|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.4.2009 10:51:02   
amrica
ojla, pozdravljene nosecke!Evo mene po dolgem casu.Koncno so me v sredo spustili iz bolnice ,zdaj sem na zacetku 34 tedna.Prejsni teden so mo ugotovili da mam povisan cukr in v bolnici so mi ga non stop merli in me spikali.V mojih 31 letih se nisem bila tolk prespikana kot zdaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V nedeljo so mi naredili ultra zvok in glede otrok je vse ok rastejo eden ima 1860 in drug pa 1820 ce je za verjet tem napravam ??????????????Povedali so mi da so DVE PUPIKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pregled mam komaj 4 maja upam da zdrzimo do takrat.ZDAJ PA GLEDE SLADKORNE :BI MELA NEKAJ VPRASANJ CE MA KATERA S TEM KAKSNE IZKUSNJE:MENI SO DALI INZULIN IN TO OBA PREKO DNEVA IN PREKO NOCI:ZJUTRAJ 2-3 ENOTE PRED ZAJTRKOM ,NATO PRED KOSILOM 3 ENOTE ,PRED VECERJO 3 ENOTE,TER PREDEN GREM SPAT SI MORAM DAT TISTEGA TA ZELENGA KI DELUJE 24 UR 4 ENOTE.NA TA INZULIN MI POL PRIDEJO VREDNOSTI PO HRANI ENO URO IN POL OKOL 7 IN OSEM KO SI ZMERIM .ITAK SI PA MERIM SKOZ .PROSIM ZA KAK NASVET  HVALA V NAPREJ LP

(odgovor članu _rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
24.4.2009 11:02:25   
lara light
_rosa, poglej na najdi.si zemljevid...http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=porodni%C5%A1nica+ljubljana&tab=maps  in si sprintaj.

Če znaš pridet po viču do glavne avtobusne postaje, potem greš dalje in slediš tablam (čez 2. križišči) desno, potem ravno in levo -tu je na tvoji levi klinični center. Pelješ 200m dalje in zagledaš na levi P. V bistvu je to vhod zadaj.

Jaz grem tam noter, zagledaš barček pred sabo, zaviješ desno in potem levo. Piše sprejemnica, greš noter in tam narediš nalepke (ne pozabi napotnice, MK in ZK). Počakaš v čakalnici zraven in sliši od kod te za Cerarja pokličejo. Zelo prijazni, jaz sem bila le 1x.

Parkirni; tam kjer vstopiš zadaj v P, pelješ dalje do križišča, če greš desno in desno prideš na pločnik ob reki, kjer je polno parkiranih avtov, zadnjič sva tam dobila.
Če pa greš mimo P dalje in potem levo in levo, prideš pred glavni vhod P in malo naprej po pekarni Dyamanty al nekaj takega, mal naprej desno je plačljivo parkirišče.
Če si sprintaš zemljevid bo lažje za orientacijo. Fajn opravi! Aja, saj se vidimo!

Amrica, user posted image samo da user posted image  lepo rasteta, na špike boš kmalu pozabila...in čestitke za dve pupiki, se boste zmenile s Taškico mordauser posted image
Žal nimam izkušenj s tem. Poglej po netu.

Grem malo šopingiratuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu _rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
24.4.2009 11:38:53   
dekle11
Drage dame,
vas berem in se smejim že kakšen mesec. Sem vse ostale nosečniške forume opustila - ve ste pa res zabavne pozitivke, kot se za srečke nosečke spodobi! Tudi jaz pričakujem dvojčka, v novembru. Miška73 sedaj ne boš več osamljena na koncu vrste.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
24.4.2009 12:16:59   
buba.miska
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image     

user posted image  
user posted image                                                             user posted image          

Na vrsti smo z-majčice!user posted image user posted image
user posted image   
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image  LJ
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image Šempeter
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Buši2 (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 15. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image   
Simona L (2user posted image  ; 1user posted image );  PDP 19. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image     
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna user posted image    user posted image   
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Anja3 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
user posted image  
Sr (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 6. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image    user posted image   
Evica1978 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 15.avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image  
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 26.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image  
user posted image  

miška 73 (1user posted image ;0 user posted image ) PDP 10. november, dvojajčnauser posted image user posted image
dekle11 (?user posted image ; ?user posted imagePDP  ? november, ?jajčna

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica  PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Pikatara  PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image    KAROLINA 2090 g, 46cm  user posted image    PATRIK 2350 g, 46cm 

Mucka 25  PDP 8.5.2009; rodila 2.4.2009
user posted image     Tina  1530 g, ? cm  in user posted image   Nina 1970 g in ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009 rodila 4.4.2009
user posted image     EVA 1740 g, 44 cm  user posted image      MAJ 2100 g, 46cm

Neposredna povezava do sporočila: 3254
24.4.2009 12:19:55   
dekle11
Nisem pričakovala takšne ažurnosti, pa sem pozabila napisati kaj več: PDP 17.11.2009, dvojajčna, 0 otrok, 1. nosečnost.

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
24.4.2009 12:22:59   
lara light
Uuu, lepo dobrodošla in čestitke!!user posted image user posted image user posted image Miška te bo še najbolj vesela!

Coelho

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
24.4.2009 12:25:18   
taškica
Deklica - dobrodošla.

Amrica - čestitke. Za sladkorno - nimam pojma

Mene pa zanima kaj je z našo Mlinčko in če ima kera kaj kontaktov z Skorpijo? Nič je ni naokoli ane?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

Neposredna povezava do sporočila: 3257
24.4.2009 12:26:36   
lara light
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image     

user posted image  
user posted image                                                             user posted image          

Na vrsti smo z-majčice!user posted image user posted image
user posted image   
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image  LJ
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image Šempeter
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Buši2 (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 15. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image   
Simona L (2user posted image  ; 1user posted image );  PDP 19. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image     
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna user posted image    user posted image   
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Anja3 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
user posted image  
Sr (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 6. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image    user posted image   
Evica1978 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 15.avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image  
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 26.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image  
user posted image  

miška 73 (1user posted image ;0 user posted image ) PDP 10. november, dvojajčnauser posted image user posted image
dekle11 (1user posted image ; 0 user posted image )  PDP 17. november, dvojajčna user posted image  user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica  PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Pikatara  PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image    KAROLINA 2090 g, 46cm  user posted image    PATRIK 2350 g, 46cm 

Mucka 25  PDP 8.5.2009; rodila 2.4.2009
user posted image     Tina  1530 g, ? cm  in user posted image   Nina 1970 g in ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009 rodila 4.4.2009
user posted image     EVA 1740 g, 44 cm  user posted image      MAJ 2100 g, 46cm

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
24.4.2009 12:29:20   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Mene pa zanima kaj je z našo Mlinčko in če ima kera kaj kontaktov z Skorpijo? Nič je ni naokoli ane?

Mlinčka je menda v adptaciji hiše in nima neta na dosegu, več ne vem, Skorpijo pa sem čekirala in se je nazadnje oglasila v marcu na dvojčkih, takrat so se lepo rihtali, po mojem je polno zasedena.

Javite se bejbe in povejte kaj je na stvari!user posted image  

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
24.4.2009 13:07:48   
pikatara
Rosa do porodnišnice ti je najlažje prit takole: greš po obvoznici do izvoza Ljubljana Fužine. Tam moraš desno, če prideš s Šajerske smeri proti Dolenjski, oziroma levo, če obratno. Pelješ skoz naravnost do porodnišnice, ki je na levi strani. Takoj za porodnišnico je klinični center in takoj v križišču garažna hiša. Bolj podrobno:mislim da po 7 semaforju prideš in dvopasovnice na enopasovnico. Pol imaš 2 semaforja in prideš čez železnico nato pa počasi glej ker bo na levi strani porodnišnica.

Larči naš odhod na morje smo prestavili na jutri zjutraj, ker danes še dežuje. Upam, da nam bo vreme vsaj za silo naklonjeno, da ne bo nekih nalivov ali burje.

Neposredna povezava do sporočila: 3260
24.4.2009 13:23:32   
Belen
pikatara... kje dežuje??? js sm iz kp-ja pa ni videt nekega dežja user posted image
burjica pa res malo piha, ma do wečera bo ponehala.... tako je rekla Danica al kaj je že una jota na POPTV-ju user posted image user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
24.4.2009 13:44:51   
Belen
še eno vprašanje mogoče mal smešno... torej na sprednjem sedežu woziš dojenčka w awtosedežu obrnjenega w obratni smeri wožnje....
na zadnjem??? isto w obratni smeri ali w smeri wožnje??? user posted image

tp pa zato,ker meni kaže na slikci w obratni smeri.... patronažna sestra w materinski pa mi je rekli, da w smeri wožnje..... user posted image

torej une,ki weste in mamice kako je zdaj to? user posted image user posted image
hwala user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
24.4.2009 14:02:33   
_rosa
Lara in Pika hvala za vse informacije o porodnišnici. Moram to kar sprintat in mojemu pokazat, ker jaz bom ziher kaj pozabla.

Belen kolikor jaz vem so vse lupinice obrnjene v obratni smeri vožnje zaradi boljše varnosti v primeru sprožitve airbacka.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
24.4.2009 14:46:09   
mlinčka
Daaan!

No, pa ste me zbezale ven user posted image . Adaptacija stanovanja še vedno poteka, ja. Larči, mam net na voljo, mam, samo se bolj redko k njemu spravim. Pa sem se pol kar malo v ilegalo vrgla user posted image . Sem pa z vsem na tekočem, o, brez skrbi!

Taški, dobro ti gre, frajla naša user posted image ! Razturaš!

Za vse pokomentirat bom zdajle težko našla čas, ampak tole okol lupinice pa lahko napišem. Belen, obvezno v nasprotni smeri vožnje, tudi zadaj!!! Pa ne zaradi airbagov (spredaj ga moraš itak obvezno izklopit, če tam voziš lupinico) ampak zaradi sil, ki delujejo ob trku. Dojenčki imajo v primerjavi s telesom nesorazmerno veliko glavo in predstavljaj si, s kakšno silo mu jo naprej vrže ob trku, če je obrnjen v smeri vožnje... Če je obrnjen kontra, je zadeva zelo ublažena in na glavo deluje veliko manjša sila.

Joj, kaj je še kej blo tazga - ste kar pridne za pisat zadnje čase user posted image .
Aja, dobrodošlica buši2, ki se je vendarle opogumila in nas prišla mal pogledat user posted image . Sem se že spraševala, kje hodiš. BTW, ful huda home made previjalna user posted image ! Pa dekle11 in ostale nove tudi pozdravljam v naši veseli družbi!

Snežinka je še vsa pridna in v pogonu user posted image . Ne vem, če nimajo kompresijski štumfi kej pri tem user posted image !

Blanči, ti kar pridno brskaj za vsemi čudi, ki nam jih poskušajo trgovci podturit za dvojčke. Se je fajn naslajat! Pa huda majčka, da veš user posted image !

Kje se je pa kej naša Rubin zgubila? Pa Barbk?

Pika, khm, a tkole ti o bikih user posted image ? Naporni po karakterju? Phe, na to pa ne pristanem! Fejst smo do nezavesti user posted image , da veš! Dvojčki pa...jao...jih ne poznam veliko, ampak če po svojmu fotru sklepam...to ti je naporn karakter user posted image ! Mah, vsak je po svoje fajn pa vsak zna bit kdaj težek do amena! Drugač se pa super rihtate, vidim. Pa uživajte na dopustu!

Amrica, okol sladkorne in inzulina ti bo pa po mojem naša nokes najlažje pomagala.

Jaz sem drugače čist fajn. Je seveda kopica tegob, ampak jih dokaj stoično prenašam, ker ta hujše šele pričakujem. Mam pa tud jaz eno mal hecno, čist frišno trebušasto prigodo na zalogi. Vsakič, ko grem tukile pri mojih starših na sprehod, jamram, kako mi skoz trenerka pod trebuh leze in jo moram ves čas gor vlečt, da se mi po tleh ne svaljka. In moja mami, glavca kot je (pa verjetno me je mela že mal dost), mi dans od nekod ven privleče ene stare fotrove "hozntregarje". O mojem zavijanju z očmi, zgražanju, režanju in otepanju z vsemi štirimi zdej ne bi user posted image  (ok, mal smo naporni biki, priznam), zaključek je skratka ta, da zadeva fenomenalno deluje. Sem prav navdušena. Dobr, ni da bi človek zadevo okol razglašal, kaj šele razkazoval, ampak udobje je pa zagotovljeno user posted image ! No, takle mamo.

Lepo mi bodite še naprej! Se bom poskusla kej bolj pridno javljat.

p.s. Jaz sem pa važna, ker mam dva fletna ležalnika za moji pupiki user posted image  (sayuri, še enkrat hvala)!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu _rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
24.4.2009 15:58:33   
lara light
Pika, pametno, tu pri nas je oblačno in piha, nič kaj prijazno, upam,da bo ju3 boljeuser posted image ...če pravi Belen, da je na obali lepo pa sploh!

Belen, vedno v obratni smeri vožnje, bolj varno!! Če je na prvem sedežu, pazi, da so air bagi (če so) izključeni!! Vidim, da je Mlinčka to zelo strokovno opisalauser posted image

Mlinčka, jaz te ščitim, kako nimaš časa...ti pa vse po praviciuser posted image
Si me nasmejala!user posted image  in bravo za nakupe!

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
24.4.2009 16:34:52   
Shadow
Zdravo vsem skupaj!

Par dni se nisem javila, ker smo včeraj imeli en manjši preplah. Dva dni me je bolelo kot hudič v zgornjem delu trebuha in včeraj me je moj prepričal, da se grem pokazati v P. kakor hitro sva prišla tja, je mene seveda nehalo boleti. user posted image
No, vseeno so me pregledali, nič konkretnega odkrili, danes pa sem morala za cel dan v PDC, kjer so mi delali profil - na uro merili pritisk, vzeli pet (!!!) epruvet krvi za milijon testov in naredila UZ - oba vrsti. Rezultat: vse bp, zaprta, dolžina mv 36mm, pritisk ok, lahko sem šla domov. Sem pa zdaj v ambulanti za rizično nosečnost. Me je kar stisnilo, da bom morala kar notri do konca ostati, a zaenkrat še mi ni bilo teba.

amrica, jaz sem na inzulinu, dajem si ga pred glavnimi obroki (2 - 4 - 2 enote), zvečer pa si ga ne rabim dati. Krvni sladkor si merim pred vsakim obrokom in dve uri po obroku. Kaj točno te pa zanima? Ti kar vprašaj, če bom vedela, ti bom seveda povedala.

Pika, lepe počitnice želim!!

Dekle11, dobrodošla!

Taškica, Lara, šefici sta, ni kaj! user posted image user posted image user posted image

Mlinčka, kak fajn, da si vzela lupinici od sayuri - jaz sem jo namreč skenslala user posted image , ker sem eno lušinico in ležalnik dobila od kolegov, drug komplet bom pa nabavila.

Pa res, kje pa je Rubin zadnje čase??

Pozdravček tudi vsem ostalim neimenovanim!

Neposredna povezava do sporočila: 3266
24.4.2009 16:41:56   
Belen
hwala wsem za odgowor glede prewažanja otrok. Sej se mi je zdelo,ampak se mi zdi čudno da ti patronažna sestra w materinski šoli reče obratno oz. da so obrnejeni naprej.... malo čudno,se wam ne zdi? user posted image  user posted image
pa še sm jo non stop hwalila kako je ql user posted image user posted image

ben še 1X hwala wsem user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
24.4.2009 16:51:01   
citrončica

Dobrovoljčica,
upam da maximalno uživate vsi skupaj, vidim- berem, da si komaj domov prišla, dobro se rihtajte in navadite na skupen dom....user posted image

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
24.4.2009 16:55:24   
lara light
Shadow, hb, da je vse ok!user posted image
Pa res senčka, kje je Rubin?? Jaz sem tko zagledana sama vase in moj 'last days' trebuh, da sploh nisem porajtala, oprosti rubin in javi se nam!user posted image

Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
24.4.2009 19:10:47   
miska73
Dekle11 superca, da sem dobila družbo user posted image user posted image

ZMajčice pridne, da ste še vse 3v1.

Mlinčkova mati se je javila user posted image user posted image
Bikica naša, kdaj pa imaš ti RD?

Senčka user posted image user posted image da so vsi izvidi OK.

Mene tudi malo skrbi, kje je Rubin.

Podganca (oziroma jst) sem pa danes najbolj srečna miš na tem svetu.
Smo imeli NS in mi jo je opravljal Dr. Pušenjak.
Sem bila prijetno presenečena, ker sploh nisem vedela pri komu jo bom imela.

No, v glavnem...
Moja dva sta oba dva odlično. Vse je na svojem mestu. Velika sta oba en mal čez povprečje. Nuhalno je pri obema zmeril 1,2 kar je v kalkulaciji prineslo majhno tveganje za DS.
Mamica je imela kar malo rosne učke pa potem cel dan hodila okoli z nasmehom od enega ušesa do drugega...
Za spola pa zaenkrat še ne vemo.

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
24.4.2009 19:39:53   
Shadow
Miška73, user posted image user posted image user posted image  za odlične rezultate NS in da te je 'obdelal' sam dr. Pušenjak! user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
24.4.2009 19:46:17   
Snezinka4
Barchy user posted image

Deklica user posted image  
Lara jaz ne znam bit taktna, tvoj namig za odgovor mi bo pomagal. Thx!user posted image  Jaz pa verjamem, da se lahko mali obrnejo kadar se čjo. Sam dalj ko čakajo, manj je sicer možnosti (oz. prostora), ampak je. Pa bolj boleč je obrat za mamico...Lara malo se pogovori z dojenkotoma. Kakšno Barbiko obljubi al pa Spajdermana,majhni otroci so podkupljiviuser posted image

Sr - ja,pedenat se tud pustijo, pol morš se pa vljudnega delat pa sedet pri mizi, pa itak sploh sedet ne moreš, če si šivan,oni pa kar sedijo pa kar govorijo, pa vmes podojiš, pa ti rečejo, ti kar podoji nič se ne pusti motit, pa otrok kriči, pa previjaš, pa še kar ne grejo, user posted image ,....Taškica tvoja taktika je kar v redu - Tvuser posted image .

Ona - seveda si zmagala! Vse majčice ste že! Biki pa ne da so boljši od dvojčkov, s(m)o najboljši! user posted image  Kar Mlinčko poslušajte, če meni ne verjamete. Biko s(m)o ful fejst ljudje. Pa kaj pol če smo kdaj težki, vam vsaj dolgčas ni z namiuser posted image . To Mlinčkauser posted image , nimava skupnih samo lepih štunfov, še super karakterjeuser posted image user posted image user posted image .

Taškica - trampolin te čaka. Žal nisem mogla prej odgovarjat. Jutri (sobota) bom cel dan doma. Kar pripelji svojo košarkaško ekipo, zdaj smo še koš nabavili, ko imamo asfalt pred hišo. Resno!

Rosa - sem zelo vesela, da je vse tko kot mora bit! Čestitam!user posted image  V Pikatarinem opisu kako do P. je prišlo do tiskarske napake - porodnišnica je na desni, če pelješ iz izvoza Fužine proti kliničnem. Razen, če ko prečkaš železnico po cca 300 metrih zaviješ desno in takoj spet levo. Takrat uletiš točno "pod" most porodnišnice, ki je na levi.
Amrica - super, da si doma in čestitke za dekliciuser posted image

Mlinčka, dost maš ilegale! Kar malo več aktivnosti tule prosim!user posted image
Shadow - sam, da je vse ok!!!user posted image
Miška - juhuhu!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3272
24.4.2009 20:28:23   
ona23
hoj hoj

no, da vam spet malo poročam... danes imela pregled. Glede na to, da se mi je danes sanjalo, da so me pribili na križ, se je končalo vse ok, sem se že bala kot sam hudič, da bojo kaj ugotoviliuser posted image
No, začelo se je res mal neprijetno, ker sem imela nepotrjeno zdravstveno kartico, in sem mogla v bolnico petra držaja potrdit nest kartico. Pa še sama sem bila, dež je bil, parkir placa ni bilo... skratka... potrdim jo in letim nazaj k zdravniku.
Se je smejala ko je delala UZ, da je Ajček težek 2365 g, Bjček pa 2500g user posted image . Ha ha ha, sem se kar smejala, se mi tko fajn zdi. Oba ležita z glavcami dol, tako da je rekla, da grem lahko že kar rodit user posted image . Tako da... če me sedaj ne bo kaj več gor, bouser posted image ste vedele da sem šla...  ha ha ha.Ampak bi res že šla... No, ampak naj še počakata 14 dni.
Aja, pa CTG mi je naredila sestra, tudi super.

Slikico bom probala namontirat v album, upam da rata. 

Pika, upam da se imate fajn na morčitu in da vam bo sonček naklonjen.

Shadow... mogoče je preplah kar fajn prav prišel, da se boš sedaj lepo čuvala, in da bo pol vse ok.

No, se še kaj tipkamo, zdaj se grem pa malo s slikcami ubadat.

Lepo nočko vsem

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
24.4.2009 20:58:54   
sr
OJLA

Bravo vsem za fajne preglede (zanima me ali vam pogosto delajo uz-meni je v dvajsetem tednu komaj drugega naredil, no pa v 24. tretjega, kaj pa zdaj?????).
Jaz sem zdaj našla še en način odštevanja-dni, pa tedni, pa mesci, pa letni časi, zdaj sem pa preštela, da vas je še 18 pred menoj, tak da dajte no pohitite, ja komaj čakam!!!!

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
24.4.2009 21:08:34   
lara light
Miška, tudi jaz imam nasmeh čez celo, še dobro, da imam ušesa, zelo sem vesela!user posted image user posted image  Uživaj nepozabne praznike!user posted image user posted image

Snežinka, si me nasmejala vešuser posted image ... saj sem jima že vse živo obljubila, od električnega džipa, do obleke za princesko, samo da počakata do 37t, tko, da si zdaj ne upam še za lego vprašat...se bojim, da se kaj namrdnita in me presenetita pred sredo, tko, da ne bom drezalauser posted image
Ona, super za lep in uspešen pregled! Super za teži in legi! Bravo!user posted image

Taški, si lepa?user posted image  Itak!

Coelho

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?