Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:18:32
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: heln Dudica, zjutraj mi je zacela odtekati voda, popadki so se za čeli šele v porodnišnici, ampak so mi dodali še umetne. Rodila sem v LJ popoldne okrog štirih brez zapletov hvalabogu. Bilo je pa noro - baje nas je bilo kar devet porodnic naenkrat. super si opravila!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:19:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: heln Dudica, zjutraj mi je zacela odtekati voda, popadki so se za čeli šele v porodnišnici, ampak so mi dodali še umetne. Rodila sem v LJ popoldne okrog štirih brez zapletov hvalabogu. Bilo je pa noro - baje nas je bilo kar devet porodnic naenkrat. aha potem je bilo to takrat ko sem imela pregled in se jih je kar trlo gor v porodne sobe...in baje da jim je še zmankal postelj...lahko da je to bilo že tud kak dan prej... No samo da je vse vredu in da sta že doma... Če maš kakšno slikico jo prilepi da jo damo na seznamček...aja pa še težo in velikost tvoje punčke za seznamček...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:23:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat moja 2,5 letna necakinja me je prsla uprasat ce mam ze vse cunjce za dojencka al mi se kaksno posodni od svojga pol pa gleda naokoli pa pravi ja kje pa je "jencek"? pa povem da je v trebuhu....pa me prime...ja kako je pa tja not prsu?? pa pravim da ga je matej notr dau...pa spet prime za trebuscek pa pravi ja pa bo "jenci" kej kmau vn prsu?? o je cortek!" hehe...so smešni...mene tud sin skoz sprašuje kje je "jenč"... ... sej sta pa nekje glih stara...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:24:58
|
|
|
|
KatMat
|
pa planirata se kaksnega??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:25:05
|
|
|
|
OliveOyl
|
heln čestitke tudi z moje strani. mani upam,da se uredu reši tole s kozicami naša 2 jih tudi še nista imela,upam da jih ne bosta zdaj dobila. pokica al se ne splača oken pomivat,sem jih zadnjič pa je tako čudno dež padal,da je spet vse svinjsko. dudi daj pejd že rodit,da mi ne bo treba skoz špegat sem gor.. kati naš tamal je zadnjič v vrtcu narisal našo družino,mamico seveda z ogromnim trebuhom na trebuhu pa kljuko od vrat,da bo lahko dojenček ven prišel. so mi komaj,v smehu,razložile vzgojiteljice. Zdaj grem pa spet v akcijo.Spat jih dat-enega pa sebe.. Pol gresta pa h mami na počitnice za ene 2 dni,če bog da.Upam da ne bo znorela.Kadar sta skupaj je groza,ja kaj jima pa vse dovoli..pa red naj naredi.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:26:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pa planirata se kaksnega?? ???...a je to zame
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:27:10
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pa planirata se kaksnega?? ???...a je to zame zame ziher ne..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:27:33
|
|
|
|
Dudica1
|
olive sej bi šla pa me noče ornk zagrabt...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:29:24
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 olive sej bi šla pa me noče ornk zagrabt... kaj čmo pa še narest s tabo? od pomočnikov ni bilo haska,od tvojega možička zgleda da tudi ne..ti se lepo peš odpravi,da P.pa ni ,da te ne bi oreng zagrabilo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:30:04
|
|
|
|
Dudica1
|
nekam tkole bi šla jutr če bom še doma...kakšna ideja...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:30:54
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 nekam tkole bi šla jutr če bom še doma...kakšna ideja... Bloško jezero oz.Volčje ali Cerkniško lake..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:31:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 olive sej bi šla pa me noče ornk zagrabt... kaj čmo pa še narest s tabo? od pomočnikov ni bilo haska,od tvojega možička zgleda da tudi ne..ti se lepo peš odpravi,da P.pa ni ,da te ne bi oreng zagrabilo. omg...se mi ne da... ...ja od mojga pa včeri ni nč blo k sm bla huda k ni pršu domov tako kot je reku...ob času...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:32:38
|
|
|
|
Dudica1
|
ja sej res cerkniško...pa še h KATMAT na kofe...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:35:44
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 olive sej bi šla pa me noče ornk zagrabt... kaj čmo pa še narest s tabo? od pomočnikov ni bilo haska,od tvojega možička zgleda da tudi ne..ti se lepo peš odpravi,da P.pa ni ,da te ne bi oreng zagrabilo. omg...se mi ne da... ...ja od mojga pa včeri ni nč blo k sm bla huda k ni pršu domov tako kot je reku...ob času... Kaj šele z mojim..gledava film,on seveda zaspi,mene prime,ga zbudim pa pravim da greva ,on pa kar tisto slino lovi in lovi..ene 2x me vpraša ,če se hecam pol se odpravi v spalnico.sem si šla sam zobke umit ,pridem v spalnico on pa spi,usta odprta pa smrčanje takoo...bi ga najraje s postelje vrgla.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:36:23
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl heln čestitke tudi z moje strani. mani upam,da se uredu reši tole s kozicami naša 2 jih tudi še nista imela,upam da jih ne bosta zdaj dobila. pokica al se ne splača oken pomivat,sem jih zadnjič pa je tako čudno dež padal,da je spet vse svinjsko. dudi daj pejd že rodit,da mi ne bo treba skoz špegat sem gor.. kati naš tamal je zadnjič v vrtcu narisal našo družino,mamico seveda z ogromnim trebuhom na trebuhu pa kljuko od vrat,da bo lahko dojenček ven prišel. so mi komaj,v smehu,razložile vzgojiteljice. Zdaj grem pa spet v akcijo.Spat jih dat-enega pa sebe.. Pol gresta pa h mami na počitnice za ene 2 dni,če bog da.Upam da ne bo znorela.Kadar sta skupaj je groza,ja kaj jima pa vse dovoli..pa red naj naredi. hahahahahhaha ta je pa dobra olivica!!! ja dudi zate je blo uprasanje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:38:06
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 olive sej bi šla pa me noče ornk zagrabt... kaj čmo pa še narest s tabo? od pomočnikov ni bilo haska,od tvojega možička zgleda da tudi ne..ti se lepo peš odpravi,da P.pa ni ,da te ne bi oreng zagrabilo. omg...se mi ne da... ...ja od mojga pa včeri ni nč blo k sm bla huda k ni pršu domov tako kot je reku...ob času... Kaj šele z mojim..gledava film,on seveda zaspi,mene prime,ga zbudim pa pravim da greva ,on pa kar tisto slino lovi in lovi..ene 2x me vpraša ,če se hecam pol se odpravi v spalnico.sem si šla sam zobke umit ,pridem v spalnico on pa spi,usta odprta pa smrčanje takoo...bi ga najraje s postelje vrgla. hahahahahah.....pr nas je blo tud tako slonckanje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
heln: čestitke no jz sem pa uprala in ubesla kr 4 pralne stroje, speglala perilo zdaj pa se kuha kosilo, jz sem si pa vzela pol ure počitka sam me kr vn vleče k je tojk lep vreme
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:38:41
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja sej res cerkniško...pa še h KATMAT na kofe... ja sej bom jutri res v cerknici...komot se dobimo....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:38:55
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 olive sej bi šla pa me noče ornk zagrabt... kaj čmo pa še narest s tabo? od pomočnikov ni bilo haska,od tvojega možička zgleda da tudi ne..ti se lepo peš odpravi,da P.pa ni ,da te ne bi oreng zagrabilo. omg...se mi ne da... ...ja od mojga pa včeri ni nč blo k sm bla huda k ni pršu domov tako kot je reku...ob času... Kaj šele z mojim..gledava film,on seveda zaspi,mene prime,ga zbudim pa pravim da greva ,on pa kar tisto slino lovi in lovi..ene 2x me vpraša ,če se hecam pol se odpravi v spalnico.sem si šla sam zobke umit ,pridem v spalnico on pa spi,usta odprta pa smrčanje takoo...bi ga najraje s postelje vrgla. no sej moj je tud pol smrčal...sej druzga mu tko ni preostal...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:40:20
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 heln: čestitke no jz sem pa uprala in ubesla kr 4 pralne stroje, speglala perilo zdaj pa se kuha kosilo, jz sem si pa vzela pol ure počitka sam me kr vn vleče k je tojk lep vreme cveki tebe bo pobral....se dobr da mojga ni nc sm gor k bi me pomoje zamenjal!!!sem tok lena...pa se tist princip me daje da ne bom nic pospravila dokler se ne bo navadu sprot pospravit za sabo da ne pobiram na vsake pol metra za njemu....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:41:14
|
|
|
|
Dudica1
|
katmat prvi je star 2 leti in pol zdaj pričakujemo tega drugega ,ja rekli smo da bomo imeli 3...z nekje isto razliko ali majčken večjo kot bo zdaj...kasneje pa ne več ker ati pravi da ne bo star mel otroke,pa tud meni je bolje tako... pa pri vas??'
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:41:17
|
|
|
|
OliveOyl
|
Dobro,da imamo pomočnike z našimi res ni nič. Bo danes ekšn.. tamali h mami,mi2 na večerjo pol pa udri Mehme po siromaku... Tako zdaj pa odoh ja...pa ne spet preveč napisat,no..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:42:51
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat cveki tebe bo pobral....se dobr da mojga ni nc sm gor k bi me pomoje zamenjal!!!sem tok lena...pa se tist princip me daje da ne bom nic pospravila dokler se ne bo navadu sprot pospravit za sabo da ne pobiram na vsake pol metra za njemu.... to bravo KATMAT naj se naučijo za sabo pospravlat pa bo pol manj nam za pospravt...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:43:13
|
|
|
|
zoja10
|
oj oj.... sm brala za nazaj...pa ni nobenga pozitivnega nočnega raporta kaj je s temi dedci no ja razn Flaska je mela srečo... drgač je bla pa tudi moja noč hudičeva kolki me tok bolijo pa cele noge... mam celo filing kot da mam za dobit M, tko nekako me vse boli.... Dudi ti pa mene počaki, sej zgleda da se bo počasi začelo k sm že fertik... Sm že kosilo nardila, so neki delavci tle (nč posebnega ), .... Sitna sm tudi kot .... počasi bo res treba it... ja ja....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:44:02
|
|
|
|
KatMat
|
svojga sem poskusala se parkrat zbudit ampak mi ni glih ratal.. je nekak tko zgledal (pa se ponavljal na 5 min) matej!!!! aaaa???? dej zbud se!!! aaa????a te boli??? ne.... ja kaj pa??? bod mal z mano pokonc k ne morm spat... ahaa... matej!!! aaaaa???? dej zbud se no!! aaaa????a te boli?? ne.... ja kaj pa??? dej se mal mami posvet no.... ahaaa.... matej!!!! aaaa???? ...itd
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?