|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
21.4.2009 16:33:28   
blanč
Jaz sem mlada 36 letuser posted image Sam, da boste vdle, da sem res mladenka.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
21.4.2009 19:30:01   
lara light
Še ena mladenka, sicer v nasedli kit situaciji, se zdaj odpravlja na veliki projekt: depilacija in pedikura home madeuser posted image ...upam, da se ne polomim, ko bom nožne prste vlekla k sebiuser posted image

Kje ste vse? Taškica, kako si? user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
21.4.2009 19:40:08   
Belen
p.s. kako se brijete??? s temi rebuhi "tam spodaj" ?? user posted image wem da je malo čundo in smešno...sam js se skoraj ne morem weč...ne widim nič.... za noge sm šla k kozmetičarki.... za drugo pa itak da ne.... user posted image  user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
21.4.2009 21:20:09   
Snezinka4
Evo mene, mladenke user posted image . Mislim, da sem najstarejša tukaj. Saj ne vem, če se je glih za hvalit. Toliko bom kmalu dopolnila, kolikor tednov želim dosečt s tole nosečnostjo (38).user posted image user posted image user posted image

Punce, jaz sem imela pa manjši lažni preplah. Me je stiskal pod trebuhom. Tudi na 4 minute. In to več kot eno uro. Počas začel stiskat, pa držal, pa počas nehal stiskat. Vmes pa ostanek bolečine, tolk da si vedel da je bila. Tko tipično user posted image . Pol je pa buscopan prijel, zdaj je pa miruser posted image .

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
21.4.2009 21:43:26   
buši2
Ej Snežinka ne ga prehitevat user posted image !! Me je kar stisnilo in sem pogoltnila en velik cmokuser posted image . Upam, da si zdaj okuser posted image .
Pusti z-majčice, da opravjo svoje, lepo po vrsti,.. 
Pa lahko in mirno noč ti želim!! 

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
21.4.2009 21:53:42   
lara light
Snežinka, ni prijteno, a ne?user posted image Meni se je cca tvojih tednih isto zgodilo...potem minilo. A si buscopan na lastno pest vzela? Lepo počivaj, objemček!user posted image

Boljš, da ne opišem, kako zgleda depilacija, ko se ne vidiš...prava burleska s klavrnim rezultatom, mislim, da bom ju3 poklicala kozmetičarko.

Taškica, ku kukuser posted image

Coelho

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
21.4.2009 22:04:39   
Snezinka4
Nč bat, ne grem še nikamor. Sam mal trzam Taškico pred rdečim semaforjem, al bo speljala al ne bouser posted image user posted image user posted image . Je pa nelagoden občutek, ko nisi čist ziher a je treba kam it al ne.  Buscopan sem pa dobila že zelo na začetku. Ko sem imela prve krče inkrvavitev. Takrat sem pojedla 2 al 3. Pa zdaj enega. Se mi zdi, da je bilo zdele kar treba. Sicer se pa strinjam s tabo Lara, da to niso bonbončki...

Neposredna povezava do sporočila: 3182
22.4.2009 9:13:14   
blanč
JUTROuser posted image
A imamo kako frišno mamico?
user posted image

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 3183
22.4.2009 9:20:38   
lara light
Kje je Taškica, a še spi???

Aja, dobro jutro!user posted image  Hvala Blanči, sem prav rabla tebe...zdaj pa funkcioniram!

Snežinka, ja,ja, tko je bilo glede zdravila...saj si prav nardila. Sem milsila, da ti je kasenje kaj predpisala v slučaju, ker pomojem kar pomaga, saj ga veliko punc jemlje.
Me pa veseli, da le našo Taškico s tem malo gnjaviš in da je vse mirno.user posted image

Lepo je tu pri nas, brez oblačka, brez vetriča...madoniš in jaz naj počivam??? Le kako??...me že vleče ven, saj je vreme za kratke rokaveuser posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
22.4.2009 9:26:18   
Shadow
Jutro! Jaz grem pa v službo... user posted image  Samo še en teden, pol pa grem na bolniško, dost mam garanja! user posted image

Blanč, daj poišči še kaj (ne)uporabnega na netu za bejbije, ker zdaj, ko sem se nehala ubadati z vozičkom, mi prav manjka kak črv v glavi glede tega, kaj naj kupim. user posted image  Pridne bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 3185
22.4.2009 9:39:54   
lara light
 user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image     

user posted image  
user posted image                                                             user posted image          

Na vrsti smo z-majčice!user posted image user posted image
user posted image   
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image  LJ
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image Šempeter
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Buši2 (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 15. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image   
Simona L (2user posted image  ; 1user posted image );  PDP 19. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image     
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna user posted image    user posted image   
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Anja3 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
user posted image  
Sr (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 6. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image    user posted image   
Evica1978 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 15.avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image  
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 26.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image  
user posted image  

miška 73 (1user posted image ;0 user posted image ) PDP 10. november, dvojajčnauser posted image user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica  PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Pikatara  PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image    KAROLINA 2090 g, 46cm  user posted image    PATRIK 2350 g, 46cm 

Mucka 25  PDP 8.5.2009; rodila 2.4.2009
user posted image     Tina  1530 g, ? cm  in user posted image   Nina 1970 g in ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009 rodila 4.4.2009
user posted image     EVA 1740 g, 44 cm  user posted image      MAJ 2100 g, 46cm

Neposredna povezava do sporočila: 3186
22.4.2009 9:42:02   
blanč
Evo, želite dobiteuser posted image
Tole je tolk cartuser posted image
Se spremeni kasneje v otroško posteljcouser posted image
user posted image

user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
22.4.2009 9:48:28   
lara light
Blanč, bombastic!! A to je stokke posteljica?

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
22.4.2009 10:21:40   
blanč
http://cgi.ebay.de/WALDIN-Beistellbett-KOMPLETT-BUCHE-MASSIV-NEU-OVP_W0QQitemZ330302986278QQcmdZViewItemQQptZKinderm%C3%B6bel?hash=item330302986278&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1309

Kako že skrajšam linkuser posted image Sem podablaaa..user posted image

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 3189
22.4.2009 11:24:13   
Snezinka4
Ljubljana je tudi v sončkuuser posted image . Super je!

Shadow, ja saj zdaj je pa že skrajni čas! Dobro si se odločila! 

Blanč lepo skrbiš za nas!

Lara, si že iz sprehoda?

Taškica?

Hojla ostale! Danes, ko je pa lepo vreme ste šle pa vse ven, kaj?user posted image Prav je tako !user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
22.4.2009 11:35:12   
ninčy
Hojla!
Ja, a ni fajn ta sonček. Jaz sem prec boljše volje  user posted image . Sicer dopoldne preživim na balkonu s kakšno knjigo v roki, popoldne se pa odpravim na kakšen sprehod z našo user posted image .
Uživajte v prelepem dnevu!

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 3191
22.4.2009 11:35:55   
dobrovoljčica
Ojla pupe moje.
Končno smo doma. Prišli smo včeraj.
No kje naj začnem. V soboto 4.4.2009 ob 02.35, ko sem se v postelji obrnila, mi je odtekla voda. Ne moreš verjet koliko je to vode, teče kot iz pipe. Potem pa akcija. Naš ati je bil tako zmeden, da ni vedel kje se ga kaj drži. Poklical je rešilca.In že gremo mi proti Ljubljani. Sprejeta sem bila ob 05.00 zjutraj s popadki na 6 min.
Sestra me je lepo popisala, ta čas pa je tudi že prišel takrat še bodoči očka.
Naj še povem, da nisem imela še nič spakirano za v porodnišnico. Tako, da je moral še vse spakirat in na šiht prefotokopirat poročni list. Svašta.

Peljali so me v lepo zeleno porodno sobo, na tanovo posteljo. Naredili ekg, vzeli kri in nas pustili čakat. Popadki so bili že na 3 min, nakar me le vaginalno pogledajo in ugotovijo, da sem odprta 5 cm. Halo, sem se vstrašla, to pa gre prehitro. Potem pa en kup dr., ki se nikakor niso mogli zeduniti kako sta moja povhka obrnjena. Bolj ko sva jim govorila, da je deklica medenično, manj so hoteli slišat.
Končno je prišel en dr. in mi je naredil že 5 UZ(vsi ostali, ki so ga delali niso videli nič), ter ugotovil, da bo pa res potreben CR. Ej kar za naravnega so bili, moja pupa pa v nemogočem položaju. Končno so se odloćili za CR in ob 08.45 sem imela na operacijski že na 1 min popadke in 8 cm odprta.
Do časa so me uspavali in ju spravili na svet. Prvega so porodili Maja ob 9.12, Eva pa je bila rojena 9.13. Mere in teže pa že imate.
Nadaljevanje sledi, ker se šočasi moja dva murnčka oglašata.

Pa pa nosečke moje dvojne.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3192
22.4.2009 11:37:08   
dobrovoljčica
Ups popravek naredili so ctg in ne ekg.
Sorry

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
22.4.2009 11:49:16   
buba.miska
Pozdravljene

dobrovoljčica lepo da si si vzela čas za nas ki prihajamo za tabo.
Mam eno vprašanje tebi je že tvoj g reko da boš mela carski rez? Moja diklina je tudi medinično in je vodilna pa mi moja ni nič omenla za carski rez. hvala za odgovor

taškica ti zdrži do maja ker smo se zmenli da nebomo prehitevali user posted image . če boš ti prehitro rodila so samo še 2 pred meno, mene pa je že zdaj strah kaj še le bo potemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3194
22.4.2009 11:49:57   
sr
MENI PA TAŠKICA DANES MANJKA TU GOR????!!!!!!
AL SE ŠE AL PA.....???

Juhuhu dobrovoljčica -blagor tebi, lepo se rihtajte, uživajteeeee!!

Neposredna povezava do sporočila: 3195
22.4.2009 11:51:07   
sr
user posted image   -tale je gor zginuuuu!!

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
22.4.2009 12:38:49   
Snezinka4
Hojla Dobrovoljčica! Čestitke za prihod domov! Lepo se imejte, veliko spanja vam želim, mirne noči in veliko cortanjauser posted image  Lepo, da si si vzela čas za nas. Kaj še pridi, ko ti bo čas dopuščaluser posted image

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
22.4.2009 12:55:09   
taškica
Ojla pupe moje,

še sem tu. Samo pregled sem imela. In je rekla moja osebna gineko, da sem še zaprta, da je vse še močno, ni zmehčano  in da ne priporoča da delamo stvari na silo. Zato jutri na tisto zadevo v P. ne grem :), mal na lastno pest, mal pa tudi zato, ker je CTG pokazal, da sta fanta v lepem stanju. Zdaj imam pregled čez 1 teden, ko bom pošteno že v 37. tednu.

Mal sem si odahnila, rada bi pa, da bi se mi vse skupaj začelo tako kot je opisala Dobrovoljčica, z mojimi popadki in z naravnim odpiranjem. Držite še malo pesti zame, da bo šlo vse po naravi...

Čestitke še enkrat Dobrovoljčica!

Snežinka - madona a ne bi ti malo več počivala?

Blanč tale postelja je pa zakon, resnično. FUlll dobra........

Sr_ upam, da bomo kmal slončkal, ker jaz na silo ne grem rodit. Se mojemu kar mal zagrozila. Mora sodelovati, tko kot je Lara napisala!

Buba miska - boš videla, na koncu bom še maj videla! Ajme meni!!!!!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

Neposredna povezava do sporočila: 3198
22.4.2009 12:55:59   
Snezinka4
Buba Miška, pa zakaj bi te bilo strah? Ti si že zmagala. user posted image   Ti nič ne skrbi, ker z-majčice ste že na konju. Junijke, moramo pa še mal počakat. Kar pa ne pomeni, da nas mora skrbet! Nič skrbet sam dobre volje bit!!! Pa noge u luft!user posted image user posted image user posted image

Taškica je pa danes na pregledu in na CTGju.

Neposredna povezava do sporočila: 3199
22.4.2009 12:57:53   
Snezinka4
Taškica pa si me prehitelauser posted image !
Lepo, da si še z nami!

Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?