|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
24.4.2009 21:49:44   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Me je že Pikica prehitela.

Sicer pa mislim, da pritožbe pri vrtcih bolj malo pomagajo - saj po mojih informacijah. mest je toliko kolikor jih pač je, prednost pa imajo tisti, ki so že lansko leto izviseli, pa tisti, ki so študenti ali pa brez službe,... Ja tako je to, tisti, ki pošteno delamo in služimo denar in davke plačujemo državi, najbolj najuser posted image . No, pa smo spet pri tej naši državi.

Sicer pa Pikica ne obupaj prehitro. Baj se veliko mest sprosti malo kasneje, ker da folk vlogo na več vrtcev, potem se pa premislijo oz. odločijo za vrtec, ki jim najbolj ustreza in so tam dobili mesto. To pa izveš takrat, ko so vpisi. Tako so meni razložili.

ja ja jaz to vse razumem, sam sem raje realna ...ker če sem na 22. oz. 28. mestu veš kaj to pomeni ...kolk mest bi se moglo sprostiti, da bi prišlo do nas? ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
24.4.2009 21:50:27   
gogabojan
Mislim oz. vem da je tu na formu čisto vsaka taka ženska, ki bi delala to kar jaz delam, čeprav si bolan.

Kajne punce. Me smo zakon.

Vedno so prvi otroci šele nato mi.

NE BERITE ČE SE VAM NE DA. Evo eno zgodbico. Me kr srce zaboli ko pomislim na to.

Ko sem bila še OŠ, so me sošolci zafrkavali, da je moja mama fulll debela in da se fullll grdo oblači. In vedno, ko smo šli kam na sprehod oz. ko sem morala iti kam peš z njo, sem ji rekla da naj gre pred mano, ker je grdo oblečena, pa se mi vsi smejejo. Enostavno sram me je bilo. Nisem pa razmišljala o razlogih zakaj je taka moja mama. Tedaj nisem vedela, da sem jo fullll prizadela. Zdaj vem, ko sem mama.

Razlog. Moja mama je prvo nama z bratom vse privoščila, nato je nastopil moj oče, šele na koncu, če je kaj ostalo (kar skoraj nikoli), si je ona kaj privoščila. Je bolj manjše rasti. Pa ko sem jaz kaj prenosila, je ona vzela in nosila to, da nam je lahko privoščila novo obleko. (Oba sta bila navadna delavca z majhno plačo).

To je ljubezen, ko se mati postavi na zadnje mesto. Odkar sem rodila Bojana, in ko mi bojan kdaj kaj takega reče, nevem no, zakaj ne grem se tepst s sumoborci (ker se kao rada tepem), ker mam tak trebuh kot oni (pa me to fulll prizadane včasih, čeprav je to večino smešno)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vem, kako je mamo srce zabolel.

V glavnem. Mame imamo prirojen čut, da najprej poskrbimo za druge, nato šele zase.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
24.4.2009 21:56:09   
PikicaStonoga
Pikice moje, jaz se poslavljam ...grem se stisnit k moćeku, mal pogovorit in spat ...

NOČKO do zjutraj ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1903
24.4.2009 21:57:37   
gogabojan
Pritožba nič ne pomaga????

Seveda pomaga. Je tip k je pršu na zadnje mesto (od nevem kolikih prijav je bilo preveč vpisanih 258 otrok), je napisu tako pritožbo, pa še par staršev, pa je bilo. So morali odprti nove oddelke na vrhniki.

Saj vrtci morajo tudi delati na varijanti ''baby boom''.

Jaz če ne dobim vrtca, pritožba leti na njih še isti dan.

En razlog vam lahko podam.

Brezposelna oseba ima več možnosti da dobi vrtec kot pa zaposlena. Zakaj koji **** že (OPROSTITE PISAVI). Kao da si lahko poišče službo.

AHA, da si lahko poišče službo???? Kaj pa jaz, ki jo že imam. Jaz pa nimam varstva. In to službo vsak dan. Ona oz. on pa gre na razgovor max parkrat na teden pa še to kako uro odsoten. Jaz pa po 8 ali 9 ur skupaj.

Lažje je njemu najti varstvo za kako uro, določen dan, kot pa meni za vsak dan po cca 9 ur. Mislim, kjer mader faker si je to zmislu, da dobi šus v glavo.

Zdaj me lahko popljuvate če želite, toda to je moje mišljenje.

Jaz se moram boriti da obdržim službo. Kaj naj dam odpoved, ker ne bi bila zmožna plačevati cca 400 evrov na mesec nekomu, ker vrtca nisem dobila. NO WAY.

Al pa dam odpoved, dobim vrtec in se nazaj zaposlim. V jobu pa se pač dogovorimo tak. Mislim, če se gremo vojno bo vojna za vse,

Neposredna povezava do sporočila: 1904
24.4.2009 22:02:26   
janja 27

JUTRI  PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         Š E S T I      M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIJANA  od mamice   PIKICASTONOGA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
24.4.2009 22:05:19   
irma78
Potem ste pa na Vrhniki izjema. Bom poskusila jaz tudi s tako pritožbo, ko bom dobila same negativne odgovore. Čeprav še vedno razmišljam pozitivno in upam, da bomo kje le prišli noter.

So nas pa že klicali iz zasebnega vrtca v Trzinu, da tja bi prišli noter in če pridemo na pogovor. Samo sem jim povedala, da čakam na odgovre iz javnih vrtcev in da bomo potem videli. V najslabši variianti bo šel pa Nik v Trzin v vrtec, kaj čmo.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 1906
   [Brisano sporočilo]
24.4.2009 22:11:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1907
24.4.2009 22:11:37   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Potem ste pa na Vrhniki izjema. Bom poskusila jaz tudi s tako pritožbo, ko bom dobila same negativne odgovore. Čeprav še vedno razmišljam pozitivno in upam, da bomo kje le prišli noter.

So nas pa že klicali iz zasebnega vrtca v Trzinu, da tja bi prišli noter in če pridemo na pogovor. Samo sem jim povedala, da čakam na odgovre iz javnih vrtcev in da bomo potem videli. V najslabši variianti bo šel pa Nik v Trzin v vrtec, kaj čmo.

Ja on je pisal varjanto kao da če je bilo toliko prijav, bi lahko v treh mesecih dodelili še par oddelkov. Pa še trije vrtci so na vrhniki. Eden je v sklopu z vojašnico. Pa imajo eno halo viška. Mislim da je to on pisal.

Jaz bom pa na tej varjanti brezposelnih. Vem k je kolegica brez joba, pa če ona dobi, bom zahtevala da jaz tudi. A ni bolje, da se ohrani delovno mesto, kot pa da ga zgubiš za voljo vrtca????????

Pa saj nevm nje omenila, le da so oddali starši brezposelnih otrok vloge in dobili. Da vem za konkreten primer, ampak sem diskretna.

Ah pustimo se presenetit. Upanje še vedno imam. Bomo videli.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
24.4.2009 22:12:41   
janja 27
pikicastonoga o šit za tole z vrtcemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej mogoč pa bo kej kot je napisala irma..te bo kaj pozitivno presenetilo čeprav si na 22 ot 28 mestuuser posted image user posted image user posted image .pri nas na začetku v jaslih veliko mamic otroke izpiše po dveh treh mesecih ker pridejo full bolni pa se jim potem ne splača vozit ga v vrtec če majo mamo doma dajo potem v domače varstvo,  saj tko je bilo pri nas v skupini k je bila manca not so se kar 4 izpisali...

goga s tem se pa čist strijam veliko mamic ima otroke v vrtcu k so brezposlene lepo doma šetkajo po trgovinah in bluzijo medtem k zaposelni pa peljejo otroke v privat varstvo k je še enkrat dražje k vrtecuser posted image user posted image ker vrtca ne dobijo....saj kaj čmo...tak je life....pritožit pa se ni greh sej nimaš kaj izgubit samo pridobiš lahko...........mi smo tud vzgojiteljico menjali sredi leta ker nismo bili zadovolni kako je bilo v skupini,,,,skupne moči,  pritižba pa je ratalo....tko da meni letos na prijavnici na veliko piše da naj me ne dodelijo k njej( ima sam jasli čez)user posted image user posted image user posted image

jaz pa sem popoldan pohajala pri naših an vikendu, pa potem smo se ustavli še pri eni žlahti zveler naredila večerjo plus palačinke metka in manca spijo, moj tud na kavčuuser posted image user posted image user posted image men pa se tud danes neki spi...ne vem al čem it spat al ne , en dan sem šla ob 2 2h pa sem tko slabo spala...........

goga angal je zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro da maš nas da si zvedla za tole napravico....glede krvi v grlu pa ..hm...mogoče preveč špricaš..mislim da piše samo 6 krat na danuser posted image user posted image user posted image oz. šest vpihov....ne vem no.....user posted image user posted image user posted image user posted image poglej kaj ti piše.....al pa tud tisto tvoje packanje s pinceto v grlo OMG kaj ti pade na pametuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se ne boš še operirala na koncuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
24.4.2009 22:17:45   
janja 27
.100noga lepo se imej jutri na porokiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da si kupa rižek meni je to najlepš part na ohceti k mečeš riž..jaz sem ga vsem stresla za vrat da jim je prišel v hlačkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so ga potem še doma imeli v spalnici....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drug dan za kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   midva pa bova letos praznovala 7 let poroke in 12 k sva skup....user posted image user posted image user posted image user posted image že cela zgodovinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes sem srečala vianne v postojni ma nisve dost čvekale k nisem imela časa je bil moj ata varuška pa se mi je domov mudilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
24.4.2009 22:25:40   
gogabojan
Janja, sem sam enkrat špricnila in pol v usta Angal. Pa me je tak zapeklo, da sem se ustrašila in rekla no Way.

Tak da saj bo.......

Upam da kmalu booo............

Enkrat že bo.........

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
24.4.2009 22:26:48   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Pritožba nič ne pomaga????

Seveda pomaga. Je tip k je pršu na zadnje mesto (od nevem kolikih prijav je bilo preveč vpisanih 258 otrok), je napisu tako pritožbo, pa še par staršev, pa je bilo. So morali odprti nove oddelke na vrhniki.

Saj vrtci morajo tudi delati na varijanti ''baby boom''.

Jaz če ne dobim vrtca, pritožba leti na njih še isti dan.

En razlog vam lahko podam.

Brezposelna oseba ima več možnosti da dobi vrtec kot pa zaposlena. Zakaj koji **** že (OPROSTITE PISAVI). Kao da si lahko poišče službo.

AHA, da si lahko poišče službo???? Kaj pa jaz, ki jo že imam. Jaz pa nimam varstva. In to službo vsak dan. Ona oz. on pa gre na razgovor max parkrat na teden pa še to kako uro odsoten. Jaz pa po 8 ali 9 ur skupaj.

Lažje je njemu najti varstvo za kako uro, določen dan, kot pa meni za vsak dan po cca 9 ur. Mislim, kjer mader faker si je to zmislu, da dobi šus v glavo.

Zdaj me lahko popljuvate če želite, toda to je moje mišljenje.

Jaz se moram boriti da obdržim službo. Kaj naj dam odpoved, ker ne bi bila zmožna plačevati cca 400 evrov na mesec nekomu, ker vrtca nisem dobila. NO WAY.

Al pa dam odpoved, dobim vrtec in se nazaj zaposlim. V jobu pa se pač dogovorimo tak. Mislim, če se gremo vojno bo vojna za vse,

ej, ampak to si pa teko dobro povedala, se 10000000000000000000000% strinjam s tabo

Neposredna povezava do sporočila: 1912
24.4.2009 22:41:52   
Dream
Čer!

Po nekaj dnevih se vam še jaz malo javljam, čeprav sem vas redno brala. Sem take čudne volje že nekaj dni, kot je bila PikicaStonoga. Ne vem, ali je to vpliv mlaja, ki bo jutri ali pa samo to, da M dosti dajejo zobki in povrhu vsega ima sedaj še čisto zabasan nosek (in mu ga nikakor ne morem očistit - prosim help za kakšen pripomočke, ki se jim ne reče baby vac ali nosni aspoirator na vdih) in še kašljat mi je začel. Drugi teden gremo na morje, sedaj me ja tole njegovo stanje čisto izitirilo.

Vidim, da se pogovarjate okrog vrtca. No, verjetno sem ena izmed redkih, ki bom lahko izbirala, kje bo M čez teden, ker so oboji starši na razpolago. Prej bi rekla, da bova imela težave s tem, da ne bo kje kakšen zamere in bo po vsej verjetnosti varstvo izgledalo tako, da bo 1 teden pri enih, 1 teden pri drugih. SPloh si ne predstavljam, kako se morate živcirati ve, ki nimate varstva in vam niti vloge za vrtec niso odobrili user posted image user posted image user posted image  Drugače pa okrog teh pravil nimam drugega komentarja kot: matr jim šalabajzersko, odkod jim logika, da brezposelni bolj potrebujejo varstvo kot zaposleni??? Mislim, pa kako je lahko ta država tako gnila, no! Kaj mormo res zaposleni bit najbolj prikrajšani na vseh koncih in krajih??? Moja kolegica bi zdele rekla: fuj, bljak, drek! Ja, Gogabojan, popolnoma se strinjam s tabo in te podpiram v primeru pritožbe.

Današnja slavljenka vse naboljše!

Gogabojan js bi tisto pinceto raje uporabljala za kaj drugega kot za vlečenje gnoja iz grla. Sama sem to najbolkje reševala z grgranjem mešanice jabolčnega kisa in vode. V tvojem primeru (glede na kri), pa ne vem, če bi si upala uporabit. Je pa res, da je angal S zakon!!! Čim prej se pozdravi in kot je že ena napisala, kapo dol pred tabo!

Grem počasi na spanje, ker zadnje noči spim samo nekaj po koščkih ali pa del noči prespim v dnevni sobi, ker sem zvečer preveč izmozgana za it pod tuš in spat v posteljo. Mislim: kaj me sploh daje??? Tako sem se vedla nazadnje pred več kot letom dni...

Lepo nočko vsem in lep podaljšan vikend vam želim!

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
24.4.2009 22:50:23   
gogabojan
Dream, morda pa te daje spomladanska utrujenost??????????????????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    ;-)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
24.4.2009 23:04:25   
mbd0411
Samo,da vas pozdravim.
Sem utrujena od vseh priprav danes,jutri pa krstuser posted image
Upam,na lepo vreme..
Lahko noč

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1915
24.4.2009 23:10:31   
gogabojan
Kuku, a je sploh še katera tu?????

Jaz bi se malo pogovarjala!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
24.4.2009 23:26:02   
janja 27
mbd ...........lepo se mejte na krstu...............................pa seveda pol na žuru

pa slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

kuku goga jaz sem tu???

Neposredna povezava do sporočila: 1917
24.4.2009 23:26:47   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Kuku, a je sploh še katera tu?????

Jaz bi se malo pogovarjala!!!!!!!!!!!

kaj te muči razen grla in vrtcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1918
24.4.2009 23:28:53   
janja 27
sanni je spet z namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
24.4.2009 23:29:26   
janja 27
sanni pogum pogumuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
24.4.2009 23:36:59   
janja 27
goga kej si sedaj?????

te čakam????

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
24.4.2009 23:37:06   
Tosca
Čeeer :),

sem vas na hitro prišla malo pozdravit, preden me zvije spanček. Ste zvečer toliko napisale, da niti ne utegnem zdaj vsega prebrat, bom kasneje. Naša že pridno panča, jaz sem se malo pocrkljala na sedežni z user posted image .

Sva imeli lušten dan, najprej sem temeljito počistila celo hišo, si na hitro umila glavo, potem pa sva z miško šli pogledat atija, ki je imel eno službeno zadevo v bližini na meni najboljšem kmečkem turizmu Pr' Krač. Sva obiskali konje in naša je prvič videla tako veliko žival, pa se je enemu tako lepo smejala, potem pa si je ogledala še njihovega ogroooomnega kužata (bernskega planšarja) in mačke. Jo je vse tako zanimalo. Potem pa sem imela še takoooo dobro kosilo pri njih.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
24.4.2009 23:40:47   
Tosca
Pri uvajanju GH sva še čisto na začetku, pa imam dve vprašanji: Koliko so vaši user posted image  pojedli, ko ste začele z uvajanjem posameznega živila? V blatu opažam, da ima kar cele koščke korenčka (ker ga ne spasiram čisto v nulo). A je to normalno ali pa še ni pripravljena na GH? Danes sva sicer začeli s tretjim živilom, to je cvetačko, pa ji tudi ni ravno všeč. Bom morala zgleda popustiti in ji dati sadje....

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
24.4.2009 23:42:08   
gogabojan
Evo me.

Sm čakala in čakala in skoraj obupala

zdaj pa nobene več

jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
24.4.2009 23:44:13   
janja 27
evo jaz se tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še vednouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?