Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 17:52:27
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Hej, dobro jutro mamice, hvala za čestitke, moja Inya pinja je danes pol leta stara OMG kok hitro gre! Danes smo brez vročine, malo tečkasti a ni sile, mamica se je naspala, ker je bila ponoči zelo pridna, 2x duda in to je bilo to Irma, sem ti poslala ZS, ja Žužek je, car. Zaradi njega imam ful boljšo prebavo. No, jaz sem ravnokar dobila iz Šentvida in iz Muce, da nismo sprejeti. V Muci je bilo za jasli 507 prijav, Inya je 323 na čakalni listi al nekaj takega no, ne vem čist na pamet pa se mi ne da it zdaj papirja iskat. Za Šentvid pa niti ne piše kok je bilo prijab itd. No, za ta dva itak nisem pričakovala, da dobimo. Zdaj čakam kaj bo v Domžalah,. ker če pa tu ne dobimo smo pa v ritki. Super, hvala ti. Imaš tudi ti ZS. Pa moje sožalje glede vrtca. Držim pesti, da kaj dobite v Domžalah. Tvoji lepotički Inyi pa še enkrat vse naj naj za pol tortice. Fajn se posladkajte!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 18:00:28
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Drugače sem pa danes poskusila sistem, ki mi ga je predlagala P. Zjutraj mleko (ali mlečna kaša) - je pojedla 190ml mleka. igranje, spanje Malica sadje - je pojedla 170g kaše iz hruške, piškotka in mlekca igranje, teženje, spanje (OMG kako je zaspala od teženja no comment) Kosilo - imam pripravljeno kašo krompir, korenje, prepečenec, malo mleka, bomo videli kako bo ko se zbudi Malica sadje - bo dobila banano po tem pa samo še mleko oz. mlečne kaše In veste kaj sem ugotovila? Da če bi Inyo poslušala kdaj je lačna bi imel dan premalo ur za vse to speljat In da bom tudi vmes raje imela mleko ready steady če bo hotla vmes kaj srknit, mi ni logično, da med obroki ni mleka. Kaj pa ve mislite o tem? A ve dajete mleko med GH obroki? Jaz ne, ker itak poje 2 kar velika obroka GH - med 200 in 250 g, včasih tudi malo več. Mu dam toliko kot hoče. Obroke ima pa na 3-4 ure tako da vmes sploh ni lačen, oz. vsaj jaz ne opazim da je, ker ali spi ali sva na sprehodu in je dobre volj. Edino čaj mu vseskozi ponujam, čeprav ga večinoma noče.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 18:05:44
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga o jolly nisem sama :) Ja sej veš...meni se tudi ne bi dalo večno se še vsak večer s tem ubadat in ga dve ure polagat spat. Včasih komaj čakam, da je dneva konec da imam par minutk zase. Nekako jih je treba naučit Pri nas je tudi sedaj že kakšnih 14 dni tako, da ga po hranjenju dam v zibko, ugasnem luč in mali zaspi v kakšnih 10 minutah. Prej sem ga pa še malo po hranjenju crkljala v zakonski postelji, on je kar nekaj čebljal in se hotel igrat in sva rablila pol ure, da je zaspal. Nisem pa še prišla tako daleč, da bi ga preselila v njegovo sobo, ker se še ene 2krat na noč zbudi in mu potem dam dudiko in se meni ne da sprehajati iz sobe v sobo. Saj mogoče samo malo zajoka v spanju in dudike sploh ne bi rabil, ampak se bojim, da bi jokec prerasel v histeričen jok in potem s spanjem sploh ne bi bilo nič in mu kar takoj dam dudo. Bomo videli, kako bo, ko bo spal v svoji sobi.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 18:06:14
|
|
|
|
čebelka77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 Zdej grem pa denarče služit, da bomo spet kam lahko šli. Vam še zvečer se kaj oglasim. OPROSTI ČE SI SE ČUTILA NAPADENO. Pač vsi nekam grejo. Celo moji bližnji. Mi pa nikamor. Je še moj reku glih včeraj, da ga šef prosi če bi šel nekaj narediti v soboto (za cel dan skoraj), pa je bil čist razkurjen. Jaz pa sem mu rekla, da itak nikamor ne gremo, naj gre delat. Veš dodatnih 150 evrov (pač tok dobi, če na soboto dela kot privat prek šefa), pa tudi glava ne boli. Pa mu ni bilo glih. Pa sem rekla, da itak se trudimo šparat, pa vedno nekaj vmes pride. Evo ta in prejšnji mesec sva čisto na čistem. Še višek nama hodi (ne preveč, da se razumemo). Pa sem mu omenila, da bi šla na morje čez te praznike, je reku, da mi bo vzunaj stresu mivko, dal stolček vzunaj, najel Bojana in Davida, da se bodo slišali otroci, zraven pa napelu vodo, da bom slišala šumenje vode. Sprva mi je bilo to fulll bad. Pol pa sem se nasmejala. In evo, dogovor imava. SPLOH NI NOBENE PANIKE. Nisem se počutila napadene, sam ravn tko je prišlo da sem šla danes mal delat, maturanci pa to. Sem lepe make upe delala . Se moram kr sama mal pohvalit, ha ha.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 18:09:11
|
|
|
|
čebelka77
|
aja, pa pozabila sem, danes sva imeli posvetovalnico pa ima 7.330, velika pa je 65 cm. Pa pikico smo dobili. Pa nič ni jokala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 19:00:04
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 SPLOH NI NOBENE PANIKE. Nisem se počutila napadene, sam ravn tko je prišlo da sem šla danes mal delat, maturanci pa to. Sem lepe make upe delala . Se moram kr sama mal pohvalit, ha ha. jaz sem pa ravno hotla pofirbcat, kaj delaš tko še dodatno ;) super ...lepšaš ljudi ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 19:00:43
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jaz pa imam zastojn karte za Logaški bazen, k majo jackuzeeeeeeeee notri. Pa se nikakor ne spravimo tja. Mislim kr neki. sorry k morm to rečt, sam evo smotana si ....zastonj uživancija, pa NE izkoristiš!!! c c c c c c
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 19:02:00
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga wwwwwwoooooowwwwwwww-pikica je spala eno uro in 10 minut! LUKSUZ!!!!!!! Moj pa dve ure, zdej pa spet razsaja okoli. Sem možu kar rekla, da naj spotoma pico prinese, se mi res ne da kuhat ma dej - to, da je tok dolgo spala, ji je vse podrlo, ker je potem tretje polurno spanje spustila!!! Zbudila se je torej 13.10 in ni spala cel pooldne, zaspala je spet 18.45 pa ni bla vmes nč tečna al pa kkej ...samo očitno je dve rundi odspala skupaj pa pootem dve rundi bedela skupaj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 19:07:27
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 Gogabojan, naj ti odgovorim. Daleč od tega, da smo iz premožne familije. AMPAK ČLOVEK SE MORA ZNAJTI. Tudi jaz imam mizerno porodniško, pa kaj čem, hvala bogu pa imava oba taka poklica da lahko še mal postrni zasluživa . Topličke pa so nas prišle ful ugodno, zato pa smo šli. nas tud pridejo topplice full ugodno v čatežu v hiški in gremo vsako leto to sem tud jaz hotla komentirat, da se da it na dopust za male pare ...mis mo npr. šli na rolgo smučat (karte smo imeli od lani, na tist denar že pozabili), apartma za en tedne nas je pa prišel 175€, jest morpš doma tud, smosami kuhali in tega ne računam ... za morje pa tud lahkokej prek službe in so najcenejši apartmaji za en teden okol 140€ slovensko primorje, smo lani septembra šli z mojimi in dali na pol, torej je naju prišlo 70€ ...za tak denar sva si lahko privoščila kljub zidavi ...letos npr se bova pa celo še temu odpovedala, ker nama je prioriteta selitev, pa četud bi blo dost poceni ...pač kakoleto ne bo morja, pa kaj ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 19:12:11
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga wwwwwwoooooowwwwwwww-pikica je spala eno uro in 10 minut! LUKSUZ!!!!!!! Moj pa dve ure, zdej pa spet razsaja okoli. Sem možu kar rekla, da naj spotoma pico prinese, se mi res ne da kuhat ma dej - to, da je tok dolgo spala, ji je vse podrlo, ker je potem tretje polurno spanje spustila!!! Zbudila se je torej 13.10 in ni spala cel pooldne, zaspala je spet 18.45 pa ni bla vmes nč tečna al pa kkej ...samo očitno je dve rundi odspala skupaj pa pootem dve rundi bedela skupaj A to je zdaj že nočno spanje?? Moj je bil kar tečen pa skoz si je učke mencal pa ga res nisem hotla dat ob petih spat, ker pol bi ziher spet eno uro potegnil in pol bi bedel do 9-ih. Ja valda...se mi ne da. Tko da je šel spat ob pol sedmih za nočko...no upam da za nočko, da se ne bo čez kako uro spomnil, da je šel samo malo dremat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 19:30:33
|
|
|
|
Lovely
|
Ja, tole s 3 GH še ne bo šlo. Bom morala malico bolj mlečno naredit. Premalo mleka je čez dan. Zdajle če mi ne poje pred spanjem ene flaške smo premalo mlekca dobili... No ja, se bova že vpeljali. Važno, da je zainteresirana Drugače je bila pa Inya danes nemogoče tečna popoldne, sem ob 15.30h kar mojega klicala da ne morem več. In je bil na nekem sestanku in sem imela pol čist slabo vest. Sva se pomirili, šli ven na dež s kenhurjem in dežnikom za 15 min in je bilo pol za zdržat. HB je potem še zaspala za 45 min in jaz z njo. Res sem utrujena, sploh se ne morem spočit. Ne vem če bi mi pomagal ves dan spanja... Glede keša je pa točno tako kot je rekla .100noga. Jaz se ne pritožujem kar se tiče najinega prihodka, ker je po moje premosorazmeren z vloženim trudom. No, po moje pri mojem je bilo malo manj ampak saj je pa zato zamenjal službo in oba delava tudi honorarno. Jaz sem npr še v zadnjih dveh mesecih nosečnosti delala na enem projektu. Drugače imava pa kot prioriteto čimprej odplačati stanovanjski kredit, ki je ogromen, ker sva šla v nakup brez nekih večjih prihrankov, zdaj npr ko Euribor ful pada kar puščava enak obrok čeprav se nama pozna že za 200€ mesečno, pač preplačujeva kredit ker sva navajena živeti s to sumo, ki jo imava na voljo... Moram pa reči, da nama je pomembno, da oba uživava življenje in se kaki stvari odpoveva zato, da si lahko privoščiva stvari, ki naju osrečujejo (npr. raje greva za en teden nekam kvalitetno kot 10 dni kr neki). Jaz sem npr zadovoljna s svojo 3 leta staro Fiesto pa bi lahko vzela leasing za Toyoto Rav k mi je ful lep terenc... Mi je bolj pomembno, da npr pri Inyi ne rabim šparat. O varčevanju smo pa enkrat že govorile. Inya ima Umko račun, mi2 pa varčujeva preko življenjskega zavarovanja. VP sva se znebila zaradi recesije ko je bil še čas... No sem se razpisala, grem Inyo kopat. Se beremo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 19:31:05
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Men se rola, v glavi vrti se, men se rola............... Štajerska verzija je pa men se rola, v buči se suče ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 19:33:57
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga wwwwwwoooooowwwwwwww-pikica je spala eno uro in 10 minut! LUKSUZ!!!!!!! Moj pa dve ure, zdej pa spet razsaja okoli. Sem možu kar rekla, da naj spotoma pico prinese, se mi res ne da kuhat ma dej - to, da je tok dolgo spala, ji je vse podrlo, ker je potem tretje polurno spanje spustila!!! Zbudila se je torej 13.10 in ni spala cel pooldne, zaspala je spet 18.45 pa ni bla vmes nč tečna al pa kkej ...samo očitno je dve rundi odspala skupaj pa pootem dve rundi bedela skupaj A to je zdaj že nočno spanje?? Moj je bil kar tečen pa skoz si je učke mencal pa ga res nisem hotla dat ob petih spat, ker pol bi ziher spet eno uro potegnil in pol bi bedel do 9-ih. Ja valda...se mi ne da. Tko da je šel spat ob pol sedmih za nočko...no upam da za nočko, da se ne bo čez kako uro spomnil, da je šel samo malo dremat ne ne ni to nočno spanje to je njen polurni spanec dnevni ... zdej jo ati kopa, potem pa še flaška pa gre spat ookol osmih ... podojila sme jo že, nago v plenico zavito, ker ni zdražala, je jokala ful tok je bla lačna .........in me je tooooooooooookkkkkk polulala, da sme mela celo trenirko mokro !!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 19:37:40
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Drugače je bila pa Inya danes nemogoče tečna popoldne, sem ob 15.30h kar mojega klicala da ne morem več. In je bil na nekem sestanku in sem imela pol čist slabo vest. Sva se pomirili, šli ven na dež s kenhurjem in dežnikom za 15 min in je bilo pol za zdržat. HB je potem še zaspala za 45 min in jaz z njo. Res sem utrujena, sploh se ne morem spočit. Ne vem če bi mi pomagal ves dan spanja... Poznano, poznano Sem vsaj vesela, da sta dve dobre spalne noči za mano. Je mož predvčerajšnjim skoraj zamudil zjutraj, ker se "budilka" ni javila ob pol šestih ampak ob sedmih Aja kaj je pa VP?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 19:39:25
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga .........in me je tooooooooooookkkkkk polulala, da sme mela celo trenirko mokro !!!!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 19:47:29
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely VP sva se znebila zaradi recesije ko je bil še čas... kaj je to VP?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 19:49:01
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Lovely VP sva se znebila zaradi recesije ko je bil še čas... kaj je to VP? ziher vrednostni papir, ane?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 19:51:29
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Joj da vam povem, sem danes šla po pošto in zastonj delala km do bajte ...sem dobila negativni odgovor za vrtec v Medvodah ...zdaj pa sploh nimam več upanja, ker če nismo dobili v dveh vrtcih, kjer imamo prijavljeno stačno in začasno prebivališče, pol ni ans, da dobimo kje drugje ... zdej pa začnemo iskat privat ...shit no ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 19:58:54
|
|
|
|
afnica mala
|
Jaz sem imela danes zadnjič anticelulitno terapijo. Ne vem kolk je kaj nucalo, na začetku je zgledalo kar uredu, zdAJ pa se mi ne zdi. Spotoma sem se ustavila pri tvojih sosedih Lovely in kupila solatko, peteršilj, baziliko, cvetačo in por za miško, zeleno- za imunski sistem, jagode za užitek, pa zik+her še kaj. Manjkajo še bučke, kumare in stročji fižol. Pa še meta, rožmarin, korenček. Aja pa blitva in še par sadik jagod.Da ne bo pomote- vse to sadike, kaj bo pa zrastlo Zdaj imam pa že res kar nekaj stvari; kosmulje, ribez, maline, ameriške borovnice, lesko, češnjo, slivo in eno jablano. Pa še figo. Komaj čakam, da bom smukala vse te pridelke- ne bom sam virtualna kmetica kot gogabojan Neli je bila od razvojne in 45 minutvega spanca fulll pridna. Jaz jo pa špecam, da je skoz po naročju. Od 12h do 17h nič, potem spanje 1h, pol sem pa domov prišla in sva šli na teraso sedet. Pa označit meje zeliščnega vrta. Zdaj pa že pol urce spančka , upam, da spet do 5h, kot danes. glede denarja- mene vsak kdor pozna najine prihodke vpraša kako zmoreva? Čarava- hokus pokus
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 20:06:05
|
|
|
|
evelin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 evelin in gogabojan - da bi gnojna angina minila karseda hitro in z malo bolečinami hvala za lepe želje, js sem jo že prebolela in upam da jo bo gogabojan tudi
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 20:06:20
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala glede denarja- mene vsak kdor pozna najine prihodke vpraša kako zmoreva? Čarava- hokus pokus hehe midva tud :) hokus pokus BUM!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 20:08:25
|
|
|
|
evelin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce. S KATERIM ČAJEM BI LAHKO IMPROVIZIRALA, za grgranje, ker sem ugotovila da nimam žajbla. Mam pa en domač čaj, k je fulllll zelišč in rož notri. Sam mi pa smrdi, ker ma premočan vonj po hmmmm roži ???????? Hvala za priporočila. Na netu sem našla, da lahko tudi z morsko soljo grgraš. Kaj ve mislite o tem, da ješ sladoled ko imaš gnojno angino????? Da se prej očisti gnoj dol?????? Pa z mrzlimi obkladki na vrat??????? Iskrena hvala prosim. Lahko grgraš slano vodo in tudi ješ sladoled. Ko sem bla js operirana na žrelnici sem vsak dan v bolnici dobila sladoled in so mi rekli da ga lahko ješ tudi pri angini, vendar ne preveč mrzlega
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 20:21:41
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 Zdej grem pa denarče služit, da bomo spet kam lahko šli. Vam še zvečer se kaj oglasim. Pa sem mu omenila, da bi šla na morje čez te praznike, je reku, da mi bo vzunaj stresu mivko, dal stolček vzunaj, najel Bojana in Davida, da se bodo slišali otroci, zraven pa napelu vodo, da bom slišala šumenje vode. Sprva mi je bilo to fulll bad. Pol pa sem se nasmejala. In evo, dogovor imava. Mi tudi nikamor ne gremo, pa če rabiš še kaj več folka za okrog tvojega morja, pridemo mi z veseljem, pa še dva psa pripeljemo, pa kakšen borovec, tako da boš res mislila, da si na morju v kakšnem kampu.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 20:23:06
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga wwwwwwoooooowwwwwwww-pikica je spala eno uro in 10 minut! LUKSUZ!!!!!!! Moj pa dve ure, zdej pa spet razsaja okoli. Sem možu kar rekla, da naj spotoma pico prinese, se mi res ne da kuhat Moj Niki pa danes 3 ure - sem šla dvakrat pogledat, če še diha, ker se ni varuška nič javla. Pa je očitno rabil samo vse nadoknadit, ker sem ga zjutraj že bolj zgodaj zbudila.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 20:28:47
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Joj da vam povem, sem danes šla po pošto in zastonj delala km do bajte ...sem dobila negativni odgovor za vrtec v Medvodah ...zdaj pa sploh nimam več upanja, ker če nismo dobili v dveh vrtcih, kjer imamo prijavljeno stačno in začasno prebivališče, pol ni ans, da dobimo kje drugje ... zdej pa začnemo iskat privat ...shit no ... tole je pa štala. Grozna zadeva. Mi pa še vedno čakamo in čakamo,...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?