|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
23.4.2009 16:19:54   
anci banci
dihamouser posted image user posted image ... lep in čimmanj boleč porod sonček

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
23.4.2009 16:56:11   
Rakica_80
Sonček, tudi jaz diham s tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostaleuser posted image  kako ste? Upam, da ste vredu in da uživateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako je kaj s Špelko??? Upam, da je okrevala in da je z njenimuser posted image  vse vredu!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
23.4.2009 17:00:31   
Goldy
sonček - Pol pa dihamo, dihamo.....user posted image user posted image  Za čimlažji in čimhitrejši porod!!!

BEBIII - mi smo v redu, mal nas spet križ heca, sam to je že stalnica, tako da če hujšega ne bo.....user posted image  In ti?

Dekleta ste kaj razmišljala o akupunkturi pred porodom? Naju je celo G vprašala v torek. Rekla je, da se v 80% pozna ženskam, da so hodile in da so porodi lažji in hitrejši.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
23.4.2009 18:44:36   
Kicsi
Evo mene.
Ma že celi dan nekaj net zafrkava user posted image .
Moja dva cukrčka sta v redu,oba že čez dve kile težka,plodovnice imata dovolj,MV je še zmeraj dolg 2 cm in zaprt,CTG je v redu. user posted image

Berem pa ,da Sonček že pridno diha oz.upam,da je že oddihala in da se pravkar crkla s svojim sončkom user posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
23.4.2009 19:25:22   
Rakica_80
Goldy, jaz imam jutri UZ in bomo videli kdaj naj bo punkcija....drugače sem taka... ful nestrpna, ker se bojim, kako bo potekal moj prvi ICSIuser posted image
Drugače pa svetujem tebi in vsem nosečnicam, da se pridno razvajajte, da ne bo bolel križ, hodite na masaže in akupunkturo priporočam, ker sem čula, da res pomaga!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajaaa, kako je s Sončkom????

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
23.4.2009 19:30:38   
lučka 25
Ojla! user posted image

No toliko, da povem. Danes sem slikala trebušček in voziček. Slikice so v albumu. Za voziček lahko povem, da gre za Mutsy 4 rid, lupinica pa je MaxiCosi.

Berem, da Sonček 85 že diha. Upam, da že ali ap boš kmalu pestvala. user posted image

Kicsi, super, da je vse v redu in ste še v enem kosu in še za naprej dobro kaže. user posted image

Goldy, jaz nisem nič razmišljala o akupunkturi. Tudi zelo malo vem o tem, se tudi ne govori veliko o tem. Sem pa gledala enkrat oddajo o akupunkturi pred in med porodom, da jo izvaja ena ginekologinja (ne vem več v kateri bolnišnici)  ion, da zelo pripomore k lajšanju bolečin in hitrejšemu porodu. A ti razmišljaš o tem?

anci banci, a ti se moraš p takole dajati z dieto in inzulinom. Še donbro, da bo kmalu konec. Jaz sem bila na sladornem testu že zelo na začetku nosečnosti in je bilo vse v redu.

Reby, nič bat za test. Bo vse v redu. user posted image

mismis, lepo t je brati tudi tu, ampak ne več kot navijačica, ampak kot nosečka. user posted image

Semprevivum, ja nama se je lepo izšlo glede PDP. No, jaz sem v vrtcu in se mi vse obveznosti končajo s konccem šolskega leta, ker do takrat tudi naredim že poročilo LDN in projektov, čeprav imam čas do 30.6. Me pa potem, ko se vrnem nazaj čaka nov ravnatelj, so ga ravno ta teden izvolili. Pri zdajšnjem sem dobro zapisana in sem imela veliko podporo z njegove strani. Je pa tudi tako, da jaz imam službo za nedoločen čas, mi je veliko lažje kot tebi. Ampak kot praviš, če imaš strokovni izpit, te res povsod radi vzamejo, ker presenetljivo jih kar veliko še nima opravljenega strokovca.

Ostale nosečke in navijačke, ki vas nisem poimensko omenila, vam vseeno želim vse dobro in čim lepše dni. user posted image

Jaz pa bom jutri trepetala, kako bo z bolniško. Glede na to kaj vse poročajo v medijih glede recesije, da je treba šparat tudi pri bolniških, se kar pripravljam na slab odgovor. Tako, da če bo dober, bom toliko bolj vesela. Če ne pa....ne vem kaj bom naredila. Šla spet na dopust. Me je pa presenetilo, da mora preteči 1 mesec od zaključene bolniške, da ti jo lahko tvoj osebni zdravnik predpiše, seveda če gre za isti vzrok. A ni bilo prej to obdobje krajše?

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
23.4.2009 19:38:30   
ledenka
Sonček85 je rodila Aleksandra, težkega 3700g in velikega 52 cm. Mami je dobro, ati skače od veselja user posted image

čestitamo user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
23.4.2009 19:57:39   
Goldy
sonček85 - ČESTITKE IN POLJUBČI celi družini, pridni mamici, Aleksandru in seveda tudi novopečenemu očku!!!!user posted image user posted image user posted image

lučka - ja, razmišljam o akupunkturi, ker je že babica govorila o njej, pa zdaj še moja G. Poznam tudi G, ki jo izvaja, tako da.... Upam, da bo vse ok z bolniško. Jaz moram potrkat, da res nisem imela nobenih problemov. zdaj sem itak že na dopustu, drugi mesec pa tako začnem že s porodniško.

BEBIII - ti kar pogumno! Držimo pesti!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
23.4.2009 20:03:15   
ledenka
Lučka, lepa barva vozička user posted image  se moram spravit malo pofotkat zadeve, pa sem takooooo lena user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
23.4.2009 20:04:03   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image Oooo, naš sonček je pa mamica!  user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke in lepo se cajtate!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
23.4.2009 20:05:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Sonček85 je rodila Aleksandra, težkega 3700g in velikega 52 cm. Mami je dobro, ati skače od veselja user posted image

čestitamo user posted image user posted image user posted image  

Evo Sonček še tukaj iskrene čestitke!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lučka tebe pa moram prav posebaj lepo pozdravit. Pa kje si mi ti?

Lepotičke bušijke lep večer vam želim.

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
23.4.2009 20:07:49   
Serendipity
Pupe jaz sem pa končno fraj - jutri imam pregled, potem je vikend in ''počitnice''. Končnoooo! Mi ta služba že leze čez glavo... user posted image Komaj čakam ta večje počitnice, samo do tja je še pot kar dolga...

Vas poobjemčkam vse, drug teden pa me ne spravite dol z RR. No, razen če bo sonček! user posted image

Bumo - kje in kdaj (ob kelkij) maš morfologijo? Če maš v bolnišnici se mogoče še kje vidive user posted image user posted image user posted image (khm, končno user posted image )

Lučka - kak je lep voziček in barva je tudi fantastico! user posted image user posted image user posted image Buši pa - ulala, vi pa fajn rastete! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi - you're next! user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.4.2009 20:10:34 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
23.4.2009 20:08:56   
Reby
user posted image    

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Bumo (16.08.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)

Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)

LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kicsi user posted image user posted image  (15.06.2009) 
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   ,  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander

Objemčkometer:

user posted image user posted image  Naska user posted image user posted image

user posted image
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU:

Petek, 24.04.
miška73 - NS
Ledenka - pregled
Se* - pregled 
Bumo - morfologija

Torek, 28.04.
Kruce Fiks - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

Ponedeljek, 04.05.
Sempervivum - pregled 
Reby - pregled

Torek, 05.05.
spelka12 - pregled 

Sreda, 06.05.
Kicsi - pregled 

Sreda, 13.05.
efika - pregled
Lsica - pregled
Goldy - pregled

Torek, 19.05.
Bumo - pregled
anci banci - pregled v porodnišnici

Sreda, 20.05.
Reby - 3D/4D pregled
Lučka25 - posvetovalnica

Torek, 26.05.
Goldy - CTG

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v APRILU: user posted image user posted image

user posted image  mismis (LJ)
user posted image  Bit (PO)
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana O8, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII 

user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 23.4.2009 20:09:56 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
23.4.2009 20:11:32   
Reby
Pa še navijam za jutri, fajn zrihtite punce user posted image  user posted image  user posted image
Petek, 24.04.
miška73 - NS
Ledenka - pregled
Se* - pregled 
Bumo - morfologija
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
23.4.2009 20:13:07   
Reby
Sonček - še tukaj čestitke za Aleksandra. Pridno se cartajte user posted image  

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
23.4.2009 20:17:00   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pa še navijam za jutri, fajn zrihtite punce user posted image  user posted image  user posted image
Petek, 24.04.
miška73 - NS
Ledenka - pregled
Se* - pregled 
Bumo - morfologija

še jaz navijam, go girls, go girls

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
23.4.2009 20:32:17   
lučka 25
Sonček85, čestitam. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Naj te sinček razveseljuje vsak dan posebej.

ajsi, zdaj si pa že počasi ti na vrsti. user posted image  Ja, barva je pa tudi naju takoj prevzela. Zdaj itak doma vsi mislijo, da bo fantek user posted image , midva pa praviva, da tudi če bo punčka, ji bo pasal moder voziček, ker bo potem tako zelo modra (pametna) user posted image

Goldy, če pa poznaš G, ki to izvaja se pa posvetuj še z njo in mogoče res ne bi bilo slabo, če bi se odločila za to.

zarja, moja draga medvedka. Tudi jaz dostikrat pomislim nate in na Shuki, kako smo rekle, da bomo šle vse skupaj na srečanje IVF-jevk. Pa saj bo še čas za to. Jaz sem v redu, sem pa bolj malo na računalniku, ker me ves čas nekaj heca. Se nama je pred 1 mescom sesul in se še sedaj ni sestavil skupaj. user posted image  Vidim pa, da pri tebi počasi gre, da se počasi približuje tudi čas, ko boš šla v nove boje.

Se*, ane se počitnice priležejo. Potem pa še malo, pa bodo za "prave" počitnice, potem greš pa tako in tako že v Rim. Ja mi pa kar lepo vzhajamo. Šele na sliki vidim, kakšen trebušček mam že. Drugače se mi ne zdi tako velik (zgleda bolj slabo vidim s ptičje perspektiveuser posted image )

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
23.4.2009 21:39:32   
ledenka

Petek, 24.04.
miška73 - NS
Ledenka - pregled
Se* - pregled 
Bumo - morfologija

jaz tuuuuud naviiiijaaaam user posted image user posted image user posted image  (mal tud zase user posted image )

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
24.4.2009 0:35:41   
Sempervivum

Petek, 24.04.
miška73 - NS
Ledenka - pregled
Se* - pregled 
Bumo - morfologija

Veselo poskakujem z vami (zgolj virtualno user posted image )

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
24.4.2009 6:19:06   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
24.4.2009 8:31:50   
Goldy
Tudi jaz se pridružujem!
Petek, 24.04.
miška73 - NS
Ledenka - pregled
Se* - pregled 
Bumo - morfologija

OOO, Reby, ti že pokonci?! Pridna, pridna... jaz pa razmišljam kaj bi jedla....Vreme je navdušujoče...še zobozdravnika imam. Da se mi pa ne kaj veliko.
Sem včeraj spet mojemu zatežila. Naša punčka je večja, pa malo manjši trebušček ima (odstopa od min. mer), ampak G je rekla, da je tu že genetika in da je vse ok. Ampak jaz sem včeraj malo zapaničarila. Da ni kaj narobe...user posted image  Me je moj kar skregal. Sem se morala v roke vzet, da je vse ok!!!!!!!!!user posted image  Smotka sem, vem, ja.user posted image  Ups, pa nisem hotela še vam zatežit navsezgodaj....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
24.4.2009 8:53:30   
Reby
Goldy - vso srečo pri zobozdravniku, jaz sem včeraj zaključila, kontrola čez 1 leto, ufff, sem si kr oddahnila. Za pupiko se nič ne sekiraj, saj tudi odrasli nimamo vsi idealnih mer, je pač po mamici, da ima manjšega bušija, vse bo ok user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
24.4.2009 8:58:14   
Goldy
reby - hvala za zobozdravnika. Mi zdravi en zob in upam, da bo zaključil še preden rodim. Imam pa še 2 za porihtat, sam ne vem, če mu bo uspelo sedaj. Ri si pa zaključil za eno leto - krasno. Saj vem, glede punčke, samo saj veš, ko včasih začneš tuhtat.... Moram kar nehat..... user posted image  In na dobro mislit....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
24.4.2009 9:15:54   
mojsonček
Sončice drage!

Kako ste kaj? Ste se naspale? Ne morem verjet, da spet lahko mal klocam po računalniku, prebirala sem vas na približno, dokler mi niso živci popustili, itak me je skos vn metal...

no, najprej čestitke SONČKU85, malemu ALEKSU in očiju, da so končno skupaj... zdravja in veliko lepih skupnih trenutkov vam želim!

in ja, tut jst sm spremljala MIŠMIŠIN triler z bhcg in držala pestke in jih držim še naprej, da bo vse tko kot mora bit in do boš srečna in brezskrbna nosečka

REBY hvala, ko tako pridno skrbiš za nas.... jst kljub občasnim napadom kisline ne zdržim brez jutranje kavice

GOLDY dobro opravi pri zobarju in ne sekiraj se preveč, sploh če G pravi, da je vse OK, glavno da lepotička napreduje

ZARČI tebe pa murphy zaj.... evo, sam zate... user posted image

kuku LUČKA... a je mrk odpravljen? sem vidla vozička... fuuuuul je lep ampak verjetno tut velik zato pri nas ni bil aktualen... moja bicka (ibiza user posted image ) ma kr majhn prtljažnik in bi bil hudič, če bi blo vse na knap... no, pa še v nakup smo se spravl manj k mesec dni nazaj, tega je pa treba čakat kr neki časa... jst pa upam, da bo naš prispel naslednji teden, ker takrat lih poteče rok za dostavo... iiiiii pa buši zrastu user posted image men se je skos zdel, da mam že neki časa nespremenjenega pa mi zadnjič pravi Patrik čist resno: ooooo mami, kakšn balon maš ti... a si prepričana, da ti ne bo poču če še mal zrasteuser posted image je pa že čist navdušen ker se približuje dan D in zjutraj, ko se odpravi v šolo najprej da lupčka na trebuh pol pa še meni....
učeraj sem imela pregled pri G in mi je rekel ves zaskrbljen naj ne pozabim vprašat zdravnico. če se bo sestrica obrnila, ker on ne bi rad videl, da me morajo operirati.... sonček moj, kolk ga skrbi zame... aja, ko smo že lih pri pregledu... naša pupa sicer lepo raste in ima nekaj več kot 2.200 g ampak pridno čepi na ritki... sem si rekla, da res nima smisla, če se že zdaj obremenjujem s tem a se bo obrnila al ne... itak mam spet pregled 14.5., ko bom 36 tednov, do takrat pa lahko še izvaja akrobacije v vse smeri...

šibam dons na CSD oddat vse papirje, mal sm že pozna...

Nosečkice drage uživajte v božanju svojih trebuščkov...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
24.4.2009 9:17:10   
mojsonček

Petek, 24.04.
miška73 - NS
Ledenka - pregled
Se* - pregled 
Bumo - morfologija

tut jst sm med navijačicami sam skakat lih ne morem tko...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.