Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 20:08:14
|
|
|
|
andreja 07
|
Čer jaz bi se vam rada pridružila . Danes sem od dr. Reša in evo imamo zeleno luč za postopek. sedaj čakam na M in akcija. Sem bila pop. pri dr. in je bilo super sedaj pa komaj čakam dan da začnem z špikanjem. Vsem,ki vam je uspelo ČESTITKE me pa pridemo za vami.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 20:15:18
|
|
|
|
Reby
|
andreja 07 - dobrodošla Če te bo kaj zanimalo, ti kar vprašaj, tu nas je dosti Reševk
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 20:25:02
|
|
|
|
Rakica_80
|
Sonček, čestitke za fanteka
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 20:28:17
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom sporočam vam da je SONČEK85 , rodila ob 18.01. sinka Aleksa težak 3700g in velik 52cm. mami se počuti dobro očka pa skače od veselja. vsem trem čestitke BRAVO SONČEK
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 20:30:57
|
|
|
|
andreja 07
|
sonček čestitke za sineka. Reby hvala za dobrodošlico. jaz Reša sicer že neki časa poznam tko da nisem novinka me je pa danes res lepo obdelal -še nikoli tako. Daj mi prosim povej kaj si ti jedla od začetka špric do punkcije-za jajčeca sem si neki že prebrala na unih straneh pa bi še tvoje mnenje če se ti da,pa od ostalih tudi prosim.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 20:32:09
|
|
|
|
andreja 07
|
reby čestitke ,vidim da ti je uspelo.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 20:34:03
|
|
|
|
lara light
|
Sonček85, iskrene čestitke za velikega junaka! Eno samo veselje vam voščim!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 20:34:44
|
|
|
|
andreja 07
|
mišmiš bravo za + sedaj pa srečno do konca.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 20:41:40
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček še tukaj - vse dobro in iskrene čestitke!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 21:16:57
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom sporočam vam da je SONČEK85 , rodila ob 18.01. sinka Aleksa težak 3700g in velik 52cm. mami se počuti dobro očka pa skače od veselja. vsem trem čestitke Čestitke Sonček
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 21:18:15
|
|
|
|
pikovit
|
Dakec juhuuuu,lepo te je spet videti.Kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 21:39:34
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07 Reby hvala za dobrodošlico. jaz Reša sicer že neki časa poznam tko da nisem novinka me je pa danes res lepo obdelal -še nikoli tako. Daj mi prosim povej kaj si ti jedla od začetka špric do punkcije-za jajčeca sem si neki že prebrala na unih straneh pa bi še tvoje mnenje če se ti da,pa od ostalih tudi prosim. Jaz sem jedla normalno kot do takrat, nisem imela nobene posebne diete, le kakšen pirček sem si privoščila vsak večer in to kakšen teden pred punkcijo Mi je pa uspelo v prvem :)
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 21:48:04
|
|
|
|
arneja
|
Hojla, pupike . WP, ma, grozljivka, da spet ni uspelo. Ampak enkrat bo, čisto vsaki od nas . Mismis, ti si pa carica . Pridno je tvoja beta narastla . Jaz sem bila pa pri atu in je sam predlagal menjavo centra. Pa sem rekla, da bova enkrat še pri njem poskusila in to samo s Klomifenom in hop na punkcijo. Sem najprej mislila, da bi že maja začela, pa sva se z mojim po tehtnem razmisleku odločila, da si vzameva malo več časa. Mene neuspehi res čisto potrejo in se mi zdi, da je bilo v tako kratkem času kar preveč razočaranj. Tako, da Klomifenček imam že doma, zdaj si vzameva počitnice, septembra greva pa tudi midva foliklčke lovit, kot Bbpikica . Če pa ne uspe, se bova pa tudi midva v MB naročila. Do takrat se odklapljam ampak se bom vrnila . Do takrat pa kup pluskov nalulajte .
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 21:48:04
|
|
|
|
Rakica_80
|
Andreja07- dobrodošla
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 21:54:40
|
|
|
|
zofka7
|
Deklice, črtajte me s seznamov, ne grem se več. Preveč se je nabralo vsega. Sem pa za vedno vaša navijačica. Lp, Katja
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 0:26:44
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Sonček85 je rodila Aleksandra, težkega 3700g in velikega 52 cm. Mami je dobro, ati skače od veselja čestitamo ...čestitke družinica
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 0:29:06
|
|
|
|
gloria
|
..sem vedla da bo nekaj zanimivega ...navijam za ju3 Zarja ...velik pozdrav Shuki in Maju ... ...nočka...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 6:17:30
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Tut jaz pošiljam pozdravčke in poljubčke Shuki in Maju Zofka -
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 7:08:38
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj. Jaz sem kužija že peljala na sprehod, zdaj se moram pa spakirati v avto, pa v LJ k zdravnikom. Pa se mi tako ne da Se beremo potem, ko pridem domov, upam da bodo same lepe novičke
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 7:11:57
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
jutro pupike!! Čestitke novi sončkovi družinici in dobrodošlica tako velikemu korenjaku Aleksu ! Uživajte maximalno in se veliiiiiiko cartajte!! Vsem ostalim lep, sicer mrzel, ampak važno d - PETEK- !!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 7:34:22
|
|
|
|
andreja 07
|
jutro pri nas deževen dan prav moreče vreme a bo bolje mam kup reči za opravit pa ne časa za vreme razmišljat. Vsem ki imate danes opravke okoli dr. želim vse dobro in navijam z adobre rezultate. Lep dna vsem. Se še javim kaj kasneje.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 7:42:27
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Sonček85 iskrene čestitke Za Aleksandra. Lepo se cartajte in uživajte v teh trenutkih sreče. Andreja07 dobrodošla in srečno v postopku.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 8:51:14
|
|
|
|
jona3
|
dobro jutro punce. reby mene pa nekaj zanima a ti se zej med nosečnostjo zarad umetne kej bol paziš al normalno živiš. kolk si ti zej že noseča. si že mela morfologijo. upam da ne težim preveč
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 9:04:28
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona3 dobro jutro punce. reby mene pa nekaj zanima a ti se zej med nosečnostjo zarad umetne kej bol paziš al normalno živiš. kolk si ti zej že noseča. si že mela morfologijo. upam da ne težim preveč Jona, jaz sem imela morfologijo pred cca. 3 tedni. Zdej sem nekaj čez 23 tednov :) Drgač pa ne vem, če poznaš mojo zgodbo, sem vmes že 2x krvavela zaradi nizke posteljice, 1x bila celo v bolnici, ampak na zadnjem pregledu mi je rekel, da se je posteljica dvignila, tako da zdej vse delam čisto normalno kot prej. Pa tudi, ko sem imela nizko posteljico, sem hodila na sprehode vsak dan nekje 3x po pol urce, pa kaj lažjega delala.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 9:05:21
|
|
|
|
Reby
|
mismisu - fino vse zrihtaj srce, pa če se ti bo dal, mi pošlji kak sms, ker me danes ne bo na kompu čez dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki December: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?