Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 7:34:07
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Dream Goga, tekočino moraš vseeno dobiti, torej juha mora bit Meni je Mirena zakon, vendar še ne vem, ali bomo delali še na enem ali ne (tale finančna kriza mi gre že prav pošteno na jetra), tako da zaenkrat pridejo v poštev KT, pa še to morajo bit res neki "dobrega", ker sem imela vedno neke težave z glavoboli, v nosečnosti pa sploh. Si poskusila banano vmešat v kakšno drugo sadje? Sicer sem tudi jaz sposkusila nekaj dni nazaj malce soliti in je veliko bolj z veseljem pojedel, čeprav se je meni še vedno zdelo totalno neslano in bljak... Soliš banano??????????????????? Kot si glih omenila BLOND MOMENT. Sem šla vse še enkrat brat.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 7:35:26
|
|
|
|
gogabojan
|
Moj pikec že spančka. Zdaj pa grem še jaz malo odspati. Itak se moram kmalu zbuditi zaradi tablet. Lahko nočko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2009 7:51:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 8:17:26
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
JUUUUUUTTTRRRRO!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: Dream pa še vedno nisem ukrepala, že pol leta zbiram mnenja hmmm, jaz tudi Da ne boste tako dolgo zbirale mnenja, da bo spet prej Ena je zadnjič omenila te operacije nog moje mami, pa ne bom zdej nazaj iskala katera ...ja obe nogi bo šla takoj ko dobi datume ...za desno nogo so že zaprosili datum, bi ga naj dobila jeseni, ko to operira, bood dali za levo nogo in se spet čaka, tako da ni nujno da bo še letos, lahko v začetku prihodnjega leta ....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 8:34:42
|
|
|
|
laknerš
|
Pikica a si našla kaj lepega za oblečt? Aja, pa uživaj na poroki in upam da se bosta z lubijem naplesala. Mi je Pikica posodila barvo za delat odtise nogice in rokice. Smo se včeraj vsi skupaj zabavali. Se je Hana ful smejala ko sem jo mazala po podplatih ker jo je seveda žgečkalo. Joj, kolk je blo smeha. Res super družinski večer. Ne skrbi Pikica, nismo vsega porabili. In hvala, ker si posodla!!! Ja seveda in vse naboljše Tijani za pol leta!!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 8:50:23
|
|
|
|
Dream
|
Goga, vse lepo in prav ampak meni se res ne da tolk daleč vozit zarad enga nepomembnega likanja
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 9:00:59
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pikica a si našla kaj lepega za oblečt? Aja, pa uživaj na poroki in upam da se bosta z lubijem naplesala. Mi je Pikica posodila barvo za delat odtise nogice in rokice. Smo se včeraj vsi skupaj zabavali. Se je Hana ful smejala ko sem jo mazala po podplatih ker jo je seveda žgečkalo. Joj, kolk je blo smeha. Res super družinski večer. Ne skrbi Pikica, nismo vsega porabili. In hvala, ker si posodla!!! Ja seveda in vse naboljše Tijani za pol leta!!!!! sem si kupila eno majčko kratki rokav za danes ...ostalo bom imela pa kr staro ...kaj me briga ;) pa kupila sem si še FUL majčk za poleti ... :) Super za barvo ...sej itak ni taka, da bi se kdaj porabila, ker zgleda kot blazinica in se bo prje posušila če še katera rabi ...z veseljem posodim! Midve sva bli pa že zunaj na sprehodu! Se je danes zbudila 5.15 pa sem jo uspela ob pol šestih nazaj uspavat, potem se je pa zares zbudila ob 6.15 in ni več zaspala ...in sem šla ven z namenom, da zapsi v vozičku mal na svežem zraku in valda je zaspala po 45 min tik preden sva prišli nazaj pred blok ampak ni blo panike, sme jo vzela ven, je mam pogledala in potme jo dala v posteljico kr oblečeno, nepokrito in okno sem odprla ...zdej grem pa pod tuš jaz ... drugače bom pa še dopoldne z vami preživela, ker grmeo na poroko mal kasneje ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 9:01:58
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
tosca (mislim, da si bila ti) - za privat varstvo sem našla na internetu ...in poklicala ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 9:27:46
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pikica a si našla kaj lepega za oblečt? Aja, pa uživaj na poroki in upam da se bosta z lubijem naplesala. Mi je Pikica posodila barvo za delat odtise nogice in rokice. Smo se včeraj vsi skupaj zabavali. Se je Hana ful smejala ko sem jo mazala po podplatih ker jo je seveda žgečkalo. Joj, kolk je blo smeha. Res super družinski večer. Ne skrbi Pikica, nismo vsega porabili. In hvala, ker si posodla!!! Ja seveda in vse naboljše Tijani za pol leta!!!!! Ej mi smo zadnjič to delali iz modelirne mase. Nam je prav tako uspelo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 9:34:38
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jaz se pa tok fajn počutim! :) Sem izpod tuša, pa še Tijana je pridna, da sem si zdaj dala še gor masko za obraz - zdej pa počakam 20 min in sperem ... :) Tijana je spala 25 min standard ... :) Bom počasi mogla vse speglat, kar bomo oblekli, da bo pripralvjeno ...kosilo imam pa že ...se najemo in po kosilu enkrat gremo :) Imamo namen bit ob 13.30 v Bistri - če bo zneslo časovno z našo princesko ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 9:35:51
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga JUUUUUUTTTRRRRO!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: Dream pa še vedno nisem ukrepala, že pol leta zbiram mnenja hmmm, jaz tudi Da ne boste tako dolgo zbirale mnenja, da bo spet prej Ena je zadnjič omenila te operacije nog moje mami, pa ne bom zdej nazaj iskala katera ...ja obe nogi bo šla takoj ko dobi datume ...za desno nogo so že zaprosili datum, bi ga naj dobila jeseni, ko to operira, bood dali za levo nogo in se spet čaka, tako da ni nujno da bo še letos, lahko v začetku prihodnjega leta .... jaz sem ti pisala ker je bil moj ati operiran prejšnji mesec.........ja ja drugo nogo potem čez eno leto drugače pa dobro jutro noč kot ponavadi spanje do 7.30 h pojedle smo zajtrk , moj je šel že zjutraj enemu pomagat nekaj delat, tko da smo tri babnice na kupu sedaj pa gremo k tašči na kavo dream pa fiziološka ne pomaga ker jaz ji kr zlijem noter da ji pride v grlo pa se prec ščisti oz. steče potem ven k jo dvignem
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 9:42:19
|
|
|
|
laknerš
|
Janja kdaj boš pokazala slikice od stonoge. Me zanima kako zgleda!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 9:45:41
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 dream pa fiziološka ne pomaga ker jaz ji kr zlijem noter da ji pride v grlo pa se prec ščisti oz. steče potem ven k jo dvignem jaz vsako jutro dam not fiziološko in potem s palčko sčistim in pridejo lepo ven muce če so ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 9:46:29
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Janja kdaj boš pokazala slikice od stonoge. Me zanima kako zgleda!!! ziher je tvoj v službi, da maš čas bit z nami
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 9:46:42
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Jaz se pa tok fajn počutim! :) Sem izpod tuša, pa še Tijana je pridna, da sem si zdaj dala še gor masko za obraz - zdej pa počakam 20 min in sperem ... :) Tijana je spala 25 min standard ... :) Bom počasi mogla vse speglat, kar bomo oblekli, da bo pripralvjeno ...kosilo imam pa že ...se najemo in po kosilu enkrat gremo :) Imamo namen bit ob 13.30 v Bistri - če bo zneslo časovno z našo princesko ;) V bistri???????? Tu na vrhniki???????? Mislim mimo vrhnike????? Te pa se oglasite na kavici če greste mimo. Mene itak vročina več ne mori. Edino goltat ne morem. Če bi prišli, in moj nebi vedu da ste bili na poroki, bi reku, madona so se zrihtali sam za obisk.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 9:51:00
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Janja kdaj boš pokazala slikice od stonoge. Me zanima kako zgleda!!! ziher je tvoj v službi, da maš čas bit z nami Ja, v službi služi dinarčke mi pa preganjamo lenobo pa noče in noče odit.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 9:52:43
|
|
|
|
gogabojan
|
VSE NAJ NAJBOLJŠE tIjani za polletko
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 9:53:42
|
|
|
|
laknerš
|
Pa sonček se kaže. Jeeeeee!!! Pikica klobuček za Tijano boš lahko že danes uporabila da ji ne bo sonček lička opekel.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 9:55:28
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Jaz se pa tok fajn počutim! :) Sem izpod tuša, pa še Tijana je pridna, da sem si zdaj dala še gor masko za obraz - zdej pa počakam 20 min in sperem ... :) Tijana je spala 25 min standard ... :) Bom počasi mogla vse speglat, kar bomo oblekli, da bo pripralvjeno ...kosilo imam pa že ...se najemo in po kosilu enkrat gremo :) Imamo namen bit ob 13.30 v Bistri - če bo zneslo časovno z našo princesko ;) V bistri???????? Tu na vrhniki???????? Mislim mimo vrhnike????? jp tm tm Te pa se oglasite na kavici če greste mimo. Mene itak vročina več ne mori. Edino goltat ne morem. ma ne dans pa res ne bomo hodili ...pa verjem, da sploh ne bomo zrihtani ...midva nč ne komplicirava ...moj bo dal gor ene hlače k jih ma drgač za službo pa eno sraco BREZ kravate, on je imel kravato gor enkrat v lajfu, ko se je z mano poroču ;) jaz pa tud ene hlače k jiih rada nosim, novo kratki rokav majčko in eno jopco k še kolkrtok zgleda ... :) Tijana bo skor cela nova, sam je te stvari dobila ... Če bi prišli, in moj nebi vedu da ste bili na poroki, bi reku, madona so se zrihtali sam za obisk. haha a nisi rekla da tvoj dela dans?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 9:56:27
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Janja kdaj boš pokazala slikice od stonoge. Me zanima kako zgleda!!! ziher je tvoj v službi, da maš čas bit z nami Ja, v službi služi dinarčke mi pa preganjamo lenobo pa noče in noče odit. MOj je tud še skoču na parcelo neki ...jaz sem se pa sebi posvetila malo pa RRju seveda :) Tijana PRIDNAAAAAAAAAAA
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 9:57:16
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pa sonček se kaže. Jeeeeee!!! Pikica klobuček za Tijano boš lahko že danes uporabila da ji ne bo sonček lička opekel. jp jp bom ga imela s sabo ...morm pogledat če se je posušil, drugače bo fen LAUFAL
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 9:58:36
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan VSE NAJ NAJBOLJŠE tIjani za polletko s poudarkom na I ;) HVALA VSEM ZA ČESTITKE, je danes dobila takoj zjutri že lupčka od atija, pa potem še od mene, tortico bomo pa kr na poroki na ta račun pojedli hehe bomo prišparali ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 10:03:31
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Jaz se pa tok fajn počutim! :) Sem izpod tuša, pa še Tijana je pridna, da sem si zdaj dala še gor masko za obraz - zdej pa počakam 20 min in sperem ... :) Tijana je spala 25 min standard ... :) Bom počasi mogla vse speglat, kar bomo oblekli, da bo pripralvjeno ...kosilo imam pa že ...se najemo in po kosilu enkrat gremo :) Imamo namen bit ob 13.30 v Bistri - če bo zneslo časovno z našo princesko ;) V bistri???????? Tu na vrhniki???????? Mislim mimo vrhnike????? jp tm tm Te pa se oglasite na kavici če greste mimo. Mene itak vročina več ne mori. Edino goltat ne morem. ma ne dans pa res ne bomo hodili ...pa verjem, da sploh ne bomo zrihtani ...midva nč ne komplicirava ...moj bo dal gor ene hlače k jih ma drgač za službo pa eno sraco BREZ kravate, on je imel kravato gor enkrat v lajfu, ko se je z mano poroču ;) jaz pa tud ene hlače k jiih rada nosim, novo kratki rokav majčko in eno jopco k še kolkrtok zgleda ... :) Tijana bo skor cela nova, sam je te stvari dobila ... Če bi prišli, in moj nebi vedu da ste bili na poroki, bi reku, madona so se zrihtali sam za obisk. haha a nisi rekla da tvoj dela dans? Hmmmm če po poroki pridete na kavico, bo pomoje že končal z delom v Logatcu. Če bi bil doma zdaj nebi na RR in FB skakala ampak po NJEM. Mislim no, a moraš meti nove cote, da boš zrihtana?????? Jaz se lahko zrihtam iz cot, ki so s prve svetovne vojne v moji omari. . Pa praviš da nevt zrihtani. Nisi zrihtan (pa še to ne velja), če si v razcapanih oblačilih (po možnosti stari strgani umazani trenirki (pa še takrat nisi razcapan)). . Zrihtan nisi če ni frizure, nohti umazani itd. Ti pa maš že masko za obraz gor. IIIIIIIIIIII kak bo koža lepa, mehka, svilnata.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 10:06:37
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan VSE NAJ NAJBOLJŠE tIjani za polletko s poudarkom na I ;) HVALA VSEM ZA ČESTITKE, je danes dobila takoj zjutri že lupčka od atija, pa potem še od mene, tortico bomo pa kr na poroki na ta račun pojedli hehe bomo prišparali ;) To z I je z namenom. K sm zadnč brala da deda (se mi zdi da on) čist ven pade, ker ga popravljate skoz. Te pa ne reci, da greste na poroko, ampak mate tak privat žur kr v bistri za polletko vašo. . Daj še kak kos spakiraj pa ga odvrzi na vrhniki. Daj no, k šm tjok bjoga, pa bubana. . Lej a me vidiš.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 10:08:15
|
|
|
|
jolly123
|
Mi pa nadaljujemo s tečnobo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?