|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
24.4.2009 22:16:10   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

RMRM

http://www.malamasa.si/   jaz se kar oblizujem ob teh čevelčkih user posted image

Polma, sva že 2, ki nimave hiše user posted image

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=288&detailID=721&ime=See_Kai_Run_Smaller
moj favorit so ta rdeči, Charlie model. takoj bi mu jih kupila...pa ima že preveliko nogico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
24.4.2009 22:16:24   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam poročni album z lepilom zalepljen - pa tam ko je fotograf naredil, fajn izgleda, potem je pa zadaj pustil nekaj strani praznih, da si sama kaj dodatno zalepiva, pa je že takoj slabše videt. Potem pa imam še en debel album tako zalepljen in ni preveč lep, nekaj vleče slike... user posted image Pa več dela je z lepljenjem kot s tem, ko je že premazan z lepilom, pa še kaj se lažje prestavi itd. user posted image

O,a res.Jaz tudiuser posted image

V knjigarni se dobijo nalepkice za limanje slikic v album. Priporočam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
24.4.2009 22:16:45   
polma
mater sem facaaaaaaaoooooooouuuuuuuuujeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
24.4.2009 22:17:20   
RMRM

user posted image   a niso cart user posted image user posted image user posted image

ful luštni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
24.4.2009 22:19:15   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Samsa, jaz imam zdej novo likalno mizo, precej širšo, večjo in tako rada likam.user posted image Še raje kot prej.user posted image
Prpel do mene, bo v 1 uri vse zlikano.user posted image

oooo... mamljiva ponudba user posted image user posted image user posted image user posted image . Če se zdaj odpravim, sem tam nekje ob 22.30 - 23.00 pri vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se moram pa kar kak teden psihično pripravljat, da bom morala iz luknje ( najbolj skrite ) privlečti likalnik.

Vidvr sta prdne,kaj pa jaz,ki likam vsakih par mesecevuser posted image .No,saj polti bo treba mal veckratuser posted image .

kolk sem otročja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
24.4.2009 22:19:18   
Anonimen
http://www.zverinica.si/si/produkti/obutev_pedoodles/ceveljcki_prvi_koraki/ 

Še nekaj za naše škratke, ki bodo shodili.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3281
24.4.2009 22:19:44   
RMRM
user posted image men so pa tile luštni. Za fantke imajo spet ful manj izbireuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
24.4.2009 22:21:08   
Tina 28
O kolk ste čvekaste...jaz sem pa naredila sranje totalno....vse svoja oblačila sem spravla ven iz omar in pregledala, kaj res ne nosim, da bi se mal plac naredu. Sem upilena na to, da nič ne morem zavreč in se mi nabira že od...ne vem več. In zdaj mam sicer izbrano ven...samo je pa postla čist polna oblačil mal sezonsko za presortirat..men je pa zmanjkal energije. Moj je obupal in je zaspal na mini kavču v kuhni.

Polma....te čist razumem...sem na istem...ampak bomo v prihodnosti gradili (to me je pa tud strah, ko vidim, kako malo se da pervarčevati...čeprav verjamem Slovenka...da s kupovanjem za hišo poči pika po želji po nakupovanju drugih stvariuser posted image ).

Najbolj pogrešam dnevno...pa v kuhni mamo 4 vrata na vsaki steni in je tolk prehodna, da nekak ni varno udobna ...mah nimamo družabnega prostora in to mi manjka.

Korita...super...sam če kupim rože ne bo denarja za ta draga koritauser posted image . Slovenka...ti pa svetujem pelargonije...so najmanj zahtevne če mene vprašaš...sam so pa rdeče in rozauser posted image

Ostalo pozabla

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
24.4.2009 22:21:24   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: polma

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Lejte vse, ki mate hiške...... to sem jaz, ki sem vam FOUŠ, da imate prostor zase user posted image ......

user posted image user posted image user posted image

ni treba bit, je ful delauser posted image user posted image user posted image

Ja..sam ful dela je tudi če 4članska družina živi na 54m2. Je treba skoz neki umikat, prekladat...bljakuser posted image

ja, to maš pa prav. Smo približno tolk imel v stanovanju. In danes ne smem videt ene stvari na omari, ker mi gre na user posted image , pa čeprav bi ble samo okrasne škatle.user posted image

Polma, pri nas je še vedno zelo izrazita hipotonija, poleg par drugih stvari, ki pa zaenkrat ne zgledajo preveč hudo.

Aha...mehek kot naš...pol bo pa telovadil pa se  matral trebušne mišice v six-packa stelovadit pri 17 letih.. Naj ne misli, da mu bom fitness plačevala!!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
24.4.2009 22:21:40   
Anonimen
Ja, za fantke sem že pogruntala, da je res zelo slaba izbira user posted image user posted image user posted image user posted image kot v H&M-u, punčke lahko okitiš na veliko, fantki pa sam nekaj malegauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3285
24.4.2009 22:23:51   
polma

user posted image   a niso cart user posted image user posted image user posted image

fuuuuuul!!!!!!!!!!!!!
dobro da nimam dveh punčk, ker bi mela polne omare stvari...dans sem dobila-no, ne jaz, moja dva froca-od moje mame spet fuuuul stvari za oblečt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
24.4.2009 22:24:55   
lunca14
ČER,pupike,sem vas na brzino prečekurala,ugotovila,da tebata teče o vrtcih,no mi smo dobili zavrnjeno za v drugo občino,tako,da bom morala vozit maja v eno stran,luna in eneja v drugo,upam,da bomo vsaj v matični sprejeti,ker drugače pa ne vem kaj bomo.Kaj predlagaš didlina,ti si oštra v tem.........hiša in okolica in rožce,mene vse to čaka drugo spomlad,in se že veselim tega,tam bo moj notranji mir,v mojem vrtu,med solato in rožcami,vem,pa tud,da bom delala,ko črnc.Čeveljci,ja lepe mate,nove,jaz mam pa vse staro,od maja,ampak,zgleda,kot novo,tako,da nimam problemov z nakupi.Likanje še ena ki obožuje to delo,in prejle sem likala.Eko kratko poročilo,od prehlajene mami,ki ne more dihat čez nos,ker je zabasaaaaaaaaaan.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
24.4.2009 22:26:23   
Tina 28
joj res ta bolačila...men se sam nabira..pa premajhno od Anje in Nejca...pa vse sezonske opreme...vse nabasano po stanovanju in po omarah...in mi gre že naživce...sam vržt pa ne morem...pospravim pa lahko le tako, da so omare čist polne in še gor so škatleuser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
24.4.2009 22:27:05   
RMRM
Tina, vejramem da ti je kar dol padlo. Jaz se prav bojim tega opravila in kar odlašam. Bom pomoje čakala dokler ne bom imela garderobne sobe fertikuser posted image

Mam pa dobro foro, da moja tavelka škratinja omaro posprav in posortira cunje. Ko si želi kakšno novo stvar, ji rečem, da mora najprej omaro dat v nulo, pol greva pa v šopinguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
24.4.2009 22:27:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

ker mam
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

nya- imaš (oz. boš dobila) zs.

jasnovidkauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3290
24.4.2009 22:27:26   
Anonimen

Pupe, nekaj drugega - a ste že gledale film La vie en rose - o Edith Piaf? JAz sem bolj od zadaj in sem ga komaj danes - pa sem še nekaj na spletu brala o njej in o filmu... Sem kar dosti danes o tem razmišljala. user posted image Pa Non, rien de rien mi ne gre iz glave.

Ah, zdaj pa res grem kaj naredit.

Pa pa

Ja,jaz sem.Me je kar malo pretresel,kaksno zivljenje je imela,potem sem se pa koj na net vrgla in iskala njen zivljenjepis.Samo nisem ne vem kaj nasla.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3291
24.4.2009 22:27:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

jaz tud grem - neki pomalcat, čeprav ne bi smela, ker mam spet nekaj kg več - ampak če sm pa laaaaaaaaaaaaaaaaaačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lahko noč vsem- in dober večer vsem, ki pridete takrat, ko se jaz že drugič obrnemuser posted image

nehaj nehaj,ti si pa ja cist pretrgnenauser posted image
za drugi odstavek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si se ze obrnilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3292
24.4.2009 22:27:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ne, Lovro prevalov ne prevrača. Na postelji ne obstane niti za četrt minutke. Je takoj na tleh, kaj takega niti ne poskuša.

Sicer pa se tako spušča iz stoječega položaja že kar nekaj časa, spusti za kakšen korak se pa niti pod razno noče. Opažam, da mu je dovolj, da se nečesa samo rahlo dotika.

Me pa nekaj zanima. Zakaj vas bolijo hrbti pri teh otročkih, ki se učijo hoje? Saj sami pogruntajo.
Lovra kar pustim in se sam sprehaja ob oporah (mize, zid, avto, ograja, steber, karkoli,..). Potem se sam spusti na kolena in odkobaca po štirih drugam.

Je pa res, da je bilo trenutno najnevarnejše obdobje, ko se je učil padat na ritko.

Jaz tut nisem hčerki pomagala, tut tamalmu ne bom. Če sem iskrena-men bi blo super, če bi shodil jeseni...da mi ga ne bo treba lovit po plaži user posted image ... res se mi ne da...sori...

Polma, samo kako da zdaj ne bi naši pomagala? Če sama vstane ob opori in se potem spusti - ne morem gledati na razdaljo, kaj bo, ali? Ker še nima takega ravnotežja...

ah, mal bedno sem tole napisala-hotla sem rečt, da je nisem za rokce držala, pa da bi ona hodila. ker mi je bilo škoda hrbtenice. Shodila je pri 13m. no, če lahko mal oopravljam user posted image -moja svakinja je tamalega od 10m dobre 2 meseca za kapuco držala, da je šetal okoli-ker baje ni hotel nič druzga kot to user posted image . WTF? Saj nisem nora, da bi ga šetkala. To sem mislila.
in, kar se tiče vrta-kar pogumno! Jaz ti ful zavidam, da maš hišo....

in seveda....

DOBER  VEČER VSEM!!!!!

Samo ves,vcasih smo bli zgleda vsi nori...ker jaz sem s Tali tut nekaj takega pocela,pa stara mama,mami..user posted image
Zdaj pri Meri sem pa itak spregledala.
Pa ojla Polma,super da si spet tuki.Kaj si dons dobrega pojedla.Jaz sem bila kar pridna,glede na dneve nazajuser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3293
24.4.2009 22:27:53   
Anonimen

Dan,user posted image

Lunca, sej bo vse ok, sam da je operacija uspela user posted image

Za vse ki se sekirate zaradi kil, brez veze. Kakršne ste ste. V življenju je kaj bolj pomembnega kot pa sekerancija zarad kil. Važno, da ste zdrave, nasmejane, imate družino...za boljše počutje pa naredite kar mislite, da je prav. Ene telovadijo,druge diete jedo, spet tretje na naredijo nič, četrte se nažirajo ....sej bo.user posted image

Hvala, srce si user posted image user posted image user posted image !

Ja no,saj jaz si tudi to govorim,zdravje je pomembno...samo kaj,ko pride poletje,morje,pa kompleksi.Zdaj pa sploh,ko bo treba za tamalimi tekat,se ne bo dalo samo elegantno lezat,pa trebuh not drzatuser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3294
24.4.2009 22:27:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Sem bla pri mojem mišku,joj,kak glasek ma zdej,prej je mel takega lepega moatega in čisto lepo je govoril,sedaj,pa komaj da ga razumem,pa,ko pupika govori...........no saj bo čez kak mesec bo normalno govoril,samo bojimse,da ga v vrtcu ne bodo zafrkavali zaradi tega.Drugače pa je vse ok.

Oh, pikec mali...user posted image user posted image user posted image

Lunca,zate in za Majauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3295
24.4.2009 22:28:05   
Anonimen

RMRM

http://www.malamasa.si/   jaz se kar oblizujem ob teh čevelčkih user posted image

Polma, sva že 2, ki nimave hiše user posted image

3user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3296
24.4.2009 22:28:39   
Anonimen
Lunca, pogovor z matičnim županom user posted image pa seveda vse kalkulacije, kolk časa je otrok lahko največ v vrtcu, taženje glede varnosti otrok, skratka vse kar spada zraven....upam, da rešite.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3297
24.4.2009 22:28:49   
lunca14
...................oblačila.............joj,isti šmoren,premalo od maja,preveliko za eneja,pravo za luna,zimsko,poletno,za v vrtec,za doma,za mami,za očija,za delavnico,za na parcelo,mogoče bo še prav,staro,škoda stran vrečt................tina,ti je kaj znanouser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
24.4.2009 22:29:14   
Anonimen

Kolk so lustni.Kje to imajo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3299
24.4.2009 22:29:26   
RMRM

fuuuuuul!!!!!!!!!!!!!
dobro da nimam dveh punčk, ker bi mela polne omare stvari...dans sem dobila-no, ne jaz, moja dva froca-od moje mame spet fuuuul stvari za oblečt.

a ti tuduser posted image , jaz sem tud zadnjič mojmu rekla, da dobr da imamo fanta, ker drugač bi najbrž tud sam nosila domov. Res imajo take luštne stvari za punčke, take, pocukraneuser posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.