|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
25.4.2009 16:52:33   
blanč
Pikovit, kaj ko bi probala še v pragi. Naša soseda, je dala tu vse centre skos brez uspeha, tam pa je ratal v prvem. So baje ful uspešni 50%.Čez 2 meseca bo povila fantkauser posted image stara 44 let.
Grethen kofič, pokličuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
25.4.2009 16:56:43   
zarja1
Babe moja bivša sodelavka pa je en dan imela vsega vrh glave, pa starost jo je basala in je prišla v službo z novičko; češ če ne gre bomo pa kupli. In so-taka dva mala cukra, da znoriš. Obstajajo različne opcije, cel kup. Tako, da bomo vse bomo mamice!!!!!!!! Tak ali drugače.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
25.4.2009 17:25:30   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit, nikar ne obupaj. Saj vidiš, da je vse možno. Skupaj bomo že kaj potuhtale, da bo tudi tebi uspelo.

Mismis lažje rečeno,kot narejeno,saj več.Pesek si v oči metat.....Narejenega je bilo že toliko,da ne vem več kaj naj sploh še delam sama z sabouser posted image Hvala za tolažbo user posted image

oh ne, takole pa ne bomo metali puške v koruzo. Če si naslednji teden doma, greva na kavo, torek ali sredo, ok? Naša Pikovit pa še ni rekla zadnje, prav res da ne.user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
25.4.2009 17:39:02   
pikovit
No evo punce zdaj vem,zakaj mene danes tolk seka.Ravno gledam Slo1 in Bik ima danes luno.Baje smo ful občutljivi in res je.Celo noč sem se zbujala in jokam že celo dopoldne in popoldanuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
25.4.2009 18:17:45   
Anonimen
Ojla.

Reby, upam, da se bo večino foliklov tud naprej razvijalo, da jih ne bo nazadnje samo par. user posted image  Skratka, tud jaz upam, da bo v torek dober rezultat.user posted image

kimsy, 24 celic?!!?!?!? user posted image     user posted image    user posted image    user posted image  O madona, to je pa rekord!!! Čestitam!!!!!!!! Pa še praviš, da te ni nič bolelo?? user posted image   user posted image  Koliko si imela pa foliklov, da je bilo toliko celic??

diana, sem vedela, da bojo user posted image !!!!!! ČESTITAM NOSEČKA!!! user posted image user posted image user posted image  Sedaj pa hitro še na krvnega, da ti potrdijo!!

bebiii, upam, da se boš čimprej počutila bolje. Katera zdravila pa jemlješ? Jaz jutri začnem z 2 ampulami menopurja.

miška, tale utropizderaj.. najprej ga ješ, pol si ga pa vstavljaš?? user posted image   user posted image  user posted image
Predvidevam, da ni ravno okusen..user posted image

Lara, čestitke za Zarjo in Izaka!! Tole je bilo pa hitro!!!! user posted image  user posted image   user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

pikovit.. Pojma nimam kaj prestajaš, ampak verjamem,da je hudo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
25.4.2009 18:57:01   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Gloria - men rožce nasadi dragi, ker se spozna na to...jaz samo rečem katere  bi imela...letos bo upam kalifornijski mak...

..ma jaz tudi nisem neki stručko za rožice sam tolk uživam v temuser posted image ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
25.4.2009 18:57:47   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

Ma tko k vas berem...študiram....sej 3/4 je kao nepojasnjenih neplodnosti....ma kdaj pa pošlejo nas oz. ali nas sploh pošlejo na kake genske preiskave, če smo s partnerji sploh kompatibilne?
Lih tko se mi je utrnilo vprašanje....user posted image

...ja dobro vprašanjeuser posted image

Žal tega pa pri nas ne počnejo user posted image Tujina ja,Slovenija ne.Pa še to.Tudi če želiš plačati,ti ne ustrežejo.Zanimivo a neuser posted image user posted image user posted image

..res zanimivo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
25.4.2009 19:02:16   
gloria
Gloria, kdaj pade kakšna slikica tvojega lepotca. Kljub dvema črtica mi stimulacija še vedno prav pride user posted image

user posted image

evo mismisuser posted image sam za tebe...veš kaj jaz komi čakam...ko nama boš ti limala take sončke goruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
25.4.2009 19:02:57   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

drage punce!veselo poročam da na testu FIRST SIGN je pokazal rahla roza črtica!je včeraj popoldne sem bila sigurna,ampak danes zjutraj še malo bolj kazalo!sicer ne vem koliko močna ni črta,ampak je roza in se vidi!v torek bom šla v lj. na krvni test!mislim da je zgodilo čudež!upam da bo vse ok!hvala za podporo!kaj mislite glede utrogestana?lana mi je rekla da naj začnem ponovno da mi ne more škodit,ampak samo lakho mi koristi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...tooooooooooooooooooooooooooooooo kok sem vesela za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
25.4.2009 19:03:51   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Samo na brzino, ker se mi mudi.
Punkcija za mano, boli nč, tud punkcija ni. user posted image  Pridelala 24 celic. Ne vem od kje. Upam, da so kvalitetne.

...super zdej pa počivat...čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
25.4.2009 19:04:54   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Naša Larči ima Zarjo in Izaka. Čestitke!!!!! Jokam od sreče!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE LARČI ZLATO...JAZ KR JOČEM OD SREČEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gloria -- 25.4.2009 19:09:16 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
25.4.2009 19:07:47   
gloria

Babe moja bivša sodelavka pa je en dan imela vsega vrh glave, pa starost jo je basala in je prišla v službo z novičko; češ če ne gre bomo pa kupli. In so-taka dva mala cukra, da znoriš. Obstajajo različne opcije, cel kup. Tako, da bomo vse bomo mamice!!!!!!!! Tak ali drugače.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tko se govori
PIKOVIT NE OBUPAT...TUDI ZA TEBE POSIJE SONČECE

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
25.4.2009 19:08:31   
gloria
bEBII boga...meni ni bilo nikoli slabo od zdravil....upam da kmalu mineuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
25.4.2009 19:13:48   
gloria

No evo punce zdaj vem,zakaj mene danes tolk seka.Ravno gledam Slo1 in Bik ima danes luno.Baje smo ful občutljivi in res je.Celo noč sem se zbujala in jokam že celo dopoldne in popoldanuser posted image

...joj lubca ti bikci so res mal bolj občutljivi....vem ker sem jaz takšnauser posted image user posted image user posted image pa še bik sem...izjoči se pride tak dan...meni je velikokrat pršlo tko ko še nisem imela Nika....teško je živeti brez otroka in škoda da gdo reče da ni....boš vidla ju3 bo novi dan in vse bo drugačeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
25.4.2009 19:14:41   
gloria
....borke moje se tipkamo zvečer....kok sem vesela za LLuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
25.4.2009 19:16:39   
Reby
Gloria - hvala za slikico, je večer kar lepši, ko zagledam tvojega sončka user posted image

A bomo še kej navijale za jutri? user posted image  user posted image  user posted image
Nedelja, 26.04.
BEBIII - UZ
Lana70 - UZ
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
25.4.2009 19:34:38   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Gloria - hvala za slikico, je večer kar lepši, ko zagledam tvojega sončka user posted image

A bomo še kej navijale za jutri? user posted image  user posted image  user posted image
Nedelja, 26.04.
BEBIII - UZ
Lana70 - UZ

...hvala rebyuser posted image ....ma ti fantki so pravi mamini sončki...boš že vidla kak to zgledauser posted image user posted image user posted image ...

...jaz tudi navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
25.4.2009 19:40:42   
mismis

Nedelja, 26.04.
BEBIII - UZ
Lana70 - UZ

jaz tudi navijam, dajmo babe, dajmo babe...da bo ja čimprej padla stopka user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
25.4.2009 19:41:14   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Gloria, kdaj pade kakšna slikica tvojega lepotca. Kljub dvema črtica mi stimulacija še vedno prav pride user posted image

user posted image

evo mismisuser posted image sam za tebe...veš kaj jaz komi čakam...ko nama boš ti limala take sončke goruser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, hvala, res je cotek, še sploh v tem škafu user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
25.4.2009 19:43:24   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Pikovitka....user posted image

Zarči zdej pa že user posted image

Aaaaaaaammm, kwasmžehotlarečt user posted image user posted image user posted image user posted image
... ajaaaaaaa ...
Pikovitka draga, jz te pa čist razumem ... pa še to ti povem ... če bi te slučajno, ampak res zgolj in le slučajno popadlo, da greš spet u boj, dobr veš kaj ti je za nardit ... se prjaut, pa zbobnat na kup navijaško ekipo RR in evo nas spet tesno ob tebi ... no no ... sej to smo itak skoz, ampak za vsak slučaj, če nas boš rabla ...

lej recimo mene zdejuser posted image user posted image :
Sem se odločla da bom zdrava, pa me je ubrisal ko norca, zdej ko so prazniki tu, glas mam na frontalni  nuli oz. na nežnem šepetu, nos mam rdeč ko Jelenko Rudolf, pa vnetega kot boga dojenčkova ritka, ko pa zakašljam sem pa slišat kot en prehlajen los ki je na goni za boljšo polovico in ko se že skor zadavim, si srčno želim da bi me kdo kr z dilco za meso rezat kresnu ke čez plečka, da bi lahko zadihala ... in pol ... ane ... en lekadol, psiha sprejme kukr eno rcnijo in sem pol ure čist zdrava, pa me spet spotakne in je spet vse isto ... ampak enkrat se bo pa nehal, ti povem ... pol bi pa že skor lohk probala it spet v akcijo: "Pejmo probat otroka imet, če nam o glih slučajno ratal" .. .glih tolk da ne bi pozabila kako zgleda razočaran ksiht v špeglu k na testu ni dveh črtic, al pa k se ulije user posted image ...

Lubika moja, nek čist na enmu odmaknjenmu tiru imava parkiran vagonček z napisom "AKO SLUČAJNO" in ... lokomotiva bo pa tut kašna frej če ....

tkoooooooooooooooo ...

avjuglihtakokukrsinajboljšejša

user posted image
user posted image

to si pa fajn napisala....user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
25.4.2009 19:44:58   
ledenka

Nedelja, 26.04.
BEBIII - UZ
Lana70 - UZ

seveda user posted image user posted image user posted image  naj bo dost foliklov in kmalu stopka user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
25.4.2009 19:45:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Nedelja, 26.04.
BEBIII - UZ
Lana70 - UZ

seveda user posted image user posted image user posted image  naj bo dost foliklov in kmalu stopka user posted image user posted image user posted image
navijam user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
25.4.2009 19:49:25   
ledenka
Gloria, tvoj Nikec je pa res dober user posted image  

Diana, kaj berem? držim pesti, da bo v torek lepa beta user posted image user posted image user posted image  

Pikovitek moja draga user posted image  upam, da je samo luna vsega kriva... se pridružujem puncam, ki pravijo, da ne smeš obupat. naberi si moči za nove boje, tu smo zato, da te vzpodbujamo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
25.4.2009 20:30:29   
Abra
Danes je pa prav lep dan user posted image spet smo tetke postale in to dvojne user posted image user posted image user posted image Larči draga, še tukaj iskrene čestitke user posted image user posted image

Pa še en plusek, user posted image user posted image user posted image Diana

Pikovitka draga user posted image jaz sem ti kar z.s. poslala

Zarči moja, te pogrešam user posted image gimnastičarka pa te že komaj čaka user posted image al pa midva user posted image karakter namreč že zgleda tak, da bo rabla akcijo user posted image no, sej jo že ima user posted image ni take sorte, da bi cele ure spala, bi preveč zamudila user posted image

Ajsi, midve pa kar neki mutiva? Še kaj hodiš naokrog, al si že v nizkem štartu?

Zdaj sem pa že tričetrt pozabla, ker smo imeli vmes kopanje. Pozdravček vsem mojim pupam user posted image

Uf, ma kako sem jaz za Laro vesela!! Se mi je danes med kosilom tkoo smejalo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
25.4.2009 20:33:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarči moja, te pogrešam user posted image gimnastičarka pa te že komaj čaka user posted image al pa midva user posted image karakter namreč že zgleda tak, da bo rabla akcijo user posted image no, sej jo že ima user posted image ni take sorte, da bi cele ure spala, bi preveč zamudila user posted image
pa jaz tud vaju. Mooooooočnooooooooooooooooo.
Sem se zmenla s Shuki, ko se porihtajo, pridem tja čez vikend, pa rukneva vse vas babnice na en skupni kofe/kosilo/večerjo.
Lubčka cartiki gimnastični......

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?