|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
25.4.2009 20:48:22   
buši2
LARA čestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da boste kmalu doma in da je vse šlo kot po maslu. Poročaj čimprej.

Men pa dons spet  grozno otekajo nogeuser posted image .  Grem dat noge v luftuser posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
25.4.2009 21:37:12   
Blueeyes
Lara light čestitke še tukaj za Zarjo in Izaka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
25.4.2009 21:58:56   
nokes
kaj to berem?? BRAVO! IN VSE NAJLEPŠE LARI IN NJENIMA OTROČIČKOMA, ZARJI IN IZAKU!!! in atiju!user posted image

taškica, kaj je še povedala?? bogica, je bila še verjetno čist matasta od narkoze user posted image , samo da so ok in da sta maučka zdrava!!! kako to, da so jo iz šempetra poslali v ljubljano? no, saj bo vse povedala, ko se bo ponovno javila na RR. lepe pozdrave ji sporoči, taški pliz!

uf, kako me vsak porod čist preseneti!user posted image  tudi moj me je user posted image

punce, držte se, saj veste, brez prehitevanj!

aha, na hitro o inzulinu, imela sem isto kot senčka in to kontrolo 90 min po hranjenju, višala pa sem si sama, če je bil po hrani previsok, samo je ful odvisno od vsakega posameznika, kako mu narašča, meni je naraščal po čisto vsaki hrani, skoraj nič ne bi smela jest, pa bi bilo ok, tako pa sem imela potem ketone v urinu, mah, boljše da pozabim tole muko od diabetesa, kar naprej hrana in kontola, pa špikanje... samo da vama svetujem, po porodu sladkor TAKOJ PADE, ne nosita nič inzulina s seboj v bolnico, jaz sem si še dajala injekcije in sem imela ful močno hipoglikemijo!!!!

nokes

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
25.4.2009 22:29:25   
sr
tudi jaz se pridružujem čestitkam lara  light!!!!!
user posted image user posted image Za otročka pa za vsakega ena rožica!!!!!
Hitro rastite in čimprejšenj odhod domov vam želim!!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
25.4.2009 22:30:01   
Rubin.
Lara iskrene čestitke za Zarjo in Izaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
25.4.2009 23:39:26   
Snezinka4
Draga Lara, čestitam! user posted image user posted image user posted image  Tako sem vesela, da ste vsi ok. Čim hitrejši prihod domov vam želim in veliko cortanja. Objem in lupčke vsem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
26.4.2009 8:34:58   
hedviga
AAAAAAAAAAAAA, IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Laraaaaaa, bravovooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!

Madona, se mi zdi kot da bi glihkar trepetali s tabo ob punkciji..... Bravo, bravo, punca!!!!

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
26.4.2009 9:13:52   
amrica
Najprej eno lepo dobro jutro vsem skupaj.NOKES:hvala glede informacij glede inzulina,jaz si tud zvisujem sama tako da sem danes mela na tesce 4.7 mislim da to je super.Zdaj pa glede ANJE_3:lepo pozdravlja vse, v ljubljnanski bolnisnici bo zaenkrat do 28 tedna,je vse ok .Cestita LARI za parcek .

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
26.4.2009 9:58:49   
sasi13
prodam dva glasbena loka če katero zanima.

user posted image

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
26.4.2009 10:24:01   
taškica
Ojla punce - jaz se samo fočkam - še sem 3 v 1.

Baj baj

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
26.4.2009 20:22:35   
Shadow
Taškica, pridna, da še kar vztrajaš! user posted image

Kam ste pa ostale poniknile? Ste vse na morju? user posted image  

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
26.4.2009 20:33:02   
Belen
hehe shadow.... prazniki so wmes.... wse počiwajo user posted image

drugače pa je zdej "na morju" začelo dežewat....sicer wčeraj je bilo fantastično wreme, danes mal manj.... ampak wseeno ta naša obala je kr ql...

lep wečer wsem user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
26.4.2009 20:51:29   
Snezinka4
Dober večer ! A smo v redu? Vse ok?
Anja3 počivaj in zdrži z bolnišnično hrano!

Taškica, če boš pa pohitela z odhodom v porodnišnico, pa skoraj ni možnosti, da ne bi imela vsaj ene cimre iz tega forumauser posted image

Punce iz obale (Belen?), dajte jutri zjutraj povedat kakšno je kaj vreme pri vas. Mi nameravamo jutri iti na Kras, ker v Ljubljani že zdele dežuje...hvala.

Pa mirno noč vsem.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
26.4.2009 21:16:54   
blanč
Ojla, praznično zatišje tuleuser posted image
Midva greva pa jutri v ikeo, se že vidim s polnim avtom in prazno denarnico. Včeraj sva kupla en AC zdaj rabim pa še enega z varuško, snežinka se mi zdi, da si ti rekla, da veš za enegauser posted image
Taški ti kar še malo počakaj, saj je za zdržat, zdaj ko ni velike vročine.
Danes sem vidla en kup motoristov in me je tolk vlekl, da bi se šla mal pelatuser posted image .
Kje je pa kaj moja sonosečka barbk?
Anja lp.
A je že kakšna nova novica od lare?
Vsem želim lepo in mirno noč.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 3314
26.4.2009 22:04:26   
Snezinka4
Blanč - žal s tistim Ac ne bo nič. Imajo samo aparate, blazine so pa nekje založili pri selitviuser posted image .

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
27.4.2009 8:29:07   
blanč
dobro in lepo praznično jutro zaspankeuser posted image
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 3316
27.4.2009 9:13:21   
Belen
jutro wsem

snežinka 4.... wreme je hmmmmm... kako bi ga opisala...dežuje sicer ne,ampak piha jugo,tako da možno da zna kej popoldan past kaka kaplja.... zaenkrat je ql....ma ne werjamme da bo kej sonca user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
27.4.2009 9:31:38   
Snezinka4
Dobro jutro!

Belen, najlepša hvala, zdaj pa tudi tukaj (Lj) (še) ne dežuje...zaenkrat.

Punce moje drage, dejte mi povedat koliko se ve še kaj z avtom okrog vozite? Sem ugotovila, da če grem po Larinih stopnijah, da bom že čez 4 tedne šla v Rim....ostale moje drage junijke pa že prej glede na datum...Mene namreč avto kar fino trese in mi to ne dene dobro. Glede na Pušenjaka gibanje in vožnja ne pospeši poroda, ampak....kaj pa vem...

Taškica, kako pa kaj ti?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
27.4.2009 10:21:30   
sr
Snežinka4 jaz ti lahko povem izkušnjo moje svakinje -ko je bila en teden čez rok jo je moj brat vozil po ful makedamu pa luknjah-v upanju, da se bo kaj zgodilo. PA NIČ!!! Je blo treba še počakat-glede na to da je sprobala čist vse metode, ki krožijo (vroča kopel, mčaj iz malinovih listov, hoja po stopnicah, vožnja v avtomobilu ....) jaz ne verjamem nič več ampak čakam mati naravo in otročke, da bodo pripravljeni!!

Neposredna povezava do sporočila: 3319
27.4.2009 10:52:33   
Shadow
Dobro jutro!

Blanči, fajn nakupuj in potem obvezno poročaj, kaj si nabavila!!!

Majčice, se še držite v enem kosu? user posted image

Saši13, koliko pa želiš za ta dva gasbena loka?

Kje dežuje??? Pri nas (okolica MB) je zaenkrat še sonček! user posted image

Amrica - lepo pozdravi Anjo!

Rubin, vidim, da si se javila - kako si kaj? Je vse v redu???

Pozdravček tudi Lari in njeni družinici, če je katera v stiku z njo! Nestrpno čakamo na poročilo iz prve roke!

Mi bomo pa danes otvorili sezono grilanja - zame seveda varianta ala sladkorna. No ja... user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
27.4.2009 10:59:16   
Shadow

user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image     

user posted image  
user posted image                                                             user posted image          

Na vrsti smo z-majčice!user posted image user posted image
user posted image   
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image Šempeter
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Buši2 (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 15. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image   
Simona L (2user posted image  ; 1user posted image );  PDP 19. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image     
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna user posted image    user posted image   
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Anja3 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
user posted image  
Sr (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 6. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image    user posted image   
Evica1978 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 15.avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image  
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 26.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image  
user posted image  

miška 73 (1user posted image ;0 user posted image ) PDP 10. november, dvojajčnauser posted image user posted image
dekle11 (1user posted image ; 0 user posted image )  PDP 17. november, dvojajčna user posted image  user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica  PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Pikatara  PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image    KAROLINA 2090 g, 46cm  user posted image    PATRIK 2350 g, 46cm 

Mucka 25  PDP 8.5.2009; rodila 2.4.2009
user posted image     Tina  1530 g, ? cm  in user posted image   Nina 1970 g in ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009 rodila 4.4.2009
user posted image     EVA 1740 g, 44 cm  user posted image      MAJ 2100 g, 46cm

Lara light  PDP 26.5.2009 rodila 25.4.2009
user posted image      ZARJA ? g, ? cm  user posted image       IZAK ? g, ? cm

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
27.4.2009 12:12:39   
taškica
Ojla punčke,

Lara je poslala SMS, da so ok, da se cartajo in da čaka name. No, mislim da se bo še ena načakala, ker pri meni SE NIČ NE DOGAJA. Za znoret!

Vse poskusila punce, čisto vse: malinove liste, slončkanje, hoja po stopnicah, akupresurne točke, topel in vroč tuš, banja, sekiranje, živciranje, danes sem naredila en 4km sprehod (kar je zame mali maraton), vsa sem zatečena, en prstan mi več ne gre dol - skratka NIČ, NIč, NIč.

A sem še kaj pozabila? Ma kera kako idejo?

Snežinkica, ti greš pa lepo po mojih stopnicah - boš videla - NA rok boš rodila!!!!In pejdi z avtom kamorkoli - ti povem, ne more biti kaj blaznega!

V sredo imam spet pregled, častim vse, če mi reče da sem vsaj 2cm odprta. vas vse pozdravljam,

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
27.4.2009 12:44:06   
Snezinka4
Taškica - ne dolgo nazaj sem hotela it na refleksno masažo stopal, pa mi je maserka strogo odsvetovala prav refleksno masažo, da mi nebi česa sprožila. Gre predvsem za točke pod kostjo, ki na zunanji strani gležnja "štrli" ven - kjer se kost noge nalega v gleženj. (ajme, kako dobro sem tole opisalauser posted image ).
Saj vse skupaj je lahko larifari, ampak najmanj še to sprobaj, če že nisi, ko si pisala o akopresurnih točkah.
Sicer pa kot je sr rekla, čakajmo na mati naravo, da pove svoje.

Naš plan o izletu se je pa izjalovil. Se je program za današnji dan naredil kar sam od sebe...pa veste, meni najbolj paše bit doma. Imam samo slabo vest, ker imajo otroci počitnice, pa bi se jim moralo kaj posebnega dogajat...
Shadow, pridna, da si ažurirala seznam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
27.4.2009 13:19:42   
mucka25
Živjo.

Čestitke novi mamici in atiju. Veliko se crtajte in uživajte srečne trenutke.user posted image user posted image user posted image

Taškica
nikar se ne sekiraj če se ti nič ne dogaja. Bodi raje vesela, da si še v enem kosu in tvoji sončki uživajo najboljšo oskrbo. Želim ti pa nadvse lep in hiter porod pa da bosta malčka zdrava.

To želim prav vsem mamicam v pričakovanju. Ko držiš malo kepico v naročju ugotoviš, da je to najlepše v življenju.

Neposredna povezava do sporočila: 3324
27.4.2009 16:58:07   
taškica
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

Imam samo slabo vest, ker imajo otroci počitnice, pa bi se jim moralo kaj posebnega dogajat...

Snežinka moja, se podpišem pod tole. Mi smo tudi v Lj, nič se ne dogaja, zaradi mene smo nalimani na naš blok...fanta pa imata počitnice.

Mucka hvala za te besede. Prav pašejo, ker saj sploh več ne vem kaj je prav in kaj ne.

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?