Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samsa, kako lepi čeveljčki. Kakšno številko si pa kupla? Mi smo naši tudi ravno danes kupili nove, tako slučajno smo šli mimo Cicibana. Ima pa št. 18, čeprav ji je izmerila za 19, samo potem po modelu je bila 19 preveč. Se je tako ogledovala, ko je sedela v avtu, so pa šli takoj v usta Lara ima številko 18 - copatki je pa še ne gredo v račun - jih gleda kao kaj sploh delate na moji nogi IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Samsa, kje pa si kupila superfitke, ker ta njihova stran je men čist mim. Sploh ne znam pogledat kolekcije, mi sploh cele strani ne pokaže, kr neki. RMRM: poskusi na tem linku najti prodajano http://www.superfit.at/en/#45-dealersearch IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Polma, sva že 2, ki nimave hiše Tudi jaz se vama pridružujem - samo, da sem jaz vesela, da je nimamo. Ne me narobe razumet - živela sem v hiši - in mi nikakor ni, da bi še enkrat. Hiša je stara in je kot, da bi denar metal skozi okno. Pri hiši je pač začaran krog: nekje začneš delat, ko prideš do konca pa lahko začneš zopet na začetku. Tako, da NE, HVALA. Saj ne rečem, da ni fajn, ko stopiš iz hiše, da si na svojem in da lahko grilaš kar tako, vrt je blizu.... vendar - to ni zame. Mogoče kdaj, trenutno me pa sploh ne mika. IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 .Eko kratko poročilo,od prehlajene mami,ki ne more dihat čez nos,ker je zabasaaaaaaaaaan. čimprej se pozdravi IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kot kaze sem nevidna........................... Jaz sem to večkrat tu. Ogromnokrat moje poste date na ignore - sam sem se očitno navadila. Eni posti so pač bolj pomembni kot drugi - pač tako je IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Moja2 imata vsak svojo škatlo, notri pa so prve risbice in prvi izdelki, voščilnice za mamico, krstna sveča, krstna oblekica in prvi čeveljci. Album, kamor sem lepila slikice in zraven kaj pripisala ter knjigica o spremljanju napredovanja dojenčka. To naj bi bila potem njuna popotnica ko si bosta ustvarila svoj dom. Cukraso, saj vem. Moram pa še za Lukaska počas začet pripravljat Tudi jaz sem za Laro nabavila kovček in notri dajem njene prve stvari - zoknčki, duda , dojenčkov album.... IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ja, po moje bo tud Samsa vedla Ne, Samsa ne ve - ve pa stric google. Bi sicer rada bila vsevedna, ampak....... nisem in nikoli ne bom Linki za sladoled: - TUKAJ - TUKAJ - TUKAJ - TUKAJ Drugače pa GOOGLE rules Nekaj sem, nekaj nisem..... se opravičujem
|