|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
24.4.2009 20:09:05   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

bo kmalu ugotovila koliko brezveznih stvari se je naučila na fax, ki ji ne bodo čisto nič pomagal pri delu,

A ni povsod tako user posted image

Pogledamo še en film in spat. Lahko noč

ja prav maš!

no pol pa lahko noč ter lepe sanje!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 626
24.4.2009 21:13:59   
Nejka23
Pumce dober vešer!
Samo na hitro vas pozdravim,hvala za vse pikapoke,so priletele in prinesle vaše lepe želje...in...smo kolker tok ozdraveli, huuuuraaaa...
Danes sem pa tako žalostna... Niso nam izdali gradbnega dovoljenja,ker so se na UE obesili na en odstavek,kjer piše,da je dovoljena samo obnova starega objekta,niti prizidek ne... Ampak kako, saj smo dobili vsa potreban soglasja, tudi iz občine....user posted image user posted image user posted image    Pa tako sem se veselila...Čisto sem poklapama...Sej ne zarad druzga,največ zarad tašče,ki se povsod vtikuje,jaz sem že čisto brez volje do življenja, z mojim se še samo prepirava...In vse to zarad ene vešče...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    In sedaj ne vem,kaj bomo uredili,ali nam bodo odobrili ali ne,to bo zopet trajalo...olala časa...Jaz pa tako trpim tukej notri,pa moj me ne razume...Sem samo jaz tista, ko vidim vse črno...Ah...sej ne vem kaj nej nardim...
Sej se tolažim s tem,da imam dva čudovita otročička.ki m razveseljujeta...
brezveze.
Bolje,da grem kr spat. Mogoče bo jutri kaj bolje.
Lp, Nejka

Lp, Nejka

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 627
24.4.2009 21:36:36   
kaja02
nejka- kaj naj rečem, upam, da se vam kmalu vse uredi in da dobite dovoljenje in greste na svoje, pa pozitivno naprej!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 628
24.4.2009 21:48:46   
andrejaboris
Nejka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pozitivne misli!! Zjutraj ko se zbudiš si reči, danes bo čudovit dan in mogoče bo pomagalo! Upam. Saj bo! Svojmu user posted image pa le povej kaj te teži. To pomaga in se pogovorita! Pa ne bit črnogleda!! Če pa te kaj teži pa se kar tu pr nas "zlajaj"!!user posted image

Minca_a tvoji tašči pa kar povej kar ji gre pa naj joka kolk če! Saj sta tvoji princeski. Če pa ji kaj ne paše pa je to njen problem ne tvoj!

Kaja jaz študiram razredni pouk. Specialna pedagogika pa mi e tut bla zanimiva.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 629
24.4.2009 21:58:52   
matejchi
Nejka kaj pa je pisalo v lokacijski informaciji?? To ti je kao demokracijaaaa..
Meni je čisto mimo, na svoji parceli ne smeš delat NIČ. Banda... a ni pol bolje na črno naredit in pol naknadno prijavit al kako je to.. user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 630
25.4.2009 0:10:44   
Erin

sandra- user posted image  zate, sam da ni kej resnega, pa user posted image  za vozek, ma boste nobl!

TIA- čestitke za 8ko;

mishel- user posted image

A se lahko pridružim???user posted image user posted image user posted image

Žlico jaz tudi v usta dajem-spodnji del poližem, mislim da je pri Zoji Miši tudi tako, pa naslonim na ustnice da preverim toploto obroka, pa dudo mu tud pošlekam preden mu jo dam če mu kam pade......men osebno to ni kaki bau bau.. ampak samo če to delam jaz ali moj.. itak pa svinjarijo v tem obdobju lahko v usta dobi vsepovsoduser posted image .. več kot bo pojedel tega bolj bo odporen, v vato ga ne bom zavijala... sej po tleh tudi sedaj 100/h šibajo pa kaj se vse tam vala...pa vse v usta nesejo... mi mamop še mačka pa sesamo bolj malo pa...user posted image user posted image user posted image

No, mi smo izbral novega botra - mojega strica, pa mu tudi ta očito ni usojen kljub temu da ima vse narejenouser posted image user posted image user posted image ..no ne vse..živi na koruzi in zaradi tega mu Blejski župnik noče dati potrdila....jaz bom enega zadavila, res..

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 631
25.4.2009 0:26:32   
Erin
Nejka... pozitivne misli, glavo gor, nasmeh na usta...pa prespi... taščo ignoriraj, se ji smehljaj, misli si pa svoje...nekateri so pač brezupni primer...v kolikor se bo pa vtikala v vaše zadeve pa povej da se je pač to ne tiče, kar naravnost, izgubiti nimaš nič, mogoče pa te bo s tem ko se boš postavila zase končno začela spoštovati in bo tiho...... z možekom se pa tudi pogovorita...on bi te moral zastopiti, no ne moral ampak bi se spodobilo da bi se znal vživeti v tvojo kožo, navsezadnje si sedaj ti in otroka njegova družina in prioriteta...razloži mu kako se počutiš..upam da se bo vse uredilo user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 632
25.4.2009 7:23:29   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

sandra- user posted image  zate, sam da ni kej resnega, pa user posted image  za vozek, ma boste nobl!

TIA- čestitke za 8ko;

Žlico jaz tudi v usta dajem-spodnji del poližem, mislim da je pri Zoji Miši tudi tako, pa naslonim na ustnice da preverim toploto obroka, pa dudo mu tud pošlekam preden mu jo dam če mu kam pade......men osebno to ni kaki bau bau.. ampak samo če to delam jaz ali moj.. itak pa svinjarijo v tem obdobju lahko v usta dobi vsepovsoduser posted image .. več kot bo pojedel tega bolj bo odporen, v vato ga ne bom zavijala... sej po tleh tudi sedaj 100/h šibajo pa kaj se vse tam vala...pa vse v usta nesejo... mi mamop še mačka pa sesamo bolj malo pa...user posted image user posted image user posted image

No, mi smo izbral novega botra - mojega strica, pa mu tudi ta očito ni usojen kljub temu da ima vse narejenouser posted image user posted image user posted image ..no ne vse..živi na koruzi in zaradi tega mu Blejski župnik noče dati potrdila....jaz bom enega zadavila, res..

Ej Erin dej ti tega župnika nekam prijavi, al pa mal okol poklič in se pritoži - nima pravice! To pa zaradi tega, ker sta se vidva odločila, da bi želela, da vajin otrok postane "kristjan", ne glede na to  kaj mata vidva al nimata, pa botri - nikomur ne smejo odklonit te možnosti!
Js bi tazga župnika dala na user posted image - ej če mi pa kej gre na živce mi gre pa to, da se ti en župnik gre nek zakon in jebela - ko v starih cajtihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa dobro jutro in evo kavico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me je sinek zbudil, zdej je pa nazaj zadremuckal...šmenta mulo - mama bi tud spala. Hja no, tako lahko vsaj v miru spijem kavico, ker oba deca v bajti še drnjohata.

Danes me drži, da bi se nekam zapeljali - ampak še nimam destinacije - grrrr. Kakšni predlogi????

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 633
25.4.2009 7:38:13   
Luna2008
Dobro jutro,

no da vam še jaz enkrat postrežem kavico, postrezite si najljubšo...

vidim da pridno čvekate, vas grem zdaj brat sem spet v zamudi... komentarji kasneje. uživajte v vikendu in izkoristite sončne žarke....

user posted image

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 634
25.4.2009 7:40:26   
Luna2008
IZVIRNO SPOROČILO: nell

TIA- čestitke za 8ko;

Ej Erin dej ti tega župnika nekam prijavi, al pa mal okol poklič in se pritoži - nima pravice! To pa zaradi tega, ker sta se vidva odločila, da bi želela, da vajin otrok postane "kristjan", ne glede na to  kaj mata vidva al nimata, pa botri - nikomur ne smejo odklonit te možnosti!
Js bi tazga župnika dala na user posted image - ej če mi pa kej gre na živce mi gre pa to, da se ti en župnik gre nek zakon in jebela - ko v starih cajtihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa dobro jutro in evo kavico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me je sinek zbudil, zdej je pa nazaj zadremuckal...šmenta mulo - mama bi tud spala. Hja no, tako lahko vsaj v miru spijem kavico, ker oba deca v bajti še drnjohata.

Danes me drži, da bi se nekam zapeljali - ampak še nimam destinacije - grrrr. Kakšni predlogi????

predlogi za izlet- razstava cvetja v Mozirskem gaju, živalski vrt, Bled (gužvauser posted image )morje ?...pa še in še...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 635
25.4.2009 7:57:05   
sayuri
No takole. Mi smo spakirani. Sam še v avto je treba znosit. To je moževo delo user posted image . Ga moram počakat, da iz službe pride. Itak pa odrinemo šele okrog 12h-najprej še na kosilo na en RD, potem pa proti morju. Se beremo v torek user posted image

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 636
25.4.2009 8:01:26   
Luna2008
pa še nekaj naših slikic...upam da ne bodo ogromne ker sem že malo pozabila kako se pomanjšajo...

user posted image

user posted image

user posted image

drugače imamo od marca 2 zobka spodaj, sedimo pa tako tako... jo preveč stvari okoli zanima da bi sedela pri miru-potem jo pa kar na trebuh vrže. glede plazenja pa bolj ritensko oz. v smeri urinega kazalca se suče user posted image

a ste že vi prestavile otroke v večje avtosedeže? kako pa kaj spanje? mi se še zbudimo ponoči, sem poskusila s čajem pa ne pomaga,je lakota prevelika....

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 637
25.4.2009 8:02:27   
Luna2008
super, uživajte vreme do ponedeljka bo baje super.pa morski zrak tudi :-)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 638
25.4.2009 8:24:18   
clara23

Žlico jaz tudi v usta dajem-spodnji del poližem, mislim da je pri Zoji Miši tudi tako, pa naslonim na ustnice da preverim toploto obroka, pa dudo mu tud pošlekam preden mu jo dam če mu kam pade......men osebno to ni kaki bau bau.. ampak samo če to delam jaz ali moj..

Sem se malo opazovala in jaz delam istouser posted image user posted image . Se bom probala odvadituser posted image ..da pa bi to kdo drug naredil...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 639
25.4.2009 8:29:44   
clara23
Sayuri, uživajte na morju!

Tudi mi smo imeli namen odriniti preke moruuser posted image , pa za drugi teden napovedujejo tako slabo vremeuser posted image user posted image . Imamo tradicijo, da se za 1. maja že kopamo, ampak ne vem če bom letos zbrala pogum in namočila ritko v to ledenicouser posted image . Že lansko leto sem "špricala" ker sem bila user posted image , za letos bom pa še videlauser posted image .

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 640
25.4.2009 9:06:11   
Zoja Miša
Kaja držim pesti, da se dobro izteče.

Sayuri, uživajte 100 / h!

Nejka, pozitivno misli in v prvi vrsti taščo nauči kozjih molitvic, jaz ne bi jezika šparala, pa naj joka, če misli, da mora. Svejemu pa tudi povej, pa naj te posluša in sploh prvo pravilo je, da v vsakem primeru drži s teboj! Pa naj bo kakor koli. Ti si njegova sopotnica in s tabo živi, torej vi2 sta tim, njegova mama pa je outsider, ne glede na to kje in kako živite! user posted image  za lepši dan!

Erin, pa mislim, da tega župnika steraj nekam, pa druga pejte, sej je polno normalih župnikov, tega pa nej user posted image  vzame! Joj, pa tak kristjan!user posted image user posted image user posted image

Luna, heloo, lepe slikice!

Clara, vidim da nimamo samo mi take tradicijeuser posted image , ampak letos, tako kot lani odpade, vreme nekam ne bo tapravouser posted image , je bil marec toplejši in lepšiuser posted image

Nell, hvala za kofe.

Nas je menda včeraj luna ali zobki ali pač nekaj nosilo. Je zaspala ob 19.30h in spala do 22h, potem pa uro in pol je kar nekaj, malo jokala, malo stokala, malo cartala...ja vsaj potem je do 6h spala. Sedaj tudi spi, jaz pa kje drugje kot na RR s kavo ob straniuser posted image

Nič, uživajte! Mi bomo danes kar v bližini Lj., za jutri pa še ni plana. Ah, nekaj bomo že poštudirali.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 641
25.4.2009 9:41:26   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Je zaspala ob 19.30h in spala do 22h, potem pa uro in pol je kar nekaj, malo jokala, malo stokala, malo cartala...ja vsaj potem je do 6h spala.

Ma ej, točno tako je bilo pri nasuser posted image user posted image user posted image . Z razliko da je to v redu, ker drugače se gospodič zbuja cca 5-6x na nočuser posted image . Odkar prakticiramo metodo "naj se joče" se mi zdi, da res bolje spimouser posted image user posted image . No, pa bom raje tiho da ne bo že to noč spet rompompomuser posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 642
25.4.2009 9:54:10   
Ryssa
Dobro jutro!

V resnici je za mene že dan, bedimo že od pol osmih.
Ponoči se dere že ob enih, dveh, na polno, zaleže samo flaša mleka. Pri nas ni druge rešitve. En čas je spal celo noč brez hranjenja, še zjutraj ni hotel mleka, zdaj pa spet. Je verjetno malo kriva luna, malo pa tudi zobki, ki rinejo ven.
Drugače smo dosti boljše, še samo tu pa tam kašlja.
Spanje podnevi v posteljici je še samo moja želja, ker mali nonstop stoji user posted image Če hočem da zaspi moram biti zraven in ga božat. Ja je tudi scrtlan postal, ko plazi pa če se usedem k njemu na tla, takoj pride do mene in se crtla user posted image

Pa včeraj je dobil tricikel smart trike dx, je res fajn, sploh ni primerjave z ostalimi. Blazino ima ful fajn debelo, pa pripeti se ga da fajn, pa tak mali tricikel je, ni tak ogromen kot drugi, da ima potem še morje prostora. Ja res je lušten, sem zadovoljna. Včeraj je bil za probo malo notri, mu je bilo ful všeč.
Če katera želi lahko poslikam kako zgleda dete notri.

Takole, malo sem se javila, za komentarje pa žal nimam časa, ker kot že rečeno, mali stoji v posteljici in noče spat. Še tole kavo bom mogla bolj na hitro ruknit user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 643
25.4.2009 10:00:46   
majči22
Dobro jutro! Noč kar vredu. Spat smo šli šele ob 23, vendar se je zbudila do 8 zjutraj samo enkrat.user posted image
Nejka tudi midva sva v podobni situaciji. Sva mislila zidat hišo, pa ne bo nič. Tako, da bomo šli verjetno v stanovanje.
No edino nobeden mi ne skače po glavi.
Sayuri uživajte še zame malo. Pa še vreme bo lepo. Super!!user posted image
Erin jao te vaši župniki. Ma sej so čist user posted image . Sej verjetn pr nas nebi bilo nič bolje.
Luna2008 joj kako je luštna. Sploh na zadnji slikici mi je nekako res padla v oči.user posted image
kaja02 tudi pri meni je več kot pol stvari, ki mi v praksi ne bodo prav nič pomagale. Sam kaj čmo, vse je treba narediti.user posted image

Mi še razmišljamo kam bi šli, ampak nekam gremo, ker doma se mi bo kr user posted image na tako lepo vreme.
Moj je šel zjutraj na Ratitovec in bo kmalu doma, pol pa neki skuhamo in šibnemo nekam.

Lep dan vsem.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 644
25.4.2009 10:03:45   
majči22
Ryssa lepo prosim če poslikaš. Se tudi mi odločamo zanj!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 645
25.4.2009 10:12:55   
cebrca
daja28 kako pa veš, da imam kombi? Za naslednjič se komot lahko zmeniva in te brez problema poberem!user posted image user posted image user posted image

Samo malo se oglašam, da ne boste rekle, da sem spet kam ušla.
Malo sem vas preletela pa ne veliko. Upam da ste se imele fletno v supernovi.

No moja situacija, ki se je danes za silo razrešila. Ve ste bile na srečanju, mene je pa moj peljal na urgenco. user posted image Kri je lila od mene ko nora, začelo se mi je vrtet, postajala sem zaspana, jajčniki boleli za znoret (in me še danes), začela sem se tresti in kar naenkrat sem dobila še 38 vročine.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na urgenci so me kar potegnili v ambulanto nisem rabila nič čakat. Kri OK, Hb celo 127, jaz bi pa kar skupaj zlezla. In očitno je samo tako močna in huda user posted image , da sem čisto na koncu z močmi. Če vse premislim koliko blazinc sem zamenjala sem sigurno ob 1l krvi user posted image . V glavnem če se do danes ne bi vsaj malo izboljšalo bi morala iti nazaj na čiščenje.user posted image

Zdaj grem pa takoj po prazniku v torek k svoji dohtarci, ker imam tako hude vrtoglavice, da me kar zanaša ko hodim. Še ko sedim mi je user posted image .

OK toliko sem se oglasila. Bom več, ko se bom počutila bolje!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 646
25.4.2009 11:27:19   
Zoja Miša
Ryssa, super da ste bolje! Pa kar naj se carta, saj dolgo se itak nočejouser posted image . Pa slikice je, prosim, tudi mi bi tega kupili! Kakšne barve vse pa imejo?

Cebrca pozdravi se!

Grem kuhat, potem pa gremo tudi mi nekam, vsaj na kavo, če ne drugega. Pa mogoče po tricikeluser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 647
25.4.2009 11:31:11   
suzana73
dan!!

Krysia praveš da greš na obalo.Pojdite na avtocesti dol v Logatcu,ker je pol fulllll gužva pa pejte po stari      cesti do Postojne po pa nazaj na avtocesto,sproti pa se lahko ustaviš pol še pr man na sokcu al pa kavici,saj se boš pelala mim naše hiše!!

se pol še javem

čaw

L.P. Suzana

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 648
25.4.2009 12:24:37   
Tamy30
heellouser posted image
malce se javim, da ne boste mislile da so naz izbrisaliuser posted image

Ja na zacetku cestitam vsem, ki kaj praznujeteuser posted image . Se nisem nic prebrala, bom probala nahitrco preletet.

Da vam povem da je Martin koncno dobil svoj PRVI ZOBEK. In se to cist po naklucju ugotovim. Sem mu dala zjutraj za igrat tulec od papirnatih brisac, in seveda jo je mali takoj ko mami ni gledala dal v usta. Se dobro da sem pravocasno ugotovila da nekaj mljacka. Pa sem mu hotela vzeti tisto iz ust, pa otipam neki ostrega. To je bilo veselje. Verjetno si je svoje mislil, ker sva vsak po svoje vriskala, mami pa se od srece potocila nekaj solzicuser posted image

Je pa zanimivo, da zdaj sploh ne pusti da bi mu kdo sel blize k ustom, razen zlice sevedauser posted image

Ja pa ni samo zobek novost. Pred trmi dnevi mu je ratalo dati nogo v usta. Tak da zdaj ko le lahko grizlja ali sesa palec na nogi, pa se to samo na desni nogi. Je pa res zanimivuser posted image

Glede lizanja zlic. Ja no, jaz mu vsako zlicko (pri toplem obroku) poskusim z zgornjo ustnico. Da se mi ne bi opekel. Ce duda pade na tla, pa jo tudi dam v usta, pol pa njemu. Hm, se zavedam da mu lahko prenesem kaksne bakterije. Samo do zdaj se ni bilo nic, tak da se mi zdi da cist vse pa tudi ne sme biti sterilno.  Ko sem bla sama mala sem baje tudi zemljo jedla, pa je dohtar rekel moji mami da to ni nic narobe, bo vsaj dobila kaj mineralovuser posted image user posted image  

Vidim da vas vecina nekam pici cez praznike. Tudi mi gremo, jutri v kamp, v Punat. Komaj cakam. Ceprav ne bo lepega vremena (smo videli na internetu da bo bolj dezevno in oblacno), sem prav vesela da menjam okolje, in svezi luft.

Martin je zacel ful uveljavljati svojo voljo. Ko je jezen zacne godrnjati in se napenjati, da sva na zacetku pomislila da oponasa vrtalnikuser posted image Hm, je malce prehitro, baje pa so taki levi. Me je lace strah da ga ne bi znala obvladovati. Ziher se mu ne bom pustila. Red je treba bituser posted image  

Drugace pa pridno jemo, pa spimo. Spi celo noc, tako da gremo spat nekje ob 9 (vem da je malce ppozno), ampak prej ni zaspan, in pol ure jamra v postelji. Zbudi pa se nekje bo 7, vcasih 8h. Mleko v steklenicki dobi se samo zjutraj in zvecer.

6.5. imamo sistematskega tak da me je malce strah kaj bo rekla zdravnica na njegovo kilazo. Imao ze 12 kg, (domaca tehtnica). Hm, koliko pa smo veliki, pa se nismo nasli metra:))))

Zelim vam lepe praznike, velilko soncka, in toplih objemckov.

papa, otrok klice

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 649
25.4.2009 20:41:33   
Ryssa
Evo, sem slikala, sicer se malo čudno (poševno) drži notri, ampak za predstavo bo:

user posted image

(hm, ni ravno velika slikica, če jo kliknete je večja)

Je pa res fajni, mu je ful všeč, tudi po makadamu gre če je treba, po drobnem makadamu kamot, midva sva šla po večjih kamenčkih pa je tudi šlo brez problemov, le kr fejst je ropotalo user posted image

Zoja miša barva je taka rdeča pa roza. Meni je ta rdeča res lepa, tisti v roza barvi je kr fejst kičast. No, nekaterim je pa to všeč.

cebrca pozdravi se user posted image

tamy čestitke za zobek user posted image

Šibam pod tuš pa pred tv.

< Sporočilo je popravil Ryssa -- 25.4.2009 20:42:48 >

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?