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa otroka sta bila danes super duper pridna. Res en popoln dan. Saj smo si ga končno zaslužili.

Aja pa še to. Je dragi sklenu en biznis, glede bajte, kjer bo sam delu počasi (se jim ne mudi, in želijo da on to naredi, ker ga njihova snaha pozna - Sandija mislim), in bi KEŠ PADALLLLLLLLL. Končno, bi več dinarčkov v šparovčku. Pa bomo manj mislili na kake probleme, kjer se itak ko ti štarta fajn najdejo takoj.

Aja pa danes se mi je nekaj lepega zgodilo to pa v postu kjer sledi.

MBD - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspeli krst.

LUČKA - ti si še tu???? Še nikoli te nisem zasledila tako pozno

JOLLY   -    vse naj naj Tajkotu. Da bo od danes naprej vsak dan manj tečen. Če pa je otrok tečen, pa vsaj veš, da je živ in zdrav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če le nimajo zobčki kaj prstov vmes tak kot pri nas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
26.4.2009 22:53:17   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Jolly123, nč nisi butara! Človek se celo življenje uči, nihče se ni rodil pameten, vlčasih pa imamo pač blond momente al kako si že zadnjič napisala...

Jaz imam pa cel kup cunj za zlikat, pa se sploh ne morem zraven spravit, ker se mi enostavno ne da. Jih samo postrani gledam in čakam, če se bodo same user posted image user posted image user posted image  Danes bom pa spet celo goro oprala in bo kup še večji...

Jaz imam enak problem s cunjami. Ampak danes se ne dela, ker je nedelja, tako da me bo kup počakal do jutri. Itak jih ne bo noben drug namesto mene. user posted image user posted image user posted image

no, jaz se temu problemu ognem tako, da NE LIKAM user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
26.4.2009 22:57:18   
Lucka1

1. Punce, kaj bo s tistim srečanjem, ki smo ga izglasovale za drugo polovico maja med tednom? Kdaj točno bo in kje? Kako se bomo zorganizirale?

2. Torek: Arena: Kakšen je plan? Katera pride? Same ali z vašimi user posted image ? Da si splaniram ...

ojla, mi2 z user posted image v torek prideva. dragi ima sicer dopust, a bo šel nekaj v bauhaus in servisirat avto, pa ko konča, se nam pridruži, če bomo še v areni.

Neposredna povezava do sporočila: 2089
26.4.2009 22:57:45   
Lucka1

Mater vas je goraj en kup prijavljeni, menim se pa sama s sabo user posted image user posted image user posted image

he,he, jst pa tudi zdele.....

Neposredna povezava do sporočila: 2090
26.4.2009 22:58:38   
Lucka1

Ma dej sem jezna na mojga!!!!!! GRRRRRRRRR Smo v LJ, bomo prespali, ker njegovih ni, pa mamo flet zase ...ampk nam je manjkalo par stvari, pa se je moj odpelu v Medvode a ne ...vzel s sabo moj telefon, ker je njegov bil prazen ...prišel nazaj: AMPAK pozabu prinest svoj polnilec, torej je njegov telefon fuč, pozabu tam moj telefon, ene zadeve ni našel eno pa prinesel napačno ...mater no ...k jaz točno vem, kje mam kaj ...

....moški....z njimi je težko, brez njih pa še težje user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2091
26.4.2009 23:02:17   
gogabojan
No super smešna zadeva:

Danes sva s srčkom šla gledat hišo, ki jo bo obdelaval peš z Rokom v vozičku (bojan je bil standard pri babici user posted image user posted image user posted image ).  Bila je bolj taka neprometna cesta. Midva pa na pločniku. Z druge strani ceste, je v nasprotno smer hodil neki star in malo smešen gospod v trenirki (to povem prej, midva ga nisva videla dokler se gospod ni oglasil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

No midva hodiva, in me moj srček zgrabi na vsake toliko za mojo rit. Pravi da je fajn trda in dela na vsake toliko časa kontrolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa me je na kakih 15 sek prijel za rit, jaz pa dobila pospešek in sem se smejala. No končno se je roka na ritki ustavila in me je božu (po zgornji strani ritke, bliz križa, mislim po oblinah nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) z druge strani pa je videl to ta gospod (čeprav se je moj k meni stisnu, da je skušal vsaj malo biti DISKRETENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Un gospod pa se je zasmejal, rekel lepo je to videti, da kljub otroku ljubezen cveti, in da bi on tudi to delal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Midva sva se z dragijem samo zasmejala, pozdravila gospoda in še bolj srečno in zaljubljeno hodila naprej.

Evo to je to. Unmu gospodu, ko naju je ogovoril pa take iskrice v očeh. Ej se je vidlo, da tudi on pogreša kaj takega. Lumparije in ljubezen. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, danes je bil dan ljubezni. Če nisem bila do sedaj z srčkom kdaj zadovoljna, se je odkupil za vse grehe nazaj.

Ker mi je polepšal dan, kjer sem se počutila najbolj seksi, najbolj ljubljeno, najbolj srečno, najlepšo, najbolj ufffffffffffffff SUPER RES.

Saj sem to itak, sam danes je bilo to fulll na udaru, in se je videlo 30 km naokrog. Tak se počutim danes res.

Ah saj me ne razumete. Jaz pa se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2092
26.4.2009 23:04:05   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Aja pa še to. Je dragi sklenu en biznis, glede bajte, kjer bo sam delu počasi (se jim ne mudi, in želijo da on to naredi, ker ga njihova snaha pozna - Sandija mislim), in bi KEŠ PADALLLLLLLLL. Končno, bi več dinarčkov v šparovčku. Pa bomo manj mislili na kake probleme, kjer se itak ko ti štarta fajn najdejo takoj.

Aja pa danes se mi je nekaj lepega zgodilo to pa v postu kjer sledi.

LUČKA - ti si še tu???? Še nikoli te nisem zasledila tako pozno

ja, mi ni uspelo zdej 2 dni nič brat, pa poskušam nadoknadit...vidim, da mi je uspelo priti skozi poste....

Super za posel - vidiš, da se vse nekako poštimauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2093
26.4.2009 23:06:41   
gogabojan
Punce, vem da ste že obdelale temo gugalnice. Sam ne da se mi iti iskat za nazaj, ker smo prave čveke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa me zanima, če ste kupile, kje ste kupile in koliko dale. Mi bomo šli tudi iskat gugalnice pa ne vemo še katere. Če bi kupila une k sta dve ali tri gor, se mi ne zdijo drogovi tok fiksni. Mi pa imamo tu vzunaj betonske drogove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tak da bi rabila sam tisto za sedet. Pa za bojana tudi po možnosti. Pa vem da ste nekaj omenjale za špar, da jih imajo (ga imamo tudi na vrhniki) pa bi šla pogledat.

Sem pa čist odločena da bom kupila, sam ne vem kje. Cena pa me tak zanima, ker hočem FAJN pridt čez. Kdo pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2094
26.4.2009 23:09:23   
Lucka1
tako punce, prebrala sem, pokomentirala nekaj tudi, zdaj grem pa spat....in se stisnit k dragemu....

...lep dan je bil....čolnarna z Inyo in Lovely, srečali še Irmo in Nika, potem smo šli k mojim staršem mal na obisk in je user posted image dobil od moje mami nekaj za oblečt - bo prav luškan v kavbojkah z naramnicami in rdeči črtasti majčki, pa nogavičke iste za zravn in ena jopica za čez....LUŠNO. doma sva pa z dragim generalko v kuhinji naredila, tako da imam zdaj mir nekaj časa s kuhinjo....user posted image user posted image user posted image

LEPO SANJAJTE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
26.4.2009 23:13:08   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

1. Punce, kaj bo s tistim srečanjem, ki smo ga izglasovale za drugo polovico maja med tednom? Kdaj točno bo in kje? Kako se bomo zorganizirale?

2. Torek: Arena: Kakšen je plan? Katera pride? Same ali z vašimi user posted image ? Da si splaniram ...

ojla, mi2 z user posted image v torek prideva. dragi ima sicer dopust, a bo šel nekaj v bauhaus in servisirat avto, pa ko konča, se nam pridruži, če bomo še v areni.

Ja jaz tudi pridem 100000%%%%%%. Sam mojga srčka ne bo, ker dela. Pa nevem no, vse boste skoraj srčke mele s seboj, od lučke morda pride tudi pa ne bo sama. Ah, jaz pridem brez, zato pa bom mela Bojana s seboj. Boste končno lahko spoznale mojega PROBLEMATIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja, danes zvečer ga je soseda postrigla. Mislim kaka frizura ej. Saj veste kot irokeza. Ob strani fulll kratko, po sredi glave pa dolge lasje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je v stilu z modnimi pričeskami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bi si človek mislu da ima 15 oz. 17 let, ne pa pičlih 7 let. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
26.4.2009 23:31:30   
gogabojan
Evo jaz pridem gor, pa vse pobegnete.

Sem tak grozna??????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2097
26.4.2009 23:45:31   
irma78

lovely hripava je tud čist možno od tega k se je drla..sej ti si blatud če si prišla z kakega žura...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , glede hranjenja mogoče pa jo ko gre drugam vse zanima kako in kaj je naokoli pa zato neče jest..sedaj so v tistem obdobju k vse okoli gledajo pa jih vsak žum moti itd...tko da jaz sedaj grem podojit kam na samo ker drugače sploh ne jej ampak mi brdavico meče ven (z vakumom) pa gleda kdo kaj govori itd....pa vsak šum jo zmoti pa vrti uno glaco ne vem ..mogoče je pri tvoji tud tkouser posted image

tole glede motenj pri hranjenju pa vsekakor drži. Ko jaz dojim Nika lai pa ko ga hranim po flaški še mojega ne sme biti zraven, ker drugače ga bolj zanima kaj on počne, namesto da bi jedel.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
26.4.2009 23:49:58   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Potem ste pa na Vrhniki izjema. Bom poskusila jaz tudi s tako pritožbo, ko bom dobila same negativne odgovore. Čeprav še vedno razmišljam pozitivno in upam, da bomo kje le prišli noter.

So nas pa že klicali iz zasebnega vrtca v Trzinu, da tja bi prišli noter in če pridemo na pogovor. Samo sem jim povedala, da čakam na odgovre iz javnih vrtcev in da bomo potem videli. V najslabši variianti bo šel pa Nik v Trzin v vrtec, kaj čmo.

Irma- kje v Trzinu pa je privat vrtec? Sam za 2 javna vem

Gre za vrtec GEKO, naslov pa je mislim da Motnica 11.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
26.4.2009 23:53:47   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro. Mi smo pa 7 mesecev danes uaaaaaaaaa. Ne moreš verjet, no!!

Jolly, a je kaj bolje pri vas z vašim tečkotom?

Nope, še kar smo tečni!! Pa da vidiš kako je to jezen, prav uveljavlja svojo voljo in jezo. Če mu ne dam hitro za jesti arghhhhh prav to dela in maha z rokami in glavo. Pol če ga ne dvignem dovolj hitro, če grem ven iz sobe, v bistvu za vsak k. ki mu ne paše. Zdaj pa ne vem a je to kak pokazatelj da bo takega karakterja a je to kaka faza? Me kar mine če pomislim, da bo cel life tak user posted image user posted image

Pri našemu Niku je podobno - ne sicer glede hrane, ampak npr. glede česa kar si daje v usta (npr. papir) in mu vzameš in se tako jezi in začne histerično jokat, ali pa če pase kravice in se mu ne ne uspe dovolj hitro na hrbet samemu obrnit,... milijon je takih situacij. Ampak jaz se tolažim, da je to samo faza, ker če bo tak po karakterju, potem jao meni.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?