|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.4.2009 20:31:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
24.4.2009 20:40:59   
irma78
Vam pa moram povedati, da sva danes s prijateljico in Nikom kljub dežju šli dopoldne v Tivoli in se tam malo sprehajali, potem šli v Čolnarno na kavico (tam srečali Zrneca, Bizovičarja in ostalo klapo, ker so snemali telebajske - so bili vsi v kostumih in so bili smešni za pocrkat), potem smo šli pa še v staro LJ na kosilo in sva z Nikom spet šele ob treh prišla domov. Smo se imeli kljub vremenu prav fletno, tako da sem sedajle polna energije in bom šla lahko likat. Juhu!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
24.4.2009 20:43:15   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Joj da vam povem, sem danes šla po pošto in zastonj delala km do bajte ...sem dobila negativni odgovor za vrtec v Medvodah ...zdaj pa sploh nimam več upanja, ker če nismo dobili v dveh vrtcih, kjer imamo prijavljeno stačno in začasno prebivališče, pol ni ans, da dobimo kje drugje ...user posted image user posted image user posted image
zdej pa začnemo iskat privat ...shit no ...

Fak ej!!!!!!!!!!!!!!!

Se opravičujem izrazu sam to je to.

Valla in janja da, ti in lovely ne, me prav zanima, katera bo naslednja dobila ja ali ne. Jaz itak še ne pričakujem odgovora, ker majo kao april maj (vedno potem maj) komisijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1878
24.4.2009 20:44:58   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: evelin

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

evelin in gogabojan - da bi gnojna angina minila karseda hitro in z malo bolečinami

user posted image user posted image user posted image

hvala za lepe želje, js sem jo že prebolela in upam da jo bo gogabojan tudi

Uffff iz vaših ust v božja ušesa.

Moram pa povedati da ne jem že tri dni. So pa šle kilce dol.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam kaj koji ku... če pa sem brez moči že tak od vročine, sedaj pa še od nejela.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
24.4.2009 20:46:37   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

Zdej grem pa denarče služit, da bomo spet kam lahko šli. user posted image user posted image user posted image  Vam še zvečer se kaj oglasim.

Pa sem mu omenila, da bi šla na morje čez te praznike, je reku, da mi bo vzunaj stresu mivko, dal stolček vzunaj, najel Bojana in Davida, da se bodo slišali otroci, zraven pa napelu vodo, da bom slišala šumenje vode. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sprva mi je bilo to fulll bad. Pol pa sem se nasmejala. In evo, dogovor imava. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi tudi nikamor ne gremo, pa če rabiš še kaj več folka za okrog tvojega morja, pridemo mi z veseljem, pa še dva psa pripeljemo, pa kakšen borovec, tako da boš res mislila, da si na morju v kakšnem kampu. user posted image user posted image user posted image

Evo zmenjeno. Saj miza in klopci sta vzunaj. Vprašanje je le, kak bosta tvoja psa zadovoljna z tako veliko livado user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Policajem bomo pa vstopnino računale za lepote SLOVENIJE v bikinkah. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
24.4.2009 20:48:08   
gogabojan
Tok na brzino. Zdaj pa grem malega futrat in gledat ZAKON FILM NA POPTV.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
24.4.2009 20:50:16   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

Zdej grem pa denarče služit, da bomo spet kam lahko šli. user posted image user posted image user posted image  Vam še zvečer se kaj oglasim.

Pa sem mu omenila, da bi šla na morje čez te praznike, je reku, da mi bo vzunaj stresu mivko, dal stolček vzunaj, najel Bojana in Davida, da se bodo slišali otroci, zraven pa napelu vodo, da bom slišala šumenje vode. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sprva mi je bilo to fulll bad. Pol pa sem se nasmejala. In evo, dogovor imava. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi tudi nikamor ne gremo, pa če rabiš še kaj več folka za okrog tvojega morja, pridemo mi z veseljem, pa še dva psa pripeljemo, pa kakšen borovec, tako da boš res mislila, da si na morju v kakšnem kampu. user posted image user posted image user posted image

Evo zmenjeno. Saj miza in klopci sta vzunaj. Vprašanje je le, kak bosta tvoja psa zadovoljna z tako veliko livado user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Policajem bomo pa vstopnino računale za lepote SLOVENIJE v bikinkah. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj si že zadnjič rekla. Če želijo kaj kar imam odveč, jim podarim ali pa še 10 EUR zraven dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In je Angal že kaj pomagal? Ko te namreč berem, vidim, da si že boljše volje. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1882
24.4.2009 20:53:21   
PikicaStonoga

Joj da vam povem, sem danes šla po pošto in zastonj delala km do bajte ...sem dobila negativni odgovor za vrtec v Medvodah ...zdaj pa sploh nimam več upanja, ker če nismo dobili v dveh vrtcih, kjer imamo prijavljeno stačno in začasno prebivališče, pol ni ans, da dobimo kje drugje ...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tole je pa štala. Grozna zadeva. Mi pa še vedno čakamo in čakamo,...

no sem mal obrnila net...v okolice naše hiške nihče nič ne ponuja ...pozna kdo koga, ki nudi varstvo otrkov v okolici Lukovice pri Domžalah?

V Medvodah (kamor se bom itak v službo vozila) sem pa našla tri, ki ponujajo.
Ena hoče 500€/mesec(+ naše plenice), druga 400€ (+nape plenice), tretja 300€ (VSE vključeno).
Tista ki hoče 500€ in tista ki hoče 300€ imata dejavnost registrirano, tista za 400€ ne ...mater no ..sam ne bo nam preostalo drugega ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
   [Brisano sporočilo]
24.4.2009 20:59:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1884
24.4.2009 21:00:44   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

.stonoga, a so ti kaj napisal na katermu mestu si?

v Medvodah sem na 28. mestu, v Lukovici pa na 22. mestu ...tko da itak ni upanja ...
kaj češ tak je lajf ...sej bo ,...
grem zdej za en čas ...met modno revijo, da zberem, kaj bom jutir oblekla :)
moj srček bo pa komisija :)

se beremo mal kasneje :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1885
   [Brisano sporočilo]
24.4.2009 21:01:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1886
24.4.2009 21:06:06   
Lovely
Joj ej, ta vrtec. Pismo no. Meni je zadnje upanje Domžale vrtec, bomo vidli. V Ihanu je prav podružnica, če pa nimam dovolj točk za to pol pa res vse odpade. Jaz še nisem šla v iskanje privat. Čakam Domžale, še vedno mam upanje...

Aja, VP so vrednostni papirji. Je Afnica prav sklepala.

No, mi smo dans malo zabluzili, pojedli smo več GH kot mleka user posted image . Ja, prav vidite, smeškota. Ker se ne bom sekirala ampak jutri bo bolje. Smo se nekaj naučili na neuspelem eksperimentu pa bo morda tudi kateri od vas pomagala ta izkušnja...

Grem gledat You rang milord.

Pa ne vem zakaj me stopala bolijo če pa nisva bili tok zunaj... Bom začela kar geoxke nosit po fletu al si grem pa kake ortopedske copate kupit, une k majo sestre pa zdravnice. So grdi ampak jaz se ne grem več tega. Boli za znoret pa nikol mi ne bo šlo stopalo nazaj na čisto 38 če bo tko.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1887
24.4.2009 21:11:12   
gogabojan
Uffffff Irma angal sem si sam 1x pošpricala. Me fulll preveč peče. In zdaj mi še kri teče iz grla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak da, vročino sem zbila na 37,6user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , požirat pa NO WAY. Sem čisto skokana, tak da že kr mal mejim na norost od vsega tega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Al pa sem preveč zadeta od tablet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja nevem če sem rekla. Evo brat je pršu iz Milana z vročino. In on ima tudi angino. Me je poklicu sam da mi reče (OP.P. on mene kliče seka) :

Seka svaka čast, da si tak bolna pa še dva otroka rihtat. Jaz se premaknit ne morem.

Sem bila kr mal preveč ponosna nase. Pa sem mu rekla:

Ja goga to pa je to, ko si mama, pozabiš na vse in pretrpiš vse, sam da otrokom nič ne manjka.

Neposredna povezava do sporočila: 1888
24.4.2009 21:19:56   
Lovely
Goga, kapo dol, res.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1889
24.4.2009 21:20:16   
irma78

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tole je pa štala. Grozna zadeva. Mi pa še vedno čakamo in čakamo,...

no sem mal obrnila net...v okolice naše hiške nihče nič ne ponuja ...pozna kdo koga, ki nudi varstvo otrkov v okolici Lukovice pri Domžalah?

Ena hoče 500€/mesec(+ naše plenice), druga 400€ (+nape plenice), tretja 300€ (VSE vključeno).
Tista ki hoče 500€ in tista ki hoče 300€ imata dejavnost registrirano, tista za 400€ ne ...mater no ..sam ne bo nam preostalo drugega ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včasih je to počela teta od mojega, ki živi v Prevojah (kakor jaz vem, je to blizu Lukovice). Ne vem pa, če to še počne in če pazi tako majhne. Bom jutri vprašala mojega dragega - sedaj namreč že spi.

Neposredna povezava do sporočila: 1890
24.4.2009 21:20:22   
Lovely
Kri iz grla? Po moje to ni OK.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
24.4.2009 21:33:14   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jest lohk vprašam eno, k je iz tistih koncev doma (Lukovica) in velik ljudi pozna. Drug teden.

no dej user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1892
24.4.2009 21:36:09   
PikicaStonoga

Včasih je to počela teta od mojega, ki živi v Prevojah (kakor jaz vem, je to blizu Lukovice). Ne vem pa, če to še počne in če pazi tako majhne. Bom jutri vprašala mojega dragega - sedaj namreč že spi.

No dej mal vpraši ...ja Prevoje so super duper blizu ...v Prevojah je vrtec tud, tist, k ga nismo dobili user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
24.4.2009 21:37:40   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Kri iz grla? Po moje to ni OK.

Zdaj ne vem zakaj. Ampak ko se mi kri ulije, pride do manjšega pritiska in za kak procent lažje pogoltnem. Me je kar strah, ko moram pogoltnit.

Sej ne vem od česa. Zasledila pa sem kri, ko sem dala angal not. Pa čez kako uro z žajblom grgrala. Naenkrat sem začela kri pljuvat.

Pa saj bo, dokler sem še kar tak tak. Mene matra sam vročina. K takrat pa sem kaputt.

Saj bo. Sam da mi oteklina mal se zmanjša pa bom kot nova. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
24.4.2009 21:38:31   
gogabojan

Goga, kapo dol, res.

Hvala. Čeprav ne vem zakaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
24.4.2009 21:39:37   
PikicaStonoga

Goga, kapo dol, res.

Hvala. Čeprav ne vem zakaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

ja zato, ker bolna poskrbiš za svoja dva sončka!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1896
24.4.2009 21:39:41   
gogabojan
Pikica pa maš še kje drugje prošnjo oddano????

Veš to je da septembra pač ne sprejmejo. Čez leto pa morajo sprejeti jih še. Pa pošteno pritožbo pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 1897
24.4.2009 21:42:31   
irma78
Ja zakaj neki??? Ker is taka super mama kljub bolezni!!!

Aja, pa sem glihkar opazila, da si si danes novo zvezdico prislužila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1898
24.4.2009 21:43:27   
PikicaStonoga

Pikica pa maš še kje drugje prošnjo oddano????

Veš to je da septembra pač ne sprejmejo. Čez leto pa morajo sprejeti jih še. Pa pošteno pritožbo pa bo.

mislim da imam še 5 prošenj zunaj ...smao ni logično da dobim, ker v teh dveh vrtcih sem dobila vsaj nekaj točk na stalno in začasno prebivališče ...tko da ne vem dvomim ...edini bi šlo, če bi blo kje drugje respremalo otrok, ampk no way zdejko je baby boom! pa protižba ...ja kaj pa naj napišem? nimam kej ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1899
24.4.2009 21:47:15   
irma78
Me je že Pikica prehitela.

Sicer pa mislim, da pritožbe pri vrtcih bolj malo pomagajo - saj po mojih informacijah. mest je toliko kolikor jih pač je, prednost pa imajo tisti, ki so že lansko leto izviseli, pa tisti, ki so študenti ali pa brez službe,... Ja tako je to, tisti, ki pošteno delamo in služimo denar in davke plačujemo državi, najbolj najuser posted image . No, pa smo spet pri tej naši državi.

Sicer pa Pikica ne obupaj prehitro. Baj se veliko mest sprosti malo kasneje, ker da folk vlogo na več vrtcev, potem se pa premislijo oz. odločijo za vrtec, ki jim najbolj ustreza in so tam dobili mesto. To pa izveš takrat, ko so vpisi. Tako so meni razložili.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?