timnala
|
Heja! O madonca, en dan me ni blo in ste naklofale..uf Zdej pa hitro komentirat, ker ce ne bom vse pozabila (nas mali se ze ful dolgo igra v igralnem centru in tak hecen je postal, ker se skoz neki smeji pa vriska in ocitno uziva ). PikicaStonoga..kak si me nasmejala s Stajersko verzijo pesmi Men se rola Stajica je pa SUPER! Lustna res, tamal se noter zamoti in lahk jst komot kej v kuhinji zraven njega delam. Priden mali Bom pa poslikala. Pa upam, da ste se lepo imeli na poroki! Valla. ne Basica nima nic z mlekom (tudi nas je namrec alergicen na kravje mleko in potem tudi jaz ne bi tega pila). Tako da lahko kolegici to komot priporocis! Gogabojan..upam, da si ze veliko boljse! Je pa res kot si napisala, ko si mama veliko vec potrpis, da so drugi zadovoljni. Tudi sama zdaj to opazim in dozivljam. Je pa to zelo lepo in pohvalno za vse mame! Vem kak je blo tud pri nas, ko smo vsi za dva dni zboleli..najprej dragi, potem tamal in vzporedno jaz..pedenala sem obadva, sama pa niti par urc nisem mogla odlezat..pa sem bla tud hitro ok.. Bog ze ve zakaj je naredil mame taksne kot so, a ne? Dream.. menda za kasljanje in take stvari FUL pomaga od Justa krema al mazilo z materino dusico (mi je povedala ena kolegica, k ma doma in namaze po prsih in je naslednji dan ze takoj boljse). Mislim, da tudi Valla. to uporablja. Jolly..upam, da nehate bit teckoti kmalu, enako zelim IraIri Glede financ..uf..jst tud caram, ker mam komaj 360€ porodniske in se se vedno cudim, kako lahko tolk kupim in urihtam stvari..sicer na konc meseca sem ze pretezno revez in prihranim nic kaj, ampak je ok. Moj pa sicer zasluzi vec, ampak odplacuje stanovanjski kredit in spara, ce mislimo enkrat gradit. Se pa strinjam s PikicoStonogo, o tem kar je napisala s tem v zvezi..tud jaz sem vsak dan srecna, da smo zdravi, da lahko delamo, da zivimo v drzavi, kjer je mir in da mamo za oblect in streho..pa seveda zlatga zravega fanticka. Ostalo se pa uredi Na dopust se pa da tud zelo poceni kam it..mi2 vedno to prakticirava in nama nic ne fali Janja27..lepa stonoga res! Sem vidla na FB! Mi smo pa vceraj bli na enmu rancu, k je mel dragi seminar pa sva sla zraven, ampak nama je bilo pol dolgcas, ker sva mal setala sem in tja pa sva se napakirala in sla v Celje v trgovine..mali bil skoz priden, jst pa bolj firbcala kot pa kaj kupovala..ampak ze to pase tam pa tam