Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 9:39:39
|
|
|
|
Tanja_
|
pokica jst bi tud ob takem razgledu zajtrkovala. Tko pa mi apetit jemlje sosed, k ma ene 120+ kil- podoben je unim pomočnikom, k ste jih pred časom gor limale, pa zdej napol nag skače pred oknom. Blek. Bom kr rolete dol potegnila. Pa kva je s folkom? Ta je prov obseden. Vedno, ko vidi, da smo doma, al pa da grem na balkon gre on pred okno se nastavljat. vanilla jst mam tud te strahove. V teoriji že vem, da se predihava, da se ne smeš zakrčit ob bolečini, ampak se bojim, da bo ta bolečina tok huda, da se bom avtomatsko zakrčila, da bi jo ublažila.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 9:43:35
|
|
|
|
lake
|
Tanja: Nazaja se mu pejt postavlja, s trebuhom. Pa mal mu pomahej, ponavad se pol umaknejo Pr nas se končno neki sonček kaže, mogoče bomo pa še clo lahko šli na kakšen izlet.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 9:47:30
|
|
|
|
mani2
|
Punce eno vprašanje. Marko je dobil pikice po telesu in sumim na kozike. Jaz pa ne vem ali sem jih prebolela. ali se naj odselim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 9:47:37
|
|
|
|
vanilla
|
Mi mamo tut tle čudoviiiiit sonček... Moj pa še spi . Mah, zdej ko mam še en teden do PDP me je ful strah ratalo vsega skup. Včer mi je bla kr kriza, ker me je križ bolel na vsake tolko. Sem si kr mislila, da so lažni popadki, ker se je pojavljalo večkrat in potem nehalo kot bi odrezal. No, danes je ok. Ma, morm se skulirat in prepustit toku dogodkov. Je pa huj to, ker se zdej kr mal bojim, da bi mi kje voda odtekla . Ne bi glih rada kje v kakem šoping-centru, hehe.... Grem mojga zbudit, da pozajtrkujeva... Pol pa delat kosilo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 9:48:41
|
|
|
|
Dudica1
|
TUDI PRI NAS SONČEK... Za kosilo pa bojo drobnjakovi štruklji
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 9:49:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Punce eno vprašanje. Marko je dobil pikice po telesu in sumim na kozike. Jaz pa ne vem ali sem jih prebolela. ali se naj odselim norice???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 9:50:10
|
|
|
|
KatMat
|
super za taj maj!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 9:50:51
|
|
|
|
KatMat
|
aja...dobro jutro!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 9:51:13
|
|
|
|
mani2
|
Ja norice. Gremo zdajle k zdravnici. Pa bomo videli.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 9:51:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja...dobro jutro!!!! dobro jutro...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 9:52:18
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Ja norice. Gremo zdajle k zdravnici. Pa bomo videli. ja pa še zase jo vprašaj...baje se testira
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 9:53:52
|
|
|
|
lake
|
Mani: Da bi se odselila je že prepozno, ker so norice kužne, že tri dni prej, predno izbruhnejo . Naj ti vzamejo kri, za protitelesa če si jih prebolela, ker zna bi velik problem, če rodiš z noricami, oz tudi če si jih prebolela, in zboli . Dobro oprav!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 9:54:00
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja: Nazaja se mu pejt postavlja, s trebuhom. Pa mal mu pomahej, ponavad se pol umaknejo Pr nas se končno neki sonček kaže, mogoče bomo pa še clo lahko šli na kakšen izlet. Ja jst bi tud tko naredla, že preverjeno...ampak na drug način!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 9:57:00
|
|
|
|
U_SURDI
|
Ojla ojla! Že nekaj časa se vam nisem javila. Vse je ok, sem že na porodniški- uživam na polno..... Skratka komaj že čakam da naša pikica pride ven, ker me prav firbec matra kakšna je. Preglede imam sedaj na vsak teden, tko da jupi, videla jo bom še.... Drugače pa me zanima a še kateri to malo bitjece ful kolca- men kolca 3x na dan al pa še večkrat- pa sploh ne vem kako naj to umirim. Upam da to ni nič narobe- mogoče je smao bolj žejen otrok - mogoče po očitu hahaha??? Uživajte še naprej....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 9:58:52
|
|
|
|
Tanja_
|
pokica, lake mislim, da ne bo pomagalo, ga bom sam še bolj vznemirla.K vidi, da ga vidim, ampak mu je vseen. Še bl mu je užitek. Pol pa še žena pride, je pa tud mal čudna. In zdej k se na ulci srečamo, nas onadva kar pozdravta Halo, kokr da smo zdej prjatli, zato k jih napol nage vidim? mani vprašaj mamo, če si jih prebolela. To je najlažje, mame to vejo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 10:00:33
|
|
|
|
pokica_
|
Helow U_SURDI! Naš tudi po 3x dnevno kolca, včasih še več. Ja menda ne morš nič narest, mogoče popije preveč plodovnice pa se mu zato kolca,...al se je pa res po vašem atetu vzel.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 10:00:56
|
|
|
|
KatMat
|
dudi kako popadki??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 10:01:15
|
|
|
|
Tanja_
|
u_surdi men tud kolca! Ful! Sm bla v torek na CTGju, pa je G pršla iz druge sobe pogledat kdo kolca Ni panike, kr nej, vsaj vem, da je vse okej.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 10:02:33
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ pokica, lake mislim, da ne bo pomagalo, ga bom sam še bolj vznemirla.K vidi, da ga vidim, ampak mu je vseen. Še bl mu je užitek. Pol pa še žena pride, je pa tud mal čudna. In zdej k se na ulci srečamo, nas onadva kar pozdravta Halo, kokr da smo zdej prjatli, zato k jih napol nage vidim? tile pa morajo bit res pojava! Še sreča da mam js tu vsaj "dokaj normalne" sosede...No sj je kdaj pa kdaj tud sosed zgoraj topless, ampak ima postavo pa še simpatičen je,...tk da....se nič ne bunim!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 10:04:09
|
|
|
|
pokica_
|
Ja no....zajtrk smo pojedle ane...je Dudi pripravla danes...kdo bo pa poskrbel za pomočnike?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 10:04:20
|
|
|
|
U_SURDI
|
no hvala vam za tolažbo- sem misla da je sam naša tako aktivna, pa vidim da so drugi tud bl pijančki..... Ja sej jst sm tud bl mirna k jo začutim, čeprav se mi zdi da zadnje cajte skoz neki brca- mislim brca scela se premika in mi je prav dol začela tiščat tko da kr težko hodim.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 10:06:08
|
|
|
|
KatMat
|
pomocnike rabimo??ni blema
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 10:08:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dudi kako popadki?? ma kva jaz vem...sm zmedena...sploh ne vem kaj naj čakam...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 10:11:06
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dudi kako popadki?? ma kva jaz vem...sm zmedena...sploh ne vem kaj naj čakam... se je ze kej umiril??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 10:18:47
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dudi kako popadki?? ma kva jaz vem...sm zmedena...sploh ne vem kaj naj čakam... se je ze kej umiril?? Na kolko min pa so še popadki?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?