Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 10:16:22
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Če bi bil doma zdaj nebi na RR in FB skakala ampak po NJEM. hehehehhehe Mislim no, a moraš meti nove cote, da boš zrihtana?????? jaz ne, marsikdo drug pa ;) tole o zruhtanosti gledam iz zornega kota drugih ljudi ...mne se j ...kaj si kdo misli o meni ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 10:23:24
|
|
|
|
Lovely
|
Dober dan punce, Najprej VSE NAJBOLJŠE DRAGA TIJANA ZA POL TOJTE!!! Tosca, če ti kaj pomaga. Inya ima tudi včasih kak neprebavljen košček in to je na začetku normalno, je imelo kar nekaj lumpijev tako. Pa drekec je ful čuden, včasih zelen, odvisno kaj papa. In sem v torek v Areni preverila s puncami in je OK. Dream, jaz bi v tem primeru samo fiziološko v noska. Čim več špricnit vsake tok časa. Po parih minutah z aspiratorjem pa potem takoj spet fiziološko not. To so me v bolnici naučili pa ena kolegica ima sineka starega 3 leta in mu to dela že od malega. No, zdaj mu da zjutraj in zvečer 1dcL v nos, ker ima težave s sluhovodom in pomaga. Je rekla, da tudi če ne zgleda zamašen nos svašta ven pride… Pa hvala za kofi! Gogabojan, Valla je izbrskala nekje, da po 6. mesecu ni potrebno sterilizirat (Irma je spraševala kako bo na dopustu v hotelu, jaz sem v hotelu zvečer kar dol v kuhinjo nesla sterilizator pa so mi z veseljem fliknili v mikrovalovko), sam tok, morda si spregledala. Jaz bom zdaj začela vsak drugi dan pa počasi 1x na teden al kaj takega. Pa glede zaščite, mi se pa tu tako intimne stvari pogovarjamo, da ne vem zakaj bi ti bilo nelagodno o tem govorit. Glede zaščite pa jaz nisem šla po tabletke. Ne vem, imam odpor. Zaenkrat kondomi, čeprav jih ne prenašam dobro. Res se moram takoj fejst umit, da se mi ne naredijo glivice al kaj takega, verjetno sem alergična na kako sestavino… Po ta drugem je pa moj rekel, da gre na vazektomijo. Bravo! Mam pa en kueščn. Kje boste kupovale meso za lumpije? Če ima katera kak dober vir domačega bi si želela kak kontakt. Saj veste, ni je čez domačo kuro za juhco itd... Glede urejenosti. Meni je važno, da se sama počutim urejeno za ostale me pa boli.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 10:37:09
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Gogabojan, Valla je izbrskala nekje, da po 6. mesecu ni potrebno sterilizirat (Irma je spraševala kako bo na dopustu v hotelu, jaz sem v hotelu zvečer kar dol v kuhinjo nesla sterilizator pa so mi z veseljem fliknili v mikrovalovko), sam tok, morda si spregledala. Jaz bom zdaj začela vsak drugi dan pa počasi 1x na teden al kaj takega. Pa glede zaščite, mi se pa tu tako intimne stvari pogovarjamo, da ne vem zakaj bi ti bilo nelagodno o tem govorit. Glede zaščite pa jaz nisem šla po tabletke. Ne vem, imam odpor. Zaenkrat kondomi, čeprav jih ne prenašam dobro. Res se moram takoj fejst umit, da se mi ne naredijo glivice al kaj takega, verjetno sem alergična na kako sestavino… Po ta drugem je pa moj rekel, da gre na vazektomijo. Bravo! STERALIZACIJA sterilizacija - mah ja. Mi itak mlekeca ne pijemo po flaški, tak da,.... Sam treba je. Jaz vem, če jaz ne dam v usta flaško, ker se mi ''gabi'', kak jo lahko dam otroku. Nevem no. Že od čaja naprimer. Zjutraj jo prekuham. Naredim čaj. Operem za drugi sveži čaj. Tretjič operem za sveži čaj. Četrtič pa moram že sterilizirat, ker se mi . Pa čaj mora meti vedno svež. Ah ja. Jaz sem fulll mahnjena na čistočo flašk. Že od Bojana mi je zgleda to ostalo. Mel bo tako, kot se meni zdi da je čisto. Ko pa bom rekla prekuhat, bo pa treba (čeprav moj pravi mah ne no saj ni treba): Jaz mu pa rečem, no daj če se ti ne gabi ti spij požirek. Pa ga vržem v dvom. pa prekuhava.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 10:39:33
|
|
|
|
gogabojan
|
Lovely vem da ima Janja domačo živino. Sam ne vem, če jo tudi prodaja. Meni ni hotela KLOBAS prodati. TI TI JANJA, ŠE VEDNO ME SRCE BOLI, KER MI KLOBAS NISI TAKRAT PRODALA.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 12:20:40
|
|
|
|
jolly123
|
Pikica uživaj danes. Tijani pa čestitke za pol torte! Naš kričač je šel spat jaz grem pa kosilo do konca narest.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 12:39:01
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 dream pa fiziološka ne pomaga ker jaz ji kr zlijem noter da ji pride v grlo pa se prec ščisti oz. steče potem ven k jo dvignem jaz vsako jutro dam not fiziološko in potem s palčko sčistim in pridejo lepo ven muce če so ... Ne, nič ne pomaga - je očitno tako trdovraten smrkelj kot pri meni, kadar me zadene nahod Sem že tolk fiziološke zlila notr, da bi lahko bilo še namesto pitja čaja, pa nč kej bolje. No, moram potrkat, da so vsaj kamilice toliko delovale, da kašelj ni več tako hud kot včeraj. Mirena sem pravkar govorila z znanko, pa so mi dale njen informacije kar malo misliti. Uporablja jo več kot leto in pol, pa se je zredila 5 kg, večkrat ji je slabo in jo boli glava, poleg tega kar pogosto krvavi, tako da sploh ne ve, kdaj bo kaj priteklo. In naj omenim še to, da je imela pred uporabo zelo redne , v življenju še ni imela glavobola in slabosti. Vem, da ne smem metat vseh uporabnic v isti koš, vendar me je tole skoraj malo zamorilo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 12:51:11
|
|
|
|
Dream
|
Neprebavljena hrana tudi pri nas so vmes kakšni koščki, posebej korenček, ki se lepo vidi. In se mi zdi, da to ni nič takšenga. Tijana vse najboljše!!! Oblačenje meni se prav tako zdi brez veze zaradi ene priložnosti kupovat vse na novo. Moje načelo je, da si urejen, če nisi strgan in umazan zaradi lastne nehigiene. Meso kar se tiče perutnine žal ne poznam nikogar, pri katerem bi lahko kupovala, tako da mi ostaja le varianta trgovina PP. Govedino dobim pri sorodnikih, ker imajo dosti glav živine, svinino pa še ne vem kje bom dobila, mislim pa, da imam eno varianto domače.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 12:54:44
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Mirena sem pravkar govorila z znanko, pa so mi dale njen informacije kar malo misliti. Uporablja jo več kot leto in pol, pa se je zredila 5 kg, večkrat ji je slabo in jo boli glava, poleg tega kar pogosto krvavi, tako da sploh ne ve, kdaj bo kaj priteklo. In naj omenim še to, da je imela pred uporabo zelo redne , v življenju še ni imela glavobola in slabosti. Vem, da ne smem metat vseh uporabnic v isti koš, vendar me je tole skoraj malo zamorilo Moje izkušnje z mireno. Vstavili so mi jo konec decembra in me ni nič bolelo. Od takrat nimam več glavobolov, pred tem pa so bili zelo pogosti in močni. Krvavela sem enkrat oz nisem krvavela ampak sem imela rjav izcedek. Če sem se zredila pa ne vem ker sem že tako precej obilna. Je pa res da obstajata dve vrsti mirene in ima mogoče uno drugo. Obstajata navadna in hormonska. Razlika je večina v tem da ena krvavitev poveča druga jo pa zmanjša. In prve pol leta po vstavitvi mirene so lahko krvavitve neredne. Zakaj si jo pa ne da ven, če jo tako moti? Dream ne zameri! Ni bilo mišljeno kot napad nate!!!! Samo svoje mnenje sem napisala, zato ker sem fuuul zadovoljna z mireno.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 13:21:21
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Lovely vem da ima Janja domačo živino. Sam ne vem, če jo tudi prodaja. Meni ni hotela KLOBAS prodati. TI TI JANJA, ŠE VEDNO ME SRCE BOLI, KER MI KLOBAS NISI TAKRAT PRODALA. jah goga kaj čem ker če bi ti klobaso prodala potem bi pa manco bolel srček tko da odpadeš k hruška žal mi nič ne prodajamo........vse ponucamo pravi kmetje kokoši mamo tud ma sam za jajca pa kdar so stare ji tašča pol za juho ponuca ma jo nobeden ne jej piščance jaz kupim zraven pivke (10 km od postojne ) kjer majo farmo .......tko nekak k perutnina ptuj... žjaz sem jii goveje že dala ker je naše meso, lakrneš bom provala slikico od gosenice dat gor zvečer mam to slabo navado da spraznim fotič k poslikam 300 slik potem pa itak d traja......
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 13:27:15
|
|
|
|
janja 27
|
goga a si vidla spet je sanni z nami
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 14:11:21
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Dream Mirena sem pravkar govorila z znanko, pa so mi dale njen informacije kar malo misliti. Uporablja jo več kot leto in pol, pa se je zredila 5 kg, večkrat ji je slabo in jo boli glava, poleg tega kar pogosto krvavi, tako da sploh ne ve, kdaj bo kaj priteklo. In naj omenim še to, da je imela pred uporabo zelo redne , v življenju še ni imela glavobola in slabosti. Vem, da ne smem metat vseh uporabnic v isti koš, vendar me je tole skoraj malo zamorilo Moje izkušnje z mireno. Vstavili so mi jo konec decembra in me ni nič bolelo. Od takrat nimam več glavobolov, pred tem pa so bili zelo pogosti in močni. Krvavela sem enkrat oz nisem krvavela ampak sem imela rjav izcedek. Če sem se zredila pa ne vem ker sem že tako precej obilna. Je pa res da obstajata dve vrsti mirene in ima mogoče uno drugo. Obstajata navadna in hormonska. Razlika je večina v tem da ena krvavitev poveča druga jo pa zmanjša. In prve pol leta po vstavitvi mirene so lahko krvavitve neredne. Zakaj si jo pa ne da ven, če jo tako moti? Dream ne zameri! Ni bilo mišljeno kot napad nate!!!! Samo svoje mnenje sem napisala, zato ker sem fuuul zadovoljna z mireno. Ne, ne, laknerš, nimam kaj zamerit, ker sem samo napisala, kaj sem izvedela. Rada bi slišala ali prebrala čim več izkušenj, da se nekoč vem odločit. Me pa zanima tole, kar si napisala, da obstajata dve vrsti: ne razumem čist dobro, katera ženska bi si želela povečane krvavitve? Je mogoče še kakšen drug catch v tej dveh različicah. In ja, prej sem pozabila napisat, da si bo znanka dala to ven. Ne vem pa, katero vrsto mirene ima sedaj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 14:18:06
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 lakrneš bom provala slikico od gosenice dat gor zvečer mam to slabo navado da spraznim fotič k poslikam 300 slik potem pa itak d traja...... Janja27 si to delala gosenico, ki je v reviji Mama & Dojenček?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 14:32:57
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Dream Mirena sem pravkar govorila z znanko, pa so mi dale njen informacije kar malo misliti. Uporablja jo več kot leto in pol, pa se je zredila 5 kg, večkrat ji je slabo in jo boli glava, poleg tega kar pogosto krvavi, tako da sploh ne ve, kdaj bo kaj priteklo. In naj omenim še to, da je imela pred uporabo zelo redne , v življenju še ni imela glavobola in slabosti. Vem, da ne smem metat vseh uporabnic v isti koš, vendar me je tole skoraj malo zamorilo Moje izkušnje z mireno. Vstavili so mi jo konec decembra in me ni nič bolelo. Od takrat nimam več glavobolov, pred tem pa so bili zelo pogosti in močni. Krvavela sem enkrat oz nisem krvavela ampak sem imela rjav izcedek. Če sem se zredila pa ne vem ker sem že tako precej obilna. Je pa res da obstajata dve vrsti mirene in ima mogoče uno drugo. Obstajata navadna in hormonska. Razlika je večina v tem da ena krvavitev poveča druga jo pa zmanjša. In prve pol leta po vstavitvi mirene so lahko krvavitve neredne. Zakaj si jo pa ne da ven, če jo tako moti? Dream ne zameri! Ni bilo mišljeno kot napad nate!!!! Samo svoje mnenje sem napisala, zato ker sem fuuul zadovoljna z mireno. Ne, ne, laknerš, nimam kaj zamerit, ker sem samo napisala, kaj sem izvedela. Rada bi slišala ali prebrala čim več izkušenj, da se nekoč vem odločit. Me pa zanima tole, kar si napisala, da obstajata dve vrsti: ne razumem čist dobro, katera ženska bi si želela povečane krvavitve? Je mogoče še kakšen drug catch v tej dveh različicah. In ja, prej sem pozabila napisat, da si bo znanka dala to ven. Ne vem pa, katero vrsto mirene ima sedaj. Katero vrsto mirene ti vstavijo določi ginekolog. Jest sem prej imela zelo močne krvavitve in ko sem jo imela je trajalo tudi do deset dni. Včasih je obstajala samo navadna, ta ki je pa sedaj je pa hormonska in nekako spušča ene hormone. Ne vem čist natančno.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 15:30:24
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 lakrneš bom provala slikico od gosenice dat gor zvečer mam to slabo navado da spraznim fotič k poslikam 300 slik potem pa itak d traja...... Janja27 si to delala gosenico, ki je v reviji Mama & Dojenček? a je kaka v reviji, nič ne vem ....nisem niti iskala manca je v vrtcu imela knjigo za prebrat o lačni gosenici in naredit izdelek doma, pa sem nardila gosenico iz volne (cofkov) k se je prigrizla skozi list.....no sej boste vidle sliko na FB še danes upam
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 17:16:03
|
|
|
|
Dream
|
laknerš hvala za informacijo! Janja 27 ja, ravno danes sem kupila revijo in notri zagledam barvne gosenice. Pa sem mislila, da si tle dobila idejo. Torej, če katera rabi, poskeniram in dam na mail!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 17:17:40
|
|
|
|
Dream
|
Jaz pa likam in sem se šla vmes malo usest, ker me tako boli križ. Kje sta moja dva fanta, se mi pa niti ne sanja... Malo prej sem ju slišala pod hišo, potem pa je vse utihnilo. Bog ve, pri katerih sosedih se potikata...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 18:19:15
|
|
|
|
iraira
|
Vse naj. naj. Tijani in seveda tudi mamici uživajte danes maximalno
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 18:27:43
|
|
|
|
čebelka77
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Dream Mirena sem pravkar govorila z znanko, pa so mi dale njen informacije kar malo misliti. Uporablja jo več kot leto in pol, pa se je zredila 5 kg, večkrat ji je slabo in jo boli glava, poleg tega kar pogosto krvavi, tako da sploh ne ve, kdaj bo kaj priteklo. In naj omenim še to, da je imela pred uporabo zelo redne , v življenju še ni imela glavobola in slabosti. Vem, da ne smem metat vseh uporabnic v isti koš, vendar me je tole skoraj malo zamorilo Moje izkušnje z mireno. Vstavili so mi jo konec decembra in me ni nič bolelo. Od takrat nimam več glavobolov, pred tem pa so bili zelo pogosti in močni. Krvavela sem enkrat oz nisem krvavela ampak sem imela rjav izcedek. Če sem se zredila pa ne vem ker sem že tako precej obilna. Je pa res da obstajata dve vrsti mirene in ima mogoče uno drugo. Obstajata navadna in hormonska. Razlika je večina v tem da ena krvavitev poveča druga jo pa zmanjša. In prve pol leta po vstavitvi mirene so lahko krvavitve neredne. Zakaj si jo pa ne da ven, če jo tako moti? Dream ne zameri! Ni bilo mišljeno kot napad nate!!!! Samo svoje mnenje sem napisala, zato ker sem fuuul zadovoljna z mireno. moram še jaz se tukaj oglasit, glede mirene. Jaz sem ful zadovoljna, že po prvem otroku sem jo dala not in zdaj spet in je vse OK. Ne ok, super, bolečin nobenih menstruacije ni, jupiiiiiiiiii, pa tud kile ne grejo zaradi tega gor.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 18:54:04
|
|
|
|
čebelka77
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 SPLOH NI NOBENE PANIKE. Nisem se počutila napadene, sam ravn tko je prišlo da sem šla danes mal delat, maturanci pa to. Sem lepe make upe delala . Se moram kr sama mal pohvalit, ha ha. jaz sem pa ravno hotla pofirbcat, kaj delaš tko še dodatno ;) super ...lepšaš ljudi ja v bistvu res lepšam ljudi, mažem, strižem, barvam................................................, prov fleteno delo je to.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 20:02:18
|
|
|
|
evelin
|
Mi imamo pa jutri krst zato danes potekajo še zadnje priprave , tako da grem zdle počasi tamalo dat spat pol pa še sebe "spedenat" , zjutri mam pa ob 6.00 že frizerja tk da bom mogla it zgodaj spat.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 20:52:53
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 ja v bistvu res lepšam ljudi, mažem, strižem, barvam................................................, prov fleteno delo je to. Jaz se nisem strigla že skoraj dve leti ...nič, tudi špic ne...mislim katastrofa se morem malo v roke vzet. Evo mi spimo upam za dolgo . Nosek je že skoraj čisto ok. , zobekov pa še kar ni in ni ..pa taka revica je, kar drgne po dlesnih da prav škripa zraven in to z vsem kar ji pride pod rokice. Upam, da bo bolje kmalu. Gogabojan da si premagala vročino pa da še grlo pozdraviš Evelin imejte se super na krstu in ne bodi živčna ker bo itak vse super izpadlo Jolly vem kako ti je imam jaz eno veliko tečko ( trenutno, da ne bo pomote ) doma, zato jaz tudi ne vem več kaj naj z njo Glede kontracepcije jaz ne morem komentirati, ker jo ne uporabljam ( jo nimam za kaj ) in če bo po moje bo tako tudi ostalo . Lovely glede mesa, jaz ga bom in sem ga že ( purana ) kupila v vaški mesnici, ker poznam lastnika in mi bo ziher dal res sveže in kvalitetno meso ....vsaj upam tako Šele zdaj prebrala vse za nazaj tako da .100 noga imejte se fino na poroki in upam, da bo slavljenka Tijana pridna in da bosta lahko tudi malo uživala. Janja27 ti si pa itak ena SM in ti je sigurno ratala gosenica tako da komaj čakam slikice Kakšen dolg post punce sorry
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 20:57:05
|
|
|
|
Lovely
|
Čer, mi smo ravno z enega rojstnega dne, Inyo je dal moj spat medtem ko sem jaz pospravila po kuhinji, ki je bila od kosila v razsulu... Spet ni hotla jest tam, v avtu na poti nazaj je spila celo flaško mleka. Sploh ne mara jest v nekem neznanem okolju Drugače se mi pa ful zdi, da je hripava Mi ni čisto jasno zakaj, ker sva bili že dva dni doma... Ne kaže, da bi jo kaj bolelo, vročine nima. A je možno, da se je preveč drla? Kaj menite? Jolly, a je kaj bolje pri vas z vašim tečkotom?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 20:57:44
|
|
|
|
Lovely
|
Evelin, lep krst vam želim.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 21:08:11
|
|
|
|
evelin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Evelin, lep krst vam želim. Hvala
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 21:53:57
|
|
|
|
iraira
|
Kako ste pa danes zgovorne , saj sploh ne pridem do besede . Potem pa več sreče prihodnjič...lepe sanje punce
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?