![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 21:54:05
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Sem bla pri mojem mišku,joj,kak glasek ma zdej,prej je mel takega lepega moatega in čisto lepo je govoril,sedaj,pa komaj da ga razumem,pa,ko pupika govori...........no saj bo čez kak mesec bo normalno govoril,samo bojimse,da ga v vrtcu ne bodo zafrkavali zaradi tega.Drugače pa je vse ok. Oh, pikec mali...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 21:55:37
|
|
|
|
RMRM
|
Slovenka, tud vrtiček si lahko močno prilagodiš, tako da ni veliko dela. Posadiš sadike in ne semena, potem pa daš okrog zastirko, pa ti tud plet ni treba ne vem kolk. Tako jaz naredim, dam kar pokošeno travo (mal jo vzamem iz košare), jo posušim na soncu)in dam okrog. Okrog grmovinic pa imamo lubje in tud ni nobenga dela. Spomlad mal okopljem okrog, pognojim in to je to.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:01:58
|
|
|
|
RMRM
|
a ste vse ušle
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:02:27
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM a ste vse ušle ne, samo berem za nazaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:03:02
|
|
|
|
polma
|
Pa seveda, ouuuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:04:53
|
|
|
|
polma
|
Aja, RMRM, sem vidla tvoj odgovor. A si še tu?V bistvu men teoretično ne spremeni dosti če ne pokurim dopusta. Ker imamo v službi "manevrski prostor pogajanj za dopuste" zelo širok
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:06:47
|
|
|
|
polma
|
Lejte vse, ki mate hiške...... to sem jaz, ki sem vam FOUŠ, da imate prostor zase ......
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:06:55
|
|
|
|
RMRM
|
Nya in Samsa, luštkane čevelce sta nabavili. Samsa, kje pa si kupila superfitke, ker ta njihova stran je men čist mim. Sploh ne znam pogledat kolekcije, mi sploh cele strani ne pokaže, kr neki.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:08:20
|
|
|
|
polma
|
Prav, no....pol pa grem, če ni nobene....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:08:54
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Aja, RMRM, sem vidla tvoj odgovor. A si še tu?V bistvu men teoretično ne spremeni dosti če ne pokurim dopusta. Ker imamo v službi "manevrski prostor pogajanj za dopuste" zelo širok super, pol sploh ni panike. Jaz pa moram stari dopust koristiti do 30.6. in bi mi vseh 29 dni propadlo če bi kar nadaljevala s podaljšanjem. Sem pa tud ravno zadnjič dobila izvid iz RA in je zdravnica gor z velikimi črkami napisala nujno podaljšanje, tko da me nič ne skrbi da ne bi šlo skoz.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:09:47
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Prav, no....pol pa grem, če ni nobene.... jaz sem še, sam sem bolj počasna, ker tuki na kavču ležim ko klada
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:10:44
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Lejte vse, ki mate hiške...... to sem jaz, ki sem vam FOUŠ, da imate prostor zase ...... ni treba bit, je ful dela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:10:51
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: polma Aja, RMRM, sem vidla tvoj odgovor. A si še tu?V bistvu men teoretično ne spremeni dosti če ne pokurim dopusta. Ker imamo v službi "manevrski prostor pogajanj za dopuste" zelo širok super, pol sploh ni panike. Jaz pa moram stari dopust koristiti do 30.6. in bi mi vseh 29 dni propadlo če bi kar nadaljevala s podaljšanjem. Sem pa tud ravno zadnjič dobila izvid iz RA in je zdravnica gor z velikimi črkami napisala nujno podaljšanje, tko da me nič ne skrbi da ne bi šlo skoz. BRAVO !!!! Kaj pa je pri vas narobe, da maš podaljšano?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:11:03
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Lejte vse, ki mate hiške...... to sem jaz, ki sem vam FOUŠ, da imate prostor zase ...... Meni se zdi, da nam nisi fauš - če bi bila res, tega ne bi povedala. Tako se to dela RMRM, hvala za nasvete. Bom videla, kako bo. Počasi, počasi. Tole knjigo imam jaz: http://nakup.merkur.si/default.asp?s=/izdelek.asp%3Fid%3D1163%26izdelek%3D537154-0000%26MySes%3DTR7FO55DQG3CUDYAO5YE
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM http://www.malamasa.si/ jaz se kar oblizujem ob teh čevelčkih Polma, sva že 2, ki nimave hiše
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:12:37
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: polma Lejte vse, ki mate hiške...... to sem jaz, ki sem vam FOUŠ, da imate prostor zase ...... ni treba bit, je ful dela Ja..sam ful dela je tudi če 4članska družina živi na 54m2. Je treba skoz neki umikat, prekladat...bljak
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:13:16
|
|
|
|
RMRM
|
Slovenka, zgleda super, sicer je ne poznam, ker imam te literature ful doma, pa se mi zdi da se več ali manj ponavlja, tko da je dost ena , me pa ful mika ta nova od Ruth Podgornik Reš. Ona ima v svojih knjigah ful dobr prikazane kombinacije zasaditev, da točno veš kaj paše skup.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:13:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede korit, ki imajo dvojno dno: SE JIH SPLAČA KUPIT. pa ne da zagovarjam zdej svoja korita, sam so res fenomenalna. Greš komot za par dni kam daleč, brez da te skrbi, kako te bodo sosedje opravljali, da imaš posušene rože.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:13:28
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: polma Prav, no....pol pa grem, če ni nobene.... jaz sem še, sam sem bolj počasna, ker tuki na kavču ležim ko klada JAz tudi, imam bolj nezanimive zadeve za dokončevati v članku - običajno si ta tečno pustim za konec, potem sem pa več na RR kot v wordu
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:15:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 o hvala. jaz pa sedaj lepim z lepilom ; mi tudi niso fajn tisti žepki. saj Lanin prvi album bo kmalu poln... tam do 1. rojstnega dne, pa bom potem probala to varianto. meni so pa ravn z zepki najboljsi,a jih tu ne dobim,le take za ene 150 slik,rabim pa najmanj za 300.Mi je 2 sestra v Slo.kupila,a sta premalo,bi rabila najmanj se 2 . Kaksne ti to mislis Slovenka,ker jaz si ne predstavljam.Bi lepo prosila za link
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:15:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Samsa, jaz imam zdej novo likalno mizo, precej širšo, večjo in tako rada likam. Še raje kot prej. Prpel do mene, bo v 1 uri vse zlikano. oooo... mamljiva ponudba . Če se zdaj odpravim, sem tam nekje ob 22.30 - 23.00 pri vas Jaz se moram pa kar kak teden psihično pripravljat, da bom morala iz luknje ( najbolj skrite ) privlečti likalnik. Vidvr sta prdne,kaj pa jaz,ki likam vsakih par mesecev .No,saj polti bo treba mal veckrat .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:15:33
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: polma Lejte vse, ki mate hiške...... to sem jaz, ki sem vam FOUŠ, da imate prostor zase ...... ni treba bit, je ful dela Ja..sam ful dela je tudi če 4članska družina živi na 54m2. Je treba skoz neki umikat, prekladat...bljak ja, to maš pa prav. Smo približno tolk imel v stanovanju. In danes ne smem videt ene stvari na omari, ker mi gre na , pa čeprav bi ble samo okrasne škatle. Polma, pri nas je še vedno zelo izrazita hipotonija, poleg par drugih stvari, ki pa zaenkrat ne zgledajo preveč hudo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Jaz imam poročni album z lepilom zalepljen - pa tam ko je fotograf naredil, fajn izgleda, potem je pa zadaj pustil nekaj strani praznih, da si sama kaj dodatno zalepiva, pa je že takoj slabše videt. Potem pa imam še en debel album tako zalepljen in ni preveč lep, nekaj vleče slike... Pa več dela je z lepljenjem kot s tem, ko je že premazan z lepilom, pa še kaj se lažje prestavi itd. O,a res.Jaz tudi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:15:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka samo, kako pa to, da ostale pišete tukaj, pa zgoraj niste napisane? Sem zmeraj samo jaz, pa sedaj saša ti pa si faca.Moras v nastavitve,moj profil in si nastimaj da tvoj nick ni viden,oz.da nisi prisotna...tako imamo skoraj vse,ker potem nihce ne more kontrolirat na katerih forumih se sodelujemo...pri tebi se vidi,jaz vsak dan cekiram..kao
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:15:57
|
|
|
|
Anonimen
|
a niso cart
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.