Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 9:12:07
|
|
|
|
kimsy
|
dobro jutro. Upam, da se kmalu kak sonček pokaže, ker imam tak lenoritis! andreja07 - dobrodošla!¨ mismis - dobro opravi! sonček85 - iskrene čestitke! Reby - hvala za kavico. Sej ob tem zaspanem dnevu jo nujno rabimo! Ostale pa: Upam, da niste preveč "norele" po GK. , pa čakamo na poročilo!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 9:38:57
|
|
|
|
punsha
|
Tako, jaz sem opravila za danes z UZ. Pa imam še , zato so mi podaljšali Suprefact in imam naslednji UZ 30.4.. Me je vprašala, če imam endometriozo, ker se menda spet širi. Ti šment, že 2x sem bila operirana zaradi nje.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 10:15:52
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dobro jutrooo Sem že nazaj.....situacija je taka,Endometrij 9, foliklov je rekla da je ogromno, celo en že 20 mm, ostali so po 18,17,16,..... Zanima pa me, zakaj sem dala že kri po UZ Sedaj imam UZ 26.4 in če sem jo prav razumela, da po UZ pridem do nje, da bom dobila stopko Lana70, dobro smo opravile se vidimo v nedeljo Suzi, jaz sem gledala če je tam kakšna škuštrana punca, pa je ni bilo videti nikjer , hec ,sem rekla da bo gužva, še jaz sem prišla 10 do 7 in so bile 3 pred mano Kako je bilo? Si dobila špike? Punsha, tudi jaz sem mogla podaljšat Superfact, ker mi je zamujala , endometrij ti mora priti na 0, da bi lahko začela z Menopurjem. Mismis, dobro opravi , sem čula da ste zelo fejst pupe in komaj čakam, da vas spoznam
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 10:32:51
|
|
|
|
diana79
|
jaz sem nehala krvavet,samo še malo rjavega gre,ampak res malo!je to možno da je to tako hitro konec?sploh nisem veliko krvavela,komaj je spoznal na vložki!samo v torek zjutraj je bilo malo več potem pa skoz po malo!ampak res malo!ni mi jasno da je to tako hiter končalo in sploh ni bilo podobno pravi menstruaciji!koliko časa ste vi krvavele?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 10:34:01
|
|
|
|
kimsy
|
BEBIII - pa ti si prava kokoška! Bravo. A potem imaš v nedeljo naslednji uz. Lepo, pa dr. Š je rekla, da bo ona dežurna? Pol mi bo pa jutri mogoče ona delala punkcijo. Škoda k nimaš jutri, da bi se vidle. Vedno se samo za en dan zgrešiva.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 11:18:42
|
|
|
|
jona3
|
reby ti nosiš fantka a ne kdaj imaš pa rok. tudi men so rekli da bo fantek tako da bomo imeli fantka punčko in sedaj fantka. pr nas bojo ženske v manjšini. so tebi vstavli samo enege.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 11:24:08
|
|
|
|
Rakica_80
|
Kimsy, ja res škoda , bi morale povedat vse, da smo z RR IN DA NAS NAROČAJO SKUPAJ Diana, kaj nebi ti probala še en testek naredit?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 11:27:57
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona3 reby ti nosiš fantka a ne kdaj imaš pa rok. tudi men so rekli da bo fantek tako da bomo imeli fantka punčko in sedaj fantka. pr nas bojo ženske v manjšini. so tebi vstavli samo enege. Ja, fantka, rok imam 20.8. A so ti na nuhalni rekl, da bo fantek? Ker men so tam rekl, da bo punčka, na morfologiji pa smo vidl, da je fantek. Vstavili smo samo enega, imam pa še 2 zamrznjenčka. Drugače pa pridi k nam na nosečke IVF http://www.ringaraja.net/forum/m_3812399/mpage_1/key_/tm.htm
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 11:30:30
|
|
|
|
Reby
|
Diana - najbolje, da narediš še enkrat test ali pa pojdi na krvnega... Bebiii - kokoška, bravo za super rezultate, naj bodo folikli čimbolj kvalitetni
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 11:36:39
|
|
|
|
diana79
|
prav o tem sem premišljevala!jutri zjutraj bom za fora naredila CB!izgubiti nimam kaj,če je nosečnost(o tem obstajajo dvomi)bi že moglo spoznati!nikoli se ne ve!tisto kaj se mi dogaja je zelo čudno!jaz sem imela vedno malo močnejša ,in ta krvavitev mi je zelo sumljiv!no lakho pa zaradi vse tiste hormone mi čist z mešalo!jutri bom za vsak slučaj preverila!kot sem rekla izgubiti nimam kaj! jaz sem pa res razred zase!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 11:46:08
|
|
|
|
gigi1
|
Sonči še tukaj iskrene čestitke tebi in atiju in lupčke malemu Aleksu Mišmišu dobro opravi. Bebii prava kokoška Zofka kaj se ti dogaja srce? Diana srčno upam in navijam za +.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 11:50:05
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce, zakaj sem morala dati kri danes po UZ
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 11:54:47
|
|
|
|
gigi1
|
Bebiii verjetno so ti preverjali nivo Estradiola. Po tem določajo kako blizu je O, da slučajno folikli ne popokajo pred punkcijo. Pravzaprav naj bi to počeli ob vsakem UZ, pa je špar program
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 12:16:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
A tako, hvala Gigi1
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 13:12:56
|
|
|
|
miklarom
|
dan . jaz sem nazaj iz punkcije. imela se 12. zelo lepih celic ET imam 29.4.-sreda
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 13:17:42
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom dan . jaz sem nazaj iz punkcije. imela se 12. zelo lepih celic ET imam 29.4.-sreda Super rezultat Miklarom. Zdaj pa naj se lepo oplodijo in naj te v sredo pričakata vsaj dve lepi blastocist.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 13:51:24
|
|
|
|
zarja1
|
Srčice mi smo kr doma ostali, no si bomo vsaj spočili. Očitno neka višja sila ni hotela, da gremo kam. Tudi prav. Pa dans berem zopet same lepe novice. Miklarom super še tukaj!!!!!!!! Gigika helov-kako zdravje?, Gloria Nikec je lepotko , pa Zvezdini so taki manekeni . Komaj čakam Ajskinega korenjaka in Larčine zajčke ...še čist malo. Pol poleti pa je ivfovk v porodni cel kup!!!!!!!! Mismis kaj dans rihtaš bolniško? Zofka kaj je blo tak hudo, da ti je vse presedlo? Le pridi nas kaj pošpegat Pa BiboBond pogrešam!!!! Pupe lep podaljšan vikend!!!!!!!! Lubčka.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 13:58:19
|
|
|
|
KIWI
|
Dan punce! Moram se malo javit, saj drugače me boste kar ven vrgle. Jaz lepo počivam (beri lenarim), berem knjigo, gledam tv in zraven mimogrede spustim par (očitno so hormoni konkretno na delu ), ja pa seveda tudi skuham in kaj res malega postorim. Danes me sicer že od jutra nekaj čudno špika in zvija, je možno da je to vgnezditev? Uf, ko bi le bila!!! MISMIS kako kaj počutje? SONČEK85 iskrene čestitke celi družinici. Lepo se cartajte in razvajajte! DIANA79 probaj še kak CB napravit! Pa na krvnega le idi! Mogoče pa si ! MIKLAROM, bravo za celice, pa naj se jih čimveč oplodi in počaka, da prideš po njih!!! BEBII si pa res kokoška! Ja GIGI kako si mi kaj ti? Pozdravček in vsem, zdaj pa grem še malo za nazaj brat in kosilo pripravit zraven!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 14:04:18
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom dan . jaz sem nazaj iz punkcije. imela se 12. zelo lepih celic ET imam 29.4.-sreda Ooooo Miklarom, super, odličen rezultat Kakšno je počutje po punkciji?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 14:38:12
|
|
|
|
kimsy
|
miklarom - bravo za lepe celice! Držim pesti, da se jih čim več oplodi do srede!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 14:48:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. Sem šele ob 12 prišla iz LJ, ampak nam net ni delal, tako, da se javljam šele sedaj. Pa poročilo: Danes sem 3 dan, na UZju je bilo vidnih 25!!!! foliklov. Dali so me v ta kratek postopek in se začnem špikat že 5 dan - v nedeljo. Imam menopur (2 ampuli na dan). V torek imam naslednji UZ. Drugače dajo pa ta postopek mladim, če je problem pri ženski in tistim, ki imajo ful foliklov in bi se jim ob večji dozi skoraj 1000% pojavila hiperstimulacija. Je pa to res očitno čist nov postopek. Je pa baje to tudi zelo kratek postopek, ker je kar na hitro končano. Aja, dajte mi povedat, al sem samo jaz tako nerodna al ste ostale tudi.. Sem zdrobila ene 3 al 4 ampule, preden mi je uspelo lepo odpret. REs je, da sem bila živčna, pa mokre roke sem mela.. Sam vseen se mi je zdel ful velik. bebiii, sem tud jaz gledala, kje bojo dve čvekale, pa nisem nikjer vidla.. Špike sem dobila.. Aja, pa nisem nič skuštrana.. Drugače maš pa ful foliklov!! Super!!! Še malo pa boš končala. aja, a si imela mogoče bele hlače? diana, močno, močno upam, da bo test pozitiven!!! miklarom, bravo za 12 celic in naj se kar vse oplodijo!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 14:51:52
|
|
|
|
bit
|
Pozdravljene punce, nekaj časa me ni bilo ,ker sem mislila da me bo raznelo. Hormoni so mi čisto ustavli prebavo in me napovnilo z plini . Kaj tako bolečega še nisem dočivela. Niti lezat kaj šele sedet se ni dalo. Trebuh sem imela kot nosečnice v 5 mesecu. No po posvetu v lekarni so mi svetovali kaplice SAP Simlex.... zlata vredne kaplice...(to pijejo tudi novorojenčki če imajo krče) Tako spet sem z vami... krvni test je pokazal 419,39 tako da juuppiiiiiiiiiiiiiiiii Hvala vam še enkrat za čestitke ob CB testu
< Sporočilo je popravil bit -- 24.4.2009 14:52:23 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 14:52:34
|
|
|
|
kimsy
|
suzy - nisi sam ti nerodna, ne. Jst sm bla tud. Od vsega postopka mi je blo najbolj bedno odpirat te ampule. Sam se navadiš. Tako da sem zdrobila samo 2 v tem postopku.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 15:02:57
|
|
|
|
cukica
|
Mismis septembra bom klicala,ko dobim menstruacijo.zdaj mava še poroko prvo pol septembra pa upamo,da nam bo ratal še to speljati,... Sonček 85 iskrene čestitke za Aleksandra prav tako pa čestitam tudi očku,.. Andreja 07 pozdravljena,držim pesti pa upam,da se kaj slišive,sem te klicala pa te ne dobim... Miklarom želim ti,da se jih čim več oplodi in naj se ti sreča nasmehne,...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 15:11:49
|
|
|
|
mismis
|
evo mene končno doma. Danes sem se pa naletala pri vseh možnih zdravnikih. Najprej sem bila pri svoji G, ki mi je dala napotnico za vodenje nosečnost na GK LJ, pa recepte za buscopan, pa še napotnico za labratorij (me je firbec matral, kako beta raste) na koncu mi je naredila še UZ in mi povedala novičko, da imam še vedno veliko foliklov notri (bemti doktorico, ki mi je delala punkcijo, da ni več foliklov ven pobrala), zaradi teh foliklov tudi imam še bolečine. Pravi, da se na UZ-ju še ne vidi nič, kar tudi nisem še pričakovala, še sploh ker je bila tako pozna vgnezditev. Potem sem letela na Metelkovo dati kri, da so mi preverili, če beta raste in je pridna zrastla na 199,3. Jupi, sem happy mismis. Potem je bilo pa treba še k osebni zdravnici, da mi je odprla bolniško, ki jo imam sedaj do 15.5. Zdaj grem pa brati za nazaj....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki December: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?