|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
25.4.2009 12:18:32   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: heln

Dudica, zjutraj mi je zacela odtekati voda, popadki so se za čeli šele v porodnišnici, ampak so mi dodali še umetne. Rodila sem v LJ popoldne okrog štirih brez zapletov hvalabogu. Bilo je pa noro - baje nas je bilo kar devet porodnic naenkrat. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  super si opravila!!!!

(odgovor članu heln)
Neposredna povezava do sporočila: 476
25.4.2009 12:19:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: heln

Dudica, zjutraj mi je zacela odtekati voda, popadki so se za čeli šele v porodnišnici, ampak so mi dodali še umetne. Rodila sem v LJ popoldne okrog štirih brez zapletov hvalabogu. Bilo je pa noro - baje nas je bilo kar devet porodnic naenkrat. user posted image

aha potem je bilo to takrat ko sem imela pregled in se jih je kar trlo gor v porodne sobe...in baje da jim je še zmankal postelj...lahko da je to bilo že tud kak dan prej...user posted image

No samo da je vse vredu in da sta že doma...user posted image

Če maš kakšno slikico jo prilepi da jo damo na seznamček...aja pa še težo in velikost tvoje punčke za seznamček...

(odgovor članu heln)
Neposredna povezava do sporočila: 477
25.4.2009 12:23:46   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

moja 2,5 letna necakinja me je prsla uprasat ce mam ze vse cunjce za dojencka al mi se kaksno posodni od svojgauser posted image user posted image user posted image
pol pa gleda naokoli pa pravi ja kje pa je "jencek"? pa povem da je v trebuhu....pa me prime...ja kako je pa tja not prsu?? pa pravim da ga je matej notr dau...pa spet prime za trebuscek pa pravi ja pa bo "jenci" kej kmau vn prsu??user posted image user posted image user posted image

o je cortek!"

hehe...so smešni...mene tud sin skoz sprašuje kje je "jenč"...user posted image ...
sej sta pa nekje glih stara...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 478
25.4.2009 12:24:58   
KatMat
pa planirata se kaksnega??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 479
25.4.2009 12:25:05   
OliveOyl
heln čestitke tudi z moje strani.user posted image user posted image
mani upam,da se uredu reši tole s kozicami naša 2 jih tudi še nista imela,upam da jih ne bosta zdaj dobila.user posted image

pokica al se ne splača oken pomivat,sem jih zadnjič pa je tako čudno dež padal,da je spet vse svinjsko.user posted image
dudi daj pejd že rodit,da mi ne bo treba skoz špegat sem gor..user posted image user posted image

kati naš tamal je zadnjič v vrtcu narisal našo družino,mamico seveda z ogromnim trebuhom na trebuhu pa kljuko od vrat,da bo lahko dojenček ven prišel.user posted image user posted image  so mi komaj,v smehu,razložile vzgojiteljice.

Zdaj grem pa spet v akcijo.Spat jih dat-enega pa sebe..user posted image  Pol gresta pa h mami na počitnice za ene 2 dni,če bog da.Upam da ne bo znorela.Kadar sta skupaj je groza,ja kaj jima pa vse dovoli..pa red naj naredi.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 480
25.4.2009 12:26:26   
Dudica1

???...a je to zame

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 481
25.4.2009 12:27:10   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

???...a je to zame

zame ziher ne..user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 482
25.4.2009 12:27:33   
Dudica1
olive sej bi šla pa me noče ornk zagrabt...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 483
25.4.2009 12:29:24   
OliveOyl

kaj čmo pa še narest s tabo?
od pomočnikov ni bilo haska,od tvojega možička zgleda da tudi ne..ti se lepo peš odpravi,da P.pa ni user posted image ,da te ne bi oreng zagrabilo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 484
25.4.2009 12:30:04   
Dudica1
nekam tkole bi šla jutr če bom še doma...kakšna ideja...user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 485
25.4.2009 12:30:54   
OliveOyl

nekam tkole bi šla jutr če bom še doma...kakšna ideja...user posted image

user posted image

Bloško jezero oz.Volčje ali Cerkniško lake..user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 486
25.4.2009 12:31:36   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

od pomočnikov ni bilo haska,od tvojega možička zgleda da tudi ne..ti se lepo peš odpravi,da P.pa ni user posted image ,da te ne bi oreng zagrabilo.

omg...se mi ne da...user posted image ...ja od mojga pa včeri ni nč blo k sm bla huda k ni pršu domov tako kot je reku...ob času...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 487
25.4.2009 12:32:38   
Dudica1
ja sej res cerkniško...pa še h KATMAT na kofe...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 488
25.4.2009 12:35:44   
OliveOyl

omg...se mi ne da...user posted image ...ja od mojga pa včeri ni nč blo k sm bla huda k ni pršu domov tako kot je reku...ob času...user posted image

Kaj šele z mojim..gledava film,on seveda zaspi,mene prime,ga zbudim pa pravim da greva user posted image ,on pa kar tisto slino lovi in lovi..ene 2x me vpraša ,če se hecam pol se odpravi v spalnico.sem si šla sam zobke umit ,pridem v spalnico on pa spi,usta odprta pa smrčanje takoo...bi ga najraje s postelje vrgla.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 489
25.4.2009 12:36:23   
KatMat

heln čestitke tudi z moje strani.user posted image user posted image
mani upam,da se uredu reši tole s kozicami naša 2 jih tudi še nista imela,upam da jih ne bosta zdaj dobila.user posted image

pokica al se ne splača oken pomivat,sem jih zadnjič pa je tako čudno dež padal,da je spet vse svinjsko.user posted image
dudi daj pejd že rodit,da mi ne bo treba skoz špegat sem gor..user posted image user posted image

kati naš tamal je zadnjič v vrtcu narisal našo družino,mamico seveda z ogromnim trebuhom na trebuhu pa kljuko od vrat,da bo lahko dojenček ven prišel.user posted image user posted image  so mi komaj,v smehu,razložile vzgojiteljice.

Zdaj grem pa spet v akcijo.Spat jih dat-enega pa sebe..user posted image  Pol gresta pa h mami na počitnice za ene 2 dni,če bog da.Upam da ne bo znorela.Kadar sta skupaj je groza,ja kaj jima pa vse dovoli..pa red naj naredi.

hahahahahhaha ta je pa dobra olivica!!!

ja dudi zate je blo uprasanje

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 490
25.4.2009 12:38:06   
KatMat

Kaj šele z mojim..gledava film,on seveda zaspi,mene prime,ga zbudim pa pravim da greva user posted image ,on pa kar tisto slino lovi in lovi..ene 2x me vpraša ,če se hecam pol se odpravi v spalnico.sem si šla sam zobke umit ,pridem v spalnico on pa spi,usta odprta pa smrčanje takoo...bi ga najraje s postelje vrgla.user posted image

hahahahahah.....pr nas je blo tud tako slonckanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 491
25.4.2009 12:38:19   
Anonimen
heln: čestitkeuser posted image

no jz sem pa uprala in ubesla kr 4 pralne stroje, speglala perilo zdaj pa se kuha kosilo, jz sem si pa vzela pol ure počitkauser posted image
sam me kr vn vleče k je tojk lep vremeuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
25.4.2009 12:38:41   
KatMat

ja sej res cerkniško...pa še h KATMAT na kofe...user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej bom jutri res v cerknici...komot se dobimo....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 493
25.4.2009 12:38:55   
Dudica1

no sej moj je tud pol smrčal...sej druzga mu tko ni preostal...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 494
25.4.2009 12:40:20   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

heln: čestitkeuser posted image

no jz sem pa uprala in ubesla kr 4 pralne stroje, speglala perilo zdaj pa se kuha kosilo, jz sem si pa vzela pol ure počitkauser posted image
sam me kr vn vleče k je tojk lep vremeuser posted image user posted image

cveki tebe bo pobral....se dobr da mojga ni nc sm gor k bi me pomoje zamenjal!!!sem tok lena...pa se tist princip me daje da ne bom nic pospravila dokler se ne bo navadu sprot pospravit za sabo da ne pobiram na vsake pol metra za njemu....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 495
25.4.2009 12:41:14   
Dudica1
katmat prvi je star 2 leti in pol zdaj pričakujemo tega drugega user posted image ,ja rekli smo da bomo imeli 3...z nekje isto razliko ali majčken večjo kot bo zdaj...kasneje pa ne več ker ati pravi da ne bo star mel otroke,pa tud meni je bolje tako...user posted image

pa pri vas??'

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 496
25.4.2009 12:41:17   
OliveOyl
Dobro,da imamo pomočnike z našimi res ni nič.
Bo danes ekšn..user posted image  
tamali h mami,mi2 na večerjo pol pa udri Mehme po siromaku...user posted image user posted image

Tako zdaj pa odoh ja...pa ne spet preveč napisat,no..user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 497
25.4.2009 12:42:51   
Dudica1

cveki tebe bo pobral....se dobr da mojga ni nc sm gor k bi me pomoje zamenjal!!!sem tok lena...pa se tist princip me daje da ne bom nic pospravila dokler se ne bo navadu sprot pospravit za sabo da ne pobiram na vsake pol metra za njemu....

to bravo KATMAT naj se naučijo za sabo pospravlat pa bo pol manj nam za pospravt...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 498
25.4.2009 12:43:13   
zoja10
oj oj....
sm brala za nazaj...pa ni nobenga pozitivnega nočnega raportauser posted image  kaj je s temi dedciuser posted image  no ja razn Flaska je mela srečo...user posted image

drgač je bla pa tudi moja noč hudičeva kolki me tok bolijo pa cele noge...
mam celo filing kot da mam za dobit M, tko nekako me vse boli....
Dudi ti pa mene počaki, sej zgleda da se bo počasi začelo k sm že fertik...
Sm že kosilo nardila, so neki delavci tle (nč posebnega user posted image ), ....
Sitna sm tudi kot user posted image .... počasi bo res treba it... ja ja....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 499
25.4.2009 12:44:02   
KatMat
svojga sem poskusala se parkrat zbudit ampak mi ni glih ratal.. je nekak tko zgledal (pa se ponavljal na 5 min)  matej!!!!   aaaa????   dej zbud se!!! aaa????a te boli???   ne....    ja kaj pa???   bod mal  z mano pokonc k ne morm spat...     ahaa...       matej!!!   aaaaa????   dej zbud se no!!    aaaa????a te boli??  ne....   ja kaj pa???    dej se mal mami posvet no....    ahaaa....    matej!!!!    aaaa????   ...itd

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?