|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
25.4.2009 10:16:22   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Če bi bil doma zdaj nebi na RR in FB skakala ampak po NJEM.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehehehhehe

Mislim no, a moraš meti nove cote, da boš zrihtana??????

jaz ne, marsikdo drug pa ;)

tole o zruhtanosti gledam iz zornega kota drugih ljudi ...mne se j ...kaj si kdo misli o meni ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
25.4.2009 10:23:24   
Lovely
Dober dan punce,

Najprej VSE NAJBOLJŠE DRAGA TIJANA ZA POL TOJTE!!!

Tosca, če ti kaj pomaga. Inya ima tudi včasih kak neprebavljen košček in to je na začetku normalno, je imelo kar nekaj lumpijev tako. Pa drekec je ful čuden, včasih zelen, odvisno kaj papa. In sem v torek v Areni preverila s puncami in je OK.

Dream, jaz bi v tem primeru samo fiziološko v noska. Čim več špricnit vsake tok časa. Po parih minutah z aspiratorjem pa potem takoj spet fiziološko not. To so me v bolnici naučili pa ena kolegica ima sineka starega 3 leta in mu to dela že od malega. No, zdaj mu da zjutraj in zvečer 1dcL v nos, ker ima težave s sluhovodom in pomaga. Je rekla, da tudi če ne zgleda zamašen nos svašta ven pride…
Pa hvala za kofi!

Gogabojan, Valla je izbrskala nekje, da po 6. mesecu ni potrebno sterilizirat (Irma je spraševala kako bo na dopustu v hotelu, jaz sem v hotelu zvečer kar dol v kuhinjo nesla sterilizator pa so mi z veseljem fliknili v mikrovalovko), sam tok, morda si spregledala. Jaz bom zdaj začela vsak drugi dan pa počasi 1x na teden al kaj takega.
Pa glede zaščite, mi se pa tu tako intimne stvari pogovarjamo, da ne vem zakaj bi ti bilo nelagodno o tem govorit.

Glede zaščite pa jaz nisem šla po tabletke. Ne vem, imam odpor. Zaenkrat kondomi, čeprav jih ne prenašam dobro. Res se moram takoj fejst umit, da se mi ne naredijo glivice al kaj takega, verjetno sem alergična na kako sestavino… Po ta drugem je pa moj rekel, da gre na vazektomijo. Bravo!

Mam pa en kueščn. Kje boste kupovale meso za lumpije? Če ima katera kak dober vir domačega bi si želela kak kontakt. Saj veste, ni je čez domačo kuro za juhco itd...

Glede urejenosti. Meni je važno, da se sama počutim urejeno za ostale me pa boli.

Lovely

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
25.4.2009 10:37:09   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Gogabojan, Valla je izbrskala nekje, da po 6. mesecu ni potrebno sterilizirat (Irma je spraševala kako bo na dopustu v hotelu, jaz sem v hotelu zvečer kar dol v kuhinjo nesla sterilizator pa so mi z veseljem fliknili v mikrovalovko), sam tok, morda si spregledala. Jaz bom zdaj začela vsak drugi dan pa počasi 1x na teden al kaj takega.
Pa glede zaščite, mi se pa tu tako intimne stvari pogovarjamo, da ne vem zakaj bi ti bilo nelagodno o tem govorit.

Glede zaščite pa jaz nisem šla po tabletke. Ne vem, imam odpor. Zaenkrat kondomi, čeprav jih ne prenašam dobro. Res se moram takoj fejst umit, da se mi ne naredijo glivice al kaj takega, verjetno sem alergična na kako sestavino… Po ta drugem je pa moj rekel, da gre na vazektomijo. Bravo!

STERALIZACIJAuser posted image user posted image user posted image sterilizacija - mah ja. Mi itak mlekeca ne pijemo po flaški, tak da,.... Sam treba je. Jaz vem, če jaz ne dam v usta flaško, ker se mi ''gabi'', kak jo lahko dam otroku. Nevem no.

Že od čaja naprimer. Zjutraj jo prekuham. Naredim čaj. Operem za drugi sveži čaj. Tretjič operem za sveži čaj. Četrtič pa moram že sterilizirat, ker se mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa čaj mora meti vedno svež.

Ah ja. Jaz sem fulll mahnjena na čistočo flašk. Že od Bojana mi je zgleda to ostalo. Mel bo tako, kot se meni zdi da je čisto. Ko pa bom rekla prekuhat, bo pa treba (čeprav moj pravi mah ne no saj ni treba): Jaz mu pa rečem, no daj če se ti ne gabi ti spij požirek.

Pa ga vržem v dvom. pa prekuhava. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
25.4.2009 10:39:33   
gogabojan
Lovely vem da ima Janja domačo živino. Sam ne vem, če jo tudi prodaja.

Meni ni hotela KLOBAS prodati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TI TI JANJA, ŠE VEDNO ME SRCE BOLI, KER MI KLOBAS NISI TAKRAT PRODALA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1979
25.4.2009 12:20:40   
jolly123
Pikica uživaj danes. Tijani pa čestitke za pol torte!

Naš kričač je šel spat jaz grem pa kosilo do konca narest.

Neposredna povezava do sporočila: 1980
25.4.2009 12:39:01   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

dream pa fiziološka ne pomaga ker jaz ji kr zlijem noter da ji pride v grlo pa se prec ščisti oz. steče potem ven k jo dvignem

jaz vsako jutro dam not fiziološko in potem s palčko sčistim in pridejo lepo ven muce če so ...

Ne, nič ne pomaga - je očitno tako trdovraten smrkelj kot pri meni, kadar me zadene nahod user posted image  Sem že tolk fiziološke zlila notr, da bi lahko bilo še namesto pitja čaja, pa nč kej bolje. No, moram potrkat, da so vsaj kamilice toliko delovale, da kašelj ni več tako hud kot včeraj.

Mirena sem pravkar govorila z znanko, pa so mi dale njen informacije kar malo misliti. Uporablja jo več kot leto in pol, pa se je zredila 5 kg, večkrat ji je slabo in jo boli glava, poleg tega kar pogosto krvavi, tako da sploh ne ve, kdaj bo kaj priteklo. In naj omenim še to, da je imela pred uporabo zelo redne user posted image , v življenju še ni imela glavobola in slabosti. Vem, da ne smem metat vseh uporabnic v isti koš, vendar me je tole skoraj malo zamorilo user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1981
25.4.2009 12:51:11   
Dream
Neprebavljena hrana tudi pri nas so vmes kakšni koščki, posebej korenček, ki se lepo vidi. In se mi zdi, da to ni nič takšenga.

Tijana vse najboljše!!!

Oblačenje meni se prav tako zdi brez veze zaradi ene priložnosti kupovat vse na novo. Moje načelo je, da si urejen, če nisi strgan in umazan zaradi lastne nehigiene.

Meso kar se tiče perutnine žal ne poznam nikogar, pri katerem bi lahko kupovala, tako da mi ostaja le varianta trgovina PP. Govedino dobim pri sorodnikih, ker imajo dosti glav živine, svinino pa še ne vem kje bom dobila, mislim pa, da imam eno varianto domače.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
25.4.2009 12:54:44   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Mirena sem pravkar govorila z znanko, pa so mi dale njen informacije kar malo misliti. Uporablja jo več kot leto in pol, pa se je zredila 5 kg, večkrat ji je slabo in jo boli glava, poleg tega kar pogosto krvavi, tako da sploh ne ve, kdaj bo kaj priteklo. In naj omenim še to, da je imela pred uporabo zelo redne user posted image , v življenju še ni imela glavobola in slabosti. Vem, da ne smem metat vseh uporabnic v isti koš, vendar me je tole skoraj malo zamorilo user posted image  

Moje izkušnje z mireno. Vstavili so mi jo konec decembra in me ni nič bolelo. Od takrat nimam več glavobolov, pred tem pa so bili zelo pogosti in močni. Krvavela sem enkrat oz nisem krvavela ampak sem imela rjav izcedek. Če sem se zredila pa ne vem ker sem že tako precej obilna.
Je pa res da obstajata dve vrsti mirene in ima mogoče uno drugo. Obstajata navadna in hormonska. Razlika je večina v tem da ena krvavitev poveča druga jo pa zmanjša. In prve pol leta po vstavitvi mirene so lahko krvavitve neredne.
Zakaj si jo pa ne da ven, če jo tako moti?
Dream ne zameri! Ni bilo mišljeno kot napad nate!!!! Samo svoje mnenje sem napisala, zato ker sem fuuul zadovoljna z mireno.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
25.4.2009 13:21:21   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Lovely vem da ima Janja domačo živino. Sam ne vem, če jo tudi prodaja.

Meni ni hotela KLOBAS prodati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TI TI JANJA, ŠE VEDNO ME SRCE BOLI, KER MI KLOBAS NISI TAKRAT PRODALA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jah goga kaj čem ker če bi ti klobaso prodala potem bi pa manco bolel srčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da odpadeš k hruškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žal mi nič ne prodajamo........vse ponucamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravi kmetjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kokoši mamo tud ma sam za jajca pa kdar so stare ji tašča pol za juho ponuca ma jo nobeden ne jejuser posted image user posted image user posted image user posted image

piščance jaz kupim zraven pivke (10 km od postojne ) kjer majo farmo .......tko nekak k perutnina ptuj...

žjaz sem jii goveje že dala ker je naše meso,user posted image user posted image user posted image

lakrneš bom provala slikico od gosenice dat gor zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image mam to slabo navado da spraznim fotič k poslikam 300 slik potem pa itak d traja......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1984
25.4.2009 13:27:15   
janja 27
goga a si vidla spet je sanni z namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
25.4.2009 14:11:21   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Moje izkušnje z mireno. Vstavili so mi jo konec decembra in me ni nič bolelo. Od takrat nimam več glavobolov, pred tem pa so bili zelo pogosti in močni. Krvavela sem enkrat oz nisem krvavela ampak sem imela rjav izcedek. Če sem se zredila pa ne vem ker sem že tako precej obilna.
Je pa res da obstajata dve vrsti mirene in ima mogoče uno drugo. Obstajata navadna in hormonska. Razlika je večina v tem da ena krvavitev poveča druga jo pa zmanjša. In prve pol leta po vstavitvi mirene so lahko krvavitve neredne.
Dream ne zameri! Ni bilo mišljeno kot napad nate!!!! Samo svoje mnenje sem napisala, zato ker sem fuuul zadovoljna z mireno.

Ne, ne, laknerš, nimam kaj zamerit, ker sem samo napisala, kaj sem izvedela. Rada bi slišala ali prebrala čim več izkušenj, da se nekoč vem odločit. Me pa zanima tole, kar si napisala, da obstajata dve vrsti: ne razumem čist dobro, katera ženska bi si želela povečane krvavitve? Je mogoče še kakšen drug catch v tej dveh različicah. In ja, prej sem pozabila napisat, da si bo znanka dala to ven. Ne vem pa, katero vrsto mirene ima sedaj.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
25.4.2009 14:18:06   
Dream
lakrneš bom provala slikico od gosenice dat gor zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image mam to slabo navado da spraznim fotič k poslikam 300 slik potem pa itak d traja......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janja27 si to delala gosenico, ki je v reviji Mama & Dojenček?

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
25.4.2009 14:32:57   
laknerš

Ne, ne, laknerš, nimam kaj zamerit, ker sem samo napisala, kaj sem izvedela. Rada bi slišala ali prebrala čim več izkušenj, da se nekoč vem odločit. Me pa zanima tole, kar si napisala, da obstajata dve vrsti: ne razumem čist dobro, katera ženska bi si želela povečane krvavitve? Je mogoče še kakšen drug catch v tej dveh različicah. In ja, prej sem pozabila napisat, da si bo znanka dala to ven. Ne vem pa, katero vrsto mirene ima sedaj.

Katero vrsto mirene ti vstavijo določi ginekolog. Jest sem prej imela zelo močne krvavitve in ko sem jo imela je trajalo tudi do deset dni. Včasih je obstajala samo navadna, ta ki je pa sedaj je pa hormonska in nekako spušča ene hormone. Ne vem čist natančno.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
25.4.2009 15:30:24   
janja 27

lakrneš bom provala slikico od gosenice dat gor zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image mam to slabo navado da spraznim fotič k poslikam 300 slik potem pa itak d traja......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janja27 si to delala gosenico, ki je v reviji Mama & Dojenček?

a je kaka v reviji, nič ne vem ....nisem niti iskalauser posted image user posted image
manca je v  vrtcu imela knjigo za prebrat o lačni gosenici in naredit izdelek doma, pa sem nardila gosenico iz volne (cofkov) k se je prigrizla skozi list.....no sej boste vidle sliko na FBuser posted image user posted image user posted image user posted image še danes upamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
25.4.2009 17:16:03   
Dream
laknerš hvala za informacijo!

Janja 27 ja, ravno danes sem kupila revijo in notri zagledam barvne gosenice. Pa sem mislila, da si tle dobila idejo. Torej, če katera rabi, poskeniram in dam na mail!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
25.4.2009 17:17:40   
Dream
Jaz pa likam in sem se šla vmes malo usest, ker me tako user posted image  boli križ. Kje sta moja dva fanta, se mi pa niti ne sanja... Malo prej sem ju slišala pod hišo, potem pa je vse utihnilo. Bog ve, pri katerih sosedih se potikata...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
25.4.2009 18:19:15   
iraira
Vse naj. naj. Tijani in seveda tudi mamiciuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  uživajte danes maximalno

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
25.4.2009 18:27:43   
čebelka77

moram še jaz se tukaj oglasit, glede mirene. Jaz sem ful zadovoljna, že po prvem otroku sem jo dala not in zdaj spet in je vse OK. Ne ok, super, bolečin nobenih menstruacije ni, jupiiiiiiiiii, pa tud kile ne grejo zaradi tega gor.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
25.4.2009 18:54:04   
čebelka77
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

SPLOH NI NOBENE PANIKE.  Nisem se počutila napadene, sam ravn tko je prišlo da sem šla  danes mal delat, maturanci pa to. Sem lepe make upe delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se moram kr sama mal pohvalit, ha  ha. 

jaz sem pa ravno hotla pofirbcat, kaj delaš tko še dodatno ;) super ...lepšaš ljudi

ja v bistvu res lepšam ljudi, mažem, strižem, barvam................................................, prov fleteno delo je to.

Neposredna povezava do sporočila: 1994
25.4.2009 20:02:18   
evelin
Mi imamo pa jutri krst zato danes potekajo še zadnje pripraveuser posted image user posted image , tako da grem zdle počasi tamalo dat spat pol pa še sebe "spedenat"user posted image user posted image user posted image , zjutri mam pa ob 6.00 že frizerjauser posted image user posted image user posted image  tk da bom mogla it zgodaj spat.

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
25.4.2009 20:52:53   
iraira

IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

ja v bistvu res lepšam ljudi, mažem, strižem, barvam................................................, prov fleteno delo je to.

Jaz se nisem strigla že skoraj dve letiuser posted image ...nič, tudi špic ne...mislim katastrofauser posted image se morem malo v roke vzet.

Evo mi spimouser posted image user posted image user posted image user posted image  upam za dolgouser posted image  user posted image  user posted image . Nosek je že skoraj čisto ok.user posted image  user posted image  user posted image , zobekov pa še kar ni in niuser posted image user posted image ..pa taka revica je, kar drgne po dlesnih da prav škripa zraven in to z vsem kar ji pride pod rokice.
Upam, da bo bolje kmalu.

Gogabojanuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  da si premagala vročino pa user posted image user posted image user posted image   da še grlo pozdraviš

Evelin imejte se super na krstu in ne bodi živčna ker bo itak vse super izpadlo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jolly vem kako ti je imam jaz eno veliko tečko ( trenutno, da ne bo pomoteuser posted image user posted image user posted image user posted image ) doma, zato jaz tudi ne vem več kaj naj z njouser posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Glede kontracepcije jaz ne morem komentirati, ker jo ne uporabljam ( jo nimam za kajuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ) in če bo po moje bo tako tudi ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Lovely glede mesa,  jaz ga bom in sem ga že ( purana ) kupila v vaški mesnici, ker poznam lastnika in mi bo ziher dal res sveže in kvalitetno meso ....vsaj upam tako user posted image  

Šele zdaj prebrala vse za nazaj tako da .100 noga imejte se fino na poroki in upam, da bo slavljenka user posted image   Tijana pridna in da bosta lahko tudi malo uživala.

Janja27 ti si pa itak ena SMuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image in ti je sigurno ratala gosenica tako da komaj čakam slikice user posted image  

Kakšen dolg postuser posted image  user posted image   user posted image  punce sorryuser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
25.4.2009 20:57:05   
Lovely
Čer,

mi smo ravno z enega rojstnega dne, Inyo je dal moj spat medtem ko sem jaz pospravila po kuhinji, ki je bila od kosila v razsulu... Spet ni hotla jest tam, v avtu na poti nazaj je spila celo flaško mleka. Sploh ne mara jest v nekem neznanem okolju user posted image

Drugače se mi pa ful zdi, da je hripava user posted image  Mi ni čisto jasno zakaj, ker sva bili že dva dni doma... Ne kaže, da bi jo kaj bolelo, vročine nima. A je možno, da se je preveč drla? Kaj menite?

Jolly, a je kaj bolje pri vas z vašim tečkotom?

Lovely

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
25.4.2009 20:57:44   
Lovely
Evelin, lep krst vam želim.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
25.4.2009 21:08:11   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Evelin, lep krst vam želim.

Hvala

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
25.4.2009 21:53:57   
iraira
Kako ste pa danes zgovorneuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , saj sploh ne pridem do besedeuser posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Potem pa več sreče prihodnjič...lepe sanje punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?