|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
25.4.2009 22:05:09   
janja 27
evelin lepo se mejte na krstuuser posted image user posted image user posted image user posted image slikice pa na FBuser posted image user posted image user posted image user posted image

mbd kako je pa bilo pri vas danes..vreme ste imeli fenomenalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nik pa je bil tud verjetno priden k ga je župnik polil z vodouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko naša manca povej da bomo imeli krstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz kontracpcije nimam jo ne bom niti imela ker mislim imet đe eno pa kadar bo bouser posted image

pikica si zmetala kaj riža naokoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je bilo s tijano....

iraira...lepo da ste bolje , ja pri nas tud ni zobkov ..ne vem...al sploh bodouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gosenica pa ni kaj preveč no.....mah.....boš vilda..če greš spat pa jutri..

lovely hripava je tud čist možno od tega k se je drla..sej ti si blatud če si prišla z kakega žura...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , glede hranjenja mogoče pa jo ko gre drugam vse zanima kako in kaj je naokoli pa zato neče jest..sedaj so v tistem obdobju k vse okoli gledajo pa jih vsak žum moti itd...tko da jaz sedaj grem podojit kam na samo ker drugače sploh ne jej ampak mi brdavico meče ven (z vakumom) pa gleda kdo kaj govori itd....pa vsak šum jo zmoti pa vrti uno glaco ne vem ..mogoče je pri tvoji tud tkouser posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
25.4.2009 22:08:39   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   S E D M I    M E S E C  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJ  od mamice JOLLY123

UROŠ  od mamice SONČEK75

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
25.4.2009 22:09:44   
janja 27
grem slike dol datuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
25.4.2009 22:39:55   
gogabojan
Čerrrrrrrrrrr.

Kako ste kaj punce????? Pridne, zdrave, zadovoljne, srečne???? No me veseli če ste.

Mi smo pršli mal prej domov. Zdaj se mali igra v pojstlci in nič ne kaže da bi hotel spati še iti. On prepeva in govori in se smeje, in meče igračke vn iz posteljce in vriska od veselja. MISLIM  H V A L A  B O G U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kot že veste, mi imamo že dva zobeka vzunaj, ki se že fajn vidita (z avijona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Vam pa moram povedati, da ga tak matrajo toti user posted image user posted image user posted image user posted image zobje, ker sam drgne, praska, tepe, vleče vse v usta in to bolj po strani. Smo pogledali malo in zgleda da bodo prej še dva zobka spodaj, preden bodo zgoraj.

Tako da: v bližnji prihodnosti pričakujemo OBE DVOJKICI SPODAJ IN ENO ENKICO ZGORAJ.
Stranski učinki: ABNORMALNO TEČKAST. Sem mislila da zaradi mene, ker sem jaz bila in sem še (sam brez vročine) bolna, pa ni to to. ZOBJE SO RAZLOG.

Madona pri Bojanu nisem niti vedela, da bo dobil zobje. S totim tamalim pa
HODIMO TRNOVO IN POLNO ŽERJAVICE POT, DA DOBIMO ZOBEK VEN.

Kak ga mora boleti ej. Joj raje niti ne pomislim.

MBD - upam da ste se imeli prečudovito. In da si ponosna mamica svojega krščenega otroka.

Evelin - uživajte maximalno jutri, in bodi najbolj ponosna mamica na svetu. Ti je dovoljenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janja27 -  veš da se hecam glede klobas. Enkrat sem te res vpašala in si rekla da mate sam za domačo uporabo. Super ej. Upam pa da nisi kaj zamerila, ker sem napisala da nočeš prodajati.
Saj vem, vse dobrote želiš imeti zase in ne deliš tega naokoli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sej je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne zameri mi prosim.

Lovely - veš da malčki odkrivajo na novo svet, zato pa nima časa jesti drugje, ker je toliko informacij naokoli. Doma pa ima že vse v malem mezinčku, tak da ji ni več nič zanimljivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bo že. Boš videla.

Pikica - verjamem, da ste se imeli fenomenalno na zabavi tvoje pikice Tijane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in slučajno je bila še poroka zraven. Tak da ste ubili DVE MUHI NA EN MAH. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kontracepcija - meni je G rekla, da ta mirena ublaži bolečine v trebuhu, menstruacija je zelo majhna ali skoraj je ni, nekatere sploh nimajo menstro. Pa še rediš se ne. Aja pa da ni boleča, niti jo ne čutiš. Mogoče dva dni da jo čutiš, potem pa ne več.

Iraira - lepo da ste boljše. Lasje pa imaš izredno lepe, tako da bi jih bilo greh postrižti.

Hmmmm kaj pozabila??????

AHAAAAAAAAAAAAAAA

Madona paše S E K S  sredi belega dneva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem skoraj ozdravela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaki antibiotiki seks je glavno zdravilo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grlo pa me še vedno neznansko boli. Če bo še jutri tak in pojutrišnjem gredo mandeljni ven. Ker ne sme biti gnojno 4 dni. Tak da pri meni je že. Mislim kr neki. Saj bo, vem da bo.

Evo do zdaj sem napisala vse kar sem prebrala. Čeprav pričakujem, da ko se pripopa ta post nove poste na veliko. Če pa jih ne bo, pa HB. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa moram iti na ....  AAAAAA nene to pa je skrivnost.

PUPU machen. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
25.4.2009 23:15:52   
janja 27
evo lsike so na FN tko da lahko komentirate :-)))

ma goga dej nehi no s temi zameramiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si že zateženauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fino fajn za seksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz grem pa sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
25.4.2009 23:16:25   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

evo lsike so na FN tko da lahko komentirate :-)))

ma goga dej nehi no s temi zameramiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si že zateženauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fino fajn za seksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz grem pa sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slike so na FBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se mi mudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
25.4.2009 23:21:47   
Dream
Jaz grem tut v nočko, sem utrujena. Matic je malce bolje, mi je pa zato sedaj še user posted image  zbolel in je čisto preč user posted image

Lepe sanje vsem!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
26.4.2009 6:26:04   
afnica mala
Dobro jutro

user posted image user posted image user posted image  kavica in čajček za vas.

Ob 5h sem nahranila Neli, potem pa nisem šla več spat, ker sem včeraj že ob 9h zaspala. Upam, da bo mišla še naprej zdržala vsaj do 5h. Sem spila že čaj, tuširala, namazala (grem v šoping za piknik), napisala stran in pol v Nelin dnevnik, brala knjigo- vse v miru- luksuz.

Včeraj smo bili popoldan v BTC-ju na šopingu. Neli je bila ves čas pridna, v vozičku user posted image (izjema 15 minut po Merkurju).

Zdaj pa vas na hitrico preberem, potem pa nesem kavico možeku v posteljo.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
26.4.2009 6:33:45   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Potem ste pa na Vrhniki izjema. Bom poskusila jaz tudi s tako pritožbo, ko bom dobila same negativne odgovore. Čeprav še vedno razmišljam pozitivno in upam, da bomo kje le prišli noter.

So nas pa že klicali iz zasebnega vrtca v Trzinu, da tja bi prišli noter in če pridemo na pogovor. Samo sem jim povedala, da čakam na odgovre iz javnih vrtcev in da bomo potem videli. V najslabši variianti bo šel pa Nik v Trzin v vrtec, kaj čmo.

Irma- kje v Trzinu pa je privat vrtec? Sam za 2 javna vem

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
26.4.2009 6:41:36   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Čeprav je že nov dan: vse najboljše Inyi za pol svečke!

Vrtci - vas berem in se držim za glavo.user posted image user posted image  Jaz sem dala prošnjo v vrtec v naši opbčini in v tri ljubljanske, pa se bojim, da bova povsod izviseli. Pri nas mi je zatežila še s tem, da bova itak najprej odklonjeni, ker s 1.9. še ne bo stara 11 mesecev user posted image . Pa saj bi jo jaz dala šele s 1.10!user posted image  Vam želim srečo pri odgovorih iz vrtcev!

Pikica Stonoga - berem tole o privat varstvih, ojej, kakšne ceneuser posted image ! Kje si ti izvedela za ta privat varstva? Se bojim, da bova tudi me morale to iskati.

Afnica mala - čestitke za tvoje bogato vrtno udejstvovanje! Tak lep nabor rastlin! Pa še vprašanje: kakšne ovsene kosmiče daješ Neli?

a res misliš, da ne boš dobila vrtca? Ko sem zanosila, sem pri ene treh mesecih user posted image začela klicat okoli zaradi vrtcev, pa mi je ena ga. v Dolu rekla, da bi ga ziher dobila. Držim pesti, da ga dobišuser posted image .

Mene bolj skrbi, ker Neli ne gre v vrtec, da se ne bo socializirala med majhnimi otroki. Moram se pozanimati, da gre vsaj pri dveh letih redno vsaj 2x tedensko na kakšne urice česarkoli.

ovsene kosmiče-  tiste iz Špara- men so zakon, nimajo nobenih čudnih delčkov noter

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
26.4.2009 6:56:00   
afnica mala
PikicaStonoga- malo pozno ampak; Vse najboljše Tijana!

In                                                     vse najboljše Taj!

Vidim, da vse hvalite Angal s; jaz si že par dni špricam, jem septolete, propolis, pa ničuser posted image . Grlo me še vedno ful boli in izkašljujem kepice gnoja- predvsem zjutraj HB, tako, da ponoči spim. Čez dan pa pokašljujem in smrkam. Samo, da ne bi šlo na Neli, ker se je komaj pozdravila (po treh tednih).

Uživajte, kajti sonček je le še danes. Jaz pa v nabavo, potem pa piknik pri nas. Se oglasim zvečer ali jutri zjutraj ob pol šestihuser posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
26.4.2009 8:57:44   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

ja v bistvu res lepšam ljudi, mažem, strižem, barvam................................................, prov fleteno delo je to.

Jaz se nisem strigla že skoraj dve letiuser posted image ...nič, tudi špic ne...mislim katastrofauser posted image se morem malo v roke vzet.

čebelka, s kje pa si ...da vem, če te lahko porabimo kdaj ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
26.4.2009 8:58:39   
jolly123
Jutro. Mi smo pa 7 mesecev danes uaaaaaaaaa. Ne moreš verjet, no!!

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Jolly, a je kaj bolje pri vas z vašim tečkotom?

Nope, še kar smo tečni!! Pa da vidiš kako je to jezen, prav uveljavlja svojo voljo in jezo. Če mu ne dam hitro za jesti arghhhhh prav to dela in maha z rokami in glavo. Pol če ga ne dvignem dovolj hitro, če grem ven iz sobe, v bistvu za vsak k. ki mu ne paše. Zdaj pa ne vem a je to kak pokazatelj da bo takega karakterja a je to kaka faza? Me kar mine če pomislim, da bo cel life tak user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
26.4.2009 9:00:32   
iraira
Vse najboljše Tajkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , že kar 7mesecev Jollyuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
26.4.2009 9:03:49   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

ja v bistvu res lepšam ljudi, mažem, strižem, barvam................................................, prov fleteno delo je to.

Jaz se nisem strigla že skoraj dve letiuser posted image ...nič, tudi špic ne...mislim katastrofauser posted image se morem malo v roke vzet.

Ja to pa itak.

< Sporočilo je popravil jolly123 -- 26.4.2009 9:04:15 >

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
26.4.2009 9:12:05   
PikicaStonoga
Pa dobro  še od mene!!!!!!!

Mi smo se imeli super, Tijana pridna, BP! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekaj pred eno smo štartali proti Bistri. Ko smo prišli tja, je bila poroka, po poroki (med pogostitvijo) sva našli eno klopco in se podojili BP. Potem je bila zaspana in je ati naredu en krog in je takoj zaspala. Na poti v LJ je še vedno spala.

V cerkvi bila pridna, ampka smo po nekaj časa smo šli  ven (ker se je skoz pogovsrjala s svojimi igračami in spuščala glasove hehe) in čvekali. Potem smo šli v festivalno dvorano (prvič sem bila in mi je ful lepa za poroke). Ko so vsi šli notr, smo zunaj na klopci pred dvorano na sončku spet jedle BP. Dojenje+flaška. Smo jo še mal zunaj vozili, ker je bil čas za njen polurni spanec, pa ji ni blo za spat, smo šli notr ...ful je gledala okol, predvsem otroke, ki so plesali, bla ful naspidirana, se na glas smejala user posted image  ...nazadnje je spala ob 4 popoldne in ker je bila tok naspidirana, sem jo pustila še do malo pred deveto (5 ur brez spanja, ampak NIČ sitna), no malo pred deveto sem šla v eno sobo jo preoblečt za spat, podojit in flaško, v vozičku BP zaspala takoj, je bila skomirana čist ...in smo jo peljali nazaj z nami za mizo in je spala v tistem đumbusu :) ene 3x se je zbudila, pogledala in nazaj zaspala ...ob pol dveh smo šli domov, v avtu se je zbudila, gledala do doma, doma dojenje in BP zaspala, zbudila sem se ob 8.30, ona tiha kot miška čakala v posteljici, da se nekdo od naju zbudi ...Ful sem ponosna nanjo! user posted image user posted image user posted image  

Aja, je pa ena stvar ...cel dan NISVA dovolila, da bi šla iz rok v roke! Malo so bli hudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampk se je enkrat prej zgodilo, samo za kako slikco sva dovolila, da so jo prijeli najbližji - sestre, starši) in potem zvečer jo je ene par ljudi držalo tik pred spanjem ...enostavno nisva želela, da jo čist zjuser posted image , ker čebi postala nevzdržna, bi lahko šla samo domov in bi imela pokvarjen dan in noč ....

Tko je kdo smo doma in pridejo obiski, NI problem, vsem jo dam, ker v domačem okolju bo hitro ujela ritem in ne bo panike ...če gremo na obisk, tud ni panike, en obisk, evo crkljajte jo ...samo nas je pa čakal cel dan in cela noč in res nisva dovolila in HB nisva, ker je bila to ena super duper odločitev! user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2016
26.4.2009 9:13:06   
PikicaStonoga
mbd upam, da ste se imeli lepo.
evelin užvajte maksimalno.

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2017
26.4.2009 9:17:43   
jolly123
Pikica bravo za vašo Tijano user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2018
26.4.2009 9:22:48   
laknerš
Pikicastonoga a te lahko pokličem?
Mam eno cifro za vrtec zate!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
26.4.2009 9:29:26   
janja 27
pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo pridno tijanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se pa strinjam s tabo da jo nisi dovolila imeti po rokah in iz roke v roko to bi jo čist zmešalo................

bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čimmanj komplicirat, naredit kot češ ti.oz.vidva in vse je MEGA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
26.4.2009 9:31:11   
janja 27
lakrneš a si videla gosenico ??

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
26.4.2009 9:38:21   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Pikicastonoga a te lahko pokličem?
Mam eno cifro za vrtec zate!

ja itak te jaz zdje poklčem ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
26.4.2009 9:50:26   
PikicaStonoga
Ko se pelješ po trzinski obvoznici, mislim da ima ena stavba en velik oglas s GSM telefonsko številko za vrtec. Samo ne vem, če je to ta vrtec in kakšna je cena ...sme pa jaz to številko že imala namen poklicat ...bomo vidli, nekaj bomo ženašli ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2023
26.4.2009 9:50:53   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

lakrneš a si videla gosenico ??

ja, ful je dobra!!! Bravo mami!!!

Aja, si mi pa dala delo. Jo je vidla moja Neli in jo moram še jest zdej narest!!!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
26.4.2009 10:02:04   
Dream
Dobro jutro!

Mi smo lepo spali do 7h, potem je bil pa alarm, ker mi Matic ni pustil očistit noska, pa je komaj dihal user posted image  Ja in sem mu nazadnje kar vlivala fiziološko, ko sem slučajno med njegovim "miganjem" z glavo zadela nosnico. K sreči se je nekaj pačil in mu je uspelo vse pihniti iz noska user posted image  Po zajtrku se je še nekaj časa igral, potem pa razmetal celo posteljo in zaspal... Me je pa danes tako stiskal z dlesnimi, da sem imela občutek, da mi bo odgriznil bradavici. Pa ravno nekaj dni nazaj sem hotela stran vreči kremo za bradavice. Še dobro, da sem si premislila in jo bom lahko uporabljala, ker me je res ne znosno bolelo. Mislim, brez zobkov, pa me je tolk stiskal, da sem zvezde videla in komaj čakala, da zmanjka mleka...

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

To bi pa tudi jaz rada vedela...

Jolly123 kolikor sem sama razbrala iz literature so sedaj ravno v takšni fazi, tko da se ne sekiraj, da bo celo življenje tak tečko. Matic je bil včeraj tudi kr nekaj tečen, ko me ni videl. Če sem bila na dosegu njegovih oči je bilo OK, ko sem se umaknila, je bil takoj užaljen jok - govorim pa za neznano okolje. Doma mu je vseeno, če je tri sobe stran od mene.

Taj vse najlepše!!! In ne tolk mamice jezit, da ne bo dobila preveč sivih las in da ji ne bo rit zrasla user posted image

Mi bomo 7 mesecev "praznovali" na morju, tako da torta verjetno pride z zakasnitvijo Po eni strani komaj ćčakam, da odidemo in bomo res samo mi trije skupaj, ker sem počasi sita nekih kar naprej obiskov gor in dol, kar naprej nekega prilagajanja zaradi službe in ostalih kozlarij (pardon na izrazu). Po drugi strani pa malo razmišljam o tem, kako bo, če bo slabo vreme - hotelska soba ni ravno nek hud luksuz kar se tiče prostornosti. No, pa nekak bomo že...

PikicaStonoga user posted image user posted image user posted image  za Tijano, ker se je tako lepo odrezala! Kar se tiče "iz rok v roke" se popolnoma strinjam s tabo. Bolje prva kot zadnja zamera. Nekateri pač ne štekajo, da se otrok utrudi, če ga skoz mečkajo po rokah.

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?