Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:47:18
|
|
|
|
meta21
|
Aja, tole sem misnla še povedat... Glorija, midve imava na isti dan RD! Sem naredila en tak mini preizkus, da vidim, kolk natančno berete poste. 20. aprila malo pred polnočjo sem se poslovila z besedami Grem, preden se postaram....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:47:53
|
|
|
|
tia
|
Čer, malce me ni in že ste skoraj na 6. delu, ja punce. Olivija naš Maj je imel norice ko je bil star malo maj kot mesec djni in jih je prebolel brez da bi vedali ,da jih ima, upam da juh tudi vi prebolite tako. Pri nas kaj je novega ,uh kaj vse: do danes imamo že 8 zob, ja naš mali smeško,res je priden ko bi ostal tako,a sedaj ima že od ponedeljka drisko joj je boga njegova ritka ,danes smo zamenjali 10 plenic,sploh nevem kaj mu naj dajem za hrane,da bi se vse to ustavilo tako to je malce o nas,grem malce brat vaše novičke
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:49:59
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Aja, tole sem misnla še povedat... Glorija, midve imava na isti dan RD! Sem naredila en tak mini preizkus, da vidim, kolk natančno berete poste. 20. aprila malo pred polnočjo sem se poslovila z besedami Grem, preden se postaram.... potem pa obema vse naj naj,pa čeprav malce kasneje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:50:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Aja, tole sem misnla še povedat... Glorija, midve imava na isti dan RD! Sem naredila en tak mini preizkus, da vidim, kolk natančno berete poste. 20. aprila malo pred polnočjo sem se poslovila z besedami Grem, preden se postaram.... no, malo z zamudo ampak..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:52:00
|
|
|
|
leda
|
Pa bi se ti matrala, da bi vseh pet naenkrat ujela, da so kolikor toliko spodobni.... hahaha par let nazaj, v času pred pamži, ko smo mel čas za neumnosti, smo igrali fuzbal v zajčji dobravi. eno poletje. fantje proti puncam. in me smo čist not padle, sploh v nepomembne detajle, kot bojni krik, logo, dresi,... in smo se poimenovale v žnk skvik, si nardile oprijete majce v roza barvi z logom veverice v napadu. in za novo leto smo vsem našim tipom naredile koledar z našo skupinsko sliko. no, foto seanso z digitalcem smo začele ob 20.00. ob 5.00 zjutri ni deset bab blo čist nič bližje dogovoru o tem, kera skupinska fotka je najboljša. na koncu je fotošop naredu svoje in glave so letele sem in tja. glih zanč sm najdla koledar. ga ob priliki napopam gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:54:34
|
|
|
|
leda
|
tole solato za lene babe no, tole bom pa jaz kdaj uporabla. poimenovanje, da ne bo pomote. solate se občasno poslužim že zdaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:58:29
|
|
|
|
meta21
|
Sej sm vedla, da bo konc čvekanja, ko bom objavla vajo za joškice. Se ne da trenirat in tipkat, kaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:59:58
|
|
|
|
leda
|
Ma Ela pa že ornk ravnotežje obvlada al kaj, da tam gor lahko sedi. bah. je začela sicer iznenada sedet. kr tko iz pijanega strička v strašno zadovoljnega paglavca, ki ma čist drug pogled na svet. čez noč. in levo in desno se pol naštima kot da se bo odplazila, nazaj pa tko rukne, da sem ji začela tut na airexu blazino podstavljat. tko da za njenim hrbtom je premajhna luknja, da bi padla. to je skrivnost
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:02:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Aja, tole sem misnla še povedat... Glorija, midve imava na isti dan RD! Sem naredila en tak mini preizkus, da vidim, kolk natančno berete poste. 20. aprila malo pred polnočjo sem se poslovila z besedami Grem, preden se postaram.... Jst pa sem to drugače razumela.... da ti računalnik tko počasi dela, da se zraven staraš.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:02:30
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sej sm vedla, da bo konc čvekanja, ko bom objavla vajo za joškice. Se ne da trenirat in tipkat, kaj?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:03:01
|
|
|
|
leda
|
nič ne rabiš pisat....samo kliči.... ker te itak nič ne bojo vprašali,samo zaprosi za vrnitev v prejšnje stanje,kar pa ti itak pripada enkrat....imaš pa tud opravičljiv razlog.. fiši, ma ne me hecat. to je čisti deja vu. točno to je saraya že objavla (na tvoje vprašanje) in jaz sem že pisala, da nič od tega ne drži. seveda pa je to teorija; sicer s strani pravnikov. saraya pa najbrž iz prakse govori...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:03:01
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Aja, tole sem misnla še povedat... Glorija, midve imava na isti dan RD! Sem naredila en tak mini preizkus, da vidim, kolk natančno berete poste. 20. aprila malo pred polnočjo sem se poslovila z besedami Grem, preden se postaram.... ..kaj res ....VSE NAJBOLJŠE META ŠE VELIK TAKO PRIDNIH OTROK KOT JE LOVRO
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:03:36
|
|
|
|
ključek
|
včasih se tudi nam posreči, da sedimo sami............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:05:42
|
|
|
|
gloria
|
...vau 10 strani imam za prebrat ...so kakšne slike ...najboljš da kr začnem ...btw ob 17,30 sem šla spat in spala do 21,00...jaz sem bila tko zmatrana od neprespane noči da več nisem funkcionirala danes....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:09:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce, ki ne dojite a dajete še svojim malčkom sploh za jest ponoči in ali je to sploh še potrebno glede na starost? Prosim za odgovore. Midva še tudi jema 2x ponoči, čeprav sem prepričana, da to ni več potrebno. Ampak kaj pa naj. Da se joka ga ne bom pustila, potem mu pač dam zizo, poje in zaspi nazaj. ..jaz tudi tko....sem ga pa nocoj pustila da joka in sem sebi ,možu ki je moral zgodaj v službo čist zaf noč ker se je mali jokal dok ni ostal brez glasu,pol je pa začel kašljat pa ihtat ...jaz več nisem dosti pametna kaj naj ...v knjigah so tko različna mnenja da se več ne grem,P en govori tko drugi tko...probala bom delat po svoje pa če bo šlo bo šlo, če ne pa ne se bom sprijaznila da pač tko je in da enkrat bo spal ... Pa si mu dala kaj vode ali čaja namesto dojenja? Jaz bom probala brez, samo duda. Naša res poje ogromno goste hrane in jaz vem, da ni lačna. Si upam kar z zagotovostjo trditi. ...ja čaj pa ga ni hotel,dude mi sploh nimamo ker jo noče...GH pa ne pojemo nevem kol...recimo danes samo sadje za malico,kosilo(zelenjava,meso,riž) sploh ni hotel jesti )....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:09:26
|
|
|
|
morango
|
Meta, vse najboljše!!! Ma namigi in branje med vrsticami ob poznih urah pač ne palijo, vsaj pri meni ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:09:50
|
|
|
|
tia
|
nove slike od Maj-a kako se igra
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:10:53
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Aja, tole sem misnla še povedat... Glorija, midve imava na isti dan RD! Sem naredila en tak mini preizkus, da vidim, kolk natančno berete poste. 20. aprila malo pred polnočjo sem se poslovila z besedami Grem, preden se postaram.... ..kaj res ....VSE NAJBOLJŠE META ŠE VELIK TAKO PRIDNIH OTROK KOT JE LOVRO Jaz tebi tudi želim vse naj naj! Hm, le katera je starejša? Kar se pa pridnih otrok tiče se čisto strinjam, zanima me le, kaj misliš z VELIK?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:12:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia nove slike od Maj-a kako se igra
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:13:04
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you včasih se tudi nam posreči, da sedimo sami............ Videt je, kot da Lana Neja to obvlada. Lušna punca. Jaz Lene še ne morem slikat v taki pozi. Razen če jo čist s pouštri obdam, drugač mi takoj zdrsne na hrbet, namenoma. Sedenje ji zaenkrat ne sedi, najraje bi se že kar na noge postavla. Zgleda, da ji tak pogled na svet pač bolj ustreza. No, prevrača in kotali se pa tud z velik veseljem. Ker dogaja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:13:59
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Meta, vse najboljše!!! Ma namigi in branje med vrsticami ob poznih urah pač ne palijo, vsaj pri meni ne. Mah, sej če bi si ful želela ciber tortic bi direkt napisala, tko me je pa zanimal, če bo kateri slučajno kliknlo . Mam jest ene čudne načine psiho-socialnih preizkusov, ha? Hvala še enkrat za čestitke, zdej pa šibam. Mi je lubi polsal sms naj mu prinesem piškot v pojstlo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:15:37
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you včasih se tudi nam posreči, da sedimo sami............ prava punčka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:15:55
|
|
|
|
leda
|
tako drage dame, to je bilo sve za večeras...jutri moram obe skopat, do konca spakirat, zojo na sistematski odpelat in potem off we go...in aja lara, jst mam pa morje rada v tem vrstnem redu: pomladi, jeseni, pozimi, poleti lepo se mejte, kjerkoli boste in se tipkamo maja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:17:18
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda tako drage dame, to je bilo sve za večeras...jutri moram obe skopat, do konca spakirat, zojo na sistematski odpelat in potem off we go...in aja lara, jst mam pa morje rada v tem vrstnem redu: pomladi, jeseni, pozimi, poleti lepo se mejte, kjerkoli boste in se tipkamo maja. uživajte
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 23:17:30
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda sem ga pa nocoj pustila da joka in sem sebi ,možu ki je moral zgodaj v službo čist zafuser posted image noč gloria, jaz ga pri tehle mescih ne bi pustila jokat. no, jst v bistvu tut zoje nisem nikol pustila jokat, ampak to je pač moj način. čeprav morm rečt, da me pri eli prime vsake tolk časa vsak po svoje, bi ti pa eno svetovala; za katerokoli taktiko se boš odločila, jo dobro premisli, uskladi z možem in vztrajaj. po mojih izkušnjah rabiš okrog dva tedna za spremembo vkoreninjenih navad in sploh če se boš odločila za take drastične, ga vsaj ne begaj s tem, da enkrat jošk ja, enkrat ne. vem pa, da je ful težko (sej veš, moja tut ni spalne sorte) bit ponoč dosleden, ampak po moje edino to dela. je pa kar nekaj knigg, ki ti znajo olajšat pripravo strategije. sej ni treba vsega vzet za zlato, ampak gotovo pa najdeš vsaj kak nasvet ali pa idejo, ki vam bo olajšala noči (in življenje)... ...jaz vstarjam na varijanto bolje mu dati zizo in lepo mirno vsi zaspimo kolk pač spimo...dosti se ravnam po nasvetih iz knjige DOJENJE IN MATERINSTVO IZ SRCA....me je pa včeri nekaj pičilo(zdej že drugič) kaj če bi ga probala uspavat z čajem in pestvanjem...žal neuspešno ker se je začel jokat in se sploh ni umiril...pri sploh ni hotel biti... tvoje besede so me zdej nekako umirile pa ne vem za kaj...tko pozitivno ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?