|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
22.4.2009 15:07:16   
lučka 25
Evo mene, izgubljeno dečvo. Ta preljubi user posted image  računalnik me še vedno heca. Še malo pa bom pozabila, kako se tipka,... Saj bi ga vrgla skozi okno, pa mi moj ne pusti. user posted image

Da sedaj poročam kaj je novega pri meni. Danes sem imela posvetovalnico, vse je v redu (kri in voda), malo zatekam, lega otroka je v redu, maternični vrat lepo zaprt in dolg, kot je pač potrebno. Sem pa danes G povedalal, da mi je komisija zavrnila bolniško, pa je bil kar hud. Zdaj mi je napisal ponovni predlog za bolniško, kjer je pa sedaj zapisal vse skupaj, kar je bilo do sedaj (IVF, vstavljena 2 zarodka, eden odmrel, krvavitve,..., rizična nosečnost) in na kobncu, da predlaga bolniško do PD in odebeljen klicaj. Je rekel, da če mi spet zavrnejo, me bo pa za kak dan vzel v bolnico, ga bodo pa bolj resno jemali. Ampak mene pa spet vse skupaj obremenjuje, ker se bojim, da mi bodo spet zavrnili. Rezultate izvem v petek, ko dobim odločbo, upam, zeloooooo upam, da z odobreno bolniško. No, zdaj sem poročala o vsem skupaj. A ja, nisem še. Nepričakovano sva tudi že dobila voziček, kljub temu, da so nama zagotavljali, da ga bova morala čakati 2-3 mesce, dobila pa sva ga po 4 tednih. Je pa lep, itak.user posted image

Reby, ta moja posvetovalnica je v Kr, kjer smo tako fensi špensi, da pregledu rečemo posvetovalnica. user posted image  user posted image  user posted image  Za slikico trebuščka pa še malo počakajte, da se jaz zmenim z računalnikom, če je pripravljen ubogat.user posted image

mismis, še tu, ČESTIIIITAM!!! user posted image  user posted image  user posted image  in dobrodošla v našem klubu.  user posted image  user posted image  user posted image

obi, super novica, vidim da boste imeli fantka. user posted image  user posted image  Jaz se tudi ves čas hecam, da bova imela fantka, še posebej s tem dražim vse druge, ki pravijo, da bova imela punčko, da oni tako čutijo. Ja pa ja, potem pa svizec zavije čokolado.user posted image

kruce, super za dobre izvide AC.  user posted image  user posted image  user posted image  pa naj bo s tvojo kruciko v redu in za malim škratkom v njenem trebuhu tudi.

špelka, super da si sedaj doma in je z otročkom vse v redu. Naj inekcije pomagajo, da bo vse potekalo kot je treba, da ne bo več šokov.

mojsonček, kako kaj pupa? je pridna in nežno dregne mamico? user posted image

goldy, kako kaj trebuh, še trdi, a se je umirilo. Se pa res že bližaš koncu. Kako gre čas hitro naokoli. Vidim pa, da je s pupo vse v redu in lepo raste. Glede velikosti trebuha pa je rekel danes moj G, da je prejšnji teden delal eni pacientki amnioskopijo, ki pričakuje dvojčke. Da je imela tako majhen trebuh, kot da bi bila v 20 tednu. Vse skupaj nič. Pravi, potem pa je imel na predlegu nosečnico v 30t, ki pa je imela trebuh tako zelo velik, kot da bi bila že 2 mesca čez rok. Pravi, da je vse odvisno od lege otroka, kako nosiš. Tako, da ti ni treba nič skrbet.user posted image

Ajsika, še malo, še malo. Saj si še 2v1, a ne? Jaz že vadim dihanje. user posted image

miška, še malo pa bo petek tu in potem NS, pa občudovanje otročkov, pa solzice sreče,...iiii sami lepi trenutki.

blanč, vidim da že uživaš v brcikah. Ja fantek bo nogometaš, zato p že toliko brca, punčka bo ap bolj umetnica in je bolj nežena.user posted image

orka, vidim da si imela zanimivo izkušnjo, ki se je lepo iztekla in imaš doma prečudovit zaklad. user posted image

Lisica, vidim da si dobro opravila na pregledu, UZ in je z otročkov vse v redu.

Bumo, vidim da imata najina otročka isti tajming za brcike.user posted image

Kicsi, kako kaj tvoja fanta, uživata v tvojem trebuščku. Pridna, kar naj bo tako še naprej, maj se pa tudi že bliža. Kako pa je s tvojo sestrično, je vse v redu?

efika, bravo za dobre rezultate z NS. user posted image  user posted image  user posted image

Semprevivum, kako kaj moja sojulijka? Si v redu?user posted image

Zdaj pa še za seznam. Naslednjo posvetovalnico (pregled user posted image ) imam 20.5., danes sem tudi dobila papirje za CSD in imam sedaj dokončno postavljen PDP na 22.7. Ta PDP mi pa tako prestavljajo (20.7., 22.7.,m 9.7., 20.7. in sedaj 22.7), kot da so jim številke tako zelo všeč, da se morajo malo igrati z njimi. Meni sedaj 22.7. čisto ustreza, ker se mi začne porodniški dopust prav na zadnji dan šolskega leta, kar j za mojo službo super.user posted image

No, zdaj bo pa to res vse, se bom še kdaj probala "skregat" s tem smotanim računalnikom, da vam kaj napišem. Saj berem vas lahko, sao kaj ko svojega jezika ne morem stegniti.user posted image Pa se opravičujem, če sem katero izpustila, kar je po vsej verjetnosti pri moji nosečniški pozabljivosti možno.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
22.4.2009 15:29:09   
T1979
Mismis, ti še tuki iskreno čestitam, to si si enostavno zaslužila. Zdaj pa lepo uživaj v nosečnosti. Srečno.

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
22.4.2009 15:30:36   
BarbiG
Mismis še tukaj iskrene čestitke.

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
22.4.2009 15:31:33   
T1979
Špelka super, da si doma. user posted image  user posted image  Zdaj pa lepo počivaj in beri RR.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
22.4.2009 16:07:30   
anci banci
mismis čestitke:)

jaz pa sem bila včeraj na pregledu v porodnišnici(zaradi sladkorne) in na UZ, da in sem našega korenjaka videla:)
ginekologinja je ocenila da tehta 1500 g in da je velik 40 cm (kaj bo šele na koncu če je že v 28 tednu tak), sesal je prstek in brcal...
pa z ginekologinjo sva ugotovile da mu ušeska štrlijo (seveda to po očetu):)
drugače pa moram konstantno kontrolirat sladkor in se pridno špikat z insulinom

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
22.4.2009 19:39:25   
Kicsi
Ojla.
Sestrična je šla včeraj kar v porodnišnico,ker ji nikakor ni hotela ta mala ali ta mau (bo presenečenje) dat vedet,da je vse o.k.,pa so tam naredili CTG in UZ in rekli da je vse o.k. user posted image

Jaz sem pa danes bila pri moji frizerki in jo prosila,da me postriže tako,da vsaj 4 mesece ne bom imela nobene potrebe do frizerja,pa mi je moram reč,da res ustregla in me pošišala sicer malo bolj kot ponavadi,ampak sem z frizuro res zadovoljna.

Spelka12 user posted image user posted image user posted image

Lučka user posted image za dobre rezultate.Moja fanta sta te dni tok živahna,da je kaj-kar mi je zelo všeč.

Mišmiš
user posted image za rastoče hormončke.

Efika
.Čestitke za dober rezultat NS.

Mojsonček
,lepo opravi jutri.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
22.4.2009 23:07:22   
Sempervivum
Lučka, a veš, da sem šele sedaj začela razmišljat, kako dober timing imava midve glede PDP in porodniške. user posted image  No, mi imamo sicer na začetku julija še popravce in dopolnilne izpite, tako da še ni čisto konec leta, pa kljub temu ... Do sedaj sploh nisem bila pozorna na to ... Verjetno zato, ker mi bo vmes pogodba potekla user posted image  Sam s strokovnim v žepu me bojo ziher hoteli nazaj user posted image  Zato se pa pridno učim, čeprav nekateri ne veste več, kaj je to, ane? user posted image  Maš pa ful fajn G, če se takole potegne zate, povrhu vsega pa še komentira trebuščke user posted image  Jaz moram iz moje vse povlečt, da bi mi pa o trebuhih govorila, si pa sploh ne predstavljem user posted image

Efika in Kicsi, bravo za preglede user posted image , pa super za sestrično, da je vse OK user posted image

anci banci, tebe smo tudi že poglešali, tudi pri julijkah user posted image  Lepo, da si se spet malo oglasila ... Super, da si v redu! Se je težko držat diete? Jaz imam naslednjič cukr test, pa me je kar malo strah ...

Upajmo, da jutri ne bo veliko dežja in da nam bo hitro posijalo sončece, ki nas spravlja v tako fajn razpoloženje ... UŽIVAJTE!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
23.4.2009 6:17:36   
Reby
Dobro jutro nosečkice user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1708
23.4.2009 6:27:56   
Reby
Špelka - super za pikico in zate, da sta doma in da je z vama vse vredu. Držim pesti, da bosta lahko do konca v domači oskrbi.
mismis - kako lepo je, da si med nami user posted image  
Lučka - a takole ste vi tak fensi user posted image  Vidim, da je detece pridno in da fino rase. Upam, da ti bodo odobrili bolniško, saj ti morajo, če ti je pa tvoj G vse tako lepo spisal. Super za voziček, detece pa naj počaka do 24. user posted image
anci banci - ta vaš fantek je pa res že velik. A sladkorno so ti ugotovili na testu? Jaz imam tud zdej test, pa me je kr malo strah...
Kicsi - super za sestrično, je pa revica, da mora še kar delati in to še v frizeraju konstantno na nogah, če sem si prav zapomnila...

Neposredna povezava do sporočila: 1709
23.4.2009 6:40:16   
Reby
Joj, pa da ne pozabim še navijati za danes user posted image

Četrtek, 23.04.
mojsonček - pregled
Kicsi - CTG
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
23.4.2009 8:42:56   
anci banci
ja res je da sem se bolj malo javljala... ni bilo časa... faks, služba pa še ta klinčeva sladkorna(konstatno je potrebno gledat na uro kdaj ješ in da ješ 6 na dan)
težko je držat dieto, ker se ti je sladko pa ne smeš, potem se nikoli ne smeš najesti do sitega ampak po malem, ko kupuješ hrano lahko diplomiraš v sestavinah... katastrofa( pa saj še malo pa bo konec)
sem že mojemu rekla da ko rodim naj mi takoj prinese kako torto al pa kremšnito

Sempervivum ko boš šla na test, vzemi sabo limono in prosi med.sestro, če si lahko stisneš limono v tist kozarc z sladorjem (ker je ogaben)... naj te ne bo strah
drugače sem ok samo križ me boli in spat ne morem več
držim pesti da bo na testu vse ok

Reby hvala za kavico:)
drugače pa ja sladkorno so mi na testu ugotovili in so me takoj pošibal na insulin ker so bile vrednosti zelo visoke
ja tale naš fant je velikan malo od mojega cukra in malo od genov (pa saj ima biti po komu, je bodoči očka dvometraš:))
pa tudi tebi držim pesti da bo na testu vse ok

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
23.4.2009 8:43:18   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Četrtek, 23.04.
mojsonček - pregled
Kicsi - CTG
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tud jaz navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
23.4.2009 9:12:51   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Četrtek, 23.04.
mojsonček - pregled
Kicsi - CTG

tud jaz navijamuser posted image user posted image user posted image

pa jaz tudi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1713
23.4.2009 10:28:55   
Goldy
Tudi jaz navijam!!!!user posted image user posted image

anci banci - tole z dieto je pa verjetno kar zoprno. Naša G vse pošlje na tisti prvi test za sladkorno, HB meni ni pokazalo....

spelka - super, da si doma, zdaj pa lepo počivaj!!!user posted image

mismis - ČESTITKE!!! user posted image  Zdaj pa mirno do 1. uz in potem naslednjih..... Tak sem vesela, da vama je uspelo in si se nam pridružila.

Naše na CSD so ful hitre. user posted image  Včeraj sva oddala papirje (okorg 11 sva bila tam) pa sem že danes nekaj priporočeno dobila. Moram it pol na pošto iskat, ker sem bila ravno s kužkom zunaj. Po mojem je sicer odločba za paket. Samo so pa tako ekspresne. Sem razmišljala kdaj bom zdaj odločbe dobila...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
23.4.2009 10:57:26   
anci banci
je zoprna dieta, insulin mi gre pa zud počas na jetra:(

Goldy... so pa res ekspresne na CSD -ju
jaz papirjev še ne morem urejat, ker bom dobila potrdilo o PDP ju šele 19.5 ko grem na naslednji pregled v porodnišnico

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
23.4.2009 10:59:26   
anci banci
a ja odebeljeno 19.5 pregled v porodnišnici

Neposredna povezava do sporočila: 1716
23.4.2009 11:24:32   
Reby
user posted image   

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Bumo (16.08.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)

Sonček85 (24.04.2009)
Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)

LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kicsi user posted image user posted image  (15.06.2009) 
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

TA MESEC BOMO DIHALI Z

Sonček85 (24.04.2009)

user posted image  RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   ,  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica  user posted image Maj&Eva

user posted image

Objemčkometer:

user posted image user posted image  Naska user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU
Četrtek, 23.04.
mojsonček - pregled
Kicsi - CTG

Petek, 24.04.
miška73 - NS
Ledenka - pregled
Se* - pregled 
Bumo - morfologija

Torek, 28.04.
Kruce Fiks - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

Ponedeljek, 04.05.
Sempervivum - pregled 
Reby - pregled

Torek, 05.05.
spelka12 - pregled 

Sreda, 06.05.
Kicsi - pregled 

Sreda, 13.05.
efika - pregled
Lsica - pregled

Torek, 19.05.
Bumo - pregled
anci banci - pregled v porodnišnici

Sreda, 20.05.
Reby - 3D/4D pregled
Lučka25 - posvetovalnica

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v APRILU: user posted image user posted image

mismis (LJ)
bit (PO)
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, mismis, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana O8, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII 

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1717
23.4.2009 11:32:03   
Goldy
Sem pozabila napisat, naslednja pregleda in CTG imam 13.5. in 26.5.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
23.4.2009 11:40:52   
mismis
user posted image    

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Bumo (16.08.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)

Sonček85 (24.04.2009)
Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)

LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kicsi user posted image user posted image  (15.06.2009) 
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

TA MESEC BOMO DIHALI Z

Sonček85 (24.04.2009)

user posted image  RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   ,  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica  user posted image Maj&Eva

user posted image

Objemčkometer:

user posted image user posted image  Naska user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU:

Četrtek, 23.04.
mojsonček - pregled
Kicsi - CTG

Petek, 24.04.
miška73 - NS
Ledenka - pregled
Se* - pregled 
Bumo - morfologija

Torek, 28.04.
Kruce Fiks - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

Ponedeljek, 04.05.
Sempervivum - pregled 
Reby - pregled

Torek, 05.05.
spelka12 - pregled 

Sreda, 06.05.
Kicsi - pregled 

Sreda, 13.05.
efika - pregled
Lsica - pregled
Goldy - pregled

Torek, 19.05.
Bumo - pregled
anci banci - pregled v porodnišnici

Sreda, 20.05.
Reby - 3D/4D pregled
Lučka25 - posvetovalnica

Torek, 26.05.
Goldy - CTG

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v APRILU: user posted image user posted image

user posted image  mismis (LJ)
user posted image  Bit (PO)
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana O8, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII 

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
23.4.2009 11:44:00   
mismis
No naše IVF nosečke, danes  bo pa treba dihati,

kot kaže je naš Sonček85 že v porodni sobi in že veselo diha.

dajmo Sonček, dajmo Sonček...
Sonček, želim ti, da tvoj porod poteka brez težav in da čimprej dobiš v naročje malega Aleksa user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
23.4.2009 11:49:19   
Reby
mismis- super za novičke o Sonček. Dejmo dihat punce user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
23.4.2009 12:26:41   
Bumo
oooo Sonček85, dihamo s tabo, dihamo!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
23.4.2009 12:26:52   
ledenka
dihamo s sončkom user posted image user posted image user posted image  

uuuups, naslednja pa sem jaz user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
23.4.2009 12:38:42   
Lsica
Tooooouser posted image user posted image user posted image user posted image Soncek85, še mal pa bo vse za tabo in se bosta s svojim user posted image končno videla...  Držim pesti za lep porod  (saj veš, hitro in brez bolečinuser posted image ). 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
23.4.2009 15:18:02   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

dihamo s sončkom user posted image user posted image user posted image  

uuuups, naslednja pa sem jaz user posted image  

drži, tudi tebi že Maks trka na vrata user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.