seny
|
Dobro jutro Smo že od pol šestih pokonc.Mojmu je telefon zvonil in to ob pol šestih !!!!Ma sem bla jezna , sem čist ven padla , pa ni bil revež nič kriv No danes imam dan pakiranja , saj sploh ne vem kaj vse bi sabo vzela Seznam imam na dveh listih A4 format Moj je reku , če si kar kombi sposodi , ker verjetno vse to ne bo šlo v njegov avto nogica, kopiraš, prilepiš,označiš z desno tipko na miški, nič ne brišeš ampak kar čez napišeš ,kar želiš. pikica te bom čakala Danes imata Tija in Zoja devet mesecev , joj pike poke male , kok je to hitro minilo. sayuri , do kdaj imaš ti porodniško , a ti pripada že avtomatsko tri mesece več? Ne vem, kaj me to daje , ampak , kar ne da se mi v službo, vse gre tako hitro.Glih včeraj sem nogici razlagala , ...pozimi nebi bilo nobenga problama za v službo , zdaj pa morje , sonček , sprehodi , kavice na terasi....joj,joj, joj, jaz pa med štirimi stenami polovico dneva Tijine mere so kar dobre , ampak Lovro in Tobija jo ziher šišata za kakšno kilco A veš , da sem ,kar mal obsedena ratala z RA , kar nekaj iščem , iščem ,pa ni nič oprijemlivega, no saj hvala bogu , ampak jaz bi bila še doma No ja , ko bom enkrat tam me bo tud ta depresija minila ali bo pa šele nastopila menčy , klepetka , kje ste , tudi dulci je nekaj zaposlena Če se slučajno več ne javim, kar je težko verjetno , glede na to kakšno je vreme nič ,saj se bom še javila letim pakirat sayuri si ti že spakirana?
|