Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 15.4.2009 19:46:15
|
|
|
|
šema
|
jaz se pokorno javljam, da prideva, se pravi emporium ob 11ih?
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 15.4.2009 19:55:25
|
|
|
|
Pika Nogavička*
|
Tud midve prideva. Ja, spodnja etaža Emporiuma, ob 11ih! Se vidimo.
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 15.4.2009 22:02:20
|
|
|
|
Majuska
|
Hoj, torej velja jutri? Srčno upam, da ne bom zamudila ... danes se mi je namreč javila prijateljica, ki živi v tujini in je ne morem zavrniti, verjetno je jutri dopoldne edini termin, ki se bo utegnila dobiti z mano. Ampak več bom vedela šele jutri zjutraj. Pridem pa vsekakor. Se vidimo, mamice!
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 16.4.2009 16:13:00
|
|
|
|
nanka
|
Punce super je bilo in Iza še enkrat hvala za kavico. Natka je v avtu zaspala in sem jo samo prestavila v posteljo, kjer je spala do 15.
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 16.4.2009 17:23:12
|
|
|
|
šema
|
Blagor tebi. Mojemu je bilo ful preveč informacij naenkrat (oz. preveč ženskega spola na kupu- je zgleda bolj po tatkotu ). Sem komaj čakala, da je prišel iz službe in Aljaža prevzel naprej v varstvo. Očitno se bom morala navadit tudi na njegovo tečnarjenje, ki me zaenkrat ful utruja (še do pred kratkim je bil ko bubica)
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 16.4.2009 20:07:37
|
|
|
|
Pika Nogavička*
|
Ma punce, super ste! Fino je blo čvekat z vami in vas spoznat. Midve sva šli potem še k babici in dedku na kosilo (tašča in tast) in men se ni dal niti ust več odpret (da bi kej povedala jasno, jedla seveda sem), sem že z vami dost škode na vremenu nardila. Lučka je bla pa čist fertik, smo pršli šele ob pol sedmih domov, nafutral, skopal in je zaspala, ko da bi jo odrezou.
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 16.4.2009 20:55:06
|
|
|
|
Tedi77
|
Midve sva si pa priredili kar celodnevni izlet. Si je mati privoščila še malo šopinga (=našla hlače, ki gredo na rit ). Zdaj Neža še malo drema, potem jo nahranimo in gremo spat. Blo je pa ful fajn, bo treba čimprej ponovit!
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 16.4.2009 21:00:56
|
|
|
|
resnično srečna
|
no tudi mi2 sva končno v postelji...je Iza sicer v vozičku zaspala...ampak je bila pri prestavljanju v avto takoj budna (kot vedno)...po hitrem kosilu (makaroni v tunini omaki s paradižnikom in skleda motovilčka) se je šla pa malo zleknit...in je drnjohala do 18.30...no sedaj pa čakam da pokliče večji junec...ga bo treba še na trening iskat... in ja bilo je fino...bo treba ponoviti...he he dobro, da se v Tivoliju nismo zmenile...bi naši malčki lahko imeli spoznavanje medveda...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 16.4.2009 23:37:13
|
|
|
|
Majuska
|
Mi smo imeli tudi kar naporen dan. Aleksander je kasneje zaspal za pol urice in bil še malo sitkan, tako da smo pobrali očka, na hitro skočili v eno tehnično trgovino in šli domov. Pol je pa spal po delčkih ... najprej pol ure, 20 minut igranja in ena urica dremuckanja. Sem bila pa tudi jaz čisto povožena, za mano je prišlo (pre)zgodnje vstajanje, vsa ta vožnja ... uh, dogajalo je! Evo slikice Nanka in Pika N. Šema z Aljažem Resnično srečna in njena Iza, ki je včeraj upihnila prvo svečko Tedi77 in Neža Pika N. in Lučka Nankina Natka se je skrila, le nogice so molele ven ... slavljenka Iza moj navihanec Aleksander prisega na dudo!
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 17.4.2009 7:50:27
|
|
|
|
orka
|
ooooooooooo res škoda, da nisem mogla....je Ema dobila pol še vročino kot posledico cepljenja....tko da v bistvu je boljš blo tko...sem slišala in vidim da ste uživale,kar bi tudi meni pasalo....čimprej naslednje srečanje,saj sedaj je konec cepljenj do novembra....
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 17.4.2009 10:01:53
|
|
|
|
Majuska
|
Orka, tudi pri našemu smo imeli vročino po cepljenju ... je to precej klasična reakcija. Pa drugič, saj bomo kmalu spet kak kofi organizirale
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 17.4.2009 10:16:47
|
|
|
|
NiLe
|
Hej! Kaj to vidim? Srečanje ste imele? ... mi je včeraj zvečer Res. srečna omenila, da ste se dobile, pa da je Majuška poslala sms, pa ga žal nisem dobila, tle na RRju pa tudi nisem nič čekirala, ker smo imeli prejšnji teden pravo norišnico... sem prav , ker sem vas zamudila. No, meni se je ravno včeraj iztekla porodniška, za pokorostiti imam še lanski dopust, tako da sem do konca maja doma in upam, da se v tem času še kje srečamo. Pa prav fino ste se imele! Da o luštnih škratih sploh ne govorim. Lepo se imejte!
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 17.4.2009 11:34:52
|
|
|
|
Majuska
|
Ajoj NiLe ... če bi vedela, bi te še poklicala - sem namreč pošiljala maile in sms-je, sem si rekla, ziher je ziher. Sigurno se bomo še dobile, dokler si še doma, jasno
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 17.4.2009 12:12:18
|
|
|
|
Pika Nogavička*
|
No, to pa mam, ker tolk čvekam. Je šla informacija o Izinem prvem rojstnem dnevu popolnoma mimo mene. Iza, vseee najboooooljše za teeeee, vseee najboooooljše za teeeee, vse najbooooooljše draga Iza, vseeeeee najbooooooljše za te. Resnično srečna mami.....hvala za kofe! Orka, NiLe....jaz sem takoj za ponovitev kofetkanja.
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 17.4.2009 23:16:35
|
|
|
|
Majuska
|
Srečna in Iza ... hvala za kofetek! Če bo pa katero zanimalo, kakšne vragolije zganja naš fant, si ga lahko pogleda na http://www.shrani.si/?k/Px/21rbdeW8/aleksander888.wmv
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 17.4.2009 23:32:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
Krasen filmček, Majuška....
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 18.4.2009 8:35:42
|
|
|
|
Majuska
|
hvala se je očka potrudil ...
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 19.4.2009 20:58:15
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska hvala se je očka potrudil ... res se je...tole je lep spomin he he...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 22.4.2009 17:08:07
|
|
|
|
resnično srečna
|
no ženske kdaj se spet vidimo...zdaj je pa že teden dni naokoli he he...
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 22.4.2009 18:59:59
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Če bo pa katero zanimalo, kakšne vragolije zganja naš fant, si ga lahko pogleda na http://www.shrani.si/?k/Px/21rbdeW8/aleksander888.wmv Iiiiiii ... kako kjut je tale tvoj lumpek! Bravo za tvojega in njegovo produkcijo
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 23.4.2009 10:38:30
|
|
|
|
šema
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna no ženske kdaj se spet vidimo...zdaj je pa že teden dni naokoli he he... Upam, da izberete datum po prvomajskih, ker bova do takrat leteča med glavo in repom naše "kure" Na domačem rač. se mi je naselil trojanc, ki ga bodo obvladal šele po prvomajskih , tko da sem za tole mašino doma samo ko mi hčera dovoli oz. pri mojih starših, kjer se trenutno crkljava.
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 23.4.2009 11:03:23
|
|
|
|
Majuska
|
Ja meni bi tudi po praznikih odgovarjalo, ker sem do 8.5. še okupirana s fizioterapijo ... Kaj pa, če rečemo enkrat okoli 15.5. (to je petek), bi vam odgovarjalo?
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 23.4.2009 11:33:16
|
|
|
|
Pika Nogavička*
|
Midve z Lučko sva ZA.......petek, 15. maj!
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 23.4.2009 22:13:01
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Nogavička* Midve z Lučko sva ZA.......petek, 15. maj! velja...
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 24.4.2009 11:17:51
|
|
|
|
Tedi77
|
To pa je organizacija! Se menimo že en mesec vnaprej. Midve sva zraven. Same time, same place. No, kar se mene tiče; meni je blo v Galeriji Grad prav kul. Pa še kak šoping opravim spotoma. Saj veste, mi iz periferije radi kaj lepega pogledamo v prestolnici, hehe
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?