Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 30.3.2009 20:45:53
|
|
|
|
Pika Nogavička*
|
Sami lepooki dojenčki! Lušni za požret. To je pa naša Lučka. Rojena je septembra 08 in ima skoraj tako lep datum rojstva kot Aleksander, namreč 9.9.08.
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 31.3.2009 10:07:30
|
|
|
|
Tedi77
|
pa še moja princeska Neža. Je med mlajšimi tu gor, čez nekaj dni bo stara 4 mesece. [img] [/img]
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 31.3.2009 10:51:31
|
|
|
|
NiLe
|
Dan bejbe! Mene pa že kar neeekaaaj časa ni bilo tu na spregled ... nimam pametnega izgovora ... nekako sem padla iz debate ... sedaj pa vidim, da se je "našemu klubu" pridružilo kar nekaj novih mamic in malčkov - dobrodošli vsi!!! Fotke so 1A oz. modeli na njih so vsi po vrsti cort in krasni ... Naša Tia raste in drug teden bo pihala 1. svečko ... je pa ful pridna pupika, ful potrpežljiva in neproblematična ... vsi jo cartamo in obožujemo. Še eno fotko naše princese prilimam ... pa upam, da se res kaj srečamo v aprilu ... meni se porodniška počasi izteka in grem konec maja v službo. Jah, s fotko ne bo nič ... na laptopu nimam nobene fotke ... tako da naslednjič, ko se javim iz drugega računalnika, pa res dam fotko gor Lep dan želim!
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 31.3.2009 11:49:55
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla NiLe, lepo da si se nam oglasila po dolgem času prav lepo je vedeti, da vaša punčka lepo napreduje. Bodi duša in mi na ZS pusti telefonsko, da te obvestimo, ko bo dogovorjen datum za kofi. Vse slikce so zelooooo lepe
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 31.3.2009 11:50:42
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft morda se bo potlej še katera opogumila...? Opogumila za? Ma kakšen krasotec je.... opogumila za lepljenje slikic
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 3.4.2009 22:40:27
|
|
|
|
Soncnica
|
Hoj punce, a se vam lahko pridružim? Sicer malo goljufam, ker sem stara šele 34 ampak vseeno...
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 3.4.2009 22:49:51
|
|
|
|
Majuska
|
Nič hudega ... tudi jaz še nisem bila 35, ko sem uletela sem dobrodošla med nami, soncnica Pa tvoje dete? Saj veš, vse nas zanima ... starost, ime in še kaj
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 4.4.2009 21:14:49
|
|
|
|
Pika Nogavička*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Hoj punce, a se vam lahko pridružim? Sicer malo goljufam, ker sem stara šele 34 ampak vseeno... Mladinka!
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 4.4.2009 21:18:26
|
|
|
|
Pika Nogavička*
|
Drugač pa..... pozdravljena Soncnica in ostale!
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 4.4.2009 21:26:29
|
|
|
|
Majuska
|
Pozdravljena Pika
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 4.4.2009 21:30:41
|
|
|
|
Pika Nogavička*
|
Ohoj! Je pa bolj redko da se tukej kakšno sreča.
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 4.4.2009 21:54:21
|
|
|
|
Pika Nogavička*
|
Tole je pa v opozorilo pri pisanju email naslovov. Par iz Minneapolisa se je odlocil, da gre na dopust na Florido. Planirala sta biti v istem hotelu,kot ze velikokrat prej. Zaradi poslovnih razlogov zena ni mogla odpotovati istocasno z mozem,zato je odsel sam. Zena pa naj bi prisla naslednji dan. Moz se je prijavil v hotel in ker je imel racunalnik v sobi je poslal email zeni. Vendar se je zmotil pri vpisovanju naslova in izpustil eno crko. Medtem pa se je nekje v Houstonu vdova ravnokar vrnila s pogreba svojega moza. Odlocila se je da preveri e-posto,v pricakovanju izrazov sozalja zaradi smrti moza. Ko je precitala prvo sporocilo je omedlela. Ko je prisel sin v sobo je videl nezavestno mamo na tleh in sporocilo na ekranu. To: Moji preljubi zeni Subject: Prisel sem Date: 16 January 2004 Vem, da si presenecena da se ti javljam,vendar imajo sedaj tu racunalnike in lahko posiljam sporocila svojim bliznjim. Ravnokar sem prispel in se vpisal ter ti sporocam,da je vse pripravljeno za tvoj prihod jutri. Se ze veselim da te spet vidim. P.S. Je pa res vroce tu doli!
< Sporočilo je popravil Pika Nogavička* -- 4.4.2009 21:56:03 >
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 4.4.2009 21:59:48
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Nogavička* Ohoj! Je pa bolj redko da se tukej kakšno sreča. Ja prav res, preden sem rodila, je bilo veliko bolj živahno A bi morda mamice tule zanimalo kakšne srečanje ob kavi?
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 4.4.2009 22:16:39
|
|
|
|
nanka
|
Jaaaaaaaa, sem vedno za kofi. Pa meni se čisto počasi ampak vztrajno bliža služba, zato sem takoj za.
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 5.4.2009 13:03:58
|
|
|
|
Pika Nogavička*
|
A "ta nove" tud vzamete na kofetkanje? Midve bi z veseljem pršle! Za vstopnico pa tale slikica naše frajlice. Se rada hvalim.
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 5.4.2009 13:51:56
|
|
|
|
šema
|
(če me vzamete medse- sem sicer že malo spremljala ko sem bila noseča ampak sem bila takrat šele polnih 34 ) Še letos bom 35 in sem trenutno na porodniški . Imamo pa 5 mesečnika Aljaža tole je pa naš korenjak Tudi midva sva za kakšno kofetkanje s tistimi, ki imate dopoldan tudi kaj časa- zdej bodo tko lepi dnevi, da se mi zdi škoda jih preživljat v "dvoje" (tamali še ne zna čvekat z mano, sam gleda me in si verjetno misli "kdaj bom prišel pa jaz na vrsto, da kej povem?" )
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 5.4.2009 19:09:08
|
|
|
|
orka
|
helow O kolk ste prijazne in sprejemate tudi mladinke,pol se pa jaz tudi vpiše,če smem . Mlada sem 34,imam 3 Aljaž 10, Ajda 5, Ema 7mesecev in je nedonošenka,bi morala imeti 4mesece.
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 5.4.2009 19:10:35
|
|
|
|
orka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Nogavička* Tole je pa v opozorilo pri pisanju email naslovov. Par iz Minneapolisa se je odlocil, da gre na dopust na Florido. Planirala sta biti v istem hotelu,kot ze velikokrat prej. Zaradi poslovnih razlogov zena ni mogla odpotovati istocasno z mozem,zato je odsel sam. Zena pa naj bi prisla naslednji dan. Moz se je prijavil v hotel in ker je imel racunalnik v sobi je poslal email zeni. Vendar se je zmotil pri vpisovanju naslova in izpustil eno crko. Medtem pa se je nekje v Houstonu vdova ravnokar vrnila s pogreba svojega moza. Odlocila se je da preveri e-posto,v pricakovanju izrazov sozalja zaradi smrti moza. Ko je precitala prvo sporocilo je omedlela. Ko je prisel sin v sobo je videl nezavestno mamo na tleh in sporocilo na ekranu. To: Moji preljubi zeni Subject: Prisel sem Date: 16 January 2004 Vem, da si presenecena da se ti javljam,vendar imajo sedaj tu racunalnike in lahko posiljam sporocila svojim bliznjim. Ravnokar sem prispel in se vpisal ter ti sporocam,da je vse pripravljeno za tvoj prihod jutri. Se ze veselim da te spet vidim. P.S. Je pa res vroce tu doli! to je bilo pa do solz....pa ne zanalašč...
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 5.4.2009 23:01:11
|
|
|
|
Tedi77
|
No, tole s kavo tudi mene zanima. Da vas spoznam. Kje pa ste ponavadi imele ta srečanja (saj ste že kofetkale, a ne??). Jaz sem še na porodniški, tako, da mi dopoldanski termini ustrezajo zelo. Sicer sem iz Kranja, ampak se pripeljem tudi kam dlje.
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 6.4.2009 8:32:18
|
|
|
|
resnično srečna
|
eto še mene po dolgem času... Iza raste, se razvija...upam, da kmalu shodi...ker drugače bo moj križ šel papa... drugače je pa tudi še nekaj dni pa bomo pihali prvo svečko...čas gre pa čisto prehitro... ko se zmenite za kafe...se pa prideva midve tudi pridružit...sploh če bomo v Ljubljani... novinke in allmost 35...dobrodošle he he fotosesion...lepe fotke kjut dekličev in fantičev... no pa še naša srakulja: takole navihani smo bili pred skoraj 3 meseci...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 7.4.2009 9:00:47
|
|
|
|
Tedi77
|
No, katera se javi za organizacijo srečanja ob kavi?? Mogoče katera od stare garde (s staro mislim tiste, ki ste že od nekdaj na forumu in ne kaj drugega, da ne bo zamere )?
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 8.4.2009 9:35:41
|
|
|
|
Soncnica
|
Hojla punce! Hvala za dobrodošlico! Ful je lepo, če ti kdo pri 34-ih reče, da si mladinka . Torej maja dopolnim 35 let, doma imam skoraj 3 mesečno punčko in 4 letnega fanta. Sinček je v vrtcu, ob treh ga grem iskat in popoldan preživimo skupaj. Živimo na dolenjskem (pol ure od Ljubljane), zato bi se vam z veseljem pridružila na kakšni kavici v Lj Vaši tamalčki so res luškani, v bližnji prihodnosti bom tudi jaz prilepila kakšno slikco od moje fletne pupike Pika Nogavička tale email je pa totalno hud Lepo se imejte in uživajte v sončku...
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 8.4.2009 21:01:36
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tedi77 No, tole s kavo tudi mene zanima. Da vas spoznam. Kje pa ste ponavadi imele ta srečanja (saj ste že kofetkale, a ne??). Jaz sem še na porodniški, tako, da mi dopoldanski termini ustrezajo zelo. Sicer sem iz Kranja, ampak se pripeljem tudi kam dlje. dobile smo se v kavarni Grad...hala D...pod Emporijem...ampak trenutno se mi boljša zdi lokacija Kolosej...kjer imajo lepo otroško igralnico...le upam, da ni prevroče...malčki tam lahko plezajo...se gugajo...vozijo z malim porivalčkem...seveda tisti, ki so še v vozičkih tudi najdejo prostor saj natakarji ne težijo in se da zasesti več miz...cene kave so pa normalne (smo zadnjič na Kodeljevem plačale več...) Tedi...meni je vseeno...sem blizu BTCja...pa se dam na rolerje in izo v voziček...po mojem je najlažje da uro pove kakšna ki je bolj od daleč...glede ritma in spanja je pa naša Iza fenomen...spi kadar je zaspana...pa je lahko to avto, voziček ali domača posteljica...tako da ni moteči element...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 8.4.2009 22:41:24
|
|
|
|
Tedi77
|
Jaz bi ob 11 ali kasneje. Moja Neža rada dolgo spi (jaz tudi ). Potem pa, da se napakirava in pripeljeva v LJ tudi nekaj časa traja. Glede lokacije mi je pa vseeno.
|
|
|
|
RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica 9.4.2009 8:17:52
|
|
|
|
nanka
|
meni tudi odgovarja Btc, ura pa da je le po 10 pa priletiva. Tedi vidve pa sta zaspanki, naša do 11 že prvo rundo odspi in poje že dozo grisolinota in sadno kašo, ob 13 ima že kosilo.
< Sporočilo je popravil nanka -- 9.4.2009 8:18:59 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?