|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
25.4.2009 8:37:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

halo punce

se bom malo prislinla na vašo temouser posted image ...vidim da se že pošteno pripravljate za Rimuser posted image user posted image user posted image ...no jst sem aprilčica imam PDP 28.4. tako da že komaj čakam, lahko pa se tudi zgodi da počakam na vas majčiceuser posted image ...čeprav sem že tak nestrpnauser posted image .

Iščem vašo BE nam so namreč dve punci ki urejata rr pobegnili istočasno v Rim, zdej pa ne mormo slikce naše jagode gor datuser posted image user posted image user posted image ...javi se ko boš lahkouser posted image

Vsem majčicam želim, da čimprej cartate, da lepo preživite te zadnje dneve s svojimi bušiji, božate jih...na poti v Rim pa čimlepši let in čimkrajši pristanekuser posted image ...

Se vam pa še javim kaj, saj pri nas so že skoraj vse user posted image  pobegnileuser posted image .

Uživajteuser posted image

no ti kr prit še mal naokroguser posted image user posted image

pa hvala za lepe želje, ja naše ta prve bojo pa res kmal šle v rimuser posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
25.4.2009 8:46:43   
petrazg
Dobro jutro... Za mano je ena user posted image noč, ko nisem skoraj nič spala. Se je malemu dogajalo 100 na uro in sva od 1 do 4 gledala knjigice in se na veliko pogovarjala. Je imel nenormalen dar govora... user posted image

No, do 1 sem pa cel rr po dolgem in počez prebrala...user posted image

Zdej sem ok, še celo nasmeh sem dobila na ustnice, ko sem videla te dečkote... mmmm bi imela kerega doma...user posted image

Dudi... držim pestuser posted image user posted image user posted image i, da je to to in da že danes cartaš svoj zakladek.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 402
25.4.2009 8:49:51   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Helow brigita23! Lepo da si prišla poštulit,...tud me večkrat pridemo k vam! user posted image  Ja v Rimu je pa zdaj res veliko "turistk", ni kajuser posted image .

A to iščeš našo Blueeyes?

ja njo jauser posted image ...me jo kličemo kr BE...sem misla da je že mogoče v Rim pobegnila, pa vidim da je še aktivnauser posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.4.2009 8:50:38   
Tanja_
Dobro jutro punce!
dudi le glej, da boš javila, če odpotuješ!Da bomo navijale!Joj, kr ne morem verjet, da je že 9 mesecev okol in da se začenja čas majčic in z-majčkov! Še malo, pa bomo šle vse po spisku.... Juhuhu! Sem pokazala včer mojmu oblekce, ki sem jih nabavla, pa pravi- joj, to bo čez 5 tednov nekdo mel oblečenuser posted image Ga je čist zadelo! Sej mene tud kr zmrazi k pomislim. Še malo, pa bom  imela svojga sončka v naročju!!!!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 404
25.4.2009 8:51:54   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

halo punce

se bom malo prislinla na vašo temouser posted image ...vidim da se že pošteno pripravljate za Rimuser posted image user posted image user posted image ...no jst sem aprilčica imam PDP 28.4. tako da že komaj čakam, lahko pa se tudi zgodi da počakam na vas majčiceuser posted image ...čeprav sem že tak nestrpnauser posted image .

Iščem vašo BE nam so namreč dve punci ki urejata rr pobegnili istočasno v Rim, zdej pa ne mormo slikce naše jagode gor datuser posted image user posted image user posted image ...javi se ko boš lahkouser posted image

Vsem majčicam želim, da čimprej cartate, da lepo preživite te zadnje dneve s svojimi bušiji, božate jih...na poti v Rim pa čimlepši let in čimkrajši pristanekuser posted image ...

Se vam pa še javim kaj, saj pri nas so že skoraj vse user posted image  pobegnileuser posted image .

pa hvala za lepe želje, ja naše ta prve bojo pa res kmal šle v rimuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvalauser posted image ....mi je malo dolg čas pri nas ko sta taglavne čvekice v Rimuuser posted image , mamice pa imajo zdej bolj pomemno delo, no čeprav se še kar pridno javljajouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 405
25.4.2009 8:53:16   
petrazg
No, evo dokaz uspešno opravljenega detektivskega dela. Tole sem našla pri Mariborskih majčicah - sporočilo od Maj Taj... Je na našem seznamu , vendar se nam že dolgo ni nič javila...

Evo mene, po dolgem času se oglašam in razglašam, da moji popadki niso bili lažni, kar pomeni da sem verjetno prva majčica oz. aprilčica.

Dne 19.4. se je rodila moja pupa težka 2980 g in velika 46,5 cm.

Obe sma zdravi. Danes sma se že vrnile iz porodnišnice, tako da vam prej nisem mogla javit veselega dogodka. Kaj več pa vam poročam ko se spet klimatiziram doma.

Čestitke mamici in očku za njuno princeskouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
25.4.2009 8:57:13   
OliveOyl
O jezus marija..kolk strani pa kakšnee slike..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem že mislila,da sem na kakšni xxx strani..

Dudi zdaj pa bo,daj počakaj do jutri da boš šla na moj RD,takrat se taki fajn ljudje rodijo,trmasti..user posted image

Pri nas nič novega,vse po starem.Zvečer greva na večerjo,spet kaj morskega pozobat, pol pa lahko grem v Rim.
Pridem vas kasneje pogledat,družinica kliče-sta že od 6 zj.pokonci...
eden hoče mrzlo mleko,drugi pa sok pa mal tople pa mal mrzle vode noter...user posted image user posted image  evo zdaj jih pa še bušek boli..user posted image user posted image
čaw baw

Neposredna povezava do sporočila: 407
25.4.2009 8:58:29   
pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Helow brigita23! Lepo da si prišla poštulit,...tud me večkrat pridemo k vam! user posted image  Ja v Rimu je pa zdaj res veliko "turistk", ni kajuser posted image .

A to iščeš našo Blueeyes?

ja njo jauser posted image ...me jo kličemo kr BE...sem misla da je že mogoče v Rim pobegnila, pa vidim da je še aktivnauser posted image user posted image user posted image

Ne ne, ni še odšla v Rim! Je še zjutraj pisala, zdaj je pa šla pucat, ker dobi obiske! user posted image
Pride kasneje nazaj!

petrazg bravo za detektivsko poročanje! user posted image

Tanja_ mene tudi prepravijo taki čudni občutki, ko pomislim da bomo morda že za 2,3,4 tedne cartali našega lumpijauser posted image user posted image ! Jst bom to malo bitje verjetno skos nosila po rokah in lupčkala ter bemčkala...ne morem si predstavljat da pršu vn iz trbuščka. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

Neposredna povezava do sporočila: 408
25.4.2009 8:58:39   
petrazg

halo punce

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvalauser posted image ....mi je malo dolg čas pri nas ko sta taglavne čvekice v Rimuuser posted image , mamice pa imajo zdej bolj pomemno delo, no čeprav se še kar pridno javljajouser posted image user posted image

Brigitka ti se kar majčicam preseli za teh nekaj dni. Ti bo hitreje minilo... Sej so pri nas punce tudi pridne in limajo prav fajn pomočnike...

Lohk me pa počakaš, pa greva skup v Rim user posted image .. Jst mislim, da grem 4.5. v Celje... Samo ti si zaslužiš prej, da greš, a ne...sej jst bi tudi šla...

Neposredna povezava do sporočila: 409
25.4.2009 8:59:44   
pokica_
Olivica imaš ti jutranje obleganje z useh straniuser posted image !

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 410
25.4.2009 9:11:06   
Anonimen
pokica pri nas je blo pri prvem isto je bil prvi vnuk in so tukaj ga kar napadli dedki in babice da sem ga mogla kr skrivat občasno da se je lahko mal odpočil, sem kr dostkrat mogla po mizi odart da so nama dal miruser posted image

no pri meni imamo pa v trebuhu nogometni turniruser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 411
25.4.2009 9:12:56   
Tanja_
Ja pokica čist nor občutek je. Jst se že ful veselim, čeprov me spet ratuje strah poroda. Se skušam pozitivno zmotitvirat, pa mi ne gre preveč dobro.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 412
25.4.2009 9:14:51   
pokica_

pokica pri nas je blo pri prvem isto je bil prvi vnuk in so tukaj ga kar napadli dedki in babice da sem ga mogla kr skrivat občasno da se je lahko mal odpočil, sem kr dostkrat mogla po mizi odart da so nama dal miruser posted image

no pri meni imamo pa v trebuhu nogometni turniruser posted image

Ja sj tega obleganja je tud mene strah. Da mu ne bojo dali mira...ampak bomo že uredili tako da bo vredu. Je tašča že zadnjič mojga lubija-svojga sina spraševala, ...če bo žiher kdaj prjela tamalga user posted image user posted image . Sem se morala kar smejat, ko je to povedla. Ja,...je bulš da vprašauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
25.4.2009 9:18:16   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ja pokica čist nor občutek je. Jst se že ful veselim, čeprov me spet ratuje strah poroda. Se skušam pozitivno zmotitvirat, pa mi ne gre preveč dobro.

Je vzhičenje in je trema hkratiuser posted image . Senzacionalen občutek!

Jst sem pa zdaj kar pojedla svoj zajtrk, sm preveč lačna bla da bi mojga čakala da oddrnjohauser posted image . Sem pa jedla pikantno delamarisovo ribjo konzervo z zelenjavo....upam, da me rodit ne prtisne...tolk je bla pikantna...kr peče jezikuser posted image .

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 414
25.4.2009 9:18:45   
krempelček
bodi pozorna dudica, če so popadki ponavljajoči in vse težji ZA prenašati, potem je razlog za alarm....pa če bo trebuh trd non-stop pol moraš iti. ampak glede na to da si preživela noč, ni tako hudo, čeprav braxton-hicksovi popadki tudi močno zategujejo trebuh, itd...ajdi bok

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 415
25.4.2009 9:19:49   
pokica_
Zdaj si bom pa privoščila eno fin kofe...ampak ziher ne takegauser posted image .

user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 416
25.4.2009 9:22:28   
pokica_
kaj bi dala za zajtrk ob taklem razgleduuser posted image

user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 417
25.4.2009 9:26:30   
Anonimen
no pa uživaj na kofetkuuser posted image user posted image

jz pa še nič ne upam ker me ta pritisk mučiuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
25.4.2009 9:28:20   
lake
Dobro jutrouser posted image !

Dons smo pa super spal. Sm sanjala, da sm pojedla ene 15 unih 7 days čokoladnih kifeljčkov, in to s smetano, pol si pa nisem upala na vago stopt. user posted image Se vid da mi primanjkuje cukra. Sm zdele za zajtrk mogla takoj pojest en kos kruha z medomuser posted image user posted image user posted image .

Dudica:
Ti kr odpri sezono vsakodnevnga odhajanja v P.

pokica: Tegale zajtrka z razgledom se tud jst nebi branla, bi blo fajn če bi mel v porodnišnici take zajtrke. user posted image , s takim razgledom.

brigita23:
Ti se nam pa kr pridruži.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 419
25.4.2009 9:28:36   
Anonimen
ja morje in romantika, kojk bi blo fajn, men je pa tastin tašča odpeljala sinka v trgovinouser posted image tak da zdej moram pa mal it kej delat tud če se mi prov nič ne dauser posted image

l.p.

pridem še mal kasnejeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
25.4.2009 9:28:48   
vanilla
dobro jutro majčice....

Evo, današnja noč pa čudovita... Totalno nasprotje včerajšnji. Včeraj mi je hotelo križ razgnat in cel dan me je nekaj čudno pobolevalo, danes ponoči pa... kot da sploh ne bi bla noseča. Enkrat sem šla lulat in to je to. Spala kot top in trebuha sploh čutila nisem user posted image . Res hecno, no.

Očitno so me tisti pomočniki od včeraj toliko pomirili, hihi.

Petrazg, ja, res se je Maj_taj javila na forumu Majčic iz MB in okolice, vendar ker na tistem forumu tut sama sodelujem, sem si mislila, da bo še tukaj javila in sem rekla, da je ne bom "zašpecala", hehe.... No, pa itak sem tut vedla, da se bo kakšna naša "vohunska majčica" našla in objavila novičko user posted image user posted image user posted image .

Pokica, mam malo mešane občutke kar se knjige Modrost rojevanja tiče... Sej je ful dobra in vse, sam tiste zgodbe rojevanja so tako nazorne in kljub temu, da so tako pozitivno naravnane, mene niso nič kaj preveč pomirile user posted image . Vse ostale pristope k rojevanju (sproščanje, obnašanje med porodom, preživljanje popadkov, način potiskanja) smo pa predelovale itak na jogi, tako da mi je znano.... Mene samo skrbi, da bo ves ta "teoretični naučeni sistem", ki ga zdej kao "obvladam" potem pri samem porodu čist odpovedal in bom paniko zganjala. Se bojim, da bom takrat pozabla dihat, al pa da mi sploh ne bo do dihanja, pa da bom samo jamrala zard bolečin, da me bo nenormalno strah... Kaj pa vem...

Dudica, tako kot so ti že rekle ostale punce: če ti bo trebuh konstantno trd in četudi ne boš imela več popadkov, se vseeno pejt pokazat v P.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 421
25.4.2009 9:30:51   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

halo punce

Brigitka ti se kar majčicam preseli za teh nekaj dni. Ti bo hitreje minilo... Sej so pri nas punce tudi pridne in limajo prav fajn pomočnike...

Lohk me pa počakaš, pa greva skup v Rim user posted image .. Jst mislim, da grem 4.5. v Celje... Samo ti si zaslužiš prej, da greš, a ne...sej jst bi tudi šla...

jah nič se ne veuser posted image user posted image user posted image ...na naše bebije ne mormo čist nič uplivat, našemu se zgleda prav fino godi v bušiju...tako da se mu nikamor ne mudiuser posted image ..sva pa res blizu, mogoč se pa srečavauser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 422
25.4.2009 9:31:57   
brigita23
hvala vsem za topel sprejemuser posted image user posted image user posted image

lepo se imejte...se še javim kajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 423
25.4.2009 9:38:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

No, evo dokaz uspešno opravljenega detektivskega dela. Tole sem našla pri Mariborskih majčicah - sporočilo od Maj Taj... Je na našem seznamu , vendar se nam že dolgo ni nič javila...

Evo mene, po dolgem času se oglašam in razglašam, da moji popadki niso bili lažni, kar pomeni da sem verjetno prva majčica oz. aprilčica.

Dne 19.4. se je rodila moja pupa težka 2980 g in velika 46,5 cm.

Obe sma zdravi. Danes sma se že vrnile iz porodnišnice, tako da vam prej nisem mogla javit veselega dogodka. Kaj več pa vam poročam ko se spet klimatiziram doma.

Čestitke mamici in očku za njuno princeskouser posted image user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 424
25.4.2009 9:39:18   
pokica_

no pa uživaj na kofetkuuser posted image user posted image

jz pa še nič ne upam ker me ta pritisk mučiuser posted image

Jst sem si ga s temi tabletami iz AUT full popravla, še preveč mi je padel, zato sem tudi ukinla jemanje,...ker sem tekom dneva kar omedlevala od nizkega RR. Tako da zdaj si pa v miru privoščim na dan 1-2 kavici, več pa tud ne upam.  Jem pa zdaj tudi že nazaj normalno soljeno hrano. Ker ni nevarnosti preeklampsije.

lake ane? Jaz obožujem vikend zajtrke v dvoje...če bi bila pa še kje na morju doma, bi blo pa itak hura!user posted image  Ampak bo kmalu poletje, pa bebica, pa dopust kje na morju tud. Ko prideš iz aparmaja vn na teraso in zadihaš jutranji svež morski zrak......mmmmm! Ahhh, bom nehala sanjat za zdajuser posted image .

Čveki, pa kaj boš spet delala? Pr nas bi trebalo tud že posesat, pa pomit tla...js sama nebom,...lubi pa še spi...pol pa itak grema od doma. Danes imamo fotoshooting na odprtemuser posted image , kopiramo našo prelepo FLASK_Ouser posted image . Upam, da nebo jezna....ampak tako profesionalne slikce kot so ble njene sigurno ne bojo...naju bo kar prijateljica slikalauser posted image .

vanilla jutro tud tebi! Ja jz sem tudi danes spala kot angelček, še lulat nisem šla. Knjiga je men tudi bla full všeč, res te nekoliko pomiri, sprva....ampak pol je tolko vseh teh zgodb, in vse tako pozitivne in z srečnimi konci,...da se človek kar zamisli zakaj pol dandanes ženske tolk tožijo po porodu, kako je vse bolelo, pa da nebi več šle rodit, itd.user posted image  Pol mi pa ni blo več za brat do konca. Dihat je sigurno treba, straha čimmanj ali nič, ampak brez tega ne gre po mojem,...vse ostalo se pa itak sproti odvija ane. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?