|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
25.4.2009 13:05:39   
mismis
Bravo LARA, BRAVO ZARJA IN IZAK, to je pa res čudovita novička.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Čestitke vsem trem in pa še očiju za povrh user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
25.4.2009 13:14:27   
zarja1
Veliki moj ŠKRAT imaš ZS.

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
25.4.2009 13:31:44   
Reby
LARČI - čestitke za Zarjo in Izaka, tole si me pa presenetila, kako sem vesela, jupi user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
25.4.2009 13:44:38   
bozza
Vau, taka novica me pa spravi iz ilegale.

LARA LIGHT, iskrene čestitke ob rojstvu Zarje in Izaka. Želim vam čim lažji začetek in vse lepo! Poljubček!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
25.4.2009 14:07:29   
lana70
2x čestitke lari user posted image user posted image user posted image , bravo punca in če se ne motim, a ni par postov nazaj nekaj pisala, da še ne gre???

Ja, očitno bom mela Zorna na punkciji.....a ma ktera izkušnje z njim??? Ko je takrat punktiral mojo cisto, se vlih nisva razumela kaj preveč :-((

BEBIII, jutri se vidiva, a ne, še malo, pa bo tudi za naju konec tega špikanja....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
25.4.2009 14:55:09   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Naša Larči ima Zarjo in Izaka. Čestitke!!!!! Jokam od sreče!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OOOOOOO LARČI JUHUUUUU,JEEEEEEEEEEEE,JUPIIII,SUPER,ČESTITKE,TOLE PA JE BILO EKSPRESNOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
25.4.2009 14:57:07   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit, kdaj gresta vidva po zamrznjenčke?

Ja sam odustalauser posted image Nikakor se ne morem spravit,sploh če pomislim,da je do naslednjega postopka 10 mesecev,me kar strese.Po zamrznjenčke pa,kaj jaz vem.Ne vem več kaj narest in ali se sploh še splača ubadati z temi zadevami.Vsakič me tele zadeve čist podrejouser posted image .Leta gredo pa naprej,jaz sem pa še vedno na 0 in še na slabšem,ker mi nhče več ne zna pomagati.Tako da počasi že obupujem.

Pikica ne mi obupat.
Vzemi si kako dolgo pavzo, če je treba. Ampak obupat pa ne.

Miska73 hvala za vseuser posted image ampak pavz je bilo že preveč,tega si ne morem več špogatuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
25.4.2009 15:00:05   
pikovit

Pikovit, nikar ne obupaj. Saj vidiš, da je vse možno. Skupaj bomo že kaj potuhtale, da bo tudi tebi uspelo.

Mismis lažje rečeno,kot narejeno,saj več.Pesek si v oči metat.....Narejenega je bilo že toliko,da ne vem več kaj naj sploh še delam sama z sabouser posted image Hvala za tolažbo user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
25.4.2009 15:01:37   
Reby

Pikovit, nikar ne obupaj. Saj vidiš, da je vse možno. Skupaj bomo že kaj potuhtale, da bo tudi tebi uspelo.

Mismis lažje rečeno,kot narejeno,saj več.Pesek si v oči metat.....Narejenega je bilo že toliko,da ne vem več kaj naj sploh še delam sama z sabouser posted image Hvala za tolažbo user posted image

Pikovitek - ne obupat, vem, da je nam lahko rečt, ker nismo na tvojem mestu, ampak ne morš nas prkrajšat za tako luškane otročke, kot si ti user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
25.4.2009 15:09:02   
pf

Ja sam odustalauser posted image Nikakor se ne morem spravit,sploh če pomislim,da je do naslednjega postopka 10 mesecev,me kar strese.Po zamrznjenčke pa,kaj jaz vem.Ne vem več kaj narest in ali se sploh še splača ubadati z temi zadevami.Vsakič me tele zadeve čist podrejouser posted image .Leta gredo pa naprej,jaz sem pa še vedno na 0 in še na slabšem,ker mi nhče več ne zna pomagati.Tako da počasi že obupujem.

Joj Pikovit ne obupat. Ne vem, če se me še spomniš. Tudi jaz sem včasih sodelovala na tej temi, zdaj pa sem mamica jutri osemmesečne punčke Lane. Saj bo, samo obupat ne. Kak pa to, da je za čakat 10 mesecev? Jaz sem bila pri dr. Rešu in tam je bila brzina vrlina. Tale razpon je pa res dolg.
Lepe praznike ti želim in z optimizmom naprej.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
25.4.2009 15:09:18   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pikovitek - ne obupat, vem, da je nam lahko rečt, ker nismo na tvojem mestu, ampak ne morš nas prkrajšat za tako luškane otročke, kot si ti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Reby si me pa nasmejala user posted image user posted image user posted image THXuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
25.4.2009 15:14:27   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Joj Pikovit ne obupat. Ne vem, če se me še spomniš. Tudi jaz sem včasih sodelovala na tej temi, zdaj pa sem mamica jutri osemmesečne punčke Lane. Saj bo, samo obupat ne. Kak pa to, da je za čakat 10 mesecev? Jaz sem bila pri dr. Rešu in tam je bila brzina vrlina. Tale razpon je pa res dolg.
Lepe praznike ti želim in z optimizmom naprej.

Ooooo Pf,veš,da se te spomnim,kako da ne user posted image .Veš,pri Rešu se nikakor nisva ujela in tudi njegove terapije mi niso odgovarjale.Tako da Reš odpade.V Lj., tudi nismo nič odkrili.V Mb,pa če že drugega ne,je vsaj narkoza,ko je punkcija,kar je pa krasno.Lepo,da nas prideš še kaj pogledatuser posted image .Kako ste?Se življenje kaj spremeni?Skratke čestitke jutri Lani za 8 mesecev.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
25.4.2009 15:19:57   
zarja1
Pikovitka....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
25.4.2009 15:23:28   
pikovit

Zarči zdej pa že user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
25.4.2009 15:33:30   
Bumo
Lara, še tukaj čestitke!user posted image
Pikovitka....vzami si čas zase, ko boš pripravljena pa v nove boje!!!!!user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
25.4.2009 16:09:04   
lana70
pikovit, žal mi je...verjetno pride enkrat dan, ko človek enostavno ne more več....user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
25.4.2009 16:13:09   
Grethy
Larica

user posted image user posted image user posted image čestitke največejše iz Celja
od mene, ki vam želim veliko cartanja, lubčkanja, papcanja in ninanja, ker takrat se baje otroci lepo "delajo" da so pol cortki za ščipat v ličke rdeče in ujčkat pa zibat  .... da ne pišem zdej celih romanov user posted image user posted image ,

user posted image user posted image user posted image pa še ene najlepejše iz Žalca
od frišnopečene mamice Sonček85, oba z malčkom čestitata tebi in tvojima sončkoma za junaško opravljeno delo  !!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
25.4.2009 16:17:29   
miska73
Pikovitka moja, saj veš, da ti me vse pomagale, če bi le lahko.
Nasvetov ti pa tudi ne moremo deliti.
Možno je vse, kar je že marsikatera dokazala.

Če pa povem iskreno, pa zase nisem prepričana, da bi zmogla vztrajati tako dolgo, kot si ti.
Karkoli se boš odločila, me te bomo imele rade in te rade videle v svoji družbi.
En velik objem zlato moje user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
25.4.2009 16:20:03   
miska73
Pa še tle pritisnem ene velike čestitke naši ljubi Lari in očkotu.
Pa veliko lepih želja za zdravje in hitro napredovanje naših dveh sončkov Zarje in Izaka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podganci se samo smeji ob tako lepi novički.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
25.4.2009 16:25:15   
Grethy

Zarči zdej pa že user posted image

Aaaaaaaammm, kwasmžehotlarečt user posted image user posted image user posted image user posted image
... ajaaaaaaa ...
Pikovitka draga, jz te pa čist razumem ... pa še to ti povem ... če bi te slučajno, ampak res zgolj in le slučajno popadlo, da greš spet u boj, dobr veš kaj ti je za nardit ... se prjaut, pa zbobnat na kup navijaško ekipo RR in evo nas spet tesno ob tebi ... no no ... sej to smo itak skoz, ampak za vsak slučaj, če nas boš rabla ...

lej recimo mene zdejuser posted image user posted image :
Sem se odločla da bom zdrava, pa me je ubrisal ko norca, zdej ko so prazniki tu, glas mam na frontalni  nuli oz. na nežnem šepetu, nos mam rdeč ko Jelenko Rudolf, pa vnetega kot boga dojenčkova ritka, ko pa zakašljam sem pa slišat kot en prehlajen los ki je na goni za boljšo polovico in ko se že skor zadavim, si srčno želim da bi me kdo kr z dilco za meso rezat kresnu ke čez plečka, da bi lahko zadihala ... in pol ... ane ... en lekadol, psiha sprejme kukr eno rcnijo in sem pol ure čist zdrava, pa me spet spotakne in je spet vse isto ... ampak enkrat se bo pa nehal, ti povem ... pol bi pa že skor lohk probala it spet v akcijo: "Pejmo probat otroka imet, če nam o glih slučajno ratal" .. .glih tolk da ne bi pozabila kako zgleda razočaran ksiht v špeglu k na testu ni dveh črtic, al pa k se ulije user posted image ...

Lubika moja, nek čist na enmu odmaknjenmu tiru imava parkiran vagonček z napisom "AKO SLUČAJNO" in ... lokomotiva bo pa tut kašna frej če ....

tkoooooooooooooooo ...

avjuglihtakokukrsinajboljšejša

user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 25.4.2009 16:36:41 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
25.4.2009 16:42:38   
Grethy
avjuglihtakokukrsinajboljšejša

tole pa mora bit tkole da je prou:

ajlavjuglihtakokursitanajboljšejša

< Sporočilo je popravil Grethy -- 25.4.2009 16:43:15 >

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
25.4.2009 16:44:28   
zarja1
Srčice ma jaz bom dans presahnila od jokanja, od sreče user posted image zarad moje Larčice, od žalosti user posted image zarad moje Pikovitke.
Pikovitka je Grethy tako lepo napisala, da ne vem če bi sploh kaj dodala. Nobena od nas ne ve, kaj nas čaka-če nas sploh kaj čaka in kako dolga in huda je pot do tega cilja.
Tvojo vztrajnost občudujem in odločitev, da je vsega dovolj podpiram. In tako kot so ti vse že zapisale, me smo s tabo-vedno. Ko odločiš-če odločiš it po pingvinčke te bomo podprle z vsemi atomi moči, ki jih premoremo. Izgubit nimaš kaj.
RADE TE IMAMO-saj veš-MUČO FEJST!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 25.4.2009 16:46:02 >

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
25.4.2009 16:49:13   
pikovit
Gretka mojauser posted image user posted image user posted image user posted image ,kako slikovito si tole prikazala user posted image user posted image user posted image .Sploh si nisi nič podobna user posted image user posted image user posted image .Sem se prav fajn nasmejalauser posted image user posted image user posted image Hvala ti.I love you tooooo.Na evo zdej pa spet solzice tečejo,še od Miškinga posta prej si jih nisem dobr obrisala,na evo pa spetuser posted image .Ma sej bo.

HVALA VAM PUNCE MOJE,KO BI MI LE BILA ENKRAT SREČA DANA IN VSEM OSTALIM TUDIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
25.4.2009 16:50:54   
pikovit

Srčice ma jaz bom dans presahnila od jokanja, od sreče user posted image zarad moje Larčice, od žalosti user posted image zarad moje Pikovitke.

Jaz tudiuser posted image .Jebela a je danes tak dan al kajuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
25.4.2009 16:52:15   
pikovit

RADE TE IMAMO-saj veš-MUČO FEJST!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi tebe.Mučo, fejst,najboljuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?