|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
24.4.2009 23:21:53   
Majuska
Tedi, po mojih izkušnjah je bolje malo prej datum določit, da se lahko vse mamice v tem času lahko zorganiziramo tako, da res lahko pridemo. Vmes se lahko dogaja vse sorte ... user posted image

Pa vsem želim lepe prvomajske praznike, sploh če kam odhajate počitnikovat!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 301
26.4.2009 10:27:59   
Tedi77
Mi se pa jutri odpravljamo na krajši dopust na morje. Sem pravkar sestavila seznam "kaj moramo vzeti s seboj". Moj dragi se že drži za glavo in razmišlja, kje naj si sposodi kombi. Upam, da bo vreme lepo, napovedi niso prav obetavne, a se zanašam na to, da so se vremenoslovci spet zmotili.
Zdaj gremo na sprehod, nato pa pakiranje, juhu!

lepe praznike vsem

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 302
26.4.2009 21:02:37   
Pika Nogavička*
Tedi77 in ostale potujoče in nepotujoče dopustnice, lepo se imejte in sonca nam želim.

Živel 1. maj!!

Nisem debela......sem ženska in pol!

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 303
27.4.2009 9:55:54   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Tedi77

Mi se pa jutri odpravljamo na krajši dopust na morje. Sem pravkar sestavila seznam "kaj moramo vzeti s seboj". Moj dragi se že drži za glavo in razmišlja, kje naj si sposodi kombi. Upam, da bo vreme lepo, napovedi niso prav obetavne, a se zanašam na to, da so se vremenoslovci spet zmotili.
Zdaj gremo na sprehod, nato pa pakiranje, juhu!

lepe praznike vsem

tud mi se odpravljamo na Obalo in upam na lepo vreme...pa uživajte...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 304
28.4.2009 0:34:47   
Majuska
Že zaradi dopustnic si želim, da bi imeli lepše vreme ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 305
30.4.2009 14:15:39   
Majuska
Mamice, lepe praznike vam želim, pa čim več sončka! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 306
5.5.2009 6:39:31   
resnično srečna
dan ženskice...

pa je konec praznikov kaj ne?...no pri nas smo bili delovni...smo v strunjanu morli pokositi vse okrog hiše...pa tega ni malo...pa opleti vrt pa obrniti zmeljo...pa nekaj posaditi, da bomo lahko kaj nabirali poleti...samo tole vreme je katastrofa...

lahko verjamete, da smo doživeli v soboto celo ploho medtem, ko so vremenarji zagotavljali da na Obali sigurno ne bo dežja...he he...brezveze...zemlja sploh nima časa, da bi se posušila...upam, da krompir uspe priti ven iz tega zabetoniranega vrtička he he...

smo pa v nedeljo na vrat na nos zapustili obalo...MM oče je namreč v bolnici,ker je imel operacijo srca...in se je po operaciji že super držal ampak v soboto so ga pa morali oživljati...sedaj je rastlina...priklopljen na aparate in baje nas čaka najhujše...žal mi je, ker je to res super človek in bil je v formi...ampak očitno so spet nekaj zafrknili...še samo ne vedo kaj...

drugače pa sva z Izo dobili že dve zavrnitveni odločbi za vrtec...sva pristali na 63. in 51 mestu...in sedaj nimam pojma kam bom z Izo...

Iza je pa pravi srček...na veliko je začela dojemat tale svet...kaže kako visoko je drevo, kako visoko je obešena slika, kako dela konjiček pa kako laja naš pes...pošlje poljubčka (na zelo simpatičen način) tako da si vtakne v roko celo roko in potem piha he he...pa začela me je objemati in ljubčkati...je postala prava crkljivka...

včeraj je šla že ob 16ih spat...sem mislila, da bo to kaka urica...ampak gospa še vedno spi...ma jaz ne vem no...zaspanka...

je pa tudi pri hoji že pridna...drži se me samo za prst...samostojno pa udi že naredi nekaj metrov...vendar na koncu že skoraj teče in se potem vrže na kolena...

obiskal nas je nov zobek...tako da imamo sedaj zgoraj 4 in spodaj 4...naša vročina, ki jo je fasala začetek prejšnjega tedna in je bila 2 dni 40...je čudežno izginila...tako da je očitno na pohodu spet kaka čudna viroza, ker je v krvi imela vrednost CRP 72...

kako pa ste kaj ve?...pa vaši kobacajčki?...ste pokasirale kaj odločb?...ste vsi zdravi?...

v glavnem za 15. pa velja kaj ne he he...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 307
5.5.2009 8:49:03   
lumpa6
oj

mi smo z mini dopusta, vreme katastrofa, raspoloženje ok, otroci so se imeli krasno kljub dežjuuser posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 308
5.5.2009 10:34:34   
Majuska
Srečka, žal mi je za očeta user posted image   upam, da se bo vse še poštimalo ... Iza je pa pridna, praviš. Prav luštna pupa je, napredna pa tudi. Lepo da ste imeli luštne počitnice, mi smo bili kar doma, smo imeli le kak kratek izlet.  Za vrtec smo mi še na slabšem, smo šele na 209. mestu čakalne liste. K pr norcih!

Lumpa, glavno da so se imeli otroci fino, čeprav je vreme hecno user posted image

Kje ste pa kaj ostale mamice, Redhouse, Katina, NiLe, mml, Lara C., Tedi, šema ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 309
5.5.2009 18:12:44   
nanka
Naju žal ne bo, ker je tamala danes zakuhala na 38 in imam pojma kaj ji je, tako da se vidimo naslednjič.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 310
5.5.2009 22:02:19   
Pika Nogavička*

Kje ste pa kaj ostale mamice, Redhouse, Katina, NiLe, mml, Lara C., Tedi, šema ... user posted image

jaz sem tukaj!
Tudi mi smo praznike preživeli bolj ali manj doma s pogledom na dež.

Drugače pa, tud nas v vrtcu ne marajo, samo da mi zasedamo eno 292., 236., 339. in 323. mesto !!!.....iz treh vrtcev pa odgovore še čakamo, bodo pa bolj v tem stilu. Sem jezna ko user posted image !

Smo pa tudi mi dočakali prvi zobek, ki smo ga v Lučkinih ustih našli povsem slučajno. Ni imela nobenih težav, ki bi nakazovale nanj. Zdaj smo v pričakovanju drugega, se že kaže pod dlesnijo.

Resnično srečna, ampak Iza je pa frajerka. A vse te veščine je kar zdaj naenkrat osvojila? A po 1. letu se pa take začnejo? Super! user posted image

Za očeta pa sploh ne vem kaj naj ti rečem. Grozno. Približno pa vem kako se vsi počutite, sem tud sama izgubila očeta čisto nenadno, ga je doma kap in se ni dalo več pomagat, tako da......pošiljam tebi in vsem tvojim dobre želje.

Nanaka, sej dobile bi se šele 15. maja, to je naslednji petek (ne ta), do takrat bo pa Natka verjetno že zdrava. Upam, da je vročina le prehodne narave in bo hitro minila.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 311
5.5.2009 23:47:01   
Tedi77
Ojla!
Tudi mi smo z dopusta, no, že davno. Bili smo v Poreču, vreme je bilo še kar, tako da smo se vsak dan na veliko sprehajali. Seveda smo vmes tudi vedrili, ko so bile kake prehodne plohe. Neža je bila zadovoljna, spala je tako kot doma, pa tudi čez dan smo lovili njen običajni ritem, tako da najbrž sploh ni opazila, da smo nekje drugje.

Mi jutri pričnemo z uvajanjem goste hrane. Danes smo imeli na obisku patronažno, ki nama je dala nekaj napotkov, jutri pa juriš na bučke. Upam, da bo Neža tudi pri zelenjavi tako ješča, kot je pri mleku.

Danes sem Nežo prvič dala v varstvo izven našega doma. Bila je pri moji svakinji in mojem očetu, ker sem morala na nek pogreb, Petra pa še ni bilo domov. Sem mislila, da bo hudo, ker zdaj že opazi, če naju ni zraven in potem joče. Ampak danes menda sploh ni opazila, da ni v domačem okolju in da naju ni zraven. Jaz sem na veliko klicarila, če je vse v redu, mala je pa uživala tudi brez mene. Saj pravim, ultra hvaležen in prilagodljiv otrok.  

Z vrtcem se nam zaenkrat še ni treba ukvarjati, ker za prvo leto planiramo zasebno varstvo pri eni gospe, ki je tudi naša družinska prijateljica. Se ukvarja s čuvanjem otrok, pa še dobro se poznamo in je zaupanja vredna, tako, da mi je super, da bo Neža lahko kako leto pri njej v varstvu. Kasneje bi jo pa seveda radi dali v vrtec, ampak očitno se nam ne piše nič dobrega. Prednost imajo tisti, ki že imajo kakega otroka v vrtcu, pa socialno ogroženi,... Ne vem, ali se za starejše otroke kaj lažje dobi vrtec, ali je isti problem, kot za jasli?!

Resnično srečna, bodi pogumna! Tudi sama sem že imela smrt med najbližjimi in vem, da ni lahko. Je pa v življenju tako, da je treba zavihati rokave in iti naprej.

Mejte se fajn, 15. se vidimo!

(odgovor članu Pika Nogavička*)
Neposredna povezava do sporočila: 312
6.5.2009 1:10:19   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Naju žal ne bo, ker je tamala danes zakuhala na 38 in imam pojma kaj ji je, tako da se vidimo naslednjič.

No, do 15. maja se bo sigurno malčica pocajtala user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 313
6.5.2009 8:07:22   
nanka
Sem malo zamešala datum, bom videla kaj se ji bo razvilo, zaenkrat ima samo vročino, ponoči do 39. Pa ne kaže nobenega drugega znaka, nimam pojma kaj jo daje.

Tedi, tudi za starejše je kar težko dobiti vrtec, Zojo sem vpisala pri treh letih in bila zavrnjena v vrtcu v naši občini, v sosednji, potem pa sem po nekaj mukah dobila vrtec v LJ, sem pa izgubila kar nekaj živcev, pa računaj da sem imela takrat že tri otroke, pa mi ni nič pomagalo. Nimam pojma kako bo z Natko, bo pa eno leto pri babici, drugače ni nobenega problema, se pa bojiva obe kakšne njene bolezni, ker je že kar v letih. Ko je bila Zoja stara dve leti sem jo tudi vpisala, pa je povsod izvisela, ker takrat še pašejo otroci v jaslično skupino. 

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 314
6.5.2009 11:53:22   
lumpa6
user posted image user posted image user posted image user posted image da se bolančki čimhitreje pozdravijo

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 315
7.5.2009 9:20:12   
šema
jaz sem bolj poredko (beri: skoraj nič) na rač, ker mi ga je vzeluser posted image . Danes sem zasedla hčerinega, ker ga je pustila prižganegauser posted image . Tko da za 15.  velja (upam, da ne bo prišlo do kakih sprememb).

Smo pa mi v šiški kjer vidim vrtec z balkona na 71. mestu, v Andersenu na 204. in v moji službi pa na 178. mestu- ni da bi človek zgubljal besede. Sem rekla mojmu, da če bi imela vsaj dvosobno stanovanje bi za dve leti pustila službo in vzela v varstvo še dva otrokauser posted image

Se vidimo, če se ne tipkamo več

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 316
7.5.2009 21:00:07   
orka
hihihi,pa bom prišla na svoj račun,15.bom prišla,pa tudi 1 tortico pojedla,pa k vragu kile,saj imajo za moj okus GG najboljše torte....
šema-mi smo sprejeti v ta vrtec,ki ga ti vidiš z balkona,v tega ki je korak od doma pa ne a smo 2. v vrsti,tko da imam še upanje

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 317
8.5.2009 11:31:20   
Pika Nogavička*
Orka, čestitke za vrtec. user posted image  Si pa ena redkih, da berem da ste sprejeti v vrtec.

Šema, v tvojem "delovnem" vrtcu, smo pa mi na 339. mestu.

Tedi77, kako gre uvajanje GH?

Ostale punce.....Pozdravljene!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 318
8.5.2009 12:26:25   
orka
Pika-v vrtcu imamo prednost,k že ena tja hod,čeprav gre letos v šolo a so oni to verjetno pozabili v račun vzet,ker je tak letnik oz. konec leta rojena in tisti vsi ostajajo še eno leto v vrtcu, mi pa nismo vzeli te možnosti...bi pa vseeno raje čakala na to 2.mesto tu pri domu sam ziher je pa tud ziher...

< Sporočilo je popravil orka -- 8.5.2009 12:27:54 >

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 319
8.5.2009 16:44:34   
Majuska
Ej tole z vrtci je res noro user posted image tudi mi smo dobili zavrnjeno vlogo in smo na 209. mestu čakalne liste. Še dobro, da imamo babice user posted image

Ekola, mi imamo danes 9 mesecev in počasi pričenjamo kobacati - mali se namreč postavlja na kolena! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 320
9.5.2009 23:22:01   
Tedi77
Tole z uvajanjem GH je pravi žur. Danes smo že 4. dan jedli korenje. Se mi zdi, da mala nič ne poje, ampak ko pogledam v plenico, je vse oranžno, grrrr. Jutri je na vrsti koleraba. Gre nama res počasi, ampak veseli me že to, da je Neži očitno okus všeč, samo na ve, kaj naj počne s tistim, kar dobi v usta. Tako je uspeh, če poje vsega skupaj eno malo žlico.
Kakšne pa so vaše izkušnje, ki ste svoje malčke že uvedle v čare goste hrane? Ali bi jo morala bolj siliti? Jaz namreč odneham, ko se mala začne kujati in obračati stran. Moja filozofija je, da se otrok ne sili jesti; pa ena žlička za dedija, pa ena žlička za babi... seveda, če so normalno ješči, če niso, je najbrž potrebno uvesti kake strožje ukrepe.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 321
10.5.2009 11:43:24   
Pika Nogavička*
Teddi77, če vprašaš mene, vama gre super. user posted image
Nekaj časa je tudi pri Lučki trajalo da je dojela, da je to hrana, prej pa nekaj časa nisva prišli dlje od ene-dveh žličk.
Ne jo silit, je brez veze. Lučka se je po, mislim da skoraj enem mesecu, čez noč odločila al pa dojela, da to je za dol pogoltnit in kar naenkrat pojedla cel obrok. Prej pa, tako kot praviš...ena žlička, pa še tista bolj ven kot not.
Pa ponavadi dojenčki rabijo tud nekaj časa, da se naučijo uporabljat jeziček, je mal drugačan tehnika pri GH, kot pri sesanju.
Je treba imet kar nekaj potrpežljivosti.

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 322
10.5.2009 16:04:20   
šema
KONČNO sem dobila rač nazaj iz trojanskih rok- upam, da za stalno. Madona je to kar podvig, da se rešiš vsiljivcev.
Tudi midva imava prvi teden uvajanja GH za sabouser posted image

-torek= korenje (se je stresel po prvi žlici, nato pa cca dve pojedel)
-sreda= korenje (dopoldan ni skoraj nič spravil v usta, zato sem mu ga ponudila še popoldan)
-četrtek=korenje je pojedel kar nekaj- 7koleščkov (me je imelo, da bi uporabila palični mešalnik, pa me je tudi minilo, tko da mečkava z vilico in gre prav toliko v trebuh, da je plenica oranžnauser posted image )
-petek=riž (sem nabavila v DMju neki kao BIO)- mu je bilo ful OK
-sobota= riž+korenje (ni pojedel skoraj nič, zato sem mu dala popoldan malo mareličnega domačega soka)
-nedelja= riž+korenje (je kar jedel, čez pa popil še nekaj čaja- dojiti se ni hoteluser posted image )

Nekako lažje spravi v usta zelenjavo, če mu jo naredim skupaj z rižem, ker drugače samo "cmuli" sok z žlice, gosto pa ostaja. Sem tako ponosna, da nisem še zagrabila za Hipp oz. frutekuser posted image . Sem mu pa na sprehodu dala pred usta tudi banano in jo je z užitkom lizal.

Za drug teden imam pa v planu spoznavanje bučk, pa kakšno jabolko (domače) moram skuhat preden mi na balkonu vsa segnijejo.

Neposredna povezava do sporočila: 323
13.5.2009 20:58:54   
šema
ali za 15. velja??
Kdaj??

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 324
13.5.2009 23:47:55   
Tedi77
Ja, midve imava namen prikolovratit v LJ. Jaz bi ob 11., če vam ni pozno. Bi rada, da doma pojeva tisti najin zelenjavni obrok, ker se hranjenje v javnosti ne obnese.
Upam, da pride še katera. Jaz sem si rezervirala ves dan za pohajanje po LJ. Pa še Svetlik nakaže cekine ta dan, tko da kakšen mini šoping tudi bo user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?