![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:00:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ne vem RMRM...naša se ne pusti kaj preveč. Fiziološka fajn zmehča in ko joka velik pol venpriteče. Drgač pa se menjajo debate...denar, sladoled, cunje, romantika, spanje, očki...komaj vem kje sem po kurje, ni kej Pa dajmo še eno o bananah rečt. No, dajte začet, grem na en čik. Kleoooooooooooooooooo Kva o bananah...ok,se bom mal s sebe norca delala...moz se se zdaj rezi,ko se spomni....sem rekla,da banane rastejo na palmah,itak a ne? ...aja,tisti link k ga je Samsa dala,od une misice k je rekla da je gl.mesto ZDA Velika Britanija ..no,moz je pa vedu..............................New York ...grem se jest na cik Jojojojojojoj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:01:13
|
|
|
|
Tina 28
|
jazsem melatri leta nazaj tko vnete oči, da sem komaj gledala...vse zlepljeno solzilo, rdeče. In najprej samo eden...pol sem pa na drugega zanesla in je blo še hujš. Tko, da je bakterijsko...ti kar čisti in dajaj mleko gor. Pa zdaj res ne ven na veter...ker mu ni prijetno. Mj jezadnje čase tud dolg v koplanici...ker zaspi v banji . V glavne zvečer zaspi al na stolu...al v banji..al postli...očitno rabi mal vec spanca od mene...je pa res da bolj dela. Zanimivo mi pa je, da ko pa ne dela, je glih tko zaspan...ker je zastan kao
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:01:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo, kaj na tej besedi 'damislija' kak šumnik manjka? domislija s kluko na sssssssss Sem res mislila, da je pijan - pa je zdaj notri prišel, pa ni, sva si zdaj eno pivo skup odprla, ampak je moral pod tuš aja,mora bit pijan,oz ponavadi je ko skace...pol pa le odpri eno flasko Ne, moj sploh nekaj ne pije, več kot eno pivo mu ne gre. Samo ko ga tako dolgo ni bilo, pa sem že sumila, da bo kje nadevan, potem je pa tako dobre volje in sam plazi po meni, meni pa takrat ni glih... zdaj se pa zjasni...pol si mu pivo odprla,ker uzivas,ko pije,pa ti takrat ni glih
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:02:20
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Drugače se pa praviloma izpira nosek, da celo ampulco špricneš v eno nosnico, da skozi drugo ven priteče. Tako delajo na pediatrični ja, sej tko je blo na tistem videu prikazano, sam mi je tko čudn, ko kar mal sapo lovi, pa nič tacga ven ne priteče. Ker sem brala da vse živo pride ven , je pa res da ni nič prehlajen, mu enkrat dnevno tko nosek spucam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:02:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Mj jezadnje čase tud dolg v koplanici...ker zaspi v banji . V glavne zvečer zaspi al na stolu...al v banji..al postli...očitno rabi mal vec spanca od mene...je pa res da bolj dela. Zanimivo mi pa je, da ko pa ne dela, je glih tko zaspan...ker je zastan kao Ti to resno? Še dobo, da se ne utopi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:04:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Mj jezadnje čase tud dolg v koplanici...ker zaspi v banji . V glavne zvečer zaspi al na stolu...al v banji..al postli...očitno rabi mal vec spanca od mene...je pa res da bolj dela. Zanimivo mi pa je, da ko pa ne dela, je glih tko zaspan...ker je zastan kao Ti to resno? Še dobo, da se ne utopi. a od hudga
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:05:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Drugače se pa praviloma izpira nosek, da celo ampulco špricneš v eno nosnico, da skozi drugo ven priteče. Tako delajo na pediatrični ja, sej tko je blo na tistem videu prikazano, sam mi je tko čudn, ko kar mal sapo lovi, pa nič tacga ven ne priteče. Ker sem brala da vse živo pride ven , je pa res da ni nič prehlajen, mu enkrat dnevno tko nosek spucam. Jaz imam baby vac, ta je zakon. Sicer ga zdej že dolgo nismo uporabljali. Ta pa res potegne ven vsega hudiča. Ko je bla še dojenček, sem prvi mesec vsak dan pucala nosek s sesalcem. Je bla ful zamašena, ker se je v trebuhu pokakala in je blo res kar kriza na začetku. Prehlajena pa HB še nikoli ni bila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Mj jezadnje čase tud dolg v koplanici...ker zaspi v banji . V glavne zvečer zaspi al na stolu...al v banji..al postli...očitno rabi mal vec spanca od mene...je pa res da bolj dela. Zanimivo mi pa je, da ko pa ne dela, je glih tko zaspan...ker je zastan kao Ti to resno? Še dobo, da se ne utopi. a od hudga Ja je zmatran ne. No, sej Tina, vsaj veš kje je. al na stolu, al v banji, al na kavču...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:09:58
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Mj jezadnje čase tud dolg v koplanici...ker zaspi v banji . V glavne zvečer zaspi al na stolu...al v banji..al postli...očitno rabi mal vec spanca od mene...je pa res da bolj dela. Zanimivo mi pa je, da ko pa ne dela, je glih tko zaspan...ker je zastan kao Ti to resno? Še dobo, da se ne utopi. ja resno...ponovem je ugotovil, da mu paše, če si mal vode nalije...in velikokrat zaspi. sem tud jaz že hodila gledat. Sam nima tolk vode nalite..pa prevelik je, da bi lahko glavo pod rob banje dobil . no,da nes zaseda kavč...postelja se počasi prazni...po vaši zaslugi počasi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:10:45
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Drugače se pa praviloma izpira nosek, da celo ampulco špricneš v eno nosnico, da skozi drugo ven priteče. Tako delajo na pediatrični ja, sej tko je blo na tistem videu prikazano, sam mi je tko čudn, ko kar mal sapo lovi, pa nič tacga ven ne priteče. Ker sem brala da vse živo pride ven , je pa res da ni nič prehlajen, mu enkrat dnevno tko nosek spucam. Jaz imam baby vac, ta je zakon. Sicer ga zdej že dolgo nismo uporabljali. Ta pa res potegne ven vsega hudiča. Ko je bla še dojenček, sem prvi mesec vsak dan pucala nosek s sesalcem. Je bla ful zamašena, ker se je v trebuhu pokakala in je blo res kar kriza na začetku. Prehlajena pa HB še nikoli ni bila. Jaz sem baby vac ene 3x uporabila, ker res ni bil prehlajen. So mi pa na ORL svetovali, naj redno nos čistimo, da se vse skup odmaši in bo pol mogoče na levo uho slišal.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:10:49
|
|
|
|
Anonimen
|
No bejbe,grem pocasi.Mogoce se mal en film pogledam,pa itak da bo kmal flaska,pa tko naprej...dobro spite,lahko noc
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:12:27
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 No bejbe,grem pocasi.Mogoce se mal en film pogledam,pa itak da bo kmal flaska,pa tko naprej...dobro spite,lahko noc a Meri tud še flaška ponoč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Drugače se pa praviloma izpira nosek, da celo ampulco špricneš v eno nosnico, da skozi drugo ven priteče. Tako delajo na pediatrični ja, sej tko je blo na tistem videu prikazano, sam mi je tko čudn, ko kar mal sapo lovi, pa nič tacga ven ne priteče. Ker sem brala da vse živo pride ven , je pa res da ni nič prehlajen, mu enkrat dnevno tko nosek spucam. Jaz imam baby vac, ta je zakon. Sicer ga zdej že dolgo nismo uporabljali. Ta pa res potegne ven vsega hudiča. Ko je bla še dojenček, sem prvi mesec vsak dan pucala nosek s sesalcem. Je bla ful zamašena, ker se je v trebuhu pokakala in je blo res kar kriza na začetku. Prehlajena pa HB še nikoli ni bila. Jaz sem baby vac ene 3x uporabila, ker res ni bil prehlajen. So mi pa na ORL svetovali, naj redno nos čistimo, da se vse skup odmaši in bo pol mogoče na levo uho slišal. Kar ubogaj jih. No, jaz grem tud spat. Bodo zjutraj spet imele kaj za prebrat...končno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:15:50
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Mj jezadnje čase tud dolg v koplanici...ker zaspi v banji . V glavne zvečer zaspi al na stolu...al v banji..al postli...očitno rabi mal vec spanca od mene...je pa res da bolj dela. Zanimivo mi pa je, da ko pa ne dela, je glih tko zaspan...ker je zastan kao Ti to resno? Še dobo, da se ne utopi. a od hudga Ja je zmatran ne. No, sej Tina, vsaj veš kje je. al na stolu, al v banji, al na kavču...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:17:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja seveda,to zdaj zadnji mesec ali vec.Najprej mleko,potem sok,pa vcasih se 1x mleko....je lustno .Pa tko hitro raste ,sploh ne morem verjet da ni vec dojencek.Se pa skos mene drzi,kar v narocje hoce,pa samo pri meni.Ko je moz doma cel dan,je on veliko z njo,pa je on glavni.Saj Tali ma ful rada,ampak najrajs jo gleda,ji maha,se smeji..iz mojega narocja. Mi je hecno,ko berem,NS,spol otroka,koliko kg v nosecnosti...in take cvetke.Kdaj je ze blo to.Sem se pa res komaj navadla,da imam se enga otroka,mi je bilo prve mesece tako neverjetno,k cudez,sem bila 100%da bom ostala samo pri eni.Cudez res
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:21:56
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ja seveda,to zdaj zadnji mesec ali vec.Najprej mleko,potem sok,pa vcasih se 1x mleko....je lustno .Pa tko hitro raste ,sploh ne morem verjet da ni vec dojencek.Se pa skos mene drzi,kar v narocje hoce,pa samo pri meni.Ko je moz doma cel dan,je on veliko z njo,pa je on glavni.Saj Tali ma ful rada,ampak najrajs jo gleda,ji maha,se smeji..iz mojega narocja. Mi je hecno,ko berem,NS,spol otroka,koliko kg v nosecnosti...in take cvetke.Kdaj je ze blo to.Sem se pa res komaj navadla,da imam se enga otroka,mi je bilo prve mesece tako neverjetno,k cudez,sem bila 100%da bom ostala samo pri eni.Cudez res lep čudež...ni kaj drugače se pa Anja tud zbuja...sam ne za jest...za crklat. In včasih večrkat na noč...ponavadi ob polnoči prvič...in res se je prej...sam le za dudo. Pol jo pa proti jutru že ne nosim več nazaj v postlo in včasih niti ne vem od kdaj je pr nama...ker je kot po čudežu zjutraj v moji čupi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:26:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ja seveda,to zdaj zadnji mesec ali vec.Najprej mleko,potem sok,pa vcasih se 1x mleko....je lustno .Pa tko hitro raste ,sploh ne morem verjet da ni vec dojencek.Se pa skos mene drzi,kar v narocje hoce,pa samo pri meni.Ko je moz doma cel dan,je on veliko z njo,pa je on glavni.Saj Tali ma ful rada,ampak najrajs jo gleda,ji maha,se smeji..iz mojega narocja. Mi je hecno,ko berem,NS,spol otroka,koliko kg v nosecnosti...in take cvetke.Kdaj je ze blo to.Sem se pa res komaj navadla,da imam se enga otroka,mi je bilo prve mesece tako neverjetno,k cudez,sem bila 100%da bom ostala samo pri eni.Cudez res lep čudež...ni kaj drugače se pa Anja tud zbuja...sam ne za jest...za crklat. In včasih večrkat na noč...ponavadi ob polnoči prvič...in res se je prej...sam le za dudo. Pol jo pa proti jutru že ne nosim več nazaj v postlo in včasih niti ne vem od kdaj je pr nama...ker je kot po čudežu zjutraj v moji čupi Znano No, mi spimo še vedno celo noč,
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
sej grem zdej pa res spat. Lahko noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:31:26
|
|
|
|
RMRM
|
Kleo, ja ful hitro zrastejo. Pri nas tud med vikendom jaz kar mal odpadem, je oči glavni . Vidim, da mam res ful srečo, pri nas se tud ne zbuja ponoči, spi do 7 ponavadi. No, še za vse vas, ki se ponoč zbujate
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:32:26
|
|
|
|
RMRM
|
Didlina, nočko. Jaz bom tud počas šla, je blo prav prijetno z vami klepetat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:33:17
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,saj ni tako hudo,sem ze kar navajena,se mi zdi da je bilo tezje 100x dudo dat. Zdaj pa res,nocko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:34:07
|
|
|
|
RMRM
|
Nočko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 25.4.2009 0:34:37
|
|
|
|
Tina 28
|
uh...kakšne zgodbe...sem še mal pod sorodne članke pokukala. Mi je blo najhujš tista sreča v nesreči, ko je poštarca pred blokom ujela doječnka, ki se je splazil s postle skozi okno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.