|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
24.4.2009 22:30:16   
Tina 28
jaz tud ne maram likat...ker mam problem, kam se spravit. Kjerkoli sem se že lotila likat. ...je blo vse v napoto men pa grozno odveč. In sem začela lepo zlagat po omarah...kao, saj bom pol vse naenkrat...mah...samo razvada je postala. Tko, da likam sproti. V novi hiši bom mela pa sigurno enkrat en cimrc, kamor bodo priromale oprane in suhe cunje...in tud če bo kup stal...ne bo nobenemu napoto. Ko bo zlikano bo pa šlo v omaro.user posted image  Ampak dotakrat bo še dolga, saj sva se odločila, da bova samo srednji štuk zrihtala in bodo tam zaenkrat tudi sobe. Ostalo še odpade...da bomo čimporej šli od tle.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
24.4.2009 22:30:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Samsa, jaz imam zdej novo likalno mizo, precej širšo, večjo in tako rada likam.user posted image Še raje kot prej.user posted image
Prpel do mene, bo v 1 uri vse zlikano.user posted image

oooo... mamljiva ponudba user posted image user posted image user posted image user posted image . Če se zdaj odpravim, sem tam nekje ob 22.30 - 23.00 pri vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se moram pa kar kak teden psihično pripravljat, da bom morala iz luknje ( najbolj skrite ) privlečti likalnik.

Vidvr sta prdne,kaj pa jaz,ki likam vsakih par mesecevuser posted image .No,saj polti bo treba mal veckratuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
kolk sem otročja

nekaj si pozabilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3302
24.4.2009 22:32:20   
Anonimen
Jaz sem bila v akciji prejšnji mesec, da vržem stran cunje, ki so premajhne, sploh hlače...hm, še dobro, da nisem naredila tega koraka, ker kile se mi topijo in 2 hlač sem že spravla gor. No, mal šlaufka gleda ven, pa vseeno.user posted image
Tina, počakaj še malo. V bistvu sem imela prav, da sem poslušala svojo mami, ko mi je rekla, da naj kar počakam, ker ene stopijo kile komaj 1 leto po porodu. user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3303
24.4.2009 22:32:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

O kolk ste čvekaste...jaz sem pa naredila sranje totalno....vse svoja oblačila sem spravla ven iz omar in pregledala, kaj res ne nosim, da bi se mal plac naredu. Sem upilena na to, da nič ne morem zavreč in se mi nabira že od...ne vem več. In zdaj mam sicer izbrano ven...samo je pa postla čist polna oblačil mal sezonsko za presortirat..men je pa zmanjkal energije. Moj je obupal in je zaspal na mini kavču v kuhni.Tina,jaz imam ze cel teden veliko skatlo poletnih stvari v spalnici.Nekaj sem dala iz omare,tako da je se to na skatli...nikakor se mi ne da to rihtatuser posted image

Polma....te čist razumem...sem na istem...ampak bomo v prihodnosti gradili (to me je pa tud strah, ko vidim, kako malo se da pervarčevati...čeprav verjamem Slovenka...da s kupovanjem za hišo poči pika po želji po nakupovanju drugih stvariuser posted image ).

Najbolj pogrešam dnevno...pa v kuhni mamo 4 vrata na vsaki steni in je tolk prehodna, da nekak ni varno udobna ...mah nimamo družabnega prostora in to mi manjka.

Korita...super...sam če kupim rože ne bo denarja za ta draga koritauser posted image . Slovenka...ti pa svetujem pelargonije...so najmanj zahtevne če mene vprašaš...sam so pa rdeče in rozauser posted image

Ostalo pozabla

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3304
24.4.2009 22:33:08   
lunca14
Didlina,kaj pa varjanta,da prihajamo iz druge občine,nas meji med občino samo ena cesta,pa starejši bo hodil k njim v šolo..............maš,tle kako idejo,no župana,mal poznamo osebno...........majo,pa preveč vpisanih...........stisni z zobmi in se kaj pametnega spomni...........plisssssssssssssssss

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
24.4.2009 22:34:00   
RMRM

Lunca, pogovor z matičnim županom user posted image pa seveda vse kalkulacije, kolk časa je otrok lahko največ v vrtcu, taženje glede varnosti otrok, skratka vse kar spada zraven....upam, da rešite.user posted image

točno to. Mislim, da se vse da zmenit, samo vztrajat je treba. Ker če greš na net gledat, so vsi vrtci polni, pol se pa vedno najde plac. Pri nas recimo je na netu naveden samo en oddelek,ki je kao poln, dejansko sta pa lahko dve skupini, ker so lani odprli nov vrtec z dvema igralnicama, vendar je samo ena skupina, ker je kao premalo otrokuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
24.4.2009 22:34:05   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

...................oblačila.............joj,isti šmoren,premalo od maja,preveliko za eneja,pravo za luna,zimsko,poletno,za v vrtec,za doma,za mami,za očija,za delavnico,za na parcelo,mogoče bo še prav,staro,škoda stran vrečt................tina,ti je kaj znanouser posted image user posted image user posted image

zadela si bistvo mojih travm...dodaj še čevlje user posted image ...nimam pa ne kleti ali podstrešja...pa manijo, da ne morem nič stran vržtuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
24.4.2009 22:34:40   
Anonimen
Kot kaze sem nevidna...........................

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3308
24.4.2009 22:35:22   
lunca14

Jaz sem bila v akciji prejšnji mesec, da vržem stran cunje, ki so premajhne, sploh hlače...hm, še dobro, da nisem naredila tega koraka, ker kile se mi topijo in 2 hlač sem že spravla gor. No, mal šlaufka gleda ven, pa vseeno.user posted image
Tina, počakaj še malo. V bistvu sem imela prav, da sem poslušala svojo mami, ko mi je rekla, da naj kar počakam, ker ene stopijo kile komaj 1 leto po porodu. user posted image

.........pri meni isto,pa veš kaj ,mi je zadnjič rekla ena frendica,ki se že dolgo nismo vidle,pa se takrat še nisem zredila,sem hodila še na fitnes.......pa me gleda,pa pravi,ja kje maš pa ti kaj trebuha,saj si vendar tri otroke rodila,to pa ja moraš met.Tako,da to nam pripada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
24.4.2009 22:35:59   
RMRM

jaz tud ne maram likat...ker mam problem, kam se spravit. Kjerkoli sem se že lotila likat. ...je blo vse v napoto men pa grozno odveč. In sem začela lepo zlagat po omarah...kao, saj bom pol vse naenkrat...mah...samo razvada je postala. Tko, da likam sproti. V novi hiši bom mela pa sigurno enkrat en cimrc, kamor bodo priromale oprane in suhe cunje...in tud če bo kup stal...ne bo nobenemu napoto. Ko bo zlikano bo pa šlo v omaro.user posted image  Ampak dotakrat bo še dolga, saj sva se odločila, da bova samo srednji štuk zrihtala in bodo tam zaenkrat tudi sobe. Ostalo še odpade...da bomo čimporej šli od tle.

Joj, to je šele potuha, ti povem iz prve rokeuser posted image . Prej ko nism imela utilitija zrihtanga, sem imela vse sproti v nulo polikano, zdej me pa kar nič ne moti, ko je vse lepo po košaricah sortirano in na poličkahuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
24.4.2009 22:36:40   
polma

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ne, Lovro prevalov ne prevrača. Na postelji ne obstane niti za četrt minutke. Je takoj na tleh, kaj takega niti ne poskuša.

Sicer pa se tako spušča iz stoječega položaja že kar nekaj časa, spusti za kakšen korak se pa niti pod razno noče. Opažam, da mu je dovolj, da se nečesa samo rahlo dotika.

Me pa nekaj zanima. Zakaj vas bolijo hrbti pri teh otročkih, ki se učijo hoje? Saj sami pogruntajo.
Lovra kar pustim in se sam sprehaja ob oporah (mize, zid, avto, ograja, steber, karkoli,..). Potem se sam spusti na kolena in odkobaca po štirih drugam.

Je pa res, da je bilo trenutno najnevarnejše obdobje, ko se je učil padat na ritko.

Jaz tut nisem hčerki pomagala, tut tamalmu ne bom. Če sem iskrena-men bi blo super, če bi shodil jeseni...da mi ga ne bo treba lovit po plaži user posted image ... res se mi ne da...sori...

Polma, samo kako da zdaj ne bi naši pomagala? Če sama vstane ob opori in se potem spusti - ne morem gledati na razdaljo, kaj bo, ali? Ker še nima takega ravnotežja...

ah, mal bedno sem tole napisala-hotla sem rečt, da je nisem za rokce držala, pa da bi ona hodila. ker mi je bilo škoda hrbtenice. Shodila je pri 13m. no, če lahko mal oopravljam user posted image -moja svakinja je tamalega od 10m dobre 2 meseca za kapuco držala, da je šetal okoli-ker baje ni hotel nič druzga kot to user posted image . WTF? Saj nisem nora, da bi ga šetkala. To sem mislila.
in, kar se tiče vrta-kar pogumno! Jaz ti ful zavidam, da maš hišo....

in seveda....

DOBER  VEČER VSEM!!!!!

Samo ves,vcasih smo bli zgleda vsi nori...ker jaz sem s Tali tut nekaj takega pocela,pa stara mama,mami..user posted image
Zdaj pri Meri sem pa itak spregledala.
Pa ojla Polma,super da si spet tuki.Kaj si dons dobrega pojedla.Jaz sem bila kar pridna,glede na dneve nazajuser posted image

Črn kruh in maslo ( se mi zdiuser posted image ) za zajtrk
Kuhano prekajeno šunko, mlado zelje in paradižnik z bučnim oljem v solati za kosilo
Rozince, kokos, marelice v čokoladi ob popoldanski kavici
Kos sira in pivo za večerjo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
24.4.2009 22:37:08   
lunca14

...................oblačila.............joj,isti šmoren,premalo od maja,preveliko za eneja,pravo za luna,zimsko,poletno,za v vrtec,za doma,za mami,za očija,za delavnico,za na parcelo,mogoče bo še prav,staro,škoda stran vrečt................tina,ti je kaj znanouser posted image user posted image user posted image

zadela si bistvo mojih travm...dodaj še čevlje user posted image ...nimam pa ne kleti ali podstrešja...pa manijo, da ne morem nič stran vržtuser posted image

..................joj,še čevlji,jih imam kar po škatlah,ker je tega,ko da mam deset otrokuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
24.4.2009 22:37:21   
Tina 28
ah saj jaz sem že nanajožjih...pa ne upam, mal širših strandat...mogoč se pa spet par kg zredim...ah kaj pol bom pa vsaj z veseljem novo kupla. V bistvu sem dala ven samo tisto, kar se je izkazalo za ponesrečen nakup in je samo gužvo delalo. Alpa, da mi je res fejst preširoko. Sam kup jer še tko velik...jaz pa ne morem spat ker je na postli...jaz pa kleuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
24.4.2009 22:37:24   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

user posted image men so pa tile luštni. Za fantke imajo spet ful manj izbireuser posted image

No, teli so tut men všeč.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
24.4.2009 22:38:27   
lunca14

............ne,ne kleo,te vidim,no vidim tvoj nasmeh,ki me vedno spomne,na umivanje zobuser posted image user posted image user posted image ....................sem,si jih,si nisemuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
24.4.2009 22:38:43   
polma

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Samsa, jaz imam zdej novo likalno mizo, precej širšo, večjo in tako rada likam.user posted image Še raje kot prej.user posted image
Prpel do mene, bo v 1 uri vse zlikano.user posted image

oooo... mamljiva ponudba user posted image user posted image user posted image user posted image . Če se zdaj odpravim, sem tam nekje ob 22.30 - 23.00 pri vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se moram pa kar kak teden psihično pripravljat, da bom morala iz luknje ( najbolj skrite ) privlečti likalnik.

Vidvr sta prdne,kaj pa jaz,ki likam vsakih par mesecevuser posted image .No,saj polti bo treba mal veckratuser posted image .

kolk sem otročja

nekaj si pozabilauser posted image user posted image user posted image

Kva pa to sploh pomenuser posted image poltiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?????????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
24.4.2009 22:39:09   
RMRM

kleo, zakaj tko mislišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
24.4.2009 22:39:56   
Tina 28
Kleo...saj maš lepo v škatli...ne pa popostli in kupi po sobiuser posted image .

Polma...pozabla si napisat viki kremo na žlici za predjed zajtrkauser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
24.4.2009 22:40:41   
RMRM
kleo, kako pa tvoja dieta?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
24.4.2009 22:40:57   
polma

Kleo...saj maš lepo v škatli...ne pa popostli in kupi po sobiuser posted image .

Polma...pozabla si napisat viki kremo na žlici za predjed zajtrkauser posted image

pa resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
24.4.2009 22:41:13   
lunca14
Jaz bom mogla peketat,ker se je moj mali odločil,da me že tako,pogreša,da ne more brez mene spat..........mamika moja,kje si,mamika moja,prid k meni,mamika moja,jaz sem tako samuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
24.4.2009 22:42:49   
lunca14
..................ja.polma,titi,viki krema.....................da se ne bo to jutri ponovilo,takoj zjutraj,poročat,kaj si jedla.....................hecam,hecam,ti sam jej....................................sadjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
24.4.2009 22:43:42   
RMRM

Jaz bom mogla peketat,ker se je moj mali odločil,da me že tako,pogreša,da ne more brez mene spat..........mamika moja,kje si,mamika moja,prid k meni,mamika moja,jaz sem tako samuser posted image user posted image

o, škratek mali. Kolk so luštni.user posted image . Lunca, a se ti to Enej zbuja tko?

Joj, jaz res nimam pojma kaj to pomeni, ker moji 3 so vsi kmalu prespali noč in je bilo res treba ful ful malkrat vstajat.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
24.4.2009 22:43:43   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

o hvala.
jaz pa sedaj lepim z lepilom user posted image ; mi tudi niso fajn tisti žepki.
saj Lanin prvi album bo kmalu poln... tam do 1. rojstnega dne, pa bom potem probala to varianto.

meni so pa ravn z zepki najboljsi,a jih tu ne dobim,le take za ene 150 slik,rabim pa najmanj za 300.Mi je 2 sestra v Slo.kupila,a sta premalo,bi rabila najmanj se 2user posted image .
Kaksne ti to mislis Slovenka,ker jaz si ne predstavljam.Bi lepo prosila za linkuser posted image

Kleo, težko...

izgleda takole:

http://photoimport.ie/database/photos/1840.jpg

notri pa ima zaponke kot mapa od acte - pa se listi dodajajo, ki imajo luknjice kot listi za acto, samo da so kartoni z lepljivim premazom in folijo preko tega lepila...

RMRM - pa tiste nalepke držijo?

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
24.4.2009 22:43:50   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

samo, kako pa to, da ostale pišete tukaj, pa zgoraj niste napisane? Sem zmeraj samo jaz, pa sedaj saša user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa si faca.Moras v nastavitve,moj profil in si nastimaj da tvoj nick ni viden,oz.da nisi prisotna...tako imamo skoraj vse,ker potem nihce ne more kontrolirat na katerih forumih se sodelujemo...pri tebi se vidi,jaz vsak dan cekiram..kaouser posted image user posted image

Misliš glupa, ne? user posted image user posted image user posted image Saj itak vedno kaj napišem, potem pa itak veste user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.