|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
24.4.2009 9:12:07   
kimsy
dobro jutro. Upam, da se kmalu kak sonček pokaže, ker imam tak lenoritis!user posted image

andreja07 - dobrodošla!¨
mismis - dobro opravi! user posted image  
sonček85 - iskrene čestitke!
Reby - hvala za kavico. Sej ob tem zaspanem dnevu jo nujno rabimo! user posted image

Ostale pa: Upam, da niste preveč "norele" po GK. user posted image , pa čakamo na poročilo!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
24.4.2009 9:38:57   
punsha
Tako, jaz sem opravila za danes z UZ. Pa imam še user posted image , zato so mi podaljšali Suprefact in imam naslednji UZ 30.4.. Me je vprašala, če imam endometriozo, ker se menda spet širi. Ti šment, že 2x sem bila operirana zaradi nje.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
24.4.2009 10:15:52   
Rakica_80
Dobro jutrooouser posted image
Sem že nazaj.....situacija je taka,Endometrij 9, foliklov je rekla da je ogromno, celo en že 20 mm, ostali so po 18,17,16,.....
Zanima pa me, zakaj sem dala že kri po UZuser posted image
Sedaj imam UZ 26.4  in če sem jo prav razumela, da po UZ pridem do nje, da bom dobila stopkouser posted image
Lana70, dobro smo opravileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vidimo v nedeljouser posted image
Suzi, jaz sem gledala če je tam kakšna škuštrana punca, pa je ni bilo videti nikjeruser posted image , hecuser posted image ,sem rekla da bo gužva, še jaz sem prišla 10 do 7 in so bile 3 pred manouser posted image
Kako je bilo? Si dobila špike?user posted image
Punsha, tudi jaz sem mogla podaljšat Superfact, ker mi je zamujalauser posted image , endometrij ti mora priti na 0, da bi lahko začela z Menopurjem.
Mismis, dobro opraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem čula da ste zelo fejst pupe in komaj čakam, da vas spoznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
24.4.2009 10:32:51   
diana79
jaz sem nehala krvavet,samo še malo rjavega gre,ampak res malo!je to možno da je to tako hitro konec?sploh nisem veliko krvavela,komaj je spoznal na vložki!samo v torek zjutraj je bilo malo več potem pa skoz po malo!ampak res malo!ni mi jasno da je to tako hiter končalo in sploh ni bilo podobno pravi menstruaciji!koliko časa ste vi krvavele?

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
24.4.2009 10:34:01   
kimsy
BEBIII - pa ti si prava kokoška! user posted image   Bravo. A potem imaš v nedeljo naslednji uz. Lepo, pa dr. Š je rekla, da bo ona dežurna? Pol mi bo pa jutri mogoče ona delala punkcijo.
Škoda k nimaš jutri, da bi se vidle. Vedno se samo za en dan zgrešiva. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2530
24.4.2009 11:18:42   
jona3
reby ti nosiš fantka a ne kdaj imaš pa rok. tudi men so rekli da bo fantek tako da bomo imeli fantka punčko in sedaj fantka. pr nas bojo ženske v manjšini. so tebi vstavli samo enege.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
24.4.2009 11:24:08   
Rakica_80
Kimsy, ja res škodauser posted image , bi morale povedat vse, da smo z RR IN DA NAS NAROČAJO SKUPAJuser posted image
Diana, kaj nebi ti probala še en testek naredit?

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
24.4.2009 11:27:57   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

reby ti nosiš fantka a ne kdaj imaš pa rok. tudi men so rekli da bo fantek tako da bomo imeli fantka punčko in sedaj fantka. pr nas bojo ženske v manjšini. so tebi vstavli samo enege.

Ja, fantka, rok imam 20.8. A so ti na nuhalni rekl, da bo fantek? Ker men so tam rekl, da bo punčka, na morfologiji pa smo vidl, da je fantek. Vstavili smo samo enega, imam pa še 2 zamrznjenčka. Drugače pa pridi k nam na nosečke IVF http://www.ringaraja.net/forum/m_3812399/mpage_1/key_/tm.htm

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
24.4.2009 11:30:30   
Reby
Diana - najbolje, da narediš še enkrat test ali pa pojdi na krvnega...
Bebiii - kokoška, bravo za super rezultate, naj bodo folikli čimbolj kvalitetni user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
24.4.2009 11:36:39   
diana79
prav o tem sem premišljevala!jutri zjutraj bom za fora naredila CB!izgubiti nimam kaj,če je nosečnost(o tem obstajajo dvomi)bi že moglo spoznati!nikoli se ne ve!tisto kaj se mi dogaja je zelo čudno!jaz sem imela vedno malo močnejša user posted image ,in ta krvavitev mi je zelo sumljiv!no lakho pa zaradi vse tiste hormone mi čist z
mešalo!jutri bom za vsak slučaj preverila!kot sem rekla izgubiti nimam kaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem pa res razred zase!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 2535
24.4.2009 11:46:08   
gigi1
Sonči še tukaj iskrene čestitke tebi in atiju in lupčke malemu Aleksu user posted image  user posted image  user posted image

Mišmišu dobro opravi.

Bebii prava kokoška user posted image  user posted image  user posted image

Zofka kaj se ti dogaja srce? user posted image user posted image user posted image

Diana srčno upam in navijam za +.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
24.4.2009 11:50:05   
Rakica_80
Punce, zakaj sem morala dati kri danes po UZuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
24.4.2009 11:54:47   
gigi1
Bebiii verjetno so ti preverjali nivo Estradiola. Po tem določajo kako blizu je O, da slučajno folikli ne popokajo pred punkcijo. Pravzaprav naj bi to počeli ob vsakem UZ, pa je špar program user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 2538
24.4.2009 12:16:47   
Rakica_80
A tako, hvala Gigi1user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
24.4.2009 13:12:56   
miklarom
danuser posted image . jaz sem nazaj iz punkcije. imela se 12. zelo lepih celic user posted image user posted image user posted image   ET imam 29.4.-sreda

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
24.4.2009 13:17:42   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

danuser posted image . jaz sem nazaj iz punkcije. imela se 12. zelo lepih celic user posted image user posted image user posted image   ET imam 29.4.-sreda

Super rezultat Miklarom. Zdaj pa naj se lepo oplodijo in naj te v sredo pričakata vsaj dve lepi blastocist. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
24.4.2009 13:51:24   
zarja1
Srčice mi smo kr doma ostali, no si bomo vsaj spočili. Očitno neka višja sila ni hotela, da gremo kam. Tudi prav. Pa dans berem zopet same lepe novice.

Miklarom super še tukaj!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Gigika helov-kako zdravje?, Gloria Nikec je lepotkouser posted image , pa Zvezdini so taki manekeniuser posted image user posted image . Komaj čakam Ajskinega korenjaka in Larčine zajčkeuser posted image user posted image ...še čist malo. Pol poleti pa je ivfovk v porodni cel kup!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mismis kaj dans rihtaš bolniško?

Zofka kaj je blo tak hudo, da ti je vse presedlo? Le pridi nas kaj pošpegatuser posted image Pa BiboBond pogrešam!!!!user posted image

Pupe lep podaljšan vikend!!!!!!!! Lubčka.

Horny Teddy

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
24.4.2009 13:58:19   
KIWI
Dan punce!

Moram se malo javit, saj drugače me boste kar ven vrgle. Jaz lepo počivam (beri lenarim), berem knjigo, gledam tv in zraven mimogrede spustim par user posted image  (očitno so hormoni konkretno na delu user posted image ), ja pa seveda tudi skuham in kaj res malega postorim. Danes me sicer že od jutra nekaj čudno špika in zvija, je možno da je to vgnezditev? Uf, ko bi le bila!!!

MISMIS kako kaj počutje?

SONČEK85 iskrene čestitke celi družinici. Lepo se cartajte in razvajajte!user posted image user posted image user posted image user posted image

DIANA79 probaj še kak CB napravit! Pa na krvnega le idi! Mogoče pa si user posted image !

MIKLAROM, user posted image user posted image user posted image  bravo za celice, pa naj se jih čimveč oplodi in počaka, da prideš po njih!!!

BEBII si pa res kokoška!

Ja GIGI kako si mi kaj ti?

Pozdravček in user posted image  vsem, zdaj pa grem še malo za nazaj brat in kosilo pripravit zraven!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
24.4.2009 14:04:18   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Ooooo Miklarom, super, odličen rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kakšno je počutje po punkciji?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
24.4.2009 14:38:12   
kimsy
miklarom - bravo za lepe celice! Držim pesti, da se jih čim več oplodi do srede! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2545
24.4.2009 14:48:27   
Anonimen
Ojla.

Sem šele ob 12 prišla iz LJ, ampak nam net ni delal, tako, da se javljam šele sedaj. user posted image

Pa poročilo:
Danes sem 3 dan, na UZju je bilo vidnih 25!!!! foliklov. Dali so me v ta kratek postopek in se začnem špikat že 5 dan - v nedeljo.  Imam menopur (2 ampuli na dan). V torek imam naslednji UZ. 
Drugače dajo pa ta postopek mladim, če je problem pri ženski in tistim, ki imajo ful foliklov in bi se jim ob večji dozi skoraj 1000% pojavila hiperstimulacija. Je pa to res očitno čist nov postopek. Je pa baje to tudi zelo kratek postopek, ker je kar na hitro končano.

Aja, dajte mi povedat, al sem samo jaz tako nerodna al ste ostale tudi.. user posted image  Sem zdrobila ene 3 al 4 ampule, preden mi je uspelo lepo odpret. user posted image  REs je, da sem bila živčna, pa mokre roke sem mela.. Sam vseen se mi je zdel ful velik. user posted image

bebiii, sem tud jaz gledala, kje bojo dve čvekale, pa nisem nikjer vidla.. Špike sem dobila.. Aja, pa nisem nič skuštrana.. user posted image  Drugače maš pa ful foliklov!! Super!!! user posted image   user posted image   user posted image  Še malo pa boš končala. aja, a si imela mogoče bele hlače?

diana, močno, močno upam, da bo test pozitiven!!!

miklarom, bravo za 12 celic in naj se kar vse oplodijo!!!!

(odgovor članu andreja 07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2546
24.4.2009 14:51:52   
bit
Pozdravljene punce,

nekaj časa me ni bilo ,ker sem mislila da me bo raznelo. Hormoni so mi čisto ustavli prebavo in me napovnilo z pliniuser posted image . Kaj tako bolečega še nisem dočivela. Niti lezat kaj šele sedet se ni dalo.
Trebuh sem imela kot nosečnice v 5 mesecu.

No po posvetu v lekarni so mi svetovali kaplice SAP Simlex.... zlata vredne kaplice...(to pijejo tudi novorojenčki če imajo krče)

Tako spet sem z vami...

krvni test je pokazal 419,39

tako da juuppiiiiiiiiiiiiiiiii
Hvala vam še enkrat za čestitke ob CB testu

< Sporočilo je popravil bit -- 24.4.2009 14:52:23 >

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
24.4.2009 14:52:34   
kimsy
suzy - nisi sam ti nerodna, ne. Jst sm bla tud. user posted image  Od vsega postopka mi je blo najbolj bedno odpirat te ampule. Sam se navadiš. Tako da sem zdrobila samo 2 v tem postopku.  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
24.4.2009 15:02:57   
cukica
Mismis septembra bom klicala,ko dobim menstruacijo.zdaj mava še poroko prvo pol septembra pa upamo,da nam bo ratal še to speljati,...
Sonček 85 iskrene čestitke za Aleksandra prav tako pa čestitam tudi očku,..
Andreja 07 pozdravljena,držim pesti pa upam,da se kaj slišive,sem te klicala pa te ne dobim...
Miklarom želim ti,da se jih čim več oplodi in naj se ti sreča nasmehne,...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
24.4.2009 15:11:49   
mismis
evo mene končno doma. Danes sem se pa naletala pri vseh možnih zdravnikih.

Najprej sem bila pri svoji G, ki mi je dala napotnico za vodenje nosečnost na GK LJ, pa recepte za buscopan, pa še napotnico za labratorij (me je firbec matral, kako beta raste) na koncu mi je naredila še UZ in mi povedala novičko, da imam še vedno veliko foliklov notri (bemti doktorico, ki mi je delala punkcijo, da ni več foliklov ven pobrala), zaradi teh foliklov tudi imam še bolečine. Pravi, da se na UZ-ju še ne vidi nič, kar tudi nisem še pričakovala, še sploh ker je bila tako pozna vgnezditev.

Potem sem letela na Metelkovo dati kri, da so mi preverili, če beta raste in je pridna zrastla na 199,3. user posted image user posted image user posted image  Jupi, sem happy mismis.

Potem je bilo pa treba še k osebni zdravnici, da mi je odprla bolniško, ki jo imam sedaj do 15.5.

Zdaj grem pa brati za nazaj....

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?