Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 13:05:39
|
|
|
|
mismis
|
Bravo LARA, BRAVO ZARJA IN IZAK, to je pa res čudovita novička. Čestitke vsem trem in pa še očiju za povrh
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 13:14:27
|
|
|
|
zarja1
|
Veliki moj ŠKRAT imaš ZS.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 13:31:44
|
|
|
|
Reby
|
LARČI - čestitke za Zarjo in Izaka, tole si me pa presenetila, kako sem vesela, jupi
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 13:44:38
|
|
|
|
bozza
|
Vau, taka novica me pa spravi iz ilegale. LARA LIGHT, iskrene čestitke ob rojstvu Zarje in Izaka. Želim vam čim lažji začetek in vse lepo! Poljubček!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 14:07:29
|
|
|
|
lana70
|
2x čestitke lari , bravo punca in če se ne motim, a ni par postov nazaj nekaj pisala, da še ne gre??? Ja, očitno bom mela Zorna na punkciji.....a ma ktera izkušnje z njim??? Ko je takrat punktiral mojo cisto, se vlih nisva razumela kaj preveč :-(( BEBIII, jutri se vidiva, a ne, še malo, pa bo tudi za naju konec tega špikanja....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 14:55:09
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Naša Larči ima Zarjo in Izaka. Čestitke!!!!! Jokam od sreče!!!!!!! OOOOOOO LARČI JUHUUUUU,JEEEEEEEEEEEE,JUPIIII,SUPER,ČESTITKE,TOLE PA JE BILO EKSPRESNO
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 14:57:07
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, kdaj gresta vidva po zamrznjenčke? Ja sam odustala Nikakor se ne morem spravit,sploh če pomislim,da je do naslednjega postopka 10 mesecev,me kar strese.Po zamrznjenčke pa,kaj jaz vem.Ne vem več kaj narest in ali se sploh še splača ubadati z temi zadevami.Vsakič me tele zadeve čist podrejo .Leta gredo pa naprej,jaz sem pa še vedno na 0 in še na slabšem,ker mi nhče več ne zna pomagati.Tako da počasi že obupujem. Pikica ne mi obupat. Vzemi si kako dolgo pavzo, če je treba. Ampak obupat pa ne. Miska73 hvala za vse ampak pavz je bilo že preveč,tega si ne morem več špogat
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 15:00:05
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, nikar ne obupaj. Saj vidiš, da je vse možno. Skupaj bomo že kaj potuhtale, da bo tudi tebi uspelo. Mismis lažje rečeno,kot narejeno,saj več.Pesek si v oči metat.....Narejenega je bilo že toliko,da ne vem več kaj naj sploh še delam sama z sabo Hvala za tolažbo
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 15:01:37
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, nikar ne obupaj. Saj vidiš, da je vse možno. Skupaj bomo že kaj potuhtale, da bo tudi tebi uspelo. Mismis lažje rečeno,kot narejeno,saj več.Pesek si v oči metat.....Narejenega je bilo že toliko,da ne vem več kaj naj sploh še delam sama z sabo Hvala za tolažbo Pikovitek - ne obupat, vem, da je nam lahko rečt, ker nismo na tvojem mestu, ampak ne morš nas prkrajšat za tako luškane otročke, kot si ti
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 15:09:02
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, kdaj gresta vidva po zamrznjenčke? Ja sam odustala Nikakor se ne morem spravit,sploh če pomislim,da je do naslednjega postopka 10 mesecev,me kar strese.Po zamrznjenčke pa,kaj jaz vem.Ne vem več kaj narest in ali se sploh še splača ubadati z temi zadevami.Vsakič me tele zadeve čist podrejo .Leta gredo pa naprej,jaz sem pa še vedno na 0 in še na slabšem,ker mi nhče več ne zna pomagati.Tako da počasi že obupujem. Joj Pikovit ne obupat. Ne vem, če se me še spomniš. Tudi jaz sem včasih sodelovala na tej temi, zdaj pa sem mamica jutri osemmesečne punčke Lane. Saj bo, samo obupat ne. Kak pa to, da je za čakat 10 mesecev? Jaz sem bila pri dr. Rešu in tam je bila brzina vrlina. Tale razpon je pa res dolg. Lepe praznike ti želim in z optimizmom naprej.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 15:09:18
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, nikar ne obupaj. Saj vidiš, da je vse možno. Skupaj bomo že kaj potuhtale, da bo tudi tebi uspelo. Mismis lažje rečeno,kot narejeno,saj več.Pesek si v oči metat.....Narejenega je bilo že toliko,da ne vem več kaj naj sploh še delam sama z sabo Hvala za tolažbo Pikovitek - ne obupat, vem, da je nam lahko rečt, ker nismo na tvojem mestu, ampak ne morš nas prkrajšat za tako luškane otročke, kot si ti Reby si me pa nasmejala THX
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 15:14:27
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, kdaj gresta vidva po zamrznjenčke? Ja sam odustala Nikakor se ne morem spravit,sploh če pomislim,da je do naslednjega postopka 10 mesecev,me kar strese.Po zamrznjenčke pa,kaj jaz vem.Ne vem več kaj narest in ali se sploh še splača ubadati z temi zadevami.Vsakič me tele zadeve čist podrejo .Leta gredo pa naprej,jaz sem pa še vedno na 0 in še na slabšem,ker mi nhče več ne zna pomagati.Tako da počasi že obupujem. Joj Pikovit ne obupat. Ne vem, če se me še spomniš. Tudi jaz sem včasih sodelovala na tej temi, zdaj pa sem mamica jutri osemmesečne punčke Lane. Saj bo, samo obupat ne. Kak pa to, da je za čakat 10 mesecev? Jaz sem bila pri dr. Rešu in tam je bila brzina vrlina. Tale razpon je pa res dolg. Lepe praznike ti želim in z optimizmom naprej. Ooooo Pf,veš,da se te spomnim,kako da ne .Veš,pri Rešu se nikakor nisva ujela in tudi njegove terapije mi niso odgovarjale.Tako da Reš odpade.V Lj., tudi nismo nič odkrili.V Mb,pa če že drugega ne,je vsaj narkoza,ko je punkcija,kar je pa krasno.Lepo,da nas prideš še kaj pogledat .Kako ste?Se življenje kaj spremeni?Skratke čestitke jutri Lani za 8 mesecev.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 15:19:57
|
|
|
|
zarja1
|
Pikovitka....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 15:23:28
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Pikovitka.... Zarči zdej pa že
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 15:33:30
|
|
|
|
Bumo
|
Lara, še tukaj čestitke! Pikovitka....vzami si čas zase, ko boš pripravljena pa v nove boje!!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 16:09:04
|
|
|
|
lana70
|
pikovit, žal mi je...verjetno pride enkrat dan, ko človek enostavno ne more več....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 16:13:09
|
|
|
|
Grethy
|
Larica čestitke največejše iz Celja od mene, ki vam želim veliko cartanja, lubčkanja, papcanja in ninanja, ker takrat se baje otroci lepo "delajo" da so pol cortki za ščipat v ličke rdeče in ujčkat pa zibat .... da ne pišem zdej celih romanov , pa še ene najlepejše iz Žalca od frišnopečene mamice Sonček85, oba z malčkom čestitata tebi in tvojima sončkoma za junaško opravljeno delo !!!!!!!!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 16:17:29
|
|
|
|
miska73
|
Pikovitka moja, saj veš, da ti me vse pomagale, če bi le lahko. Nasvetov ti pa tudi ne moremo deliti. Možno je vse, kar je že marsikatera dokazala. Če pa povem iskreno, pa zase nisem prepričana, da bi zmogla vztrajati tako dolgo, kot si ti. Karkoli se boš odločila, me te bomo imele rade in te rade videle v svoji družbi. En velik objem zlato moje
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 16:20:03
|
|
|
|
miska73
|
Pa še tle pritisnem ene velike čestitke naši ljubi Lari in očkotu. Pa veliko lepih želja za zdravje in hitro napredovanje naših dveh sončkov Zarje in Izaka. Podganci se samo smeji ob tako lepi novički.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 16:25:15
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Pikovitka.... Zarči zdej pa že Aaaaaaaammm, kwasmžehotlarečt ... ajaaaaaaa ... Pikovitka draga, jz te pa čist razumem ... pa še to ti povem ... če bi te slučajno, ampak res zgolj in le slučajno popadlo, da greš spet u boj, dobr veš kaj ti je za nardit ... se prjaut, pa zbobnat na kup navijaško ekipo RR in evo nas spet tesno ob tebi ... no no ... sej to smo itak skoz, ampak za vsak slučaj, če nas boš rabla ... lej recimo mene zdej : Sem se odločla da bom zdrava, pa me je ubrisal ko norca, zdej ko so prazniki tu, glas mam na frontalni nuli oz. na nežnem šepetu, nos mam rdeč ko Jelenko Rudolf, pa vnetega kot boga dojenčkova ritka, ko pa zakašljam sem pa slišat kot en prehlajen los ki je na goni za boljšo polovico in ko se že skor zadavim, si srčno želim da bi me kdo kr z dilco za meso rezat kresnu ke čez plečka, da bi lahko zadihala ... in pol ... ane ... en lekadol, psiha sprejme kukr eno rcnijo in sem pol ure čist zdrava, pa me spet spotakne in je spet vse isto ... ampak enkrat se bo pa nehal, ti povem ... pol bi pa že skor lohk probala it spet v akcijo: "Pejmo probat otroka imet, če nam o glih slučajno ratal" .. .glih tolk da ne bi pozabila kako zgleda razočaran ksiht v špeglu k na testu ni dveh črtic, al pa k se ulije ... Lubika moja, nek čist na enmu odmaknjenmu tiru imava parkiran vagonček z napisom "AKO SLUČAJNO" in ... lokomotiva bo pa tut kašna frej če .... tkoooooooooooooooo ... avjuglihtakokukrsinajboljšejša
< Sporočilo je popravil Grethy -- 25.4.2009 16:36:41 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 16:42:38
|
|
|
|
Grethy
|
avjuglihtakokukrsinajboljšejša tole pa mora bit tkole da je prou: ajlavjuglihtakokursitanajboljšejša
< Sporočilo je popravil Grethy -- 25.4.2009 16:43:15 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 16:44:28
|
|
|
|
zarja1
|
Srčice ma jaz bom dans presahnila od jokanja, od sreče zarad moje Larčice, od žalosti zarad moje Pikovitke. Pikovitka je Grethy tako lepo napisala, da ne vem če bi sploh kaj dodala. Nobena od nas ne ve, kaj nas čaka-če nas sploh kaj čaka in kako dolga in huda je pot do tega cilja. Tvojo vztrajnost občudujem in odločitev, da je vsega dovolj podpiram. In tako kot so ti vse že zapisale, me smo s tabo-vedno. Ko odločiš-če odločiš it po pingvinčke te bomo podprle z vsemi atomi moči, ki jih premoremo. Izgubit nimaš kaj. RADE TE IMAMO-saj veš-MUČO FEJST!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 25.4.2009 16:46:02 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 16:49:13
|
|
|
|
pikovit
|
Gretka moja ,kako slikovito si tole prikazala .Sploh si nisi nič podobna .Sem se prav fajn nasmejala Hvala ti.I love you tooooo.Na evo zdej pa spet solzice tečejo,še od Miškinga posta prej si jih nisem dobr obrisala,na evo pa spet .Ma sej bo. HVALA VAM PUNCE MOJE,KO BI MI LE BILA ENKRAT SREČA DANA IN VSEM OSTALIM TUDI
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 16:50:54
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Srčice ma jaz bom dans presahnila od jokanja, od sreče zarad moje Larčice, od žalosti zarad moje Pikovitke. Jaz tudi .Jebela a je danes tak dan al kaj
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 16:52:15
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 RADE TE IMAMO-saj veš-MUČO FEJST!!!!!!!! Jaz tudi tebe.Mučo, fejst,najbolj
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?