|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
23.4.2009 13:25:33   
zarja1
Nič babe jaz sem spet doma. Vse šlo narobeuser posted image .....cela zgodba kdaj drugič.

Sonček diham diham na vsa pljuča!!!!!!!!!!!! Gigi lepo jo pozdravi.

Shuki in Maj vas vse lepo pozdravljata!!!!!!!! Tebi Mismis pa želita lepo in mirno nosečnost. Shuki se je te tvoje user posted image user posted image  tolk veselila, da tud opisat ne znam!!!!!!!

Lubčka srčice!

Horny Teddy

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
23.4.2009 13:33:08   
ledenka
zarči moja user posted image  upam, da si vsaj približno ok?

lana, vse najboljše user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
23.4.2009 13:47:03   
kimsy
mismis - ta teden dela neka Vesna Šalamun. Bolj mlada zdravnica. Mogu bi bit pa Tomaževič. Pravzaprav so v tem mesecu vsi pomešani. Jst sm skoz njo imela. Cel mesec. Vmes je še Voglerja nadomeščala.
BEBIII - pol sva pa midve iste starosti (beri mladosti) user posted image , sam sm jst en mesec mlajša... hahaha.
sonček - drži se!

Tud jst navijam za jutri:
Lana 70
BEBIII
Punsha
Suzi
Miklarom - upam, da ne bo nč bolelo. Pa lep rezultat ti želim!
Upam, da nisem katere falila.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
23.4.2009 14:09:33   
kimsy
Lepe moje! Eno glupo vprašanje. Kok časa more imet moj post pred oddajo semena.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
23.4.2009 14:11:40   
Rakica_80
Mismis, bom jaz jutri pogledala in si zapisala za UZ-jeuser posted image Kako se počutiš nosečka?user posted image
Kimsy, ja jaz sem 02.07.1980user posted image
Sonček, juhuhuuuu, dihamo s teboj, želim ti čim lažji in čim hitrejši poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
23.4.2009 14:27:10   
cukica
Mismis iskrene čestitke,naj teh 9 mesecev mine čim lepše in brez skrbi,...
WP in Diana žal mi je,...
Lana vse naj naj in kar si sama želiš...
Sonček 85 dihaj,dihej,...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
23.4.2009 14:33:53   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

mismis - ta teden dela neka Vesna Šalamun. Bolj mlada zdravnica. Mogu bi bit pa Tomaževič. Pravzaprav so v tem mesecu vsi pomešani. Jst sm skoz njo imela. Cel mesec. Vmes je še Voglerja nadomeščala.

poznam, ona je meni delala ET. Rezultat ti je pa itak že znan user posted image user posted image
Tvoj se mora sprazniti na isti dan, ko ti dobiš stopko, torej danes, potem pa ne smeta imeti več spolnih odnosov do punkcije, potem pa še dlje.user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
23.4.2009 14:34:34   
womanpolice
Oglasim se vam toliko, da vam povem le kaj je novega...

Danes sem kr poklicala za novo zaporedno številko in so mi rekli naj pokličem konec avgusta, ko bo konc dopustov.

Zdaj moram še za novo napotnico in da se dogovorim za poseg za endometrium v jajčniku.

Ali mogoče katera ve, ali zaradi takšnega posega obstaja kakšna omejitev, da ne smeš zanosit nekaj časa v postopku?

Danes sem tudi klicala v Maribor. Moram povedat, da se je oglasila ena zelo prijazna ženska, ki se je tko lepo z menoj pogovarjala. Povedala sem ji, da nama že trikrat ni uspelo v LJ, in da bi se rada prestavila k njim v MB. Me je vprašala, če sem to zdaj izvedela, da ni uspelo... sem rekla, da ravno včeraj. In mi je rekla... "se vam sliši, ja, po glasu.... Potem mi je rekla, da lahko prideva na razgovor v septembru in mi je povedala dva priimka ginekologinj, pa sem ji rekla, da bi želela k dr. Reljiču. Tko, da sva dobila datum za na razgovor 1.10.2009, na vrsto za postopek pa bi prišla ali junija 2010 (kar je majhna verjetnost, ker bodo zdaj prenavljali laboratorij, in ne bodo izvajali postopkov) ali pa šele septembra 2010 (ta je pa kr dolga, ja...). V glavnem zelo sem bila presenečena nad tko prijazno komunikacijo. Potem mi je še rekla, da naj telo spočijem in naj nekaj časa tole odmislim...

Tko, da bova na 4. postopek šla še v LJ (septembra 2009), in v primeru ponovnega neuspeha, drugo leto (kot sm zgoraj napisala) v MB. Najbolj vesela bi bila, da neb blo treba... Da bi v 4. uspelo... Bomo videli...
Žal mi je le, da že nism pred tretjim postopkom v LJ se že naročila v MB... Tud jst mislim, da ni slabo menjati centra, če v nekem centru ne gre in ne gre...

Držim pesti za vas...

p.s. vas berem, vendar nekaj časa bom malce odsotna; vem, da me razumete... Upam, da bo mesec ljubezni bolj uspešen...

Lep dan še naprej....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
23.4.2009 14:34:45   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petek, 24.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ
Punsha - UZ
Skuštrana Suzi - UZ
Miklarom - punkcija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce moje, lepo opravite jutri, Miklarom, tebi pa želim, da punkcija mine hitro in zelo uspešnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se še tle podpišem...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
23.4.2009 14:34:48   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

LANA VSE NAJ NAJ

se bom kr pod tole podpisala.. VSE NAJBOLJŠE LANA70! Naj se ti uresniči želja....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
23.4.2009 14:40:59   
mismis
Zarja, kaj se je zgodilo, da sta že nazaj, saj sta komaj včeraj šla? Pozdravčke nazaj Shuki in Maju, ali je mali princ sedaj že doma?

Cukica, kdaj pa ti štartaš. Aha 19.6. imaš operacijo pregrade, potem pa sigurno štartaš po počitnicah

Ajsi, Sonček že diha, še malo pa boš ti in mali Maks na vrsti user posted image user posted image

BEBIII, moje počutje je super, na trenutke mi hoče biti kao slabo, čeprav se meni bolj zdi, da je to v moji glaviuser posted image user posted image

Wp, saj je prav, da si zamenjala center. Ti povem, da sem tudi sama razmišljala o tem, kljub prijaznosti dr. D-ja, da če ni bi tokrat uspelo, da bi šla vmes k Rešu enega samoplačniškega, potem pa spet LJ in ko bi končno prišla na vrsto v MB, bi šla pa tja.

a ja, ali mogoče katera ljubljančanka  ve, ali je tam v bližini Plave lagune  kakšna kopirnica. Jaz moram jutri zjutraj k svoji G in pa še osebni zdravnici, pa moram skopirati tele izvide. Mi je že zdaj slabo, ko samo pomislim koliko letanja me čaka.

< Sporočilo je popravil mismis -- 23.4.2009 14:42:24 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
23.4.2009 14:41:02   
kimsy
mismis - hvala za odgovor. Res nisem vedla, mi ni noben povedal.
Men je pa ta ista dr. delala punkcijo ciste, sam če ti praviš da je fajna, pol bo držalo.
WP - ti kar pejd septembra še enkrat v Lj. Še vedno ti ostane datum za razgovor in če boš noseča toliko bolje, da ne boš rabila v Mb.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
23.4.2009 14:44:35   
mismis

Men je pa ta ista dr. delala punkcijo ciste, sam če ti praviš da je fajna, pol bo držalo.
WP - ti kar pejd septembra še enkrat v Lj. Še vedno ti ostane datum za razgovor in če boš noseča toliko bolje, da ne boš rabila v Mb.

Kimsy, ne vem če je fajn, jaz samo povem, da je meni delala ET. Sem pa dobila občutek, da sedaj ko se uvaja, da je veliko bolj pozorna na to kar počne. Mene je ET malo bolel, ampak se mi je opravičila in rekla, da mora zadeti pravi kanal, če želim, da postopek uspe. Lahko rečem, da je tudi to prispevalo k pozitivnemu rezultatu

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
23.4.2009 14:47:44   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kimsy, ne vem če je fajn, jaz samo povem, da je meni delala ET. Sem pa dobila občutek, da sedaj ko se uvaja, da je veliko bolj pozorna na to kar počne. Mene je ET malo bolel, ampak se mi je opravičila in rekla, da mora zadeti pravi kanal, če želim, da postopek uspe. Lahko rečem, da je tudi to prispevalo k pozitivnemu rezultatu

Ufff, to je dobro vedet. Potem bom prosila če mi ona dela ET.

Sonček dihamooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
23.4.2009 14:50:14   
kimsy
mismis - vem da je tam bilzu fakulteta za socialo in majo fotokopirnico. Al pa če zaviješ na topniško zraven venerashopa je bla tud ena. Čist v podhodu pa ne vem...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
23.4.2009 14:57:42   
pikovit
Hoj,hoj,hoj vidim,da naš Sonček user posted image  diha oz. je verjetno zdaj že pri koncu.Bravo Sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image .Čestitke punca,naj se ti Aleks lepo nasmeje in polepša dan.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
23.4.2009 14:58:58   
mismis

mismis - vem da je tam bilzu fakulteta za socialo in majo fotokopirnico. Al pa če zaviješ na topniško zraven venerashopa je bla tud ena. Čist v podhodu pa ne vem...

hvala Kimsy, bom že našla.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
23.4.2009 15:13:48   
ledenka

a ja, ali mogoče katera ljubljančanka  ve, ali je tam v bližini Plave lagune  kakšna kopirnica. Jaz moram jutri zjutraj k svoji G in pa še osebni zdravnici, pa moram skopirati tele izvide. Mi je že zdaj slabo, ko samo pomislim koliko letanja me čaka.
mislim, da je prav v podhodu ena velika kopirnica, vem, da imajo vse za tiskanje tudi tam user posted image  mogoče tudi nad njim, tam pri banki user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
23.4.2009 15:21:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mislim, da je prav v podhodu ena velika kopirnica, vem, da imajo vse za tiskanje tudi tam user posted image  mogoče tudi nad njim, tam pri banki user posted image

super, bom našla user posted image user posted image user posted image
kako si mi ti, se že kaj pripravljaš na veliki dogodek?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
23.4.2009 16:01:11   
veliki ŠKRAT
user posted image user posted image Lana, vse naj naj za rojstni dan, in da bi še letos zagledala tisti magični znakec!!user posted image user posted image

user posted image user posted image Sonček, naj bo nepozaben dogodek!! In srečno!!user posted image user posted image

Vsem ostalim, pozdravčke z deževne tut primorske...

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
23.4.2009 16:09:33   
Dakec
Mismis, čestitaaaaaaaaaammmmmmm. Sem tok vesela, da ti ne znam povedat. user posted image user posted image
Končno ti je uspelo, sedaj pa le uživaj, je nekaj neprecenljivega obdobje, ki prihaja.

Poljubček

Sem srečna mamica

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
23.4.2009 16:23:39   
ledenka

ah kjeeee, mam še čas user posted image  dejansko sem vsak dan bolj utrujena, ampak to se da preživet. se tolažim, da še samo malo, pa bo user posted image  potem bom ponoči vstajala zaradi drugih zadev, ne zaradi lulanja user posted image  

si že dojela, da se nekaj dogaja? a jutri maš že UZ ali dobiš samo papirje za bolniško?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
23.4.2009 16:55:15   
mismis

ah kjeeee, mam še čas user posted image  dejansko sem vsak dan bolj utrujena, ampak to se da preživet. se tolažim, da še samo malo, pa bo user posted image  potem bom ponoči vstajala zaradi drugih zadev, ne zaradi lulanja user posted image  

si že dojela, da se nekaj dogaja? a jutri maš že UZ ali dobiš samo papirje za bolniško?

Asji, še nisem dojela, da se kaj dogaja. Po moje tudi do prvega UZ-ja ne bom. Grem pa jutri bolniško urejat, ker naslednji teden tako ali tako noben ne dela. Prvi UZ mam pa 12.5.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
23.4.2009 16:56:03   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec

Mismis, čestitaaaaaaaaaammmmmmm. Sem tok vesela, da ti ne znam povedat. user posted image user posted image
Končno ti je uspelo, sedaj pa le uživaj, je nekaj neprecenljivega obdobje, ki prihaja.

Poljubček

hvala, hvala...samo da bo vse ok do konca user posted image , pa da tudi jaz dobim malega princa ali princeso v roke

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
23.4.2009 16:56:45   
miklarom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petek, 24.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ
Punsha - UZ
Skuštrana Suzi - UZ

navijam tudi jaz

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?