lučka 25
|
Lep pozdrav! No, danes je zame kljub kislemu vremenu lep dan. Dobila sem odločbo za bolniško in to vse do konca. Tako, da sedaj se mi ni več treba obremenjevat s tem. Je pa sedaj na odločbi drugače tudi to, da ne piše, da moram biti strogo doma (da grem lahko samo k zdravniku ali na predpisano terapijo). Še zdaj ne dojamem. miška in ajsi od vaju še čakamo poročilo, kako je vse v redu. mismis, dobro zrihtaj za bolniško. Reby, pa ti si naša prava kofetarca, nas tako lepo razvajaš. Super pa tudi, da je sedaj zobozdravnik za tabo in je vse v redu. Goldy, nič bat s pupo je vse v redu. Te pa zastopim, da itak vse malo pomislimo, če ni vse v idealnih merah ali p kar tako, kaj pa če le ni vse v redu. Mene moj zelo hitro ustavi in prepreči pretirano razmišljanje. mojsonček, a Patrik je pa tako pozoren. To je res super. Dober občutek, tudi za tebe. A tvoja pupa se pa še ni obrnila. Pravijo, da se nekateri otroci obrnejo čisto na koncu. Ne vem več, kdo mi je pravil, da pozna eno punco, pri kateri se otrok nikakor ni hotel obrniti, so bili že dogovorjeni za carski rez, potem pa jo tik pred porodom še enkrat pretipajo in ugotovijo, da se je otrok v zadnjih dneh obrnil z glavico navzdol. Pa je tako lepo lahko naravno rodila. Voziček pa niti ni tako velik, še posebej če gledam vozičke od prijateljic (Chico in Peg Perego), so večji. Pri vas pa tudi upam, da ga kmalu dobite, da se ga navadite šofirat. midva bova šla pa po praznikih urejat na CSD, pa moj mora še uredit za očetovstvo, ker sva koruznika. Pa me skoz heca, da ne ve, če ne bi kar Rešu nesel, da podpiše. Ker moj brat in svakinja se tudi hecata, da je njun sin podoben Rešu, ker pa za enkrat res težko rečemu kateremu od njiju je podoben. anci banci, ja res sem imela srečo, da je bil test za sladkorno negativen. Ker baje so vsi sumili, da bo pozitiven, ker sem močnejše postave. A pri vas ste pa naročili 3Raderja. Ja, midva sva ga čakala 4 tedne, kljub temu, da naj bi ga čakala kar dolgo. So rekli, da je bilo vse na zalogi in so ga lahko zrihtali. Sva pa po škatlah videli, da so različne dele poslali z različnih prodajalen (LJ Rudnik, LJ BTC, ...). Zdaj morava samo še nahrbtnik in globoko košaro za spodaj počakati, ker to pa ni bilo na zalogi. Sva ga pa naročila v Kranju. Kje pa sta ga vidva? špelka, hvala za pohvale. Kako pa se ti držiš in tvoja pikica. Špikanje gotovo še vedno boli, navadila pa se jih boš gotovo tudi kmalu. Čeprav te špike bolj pečejo, če se dobro spomnim, ker so mi dali eno inekcijo pred in eno po laparoskopiji. Se*, važno da je z otročkom vse o.k. Je pa prav, da sedaj počivaš, ker je osteljica še evdno nisko. Saj ni panike, ampak saj pod stresom nisi, pa bolj umirjen ritem imaš lahko. No, moj pritisk pa je sedaj v nosečnosti idealen, drugače pa imam večkrat povišanega. Zanimivo, mi kot kaže nosečnost dobro naredi, pa me je zaradi tega kar skrbelo, da bo pa v nosečnosti ves čas visok. Bumo, super za dobre rezultate. A punčko boste imeli. Čestitam! No, zdaj grem pa malo počit. Sem dopoldne še letala okoli zdravnikov za bolniški lest (moj ma dopust, pa potem najti tistega, ki ga nadomešča), to potem peljat v službo, ker majo naslednji teden počitnice, tudi v vrtcu, ker j bil vpisan samo en otrok. Se bodo vsaj še malo naše vrtčevske punce spočile.
|