Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 16:52:33
|
|
|
|
blanč
|
Pikovit, kaj ko bi probala še v pragi. Naša soseda, je dala tu vse centre skos brez uspeha, tam pa je ratal v prvem. So baje ful uspešni 50%.Čez 2 meseca bo povila fantka stara 44 let. Grethen kofič, poklič
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 16:56:43
|
|
|
|
zarja1
|
Babe moja bivša sodelavka pa je en dan imela vsega vrh glave, pa starost jo je basala in je prišla v službo z novičko; češ če ne gre bomo pa kupli. In so-taka dva mala cukra, da znoriš. Obstajajo različne opcije, cel kup. Tako, da bomo vse bomo mamice!!!!!!!! Tak ali drugače.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 17:25:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, nikar ne obupaj. Saj vidiš, da je vse možno. Skupaj bomo že kaj potuhtale, da bo tudi tebi uspelo. Mismis lažje rečeno,kot narejeno,saj več.Pesek si v oči metat.....Narejenega je bilo že toliko,da ne vem več kaj naj sploh še delam sama z sabo Hvala za tolažbo oh ne, takole pa ne bomo metali puške v koruzo. Če si naslednji teden doma, greva na kavo, torek ali sredo, ok? Naša Pikovit pa še ni rekla zadnje, prav res da ne.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 17:39:02
|
|
|
|
pikovit
|
No evo punce zdaj vem,zakaj mene danes tolk seka.Ravno gledam Slo1 in Bik ima danes luno.Baje smo ful občutljivi in res je.Celo noč sem se zbujala in jokam že celo dopoldne in popoldan
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 18:17:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. Reby, upam, da se bo večino foliklov tud naprej razvijalo, da jih ne bo nazadnje samo par. Skratka, tud jaz upam, da bo v torek dober rezultat. kimsy, 24 celic?!!?!?!? O madona, to je pa rekord!!! Čestitam!!!!!!!! Pa še praviš, da te ni nič bolelo?? Koliko si imela pa foliklov, da je bilo toliko celic?? diana, sem vedela, da bojo !!!!!! ČESTITAM NOSEČKA!!! Sedaj pa hitro še na krvnega, da ti potrdijo!! bebiii, upam, da se boš čimprej počutila bolje. Katera zdravila pa jemlješ? Jaz jutri začnem z 2 ampulami menopurja. miška, tale utropizderaj.. najprej ga ješ, pol si ga pa vstavljaš?? Predvidevam, da ni ravno okusen.. Lara, čestitke za Zarjo in Izaka!! Tole je bilo pa hitro!!!! pikovit.. Pojma nimam kaj prestajaš, ampak verjamem,da je hudo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 18:57:01
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Gloria - men rožce nasadi dragi, ker se spozna na to...jaz samo rečem katere bi imela...letos bo upam kalifornijski mak... ..ma jaz tudi nisem neki stručko za rožice sam tolk uživam v tem ...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 18:57:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT Ma tko k vas berem...študiram....sej 3/4 je kao nepojasnjenih neplodnosti....ma kdaj pa pošlejo nas oz. ali nas sploh pošlejo na kake genske preiskave, če smo s partnerji sploh kompatibilne? Lih tko se mi je utrnilo vprašanje.... ...ja dobro vprašanje Žal tega pa pri nas ne počnejo Tujina ja,Slovenija ne.Pa še to.Tudi če želiš plačati,ti ne ustrežejo.Zanimivo a ne ..res zanimivo
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 19:02:16
|
|
|
|
gloria
|
Gloria, kdaj pade kakšna slikica tvojega lepotca. Kljub dvema črtica mi stimulacija še vedno prav pride user posted image evo mismis sam za tebe...veš kaj jaz komi čakam...ko nama boš ti limala take sončke gor
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 19:02:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 drage punce!veselo poročam da na testu FIRST SIGN je pokazal rahla roza črtica!je včeraj popoldne sem bila sigurna,ampak danes zjutraj še malo bolj kazalo!sicer ne vem koliko močna ni črta,ampak je roza in se vidi!v torek bom šla v lj. na krvni test!mislim da je zgodilo čudež!upam da bo vse ok!hvala za podporo!kaj mislite glede utrogestana?lana mi je rekla da naj začnem ponovno da mi ne more škodit,ampak samo lakho mi koristi! ...tooooooooooooooooooooooooooooooo kok sem vesela za tebe
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 19:03:51
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Samo na brzino, ker se mi mudi. Punkcija za mano, boli nč, tud punkcija ni. Pridelala 24 celic. Ne vem od kje. Upam, da so kvalitetne. ...super zdej pa počivat...čestitke
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 19:04:54
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Naša Larči ima Zarjo in Izaka. Čestitke!!!!! Jokam od sreče!!!!!!! ČESTITKE LARČI ZLATO...JAZ KR JOČEM OD SREČE
< Sporočilo je popravil gloria -- 25.4.2009 19:09:16 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 19:07:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Babe moja bivša sodelavka pa je en dan imela vsega vrh glave, pa starost jo je basala in je prišla v službo z novičko; češ če ne gre bomo pa kupli. In so-taka dva mala cukra, da znoriš. Obstajajo različne opcije, cel kup. Tako, da bomo vse bomo mamice!!!!!!!! Tak ali drugače. ...tko se govori PIKOVIT NE OBUPAT...TUDI ZA TEBE POSIJE SONČECE
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 19:08:31
|
|
|
|
gloria
|
bEBII boga...meni ni bilo nikoli slabo od zdravil....upam da kmalu mine
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 19:13:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit No evo punce zdaj vem,zakaj mene danes tolk seka.Ravno gledam Slo1 in Bik ima danes luno.Baje smo ful občutljivi in res je.Celo noč sem se zbujala in jokam že celo dopoldne in popoldan ...joj lubca ti bikci so res mal bolj občutljivi....vem ker sem jaz takšna pa še bik sem...izjoči se pride tak dan...meni je velikokrat pršlo tko ko še nisem imela Nika....teško je živeti brez otroka in škoda da gdo reče da ni....boš vidla ju3 bo novi dan in vse bo drugače ...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 19:14:41
|
|
|
|
gloria
|
....borke moje se tipkamo zvečer....kok sem vesela za LL ....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 19:41:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Gloria, kdaj pade kakšna slikica tvojega lepotca. Kljub dvema črtica mi stimulacija še vedno prav pride user posted image evo mismis sam za tebe...veš kaj jaz komi čakam...ko nama boš ti limala take sončke gor hvala, hvala, res je cotek, še sploh v tem škafu
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 19:43:24
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Pikovitka.... Zarči zdej pa že Aaaaaaaammm, kwasmžehotlarečt ... ajaaaaaaa ... Pikovitka draga, jz te pa čist razumem ... pa še to ti povem ... če bi te slučajno, ampak res zgolj in le slučajno popadlo, da greš spet u boj, dobr veš kaj ti je za nardit ... se prjaut, pa zbobnat na kup navijaško ekipo RR in evo nas spet tesno ob tebi ... no no ... sej to smo itak skoz, ampak za vsak slučaj, če nas boš rabla ... lej recimo mene zdej : Sem se odločla da bom zdrava, pa me je ubrisal ko norca, zdej ko so prazniki tu, glas mam na frontalni nuli oz. na nežnem šepetu, nos mam rdeč ko Jelenko Rudolf, pa vnetega kot boga dojenčkova ritka, ko pa zakašljam sem pa slišat kot en prehlajen los ki je na goni za boljšo polovico in ko se že skor zadavim, si srčno želim da bi me kdo kr z dilco za meso rezat kresnu ke čez plečka, da bi lahko zadihala ... in pol ... ane ... en lekadol, psiha sprejme kukr eno rcnijo in sem pol ure čist zdrava, pa me spet spotakne in je spet vse isto ... ampak enkrat se bo pa nehal, ti povem ... pol bi pa že skor lohk probala it spet v akcijo: "Pejmo probat otroka imet, če nam o glih slučajno ratal" .. .glih tolk da ne bi pozabila kako zgleda razočaran ksiht v špeglu k na testu ni dveh črtic, al pa k se ulije ... Lubika moja, nek čist na enmu odmaknjenmu tiru imava parkiran vagonček z napisom "AKO SLUČAJNO" in ... lokomotiva bo pa tut kašna frej če .... tkoooooooooooooooo ... avjuglihtakokukrsinajboljšejša to si pa fajn napisala....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 19:49:25
|
|
|
|
ledenka
|
Gloria, tvoj Nikec je pa res dober Diana, kaj berem? držim pesti, da bo v torek lepa beta Pikovitek moja draga upam, da je samo luna vsega kriva... se pridružujem puncam, ki pravijo, da ne smeš obupat. naberi si moči za nove boje, tu smo zato, da te vzpodbujamo!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 20:30:29
|
|
|
|
Abra
|
Danes je pa prav lep dan spet smo tetke postale in to dvojne Larči draga, še tukaj iskrene čestitke Pa še en plusek, Diana Pikovitka draga jaz sem ti kar z.s. poslala Zarči moja, te pogrešam gimnastičarka pa te že komaj čaka al pa midva karakter namreč že zgleda tak, da bo rabla akcijo no, sej jo že ima ni take sorte, da bi cele ure spala, bi preveč zamudila Ajsi, midve pa kar neki mutiva? Še kaj hodiš naokrog, al si že v nizkem štartu? Zdaj sem pa že tričetrt pozabla, ker smo imeli vmes kopanje. Pozdravček vsem mojim pupam Uf, ma kako sem jaz za Laro vesela!! Se mi je danes med kosilom tkoo smejalo
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 20:33:49
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarči moja, te pogrešam gimnastičarka pa te že komaj čaka al pa midva karakter namreč že zgleda tak, da bo rabla akcijo no, sej jo že ima ni take sorte, da bi cele ure spala, bi preveč zamudila pa jaz tud vaju. Mooooooočnooooooooooooooooo. Sem se zmenla s Shuki, ko se porihtajo, pridem tja čez vikend, pa rukneva vse vas babnice na en skupni kofe/kosilo/večerjo. Lubčka cartiki gimnastični......
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?