Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 14.5.2009 6:22:13
|
|
|
|
Majuska
|
Mislim, da smo rekle ob 11. uri na isti lokaciji kot zadnjič, Galerija Grad pod Emporiumom. Pa menda je dež napovedan, tako da bo kar fajn prostor. Če me spomin ne vara, bo Inti od naše Katine danes dopolnil 1. leto. Čestitam!!
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 14.5.2009 9:25:28
|
|
|
|
Pika Nogavička*
|
Midve prideva!
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 14.5.2009 10:57:21
|
|
|
|
šema
|
Tudi midva, če ne pozabim:)
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 14.5.2009 13:00:25
|
|
|
|
nanka
|
Naju žal ne bo, ker imam polovico družine bolno ( bruhanje, driska in vročina) in sebojim, da prineseva kakšen virus še do vas, pa žal to ni stvar, ki bi jo rada delila, tako da se vidimo naslednjič ( če se do julija še kaj dobimo, ker potem grem v službo)
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 14.5.2009 22:48:53
|
|
|
|
Majuska
|
Nanka, da se boste čimprej pocajtali Midva z Aleksandrom prideva
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 15.5.2009 8:44:48
|
|
|
|
resnično srečna
|
Naju žal ne bo...odhajamo na morje...očka pride zanama...mi2 pa v izvidnico s kužkom...pripeljal bo namreč pohištvo za spalnico v naši morski hišici, da končno zamenjmo stare postelje... lepo čvekajte danes! pip G
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 16.5.2009 10:55:30
|
|
|
|
Pika Nogavička*
|
Hoj! Midve z Lučko sva pa včeraj prevozičkali skoraj cel btc, sva potem še očka kar tam počakali in smo šli še na kosilo, domov smo prišli ob pol sedmih zvečer. Sem bila krepanaaaa, ampak bilo je pa super! Orka, še enkrat hvala za kofi. Včeraj sva z Majuško ugotavljali, da je najbolj zanimivo pri vsaki igrači etiketa, bog ne daj tega stran porezat! Sem obljubila da bom TUKAJ prilimala en zanimiv link. Fajn se mejte!
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 16.5.2009 19:09:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem obljubila da bom TUKAJ prilimala en zanimiv link. Ampak to, pomoje, ne bi bilo tako zanimivo...
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 17.5.2009 22:11:42
|
|
|
|
Pika Nogavička*
|
Ampak to, pomoje, ne bi bilo tako zanimivo... haha.....ja, naši punci sigurno ne. Izmed vseh fensi šmensi igrač, ki jih ima ji je še vedno najbolj všeč prazna plastenka od vode v kateri je par zrnc riža.....v banji pa je med piskajočimi, plavajočimi in ostalo plavajočo navlako največji zakon.... termometer!
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 17.5.2009 22:18:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
Naša se tudi rada igra s flaško..... jo malo znečkam, da lažje prime in pol jo še ure ne spusti iz rok....
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 19.5.2009 10:00:17
|
|
|
|
resnično srečna
|
do enega leta he he...potem se jim pa poslabša...Iza zadnje dneve vlači s seboj svojo "ninico"...je res kot ena krpica...no samo na lovkah ima ene plastike za grist...pa glavico za lubčkat...pa skoz jo je treba objemat pa kazat moja moja...zgleda da dela svojo mamo ljubosumno... je pa na morju odkrila čar plaže...kamenčke...pa zleve pa na desno pa nazaj pa naprej...samo hvala bogu ne več v usta... smo pa v petek prišli v dež...potem pa dva dni blagodejnega sonca...sva se vrnili šele včeraj zvečer...sva očka poslali že zjutraj v sužbo...mi2 pa sva si izprosili še nekaj ur užitkov... moj vrtiček je spet urejen...krompir je hvala bogu pokukal na dan...kljub 14 dnevnem nezalivanju vse še dela...je pa kar suša že na obali...ima zemlja že centimeterske luknje... v glavnem Iza končno hodi...sama...se obrne na peti in gre...je človek tako ponosen he he... in se že veselim petka, da pobegnem nazaj v raj...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 20.5.2009 0:43:19
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Nogavička* Ampak to, pomoje, ne bi bilo tako zanimivo... haha.....ja, naši punci sigurno ne. Izmed vseh fensi šmensi igrač, ki jih ima ji je še vedno najbolj všeč prazna plastenka od vode v kateri je par zrnc riža.....v banji pa je med piskajočimi, plavajočimi in ostalo plavajočo navlako največji zakon.... termometer! pri nas so račke v vodi kar aktualne sicer pa se že nekoliko plazimo ... Aleksander se postavlja na kolena, premika pa se po trebuščku ... čisto malo mu še manjka Iza hodi? Čestitam, o srečka, zdaj boš pa šibala za njo
< Sporočilo je popravil Majuska -- 20.5.2009 0:44:35 >
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 20.5.2009 13:19:06
|
|
|
|
Pika Nogavička*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Naša se tudi rada igra s flaško..... jo malo znečkam, da lažje prime in pol jo še ure ne spusti iz rok.... ...držim pest, da naši otroc še dolg ohranjo to skromnost.... IZVIRNO SPOROČILO: Majuska pri nas so račke v vodi kar aktualne ....ja, sigurno nimate termometra ! Pa ne sme bit tak, ki je v očeh odraslih namenjen otroški zabavi v vodi (v obliki ribice al pa ladjice)....mora bit čis navadna štanga z mal plastike okrog....tak je zakon! Bravo plazilec Aleksander , zdej Majuska boš pa tud ti šibala za njim. Naša Lučka namreč to že počne in jo po hitrem postopku ucvre točno k omaram z videom in dvd-jem in veselo po knofkih. Pa kako se zraven zabava, ko jo lovim. Veselje! Zdej se je začela že dvigovat in postavljat na noge. R. srečna, sem ti fouš za hišco na morju, plažo, kamenčke.....pa krompir tud....pa za to, da greš v petek spet nazaj! Pa jasno.....bravo za hodečo Izo, ki je zdej po vseh merilih homo sapiens.
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 21.5.2009 15:25:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
in se že veselim petka, da pobegnem nazaj v raj... Kje je že to?
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 23.5.2009 7:37:40
|
|
|
|
šema
|
Madonca, kake čveke smo tud tuki (tud pr novembrčicah ni nč drgač)- sej tud sama nism nč bolša . Še dobr, da je zuni sonček in gre človk lohka mal ven No, takole bi pa izgledalo, če bi pisala moja tavelika hči , ki pravi, da ta stara nima pojma, kako se je treba pogovarjat , ker pa tale forum bere bolj malo uporabnic, sem tudi sama preizkušala svojo sposobnost. Mislila sem pa vprašat- kdaj vam ustreza, da se zopet dobimo- lahko tudi kaka druga lokacija (v naravi), kako drugo "mesto" (nisem pretirano vezana na LJ ). Majuska tebi gre določanje datumov super od rok tko da......(go for it )
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 23.5.2009 13:11:23
|
|
|
|
Majuska
|
Kje si mene najdla Hja ne vem, a bi se naslednjič morda v Tivoliju dobile? V Čolnarni? Z mojimi julijkami se tam večkrat dobimo ... včeraj smo šle recimo v ZOO, ker nas ima večina letne karte. A vam Tivoli ustreza?
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 23.5.2009 22:53:25
|
|
|
|
Tedi77
|
Jaaaa. Super. Zdaj je tako lepo vreme, da je škoda, da se ne bi malo soncu pokazale. Tivoli bo prava stvar. A se dobimo tisti teden po 1. juniju??
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 24.5.2009 12:46:57
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Nogavička* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Naša se tudi rada igra s flaško..... jo malo znečkam, da lažje prime in pol jo še ure ne spusti iz rok.... ...držim pest, da naši otroc še dolg ohranjo to skromnost.... IZVIRNO SPOROČILO: Majuska pri nas so račke v vodi kar aktualne ....ja, sigurno nimate termometra ! Pa ne sme bit tak, ki je v očeh odraslih namenjen otroški zabavi v vodi (v obliki ribice al pa ladjice)....mora bit čis navadna štanga z mal plastike okrog....tak je zakon! imamo, imamo ... samo plastika je okol, pa ga ne zanima kdove koliko
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 25.5.2009 20:58:53
|
|
|
|
šema
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tedi77 Jaaaa. Super. Zdaj je tako lepo vreme, da je škoda, da se ne bi malo soncu pokazale. Tivoli bo prava stvar. A se dobimo tisti teden po 1. juniju?? No pa bom jaz neki butnla ven: Tivoli- 8.6................................tiste, ki ste najbolj oddaljene pa določite še uro Se vidimo!
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 25.5.2009 23:43:44
|
|
|
|
Tedi77
|
Predlagam ob 11., kot običajno. Zdaj me pa še razsvetlite, kam naj grem parkirat svojo makino - da ne bom v prekršku, pa da ne bankrotiram s parkirnino.
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 26.5.2009 22:32:30
|
|
|
|
resnično srečna
|
Tivoli je poceni...senca se najde...mislim da je prvi dve uri 50 centov...tako da jaz vedno tam plačam...pa parkiram...
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 26.5.2009 22:56:27
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tedi77 Predlagam ob 11., kot običajno. Zdaj me pa še razsvetlite, kam naj grem parkirat svojo makino - da ne bom v prekršku, pa da ne bankrotiram s parkirnino. Kar Tivoli ... zadnjič sem bila malo več kot 2 uri tam, pa sem plačala 1 €
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 27.5.2009 14:28:53
|
|
|
|
šema
|
Tole sem skopirala, je pa res, da je kar zasedeno. Čeprav pa po izkušnjah Majuske in resnično srečne lahko računaš na kako prosto mesto. Jaz namenim it kar peš od doma in mislim da mi bo uspelo, če le ne bo prevroče Parkirišče Tivoli I (izven središča mesta, tarifa 3) http://www.jh-lj.si Prikaži na zemljevidu Urnik vsak dan 6.00-20.00. Opis Število parkirnih mest: 360, od 9.00 zasedeno. Cena parkiranja: prvi dve uri 0,50 €, vsaka naslednja ura 0,50 €. Opis lokacije Celovška cesta 25 (ob športni Dvorani Tivoli)
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 27.5.2009 19:43:21
|
|
|
|
nanka
|
No, mogoče pa še meni uspe prit, če bo le dete zdravo, jo nekaj zobki matrajo, ima zgornje enke in dvojke čisto zatečene, pa še spodnji dvojki sta na pohodu.A ste rekle 6.6., a ni to sobota? Sem zamešala?Aha, sem že videla, 8.6. torej ponedeljek, mal sem smotana.
< Sporočilo je popravil nanka -- 27.5.2009 19:44:23 >
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 28.5.2009 7:20:37
|
|
|
|
Tedi77
|
Hvala za navodila glede parkiranja. V primeru slabega vremena pa lahko rezervna lokacija še vedno ostane Galerija Grad BTC, kajne?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?