lučka 25
|
Evo mene, izgubljeno dečvo. Ta preljubi računalnik me še vedno heca. Še malo pa bom pozabila, kako se tipka,... Saj bi ga vrgla skozi okno, pa mi moj ne pusti. Da sedaj poročam kaj je novega pri meni. Danes sem imela posvetovalnico, vse je v redu (kri in voda), malo zatekam, lega otroka je v redu, maternični vrat lepo zaprt in dolg, kot je pač potrebno. Sem pa danes G povedalal, da mi je komisija zavrnila bolniško, pa je bil kar hud. Zdaj mi je napisal ponovni predlog za bolniško, kjer je pa sedaj zapisal vse skupaj, kar je bilo do sedaj (IVF, vstavljena 2 zarodka, eden odmrel, krvavitve,..., rizična nosečnost) in na kobncu, da predlaga bolniško do PD in odebeljen klicaj. Je rekel, da če mi spet zavrnejo, me bo pa za kak dan vzel v bolnico, ga bodo pa bolj resno jemali. Ampak mene pa spet vse skupaj obremenjuje, ker se bojim, da mi bodo spet zavrnili. Rezultate izvem v petek, ko dobim odločbo, upam, zeloooooo upam, da z odobreno bolniško. No, zdaj sem poročala o vsem skupaj. A ja, nisem še. Nepričakovano sva tudi že dobila voziček, kljub temu, da so nama zagotavljali, da ga bova morala čakati 2-3 mesce, dobila pa sva ga po 4 tednih. Je pa lep, itak. Reby, ta moja posvetovalnica je v Kr, kjer smo tako fensi špensi, da pregledu rečemo posvetovalnica. Za slikico trebuščka pa še malo počakajte, da se jaz zmenim z računalnikom, če je pripravljen ubogat. mismis, še tu, ČESTIIIITAM!!! in dobrodošla v našem klubu. obi, super novica, vidim da boste imeli fantka. Jaz se tudi ves čas hecam, da bova imela fantka, še posebej s tem dražim vse druge, ki pravijo, da bova imela punčko, da oni tako čutijo. Ja pa ja, potem pa svizec zavije čokolado. kruce, super za dobre izvide AC. pa naj bo s tvojo kruciko v redu in za malim škratkom v njenem trebuhu tudi. špelka, super da si sedaj doma in je z otročkom vse v redu. Naj inekcije pomagajo, da bo vse potekalo kot je treba, da ne bo več šokov. mojsonček, kako kaj pupa? je pridna in nežno dregne mamico? goldy, kako kaj trebuh, še trdi, a se je umirilo. Se pa res že bližaš koncu. Kako gre čas hitro naokoli. Vidim pa, da je s pupo vse v redu in lepo raste. Glede velikosti trebuha pa je rekel danes moj G, da je prejšnji teden delal eni pacientki amnioskopijo, ki pričakuje dvojčke. Da je imela tako majhen trebuh, kot da bi bila v 20 tednu. Vse skupaj nič. Pravi, potem pa je imel na predlegu nosečnico v 30t, ki pa je imela trebuh tako zelo velik, kot da bi bila že 2 mesca čez rok. Pravi, da je vse odvisno od lege otroka, kako nosiš. Tako, da ti ni treba nič skrbet. Ajsika, še malo, še malo. Saj si še 2v1, a ne? Jaz že vadim dihanje. miška, še malo pa bo petek tu in potem NS, pa občudovanje otročkov, pa solzice sreče,...iiii sami lepi trenutki. blanč, vidim da že uživaš v brcikah. Ja fantek bo nogometaš, zato p že toliko brca, punčka bo ap bolj umetnica in je bolj nežena. orka, vidim da si imela zanimivo izkušnjo, ki se je lepo iztekla in imaš doma prečudovit zaklad. Lisica, vidim da si dobro opravila na pregledu, UZ in je z otročkov vse v redu. Bumo, vidim da imata najina otročka isti tajming za brcike. Kicsi, kako kaj tvoja fanta, uživata v tvojem trebuščku. Pridna, kar naj bo tako še naprej, maj se pa tudi že bliža. Kako pa je s tvojo sestrično, je vse v redu? efika, bravo za dobre rezultate z NS. Semprevivum, kako kaj moja sojulijka? Si v redu? Zdaj pa še za seznam. Naslednjo posvetovalnico (pregled ) imam 20.5., danes sem tudi dobila papirje za CSD in imam sedaj dokončno postavljen PDP na 22.7. Ta PDP mi pa tako prestavljajo (20.7., 22.7.,m 9.7., 20.7. in sedaj 22.7), kot da so jim številke tako zelo všeč, da se morajo malo igrati z njimi. Meni sedaj 22.7. čisto ustreza, ker se mi začne porodniški dopust prav na zadnji dan šolskega leta, kar j za mojo službo super. No, zdaj bo pa to res vse, se bom še kdaj probala "skregat" s tem smotanim računalnikom, da vam kaj napišem. Saj berem vas lahko, sao kaj ko svojega jezika ne morem stegniti. Pa se opravičujem, če sem katero izpustila, kar je po vsej verjetnosti pri moji nosečniški pozabljivosti možno.
|