|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
24.4.2009 23:14:13   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

JAz bom tudi par stvari od Sofije šparala - krstno oblekico recimo, pa prve nogavičke - so tako majhne, da to ni za verjet...

men je to tolk lepouser posted image .

Moja2 imata vsak svojo škatlo, notri pa so prve risbice in prvi izdelki, voščilnice za mamico, krstna sveča, krstna oblekica in prvi čeveljci. Album, kamor sem lepila slikice in zraven kaj pripisala ter knjigica o spremljanju napredovanja dojenčka. To naj bi bila potem njuna popotnica ko si bosta ustvarila svoj dom. Cukraso, saj vem.
Moram pa še za Lukaska počas začet pripravljat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
24.4.2009 23:14:27   
polma

polma - a tudi nakazujejo na račun od user posted image ? Ja, mene pa to ni motilo. Je tast rekel, da bi ji račun odprl, pa sva rekla, da sva ga že midva, da potem boljše, da kar na tega nakazuje. Sem mu pa rekla, da bi bila bolj simbolična vsota čist dovolj, tam 5 ali 10 eur mesečno, pa tudi to, da našim ne bova tega omenjala, da ne bo zvenelo, kot da hočeva, da še onadva nakazujeta... Vendar pa kar je dobila od njiju za krst, pa za pusta itd. vseeno nakaževa na njen račun.

Mah...saj v bistvu sploh ne znam razložit-zakaj tko razmišljam. user posted image pa pravi, da njemu nista nič dala in da je to prav. Men se pa zdi da niso dolžni. ne vem...kar neki user posted image

oblekce mam pa tut jaz spominske, ki jih čuvam in nobenmu ne dam. Enih par sem pa posodla, pa čist X pajacke nazaj dobila, moji so pa...kaj pa vem kje...user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
24.4.2009 23:14:55   
Anonimen
Al pa torbice,pa torbe-letne,zimske,sem jih tut ogledovala,pa jih kar ne dam prec,a imam ze 1leto samo previjalno sabo.
Pa kreme,sminke,pudri,licila,prot celulitu,pene,laki,za nohte lase,olja,za soncenje....vse po vec razlicnih proizvalalcev,nazadnje grem pa z maskaro na oceh spat,al pa zunaj ful vroce,pozabim Meri namazat...
cevlje sem spakirala,da jih moz poslje za Crno goro,jih je pozabil dat bratu,ko je sel dol,in je Tali vceraj troje moje nazaj dol prinesla,da jih bo ona nosila.
No,mene boli zelodec...menjat temouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3378
24.4.2009 23:15:47   
slovenka
Tina, a si mislila na oblekce, ne? user posted image Jaz pa kar na denar mislim, materialistka mala... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
24.4.2009 23:15:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

samo, kako pa to, da ostale pišete tukaj, pa zgoraj niste napisane? Sem zmeraj samo jaz, pa sedaj saša user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa si faca.Moras v nastavitve,moj profil in si nastimaj da tvoj nick ni viden,oz.da nisi prisotna...tako imamo skoraj vse,ker potem nihce ne more kontrolirat na katerih forumih se sodelujemo...pri tebi se vidi,jaz vsak dan cekiram..kaouser posted image user posted image

Misliš glupa, ne? user posted image user posted image user posted image Saj itak vedno kaj napišem, potem pa itak veste user posted image

Evo, tu si se oklicala za glupo, nazadnje pa za kuro 

Matr, mi ni dalo, sem mogla it poiskat, tolk spomina pa še mam mendauser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3380
24.4.2009 23:17:44   
slovenka

Al pa torbice,pa torbe-letne,zimske,sem jih tut ogledovala,pa jih kar ne dam prec,a imam ze 1leto samo previjalno sabo.
Pa kreme,sminke,pudri,licila,prot celulitu,pene,laki,za nohte lase,olja,za soncenje....vse po vec razlicnih proizvalalcev,nazadnje grem pa z maskaro na oceh spat,al pa zunaj ful vroce,pozabim Meri namazat...
cevlje sem spakirala,da jih moz poslje za Crno goro,jih je pozabil dat bratu,ko je sel dol,in je Tali vceraj troje moje nazaj dol prinesla,da jih bo ona nosila.

Sem gledala eno oddajo od Oprah, ko je imela celo hišo do stropa naloženo s stvarmi, samo kupovala je in nikoli odprla, 30 dežnikov, še v paketu... Sem se spomnila na to - pa ne da bi bila ti taka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
24.4.2009 23:18:31   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si pač v koraku s časom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3382
24.4.2009 23:18:54   
Tina 28

Tina, a si mislila na oblekce, ne? user posted image Jaz pa kar na denar mislim, materialistka mala... user posted image user posted image user posted image

Sem že hotla pisat...paa si kmal ugotovila. Jaz nebi nakazovala še nečakom....kaj pa če boš mela res tri...pa ne več tolko denarja...ne moreš pol kar ukinit.

Jaz sem bla jeseni botra. Za darilo sem dala 135€...zdaj pa ji kupim darilo za RD...in dam oblekce od Nejca, kar ni tolk fantovsko. Pa kakšne knjigice (ampak to je s povratno vozovnico...za Anjo sevedauser posted image )

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
24.4.2009 23:19:18   
slovenka
Didli, aja?user posted image user posted image user posted image user posted image Sem mislila, da sem dvakrat napisala, da kokodakam... Kokodakam, ker si ti napisala, da smo kure skup, zgoraj pri Kleo je pa čist pasalo, da sem glupa - ko pa nisem vedela, kako se to izklopi, da vsi ne vidijo, da čekiraš forum user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
24.4.2009 23:20:16   
Anonimen
Didlinaa,tvoja ideja glede oddajanja je super,samo ko tukaj nimam pojma kje se to ureja.Pa tut ce bi hotla,moz koj...bom jaz v Crno goro peljal.Le komu.Sem mu ravn danes rekla,da kaj le misli...oni dol se ziher norca delajo,ces misli kaj prinese,pa tole sr...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
24.4.2009 23:21:11   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: polma

polma - a tudi nakazujejo na račun od user posted image ? Ja, mene pa to ni motilo. Je tast rekel, da bi ji račun odprl, pa sva rekla, da sva ga že midva, da potem boljše, da kar na tega nakazuje. Sem mu pa rekla, da bi bila bolj simbolična vsota čist dovolj, tam 5 ali 10 eur mesečno, pa tudi to, da našim ne bova tega omenjala, da ne bo zvenelo, kot da hočeva, da še onadva nakazujeta... Vendar pa kar je dobila od njiju za krst, pa za pusta itd. vseeno nakaževa na njen račun.

Mah...saj v bistvu sploh ne znam razložit-zakaj tko razmišljam. user posted image pa pravi, da njemu nista nič dala in da je to prav. Men se pa zdi da niso dolžni. ne vem...kar neki user posted image

oblekce mam pa tut jaz spominske, ki jih čuvam in nobenmu ne dam. Enih par sem pa posodla, pa čist X pajacke nazaj dobila, moji so pa...kaj pa vem kje...user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jaz tud tako mislim. Sem ful vesela, ko moja starša, zdej ko sta sama,ful potujeta in se mata res lepo, z razliko od moje sestre, ki ji je blo pa ful mimo, ko si je moj oče omislil avto višjega cenovnega razreda, pa ga v bistvu ne rabi.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
24.4.2009 23:21:28   
Tina 28

Sem gledala eno oddajo od Oprah, ko je imela celo hišo do stropa naloženo s stvarmi, samo kupovala je in nikoli odprla, 30 dežnikov, še v paketu... Sem se spomnila na to - pa ne da bi bila ti taka user posted image user posted image user posted image

sem tud jaz gledala...no to pa je pomojem obsedenost po nakupovanju. Saj se tudi meni zgodi, da kupim kaj, pa se potem izkaže, da ni bil ravno premišljen nakup (recimo power juiceruser posted image )....ampak to je blo pa grozno. Pa kolkfajn so jima pol zrihtal.
Marele pa jaz skoz pogubljam..pa ne bi blo slabo met kakšnega paketa zavitih doma. Sem častila že marikateri dežnik vsepovsod...bog ga vedi kjeuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
24.4.2009 23:21:40   
Anonimen

Didli, aja?user posted image user posted image user posted image user posted image Sem mislila, da sem dvakrat napisala, da kokodakam... Kokodakam, ker si ti napisala, da smo kure skup, zgoraj pri Kleo je pa čist pasalo, da sem glupa - ko pa nisem vedela, kako se to izklopi, da vsi ne vidijo, da čekiraš forum user posted image user posted image user posted image

In,zakaj si se kar prisotna?user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3388
24.4.2009 23:22:14   
Anonimen
Men je pa to lepo, če stari starši nakazujejo denar. Seveda mi je še lepše, če je npr. odprta polica za štipendijo.Da je res namensko nakazovanje. Je pa res, da to naj bo pobuda njih..itak...user posted image Pa nisem ne materialistka, daleč od tega...sam kolkr gre denarja za brez veze...tu se pa strinjam s Polmo. Kaj otroku pomeni majčka Nike? NIč. Še lepša je lahko tudi od Lumpija.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3389
24.4.2009 23:22:19   
RMRM

se spomnim, ja. Sam to je bilo že kar bolezensko stanje. So ženske zaradi osamljenosti, nezadovoljstva hodile po trgovinah in kupovale, pol pa niti iz vrečk niso dale stvariuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
24.4.2009 23:22:29   
slovenka
polma, meni se pa zdi, da ko bom babica, da bi mi bilo fajn tako nakazovati. Eno poletje sem delala na NLB, prakso na faksu, pa se spomnim dedka, ki je prišel odpret račun za vnukico, ki se je pravkrat rodila, pa na trajnik, da bo plačeval in je bil takoooo ponosen, cel napihnjen user posted image user posted image user posted image Pa se mi je zdelo ful fajn user posted image Če je denar in tega sploh ne pogreša, čez leta se pa kar nabere in ima mali za kaj koristnega. Naša ima rentno varčevanje na 18 let, takrat bo lahko denar dobila - če jo bo minila puberteta do takrat user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
24.4.2009 23:23:52   
slovenka

A še enkrat napišem? user posted image user posted image user posted image user posted image

Nimam časa, bi morala članek pisat, pa je zmeraj tu kaj bolj koristnega treba naredit - kak post komentirat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
24.4.2009 23:24:30   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3393
24.4.2009 23:25:16   
Anonimen

To sem tut jaz vidla...ja,no...hmmmmuser posted image user posted image

Ze ves dan hocem nekaj vprasat,pa tle same traparije kvasim...

sem kupilauser posted image loncke za sladoledne lucke.Zdaj bi rada naredila sladoled,ga se nikoli nisem,nimam pojma kako.Imam,jagode,maline,borovnice....kaj se rabim.Sem vzela sl.smetano,pa se pol zvecer spomnim,da bo prej jogurt.
Pa ne linka.Kaj domacega,ki ste same pripravile.Aja,lahko tut kak cokoladni ali vanilija.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3394
24.4.2009 23:25:35   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Men je pa to lepo, če stari starši nakazujejo denar. Seveda mi je še lepše, če je npr. odprta polica za štipendijo.Da je res namensko nakazovanje. Je pa res, da to naj bo pobuda njih..itak...user posted image Pa nisem ne materialistka, daleč od tega...sam kolkr gre denarja za brez veze...tu se pa strinjam s Polmo. Kaj otroku pomeni majčka Nike? NIč. Še lepša je lahko tudi od Lumpija.

Didli, samo s takšno polico malo prejudiciraš stvari - da bo ziher šel na faks - kaj če bo pa gasilec? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
24.4.2009 23:25:47   
Anonimen

A še enkrat napišem? user posted image user posted image user posted image user posted image

Nimam časa, bi morala članek pisat, pa je zmeraj tu kaj bolj koristnega treba naredit - kak post komentirat user posted image user posted image user posted image

Hudooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image amapk ne dvomim vate, napredovala boš tako ali drugače, ker članek bo sigurno napisan.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3396
24.4.2009 23:26:01   
Anonimen

aja,ce pa ni casa,pol pa zeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
24.4.2009 23:28:53   
slovenka
pod tistim - še enkrat napišem - sem mislila, ker sem toliko glupa, da ne vem, kako - samo bi me didli kregala user posted image user posted image user posted image Ampak v resnici nimam časa iti v profil gledat user posted image

Ja, saj bom napredovala. Itak sem v docentko imenovana za 5 let, tako da je še čas, ampak sem bila med najmlajšimi, dokaj verjetno pa celo najmlajša doktorica prava v Sloveniji, pa bi bilo fajn, če bi bila tudi izredna profesorica tako user posted image user posted image user posted image

Kleo, nimam pojma za sladoled, pa je mogoče zdaj prilika, da skočim v word user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
24.4.2009 23:29:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Didli, samo s takšno polico malo prejudiciraš stvari - da bo ziher šel na faks - kaj če bo pa gasilec? user posted image

Ja, denar še vedno lahko dobiš ven, pač ne mesečnih obrokov ob datumih. Si pač kupiš pa kakšen avto.user posted image
Sicer pa , srednja šola tudi stane, takrat tudi dobivaš štipendijo.user posted image Do leta 2024 se bo še marsikaj spremenilo..........o madona, kolk je grozno prebrat leto 2024.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
24.4.2009 23:29:41   
Tina 28
Polma...se strinjam da so firme mimo...razen če maš res preveč denarja...jaz ponavadi kaj kupim, ko je ugodno alpa je znižanje..alpa res rabimo

Sladoled...pojma nimam....se mi ga je pa zdaj zluštalouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.