|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
25.4.2009 0:36:27   
Tina 28
ja..se navadiš bit mal moten ponoči...pa manj spočit čez dan. Jaz upam, da se bo unesla ...zdaj ko bom mogla na šiht zjutraj.

nočko babe žabe...men se je postla nekak spraznila....je pa en velikkupzraven, kimu usoda še ni določenauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
25.4.2009 0:37:10   
Anonimen
Se to.
..Samsa a bo zadost 10strani za jutranje branje ob kavici?user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
25.4.2009 0:37:58   
Tina 28
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Se to.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
25.4.2009 0:38:50   
polma
no, obesla perilo, se stuširala, zdaj pa mislim da mi je že kar slabo od zaspanosti....lepe sanje vsem.............................. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
25.4.2009 7:06:06   
Samsa
Dobro jutro user posted image

Najprej samo to:
Se to.

No, ja... lahko bi blo še več.... samo po drugi strani, kdor z malim zadovoljen ni, velikega vreden ni user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image  čveke, zdaj pa še čez dan načvekat toliko kot načvekate zvečer user posted image user posted image user posted image

Da vas malo zbudim: user posted image , poleg paše user posted image . Naj vam tekne. user posted image user posted image

Danes ima pa moja mala čmrlika 10 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Grem nazaj brat in kaj pokomentirat  user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
25.4.2009 8:54:48   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka
Samsa, kako lepi čeveljčki. Kakšno številko si pa kupla? Mi smo naši tudi ravno danes kupili nove, tako slučajno smo šli mimo Cicibana. Ima pa št. 18, čeprav ji je izmerila za 19, samo potem po modelu je bila 19 preveč. Se je tako ogledovala, ko je sedela v avtu, so pa šli takoj v usta

Lara ima številko 18 - copatki je pa še ne gredo v račun - jih gleda kao kaj sploh delate na moji nogi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM
Samsa, kje pa si kupila superfitke, ker ta njihova stran je men čist mim. Sploh ne znam pogledat kolekcije, mi sploh cele strani ne pokaže, kr neki.user posted image

RMRM: poskusi na tem linku najti prodajano http://www.superfit.at/en/#45-dealersearch

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Polma, sva že 2, ki nimave hiše user posted image

Tudi jaz se vama pridružujem - samo, da sem jaz vesela, da je nimamo. Ne me narobe razumet - živela sem v hiši - in mi nikakor ni, da bi še enkrat. Hiša je stara in je kot, da bi denar metal skozi okno. Pri hiši je pač začaran krog: nekje začneš delat, ko prideš do konca pa lahko začneš zopet na začetku. Tako, da NE, HVALA. user posted image
Saj ne rečem, da ni fajn, ko stopiš iz hiše, da si na svojem in da lahko grilaš kar tako, vrt je blizu.... vendar  - to ni zame.
Mogoče kdaj, trenutno me pa sploh ne mika. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
.Eko kratko poročilo,od prehlajene mami,ki ne more dihat čez nos,ker je zabasaaaaaaaaaan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čimprej se pozdravi user posted image

Kot kaze sem nevidna...........................

Jaz sem to večkrat tu. Ogromnokrat moje poste date na ignore - sam sem se očitno navadila. user posted image  Eni posti so pač bolj pomembni kot drugi - pač tako je user posted image

Moja2 imata vsak svojo škatlo, notri pa so prve risbice in prvi izdelki, voščilnice za mamico, krstna sveča, krstna oblekica in prvi čeveljci. Album, kamor sem lepila slikice in zraven kaj pripisala ter knjigica o spremljanju napredovanja dojenčka. To naj bi bila potem njuna popotnica ko si bosta ustvarila svoj dom. Cukraso, saj vem.
Moram pa še za Lukaska počas začet pripravljat user posted image

Tudi jaz sem za Laro nabavila kovček in notri dajem njene prve stvari - zoknčki, duda user posted image , dojenčkov album....

ja, po moje bo tud Samsa vedlauser posted image

Ne, Samsa ne ve - ve pa stric google. Bi sicer rada bila vsevedna, ampak....... nisem in nikoli ne bom
Linki za sladoled:
- TUKAJ
- TUKAJ
- TUKAJ
- TUKAJ

Drugače pa GOOGLE rules user posted image

Nekaj sem, nekaj nisem..... se opravičujem user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
25.4.2009 9:00:19   
Anonimen
oj Samsa,guten morgenuser posted image
Kdaj sta vstali...sem se bolj pri zalimanihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara,cestitke za 10mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 25.4.2009 9:16:20 >

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3482
25.4.2009 9:08:27   
Anonimen
Samsauser posted image za linke.
Bananin je v redu-brez jajc in robidov-1jajce,itak dam jagode ...samo mene motijo ta jajca surova.Se salmonelo fasemo,pa Meri bi tudi rada dala.Bom se malo pogledala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3483
25.4.2009 9:22:19   
Anonimen
jutrouser posted image

sem najprej mislila, da sem na napačni temiuser posted image , vas grem prebrat

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3484
25.4.2009 9:40:17   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image joj,ste načvekale včeraj zvečer,no zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image
,lara vse naj,naj za 10 mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...........moj,miški,pa verjetno,danes pride domov,sicer ne vem kako to,da ga bodo spustili ven,a mož,mi je rekel,na brzino,mogoče gre ven,bomo vidli
..........aja,samsa,hvala za zajtrk,sem pojedla,hruško,kavo,bom pa malo kasneje.........da se še pohvalim,s svojo dieto,je šlo dol v malo manj kot 14 dni 5 kg,pa ne stradam,da ne bo pomote,samo ne jem sladkarij,zelo malo kruha in škroba ne jem,vse ostalo v normalnih količinah,pa laufanje vsak dan 45 min-4.5km.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
25.4.2009 9:49:24   
Anonimen
lunca bravo za kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponavadi spuščajo naslednji dan po operaciji domov tako, da bo prišel danes domovuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3486
25.4.2009 9:55:04   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

...........moj,miški,pa verjetno,danes pride domov,sicer ne vem kako to,da ga bodo spustili ven,a mož,mi je rekel,na brzino,mogoče gre ven,bomo vidli
..........aja,samsa,hvala za zajtrk,sem pojedla,hruško,kavo,bom pa malo kasneje.........da se še pohvalim,s svojo dieto,je šlo dol v malo manj kot 14 dni 5 kg,pa ne stradam,da ne bo pomote,samo ne jem sladkarij,zelo malo kruha in škroba ne jem,vse ostalo v normalnih količinah,pa laufanje vsak dan 45 min-4.5km.

super, da pride domov user posted image user posted image user posted image user posted image

lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izgubljene kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GO GIRL GO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
25.4.2009 10:06:28   
Samsa
Da vas LAra malo pozdravi:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
25.4.2009 10:13:43   
Anonimen
O Lara cukrcek.Kaksne lepe ucke imas,in tako porcelanasto polt...prava lepoticka bosuser posted image user posted image user posted image user posted image ,to bo ati imel delauser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3489
25.4.2009 10:32:36   
lunca14
Samsa,si mi polepšala,dan s svojo larico,res je pravi mali sončekuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
25.4.2009 11:19:16   
Anonimen
Ste vse zunaj?
Jaz imam malo generalne,pa ne da se mi dauser posted image ,samo je treba.Imamo super vreme,fejst vroce,prav poletnouser posted image user posted image user posted image .
Lunca,kolk si shijsala,vaaavuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
25.4.2009 11:49:40   
Samsa
Mi smo bili zunaj - malo piha - važno je, da je sonček user posted image

Počasi grem kuhat, pol pa k mojim domov rožice presajat. Mi bomo letos imeli zmajeva krila + nova korita ( ona fensi ) user posted image - upam, da se bodo obnesla.

Kleo tebe pa vabim še na generalko k meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
25.4.2009 11:52:02   
Samsa

tako porcelanasto polt...

Zaradi njene blede polti se pediatrinja vedno čudi kako lahko ima toliko hemoglobina v krvi user posted image

Kleo kateri sladoled si naredila? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
25.4.2009 12:02:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

tako porcelanasto polt...

Zaradi njene blede polti se pediatrinja vedno čudi kako lahko ima toliko hemoglobina v krvi user posted image a res,da je to povezano?

Kleo kateri sladoled si naredila? user posted image nobenega se.Pucam...pa ne pridetm do tebe,alooo,se tukaj komajuser posted image ......tako da se ni casa za sladoled.Bo se mami pogledala v recepte,ga je sama vcasih delala,pa jaz moram mal v eno knjigo pokukat....samo najprej grem pod tus,dokler tamala se spiuser posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3494
25.4.2009 12:03:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Mi smo bili zunaj - malo piha - važno je, da je sonček user posted image

Počasi grem kuhat, pol pa k mojim domov rožice presajat. Mi bomo letos imeli zmajeva krila + nova korita ( ona fensi ) user posted image user posted image user posted image user posted image - upam, da se bodo obnesla.dej dej,mora mamica pomagatuser posted image user posted image

Kleo tebe pa vabim še na generalko k meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
25.4.2009 13:20:21   
Anonimen
Kje je tema Groza-od vceraj,so eno po nedolznem obtozili za krajo!!!!!!!!!!!!!

Didlinaa,ti kaj ves??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3496
25.4.2009 13:21:35   
Anonimen
Midve cakava na film Dave,Meri tutuser posted image ,potem gremo po jagodne sadike,pa kaksno novo ribo.
Samsa,si ze do komolcev v zemlji?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
25.4.2009 15:26:20   
Anonimen

Jaz sem bila v akciji prejšnji mesec, . user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolk si pa bla?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3498
25.4.2009 15:53:22   
slovenka
ojla pupe,

midve s Sofijo sva bile pa danes v nabavi za koriti, zemljo in rožami. Vse imava, sedaj samo še zasaditi čez te praznike. Samo ko ste rekle za ta korita z dvojnim dnom, da so dražja - sem zdaj videla zakaj - ker nisem dala 3 eur za eno, kot je v eni reklami, tam jih sploh nič nimajo - tako da me je na koncu eno korito stalo 9 eur. NAvadno pa je za 99 centov user posted image user posted image user posted image Sofija je malo dremala v avtu, sedaj pa nimam občutka, kdaj mora spet spat - jo imam zdaj v kinderpetu na razmišljanju, a bo ajala ali ne. Pa zajčka tinstam s korenčkom in gobicami. Res pozno kosilo danes user posted image

Lepo bodite, še kaj pridem, mislim, da ne bomo spali sedaj  user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
25.4.2009 16:03:48   
Anonimen
Evo,šele sedaj sem našla čas, da vas preberem za nazaj. Začenjam na strani 127user posted image user posted image user posted image

Didlinaa za vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image

Samsa luštni copatkiuser posted image

likanje- nisem ravno velika ljubiteljica tega opravila user posted image user posted image

user posted image   a niso cart 

luštne user posted image

rajš objavim, ker še na polovici nisemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.