PikicaStonoga
|
Pa dobro še od mene!!!!!!! Mi smo se imeli super, Tijana pridna, BP! Nekaj pred eno smo štartali proti Bistri. Ko smo prišli tja, je bila poroka, po poroki (med pogostitvijo) sva našli eno klopco in se podojili BP. Potem je bila zaspana in je ati naredu en krog in je takoj zaspala. Na poti v LJ je še vedno spala. V cerkvi bila pridna, ampka smo po nekaj časa smo šli ven (ker se je skoz pogovsrjala s svojimi igračami in spuščala glasove hehe) in čvekali. Potem smo šli v festivalno dvorano (prvič sem bila in mi je ful lepa za poroke). Ko so vsi šli notr, smo zunaj na klopci pred dvorano na sončku spet jedle BP. Dojenje+flaška. Smo jo še mal zunaj vozili, ker je bil čas za njen polurni spanec, pa ji ni blo za spat, smo šli notr ...ful je gledala okol, predvsem otroke, ki so plesali, bla ful naspidirana, se na glas smejala ...nazadnje je spala ob 4 popoldne in ker je bila tok naspidirana, sem jo pustila še do malo pred deveto (5 ur brez spanja, ampak NIČ sitna), no malo pred deveto sem šla v eno sobo jo preoblečt za spat, podojit in flaško, v vozičku BP zaspala takoj, je bila skomirana čist ...in smo jo peljali nazaj z nami za mizo in je spala v tistem đumbusu :) ene 3x se je zbudila, pogledala in nazaj zaspala ...ob pol dveh smo šli domov, v avtu se je zbudila, gledala do doma, doma dojenje in BP zaspala, zbudila sem se ob 8.30, ona tiha kot miška čakala v posteljici, da se nekdo od naju zbudi ...Ful sem ponosna nanjo! Aja, je pa ena stvar ...cel dan NISVA dovolila, da bi šla iz rok v roke! Malo so bli hudi , ampk se je enkrat prej zgodilo, samo za kako slikco sva dovolila, da so jo prijeli najbližji - sestre, starši) in potem zvečer jo je ene par ljudi držalo tik pred spanjem ...enostavno nisva želela, da jo čist zj , ker čebi postala nevzdržna, bi lahko šla samo domov in bi imela pokvarjen dan in noč .... Tko je kdo smo doma in pridejo obiski, NI problem, vsem jo dam, ker v domačem okolju bo hitro ujela ritem in ne bo panike ...če gremo na obisk, tud ni panike, en obisk, evo crkljajte jo ...samo nas je pa čakal cel dan in cela noč in res nisva dovolila in HB nisva, ker je bila to ena super duper odločitev!