vanilla
|
dobro jutro majčice.... Evo, današnja noč pa čudovita... Totalno nasprotje včerajšnji. Včeraj mi je hotelo križ razgnat in cel dan me je nekaj čudno pobolevalo, danes ponoči pa... kot da sploh ne bi bla noseča. Enkrat sem šla lulat in to je to. Spala kot top in trebuha sploh čutila nisem . Res hecno, no. Očitno so me tisti pomočniki od včeraj toliko pomirili, hihi. Petrazg, ja, res se je Maj_taj javila na forumu Majčic iz MB in okolice, vendar ker na tistem forumu tut sama sodelujem, sem si mislila, da bo še tukaj javila in sem rekla, da je ne bom "zašpecala", hehe.... No, pa itak sem tut vedla, da se bo kakšna naša "vohunska majčica" našla in objavila novičko . Pokica, mam malo mešane občutke kar se knjige Modrost rojevanja tiče... Sej je ful dobra in vse, sam tiste zgodbe rojevanja so tako nazorne in kljub temu, da so tako pozitivno naravnane, mene niso nič kaj preveč pomirile . Vse ostale pristope k rojevanju (sproščanje, obnašanje med porodom, preživljanje popadkov, način potiskanja) smo pa predelovale itak na jogi, tako da mi je znano.... Mene samo skrbi, da bo ves ta "teoretični naučeni sistem", ki ga zdej kao "obvladam" potem pri samem porodu čist odpovedal in bom paniko zganjala. Se bojim, da bom takrat pozabla dihat, al pa da mi sploh ne bo do dihanja, pa da bom samo jamrala zard bolečin, da me bo nenormalno strah... Kaj pa vem... Dudica, tako kot so ti že rekle ostale punce: če ti bo trebuh konstantno trd in četudi ne boš imela več popadkov, se vseeno pejt pokazat v P.
|