|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
26.4.2009 10:12:02   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

lakrneš a si videla gosenico ??

ja, ful je dobra!!! Bravo mami!!!

Aja, si mi pa dala delo. Jo je vidla moja Neli in jo moram še jest zdej narest!!!

sej je easy, sam volne pa gre kr dost user posted image user posted image user posted image ....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
26.4.2009 10:12:11   
Dream
Janja 27 takšen pa so v reviji:

user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
26.4.2009 10:14:13   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

hotelska soba ni ravno nek hud luksuz kar se tiče prostornosti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nam bi bil luksuz :)  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se boste pa bolj stiskali!!!!!!!!!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
26.4.2009 10:15:50   
janja 27

Janja 27 takšen pa so v reviji:

user posted image

to je tud ideja pa ni slaba iz škatle od jajcuser posted image user posted image user posted image user posted image moram spravit...hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
26.4.2009 10:29:44   
jolly123

Taj vse najlepše!!! In ne tolk mamice jezit, da ne bo dobila preveč sivih las in da ji ne bo rit zrasla user posted image

Ja to pa sploh, da mi ne bo rit zrasla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
26.4.2009 10:31:28   
Dream
Janja 27 lahk ti skeniram in dam na mail, se bo lepše videlo.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
26.4.2009 10:32:29   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

hotelska soba ni ravno nek hud luksuz kar se tiče prostornosti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nam bi bil luksuz :)  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se boste pa bolj stiskali!!!!!!!!!!!

Zame bo to prvič, tko da bomo videli, če bo luksuz. Hotelsko sobo sem do sedaj od znotraj videla le na kakšnem seminarju...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
26.4.2009 11:21:42   
timnala
Heja!

O madonca, en dan me ni blo in ste naklofale..uf user posted image user posted image

Zdej pa hitro komentirat, ker ce ne bom vse pozabila (nas mali se ze ful dolgo igra v igralnem centru in tak hecen je postal, ker se skoz neki smeji pa vriska in ocitno uziva user posted image ).

PikicaStonoga..kak si me nasmejala s Stajersko verzijo pesmi Men se rola user posted image user posted image user posted image  Stajica je pa SUPER! Lustna res, tamal se noter zamoti in lahk jst komot kej v kuhinji zraven njega delam. Priden mali user posted image  Bom pa poslikala. Pa upam, da ste se lepo imeli na poroki!

Valla. ne Basica nima nic z mlekom (tudi nas je namrec alergicen na kravje mleko in potem tudi jaz ne bi tega pila). Tako da lahko kolegici to komot priporocis! user posted image

Gogabojan..upam, da si ze veliko boljse! Je pa res kot si napisala, ko si mama veliko vec potrpis, da so drugi zadovoljni. Tudi sama zdaj to opazim in dozivljam. Je pa to zelo lepo in pohvalno za vse mame! user posted image  Vem kak je blo tud pri nas, ko smo vsi za dva dni zboleli..najprej dragi, potem tamal in vzporedno jaz..pedenala sem obadva, sama pa niti par urc nisem mogla odlezat..pa sem bla tud hitro ok.. Bog ze ve zakaj je naredil mame taksne kot so, a ne? user posted image

Dream.. menda za kasljanje in take stvari FUL pomaga od Justa krema al mazilo z materino dusico (mi je povedala ena kolegica, k ma doma in namaze po prsih in je naslednji dan ze takoj boljse). Mislim, da tudi Valla. to uporablja.

Jolly..upam, da nehate bit teckoti kmalu, enako zelim IraIri user posted image

Glede financ..uf..jst tud caram, ker mam komaj 360€ porodniske in se se vedno cudim, kako lahko tolk kupim in urihtam stvari..sicer na konc meseca sem ze pretezno revez in prihranim nic kaj, ampak je ok. Moj pa sicer zasluzi vec, ampak odplacuje stanovanjski kredit in spara, ce mislimo enkrat gradit. Se pa strinjam s PikicoStonogo, o tem kar je napisala s tem v zvezi..tud jaz sem vsak dan srecna, da smo zdravi, da lahko delamo, da zivimo v drzavi, kjer je mir in da mamo za oblect in streho..pa seveda zlatga zravega fanticka. Ostalo se pa uredi user posted image  Na dopust se pa da tud zelo poceni kam it..mi2 vedno to prakticirava in nama nic ne fali user posted image

Janja27..lepa stonoga res! Sem vidla na FB! user posted image

Mi smo pa vceraj bli na enmu rancu, k je mel dragi seminar pa sva sla zraven, ampak nama je bilo pol dolgcas, ker sva mal setala sem in tja pa sva se napakirala in sla v Celje v trgovine..mali bil skoz priden, jst pa bolj firbcala kot pa kaj kupovala..ampak ze to pase tam pa tam user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
26.4.2009 11:33:22   
stunfek
oj punce...mal se pofockam po stotih letih :) Anoushka je pri sestri, ta mali pa spi in imam nenavadno frej...hehehe...drgac mi itak ne pustita dihat (beri hodit online).

mi smo imeli ful zoprno noc. je veliko prejokal, pa mi ni jasno al bodo zobki, al ga busi buba...kaj pa vem. v zacetku maja greva na pregled (prvi pri nas) in cepljenje, ce ga bodo sploh hotli cepit kar ima na seznamu, saj je bil ze veliko vec cepljen kot otroci v slo. bomo videli.

a katera ve, kje se kupi tisti skokec za dojencke - kaksen fajn kvaliteten..eni se zdi, da bi aksah strasno uzival ce bi lahko malo skakal :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
26.4.2009 11:33:26   
timnala
Kontracepcija..kondomi, ker ce bi zdej zacela z KT, bi jih imela komaj kaksno leto, potem bi pa spet morala cakat, da se vse scisti iz mene, da bi imeli novega user posted image ..itak pa spadamo med tisto skupino, ki imamo prvega user posted image  in ocitno vsi v tej skupini manj user posted image  user posted image user posted image user posted image

Vrtec..mi sploh nismo vloge dajali, ker imava namen privat varstvo imet vsaj kaksni 2 leti, potem pa ziher v vrtec. Namrec sama sem hodila na ful seminarjev in tecajev na duhovnem podrocju in tako je, da se otrok do 3 leta uci kako bo custvoval in komuniciral v celem zivljenju (ok, ucis se se naprej in skoz, ampak neki vzorci ostanejo) in je zato ful priporocljivo, da je med domacimi in poznanimi ljudmi, ki se ukvarjajo z njim, od 3 leta naprej pa se bolj socializira in uci in mu je velik manjko, ce ni v druzbi in v vrtcu. To je sicer moje mnenje in bomo poskusilil to narediti tako. Razumem pa seveda, da so v vrtcih usposobljene in strokovne osebe in da je za user posted image  tudi tam lepo poskrbljeno in se bolj razumem starse, ki nimajo druge opcije, tako da me ne bi katera napadla. Bom si pa poskusila zrihtati delo na 5 ur, da bom vsaj okol 2h doma, ne pa ob 5h. Z dragim sva se pogovarjala glede tega in se oba strinjava tako, ce se bo le izslo. Me je pa skor kap, ko sem vidla cene za privat varstvo..halo?!?!?!? Upam, da pri nas to ni tak strosek.. Sicer pa mamice..se jaz javim, da bi pazila na nase oktobrcke user posted image  Men bi blo cist lustno!!! user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
26.4.2009 11:37:31   
timnala
Se glede domacega mesa..no, tega nama ni treba kupovat sploh, ker je dragi veterinar in privlece domov vsega in svasta..itak midva tega ne jeva veliko, tako da ful raztalava okol (salame, zelodce, klobase, itd...). Goji pa en kolega od mojga doma piscance - domaca hrana in mislim, da jih ima zunaj na soncu, tako da tist je pa super za jest..ni primerjave s farmskimi, res. Ima pa vsake tolko svezo robo in ko mi bo dragi rekel, da prodaja, vam lahk povem pa ce je katera zainteresirana, se  zmenimo.

To bi blo to..sem si vzela casa user posted image  Upam pa, da se z Mandek in Tejciko kmal zmenimo in prirajzamo v Areno kaksen torek, da se vidimo user posted image

Pozdravcek in lepo nedeljo vsem,
timnala

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
26.4.2009 12:23:56   
timnala
Se nekaj glede GH sem pozabila vprasat..

A ve vedno sveze naredite za jest? Namrec pri nas zdej jemo, ce je notr banana user posted image  vsaj nekaj user posted image
Vceraj sem pa kupila od Sunval (Holle - vso hrano za tamalga kupujem tam, od kasic, do zitnih kasic, ker imajo bio in demeter oznako) jabolcno kasico (sicer prvic, ker drugace mu doma naredim), ker smo bili na terenu - pa jo je pojedel samo tretjino in sem dala v hladilnik, danes pa primesala zraven banano in proseno kaso in mu je blo ful dobro pa sem nardila iz vsega za 3x se in dala v hladilnik..a je to kej narobe? Kaj ve delate za veckrat?

A imate ve strogi urnik hranjenja? Mene po eni strani moti, da ga nimamo, po drugi strani mi je pa kul, ker nisva tolk obremenjena kam in kdaj kam it (se pac nahraniva prej ali pa mal poznej, ni panike). Prej sva se skoz dojila in je pac prislo na 3 urce al pa na 4 al pa na 2,5..odvisno. Zdaj pa tud jeva gosto hrano al ob 12h, al ob 2h al pa ob 5h..cist odvisno kak smo terenski. Vceraj sem mu dala pa kr dvakrat, ker smo bli zunaj. Bi sicer rada zagotovila user posted image  nek ritem in red, ampak ko se dnevno spreminjajo plani in izhodi itd..red imamo edino za spat it - ob 8h user posted image
Mal mi svetujte prosim.. user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
26.4.2009 12:27:43   
timnala
Ojoj..sej vem, da sem tecna, kr sam jst cvekam dans tule, ampak ker ne pisem vsak dan, mam pa pol tolk vec za napisat al pa vprasat user posted image

Vprasanje glede kasic.. Imam zitne kasice in na njih pise, da se zmesajo z mlekom ali vodo in da jo je treba prevret in ohladit na 50 stopinj, potem pa zmesat kasico notr. Jst pa vcasih kr to surovo kasico vmesam v npr. jabolcno kasico. Sej a ni to na nek princip cokolinota narejeno, da ga lahk das kr v hladno mleko? Sej ne mislim pri hrani neki komplicirat in naredim po obcutku, sam vseen bi rada vedela, da pa ne delam ravno narobe user posted image  user posted image

Tak..zdej pa res neham user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
26.4.2009 12:40:13   
jolly123
Timnala jaz dam tudi kdaj v hladno mleko, ker sem opazila da tako kašo raje poje kot toplo...po mamici pačuser posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
26.4.2009 14:42:36   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Kontracepcija..kondomi, ker ce bi zdej zacela z KT, bi jih imela komaj kaksno leto, potem bi pa spet morala cakat, da se vse scisti iz mene, da bi imeli novega user posted image ..itak pa spadamo med tisto skupino, ki imamo prvega user posted image  in ocitno vsi v tej skupini manj user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ob tem sem se pa res nasmejala user posted image user posted image user posted image  (čeprav bi moški rekli, da je to kvečjemu žalostno in resnično)

Timnala prehrana pri nas ni vedno sveža, ker največkrat naredim oz. skuham količino, ki je potem za dvakrat. Pač dam v hladilnik ali zmrzovalnik. Nimamo strogega urnika, je pa približno na 4 ure. Odvisno, kako kaloričlen je prvi obrok GH - če je manj kaloričen, je lačen po 3,5 urah, če je bolj pa poi 4 li 4,5 urah. Vedno je pa tako, da jutranji in večerni obrok dokaj "točno" ujamemo. Kašice tudi jaz včasih kar tko umešam kot si napisala, predvsem, kadar je jed preredka in jo tako zaradi okusa kot gostote zgostim oz. popravim. Zadnje čase, ko ga mučijo zobki, opažam, da raje je bolj hladno kot toplo, torej se ti ni treba preveč obrememnjevat s toploto. Pa vedno pravim tako: če mi jemo toplo juho, bo verjetno tudi njim pasala topla in če mi jemo hladno jabolko, ne moremo njim tlačit pogreto jabolko (to je samo prispodoba).

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
26.4.2009 18:23:11   
Lovely
Dan,

da se na kratko pofočkam tudi jaz.
Štumfek, pojma nimam za skokec, verjetno bi imeli kaj v BC?

Mi smo bili danes po kosilu na sprehodu in kavici v Tivoliju, kjer sva z Lučko seveda srečali Irmo user posted image  Again... user posted image  Ful so bili luštni lumpiji. Pol smo šli še k mojim v Šiško, zdaj pa Inya pančka do večerje in kopanja. Upam, da ne podaljša v nočno pananje.

O f........ zdaj je pa Lars tok glasno zalajal, da se je zbudla. F..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
26.4.2009 18:37:31   
Pšemek
Hojla, punce... mi smo nazaj! Je bilo kratko, al' sladko. Nejka je bila zlata, dobrovoljček kot vedno. Je vsi te novi obrazi in novi prostori niso kaj dosti s tira vrgli. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Moram pa posebej pohvalit mojega user posted image . Je vedno dal naju z user posted image  na prvo mesto in šele nato sebe in svojo zabavo. Tako da nimam pripomb čez ta dopustek. Aja, pa novi voziček imamo user posted image  user posted image  user posted image .

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
26.4.2009 18:58:11   
PikicaStonoga
Me je pa skor kap, ko sem vidla cene za privat varstvo..halo?!?!?!?

od mojga brata kolega ima malega v privat in plača 2€ na uro tm pr "vas" user posted image user posted image user posted image  moja sestrična bo pa jeseni oazila enga malega, bom vprašala, kolk bo računala ...

To bi blo to..sem si vzela casa user posted image  Upam pa, da se z Mandek in Tejciko kmal zmenimo in prirajzamo v Areno kaksen torek, da se vidimo user posted image

Frul dobr, pridte!!!

A imate ve strogi urnik hranjenja? Mene po eni strani moti, da ga nimamo, po drugi strani mi je pa kul, ker nisva tolk obremenjena kam in kdaj kam it (se pac nahraniva prej ali pa mal poznej, ni panike). Prej sva se skoz dojila in je pac prislo na 3 urce al pa na 4 al pa na 2,5..odvisno. Zdaj pa tud jeva gosto hrano al ob 12h, al ob 2h al pa ob 5h..cist odvisno kak smo terenski. Vceraj sem mu dala pa kr dvakrat, ker smo bli zunaj. Bi sicer rada zagotovila user posted image  nek ritem in red, ampak ko se dnevno spreminjajo plani in izhodi itd..red imamo edino za spat it - ob 8h user posted image
Mal mi svetujte prosim.. user posted image

Zvečer imam enako spat okol osme, čez dan pa jdam jest, ko je lačna ...ponavadi je to na tri ure, zadnje dni opažam da podaljšuje čas med obroki ...sice rpas tud mi odrasli ne jemo po urniku, ampk ko smo lačni ali pa priližno imamo čas kosilo, pa še to je + - ne se obremenjevat ...zdej je pomlad potem poletje, dost bomo terenski in se bo treba znajdit ...:)

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

O f........ zdaj je pa Lars tok glasno zalajal, da se je zbudla. F..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja a ni čas da se zbudi, se mal pocrkljate, umijete in greste nazaj spat :) user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
26.4.2009 18:59:44   
PikicaStonoga
Drugače je pa za nami en LEP dan ...smo šli do ženina in neveset še mal, pa nas je blo spet ful folka user posted image user posted image user posted image  potem pa z bratrancem in njegovo familijo mal na bajto, pa na kosilo tja, kjer smo meli fešto za najino poroko, pa potem na sprehod na Gradiško jezero kalorije kurit user posted image user posted image user posted image  zdej grem pa na hitro Tijano pripravit za spat, ker bo potem že laaaaaaaaaaaččččččnnnnaaaaaaaaa ...
se beremo zvečer ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2044
26.4.2009 19:38:20   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jutro punce.

Evo mi smo že od 5ih aufff. Pa nič tečni. Pa mami kar pašeuser posted image user posted image user posted image , ker ko bo user posted image zaspan, bom smuknila kot Pačlek Smuk z njim v postlo.

Sem pa danes odspala celi 2 uri v kosuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa spala sem vse skupaj hmmmm. Od 1h do 5h hmmmm 4 ure. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (kar prejšnje noči ni bilo niti toliko, ker nisem mogla fajn dihat zaradi žrela.

Jaz sem že vse generalko pospravila, vso posodo od Roka selizirala na domači način (prekuhala v loncu). Omare preložila in na novo zložila cote.

ŠVICAM PA 1000000000000 NA URO.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AJDE VROČINA, POJDI VEN IZ MENE. Da bom lahko bila sploh za ponucat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dream hvala za čaj. A nobenega rogljička ni zdraven. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti pa si Duracellov zajček - kaj vse si naredila, pa takole bolana. Prava carica marica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
26.4.2009 19:43:27   
irma78

Jolly123, nč nisi butara! Človek se celo življenje uči, nihče se ni rodil pameten, vlčasih pa imamo pač blond momente al kako si že zadnjič napisala...

Jaz imam pa cel kup cunj za zlikat, pa se sploh ne morem zraven spravit, ker se mi enostavno ne da. Jih samo postrani gledam in čakam, če se bodo same user posted image user posted image user posted image  Danes bom pa spet celo goro oprala in bo kup še večji...

Jaz imam enak problem s cunjami. Ampak danes se ne dela, ker je nedelja, tako da me bo kup počakal do jutri. Itak jih ne bo noben drug namesto mene. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
26.4.2009 19:46:05   
irma78

Pikica a si našla kaj lepega za oblečt? Aja, pa uživaj na poroki in upam da se bosta z lubijem naplesala.

Mi je Pikica posodila barvo za delat odtise nogice in rokice. Smo se včeraj vsi skupaj zabavali. Se je Hana ful smejala ko sem jo mazala po podplatih ker jo je seveda žgečkalo.  Joj, kolk je blo smeha. Res super družinski večer. Ne skrbi Pikica, nismo vsega porabili. In hvala, ker si posodla!!!user posted image user posted image user posted image

Ja seveda in vse naboljše Tijani za pol leta!!!!!

Kje pa se dobi to barvo???  Ker nam s tistim gibsom odtis sploh ni uspel - smo dvakrat poskusili, pa obakrat stran vrgli zadevo.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
26.4.2009 19:47:55   
PikicaStonoga
sem rekla, da naša podaljšuje med obroki ...evo danes je imela čez dan 4, bomo vidli, kaj bo naprej hmmm ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
26.4.2009 19:49:54   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Pikica a si našla kaj lepega za oblečt? Aja, pa uživaj na poroki in upam da se bosta z lubijem naplesala.

Mi je Pikica posodila barvo za delat odtise nogice in rokice. Smo se včeraj vsi skupaj zabavali. Se je Hana ful smejala ko sem jo mazala po podplatih ker jo je seveda žgečkalo.  Joj, kolk je blo smeha. Res super družinski večer. Ne skrbi Pikica, nismo vsega porabili. In hvala, ker si posodla!!!user posted image user posted image user posted image

Ja seveda in vse naboljše Tijani za pol leta!!!!!

Kje pa se dobi to barvo???  Ker nam s tistim gibsom odtis sploh ni uspel - smo dvakrat poskusili, pa obakrat stran vrgli zadevo.

Mi smo jo dobili za darilo s telegramomo v P.  V bistvu sploh ni barva, ampk taka blazinicva kot tiste za štampilje, otroku namažeš nogico, ropkico in narediš odtisek ...ni to varianta 3D tko k lahko z gipsom ...če rabiš ti posodim, sej zato pravim, da se bo tisto prej posušilo kot porabilo ...samo reci ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
26.4.2009 19:51:33   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

sem rekla, da naša podaljšuje med obroki ...evo danes je imela čez dan 4, bomo vidli, kaj bo naprej hmmm ...

Boš videla, da bo kar lažje sedaj s tem hranjenjem, ker bo več premora vmes user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?