Dream
|
Čer! Po nekaj dnevih se vam še jaz malo javljam, čeprav sem vas redno brala. Sem take čudne volje že nekaj dni, kot je bila PikicaStonoga. Ne vem, ali je to vpliv mlaja, ki bo jutri ali pa samo to, da M dosti dajejo zobki in povrhu vsega ima sedaj še čisto zabasan nosek (in mu ga nikakor ne morem očistit - prosim help za kakšen pripomočke, ki se jim ne reče baby vac ali nosni aspoirator na vdih) in še kašljat mi je začel. Drugi teden gremo na morje, sedaj me ja tole njegovo stanje čisto izitirilo. Vidim, da se pogovarjate okrog vrtca. No, verjetno sem ena izmed redkih, ki bom lahko izbirala, kje bo M čez teden, ker so oboji starši na razpolago. Prej bi rekla, da bova imela težave s tem, da ne bo kje kakšen zamere in bo po vsej verjetnosti varstvo izgledalo tako, da bo 1 teden pri enih, 1 teden pri drugih. SPloh si ne predstavljam, kako se morate živcirati ve, ki nimate varstva in vam niti vloge za vrtec niso odobrili Drugače pa okrog teh pravil nimam drugega komentarja kot: matr jim šalabajzersko, odkod jim logika, da brezposelni bolj potrebujejo varstvo kot zaposleni??? Mislim, pa kako je lahko ta država tako gnila, no! Kaj mormo res zaposleni bit najbolj prikrajšani na vseh koncih in krajih??? Moja kolegica bi zdele rekla: fuj, bljak, drek! Ja, Gogabojan, popolnoma se strinjam s tabo in te podpiram v primeru pritožbe. Današnja slavljenka vse naboljše! Gogabojan js bi tisto pinceto raje uporabljala za kaj drugega kot za vlečenje gnoja iz grla. Sama sem to najbolkje reševala z grgranjem mešanice jabolčnega kisa in vode. V tvojem primeru (glede na kri), pa ne vem, če bi si upala uporabit. Je pa res, da je angal S zakon!!! Čim prej se pozdravi in kot je že ena napisala, kapo dol pred tabo! Grem počasi na spanje, ker zadnje noči spim samo nekaj po koščkih ali pa del noči prespim v dnevni sobi, ker sem zvečer preveč izmozgana za it pod tuš in spat v posteljo. Mislim: kaj me sploh daje??? Tako sem se vedla nazadnje pred več kot letom dni... Lepo nočko vsem in lep podaljšan vikend vam želim!
|