Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:07:29
|
|
|
|
AinB
|
Grem tudi jaz. Lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:07:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pf..jaz sem bolj vsestranska.... ok samo kaj so cengeri..... graba ok .... pojma nimam....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:08:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
raje ji čikna obljubiuser posted image No evo.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:08:38
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evo Lara - si se dobr spomnila kako pridt do velike količine sladoleda user posted image user posted image user posted image user posted image Ma ni dobra kupčija.... sladoleda ne maram glih ne vem kak.... ne rečem, če bi ponudla čikna v mcdonaldsu... Ma sem se itak hecala, dej... Anche čikn je varjanta! Drgač pa vem, da je bil hec ejo, sam sem prijazna punca vseen ponudila kaj za pod zob
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:08:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ..ostale pa po mailuuser posted image ...pa še tisti sarayin smaili, ki prosiuser posted image Samo tistim, ki so bile tam.... drugič pa pridi tudi ti.... če pikec ne bi bil v šoli ...bi bla tam..... ..mogoče pa drug teden pridem kaj naokrog .... me tud malo v smeri kopra vleče ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:09:52
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* A tudi dela avijončke. oziroma ko je na treuhu dvigne trup in roke in nato z iztegnjenimi rokami lovi ravnotežje. Tudi Lija - mislim da ni s tem zaenkrat še nič narobe.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:10:22
|
|
|
|
gold fish
|
...grem tud jaz...samo ne spat...grem končno tisti dopis za sodišče napisat.....da me ne bo.... ..pa da vidimo..kaj bo sledilo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:10:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma ta moja bejbika..... prej je zaspala na flaški in ni podrla kupčka.... zdej pa jo je to zbudilo.. sem jo mogla posesti za trenutek, da je rignila... vi ste še vedno na kupčku al kaj?????? Ma dej.... ja... drugače kr poliva...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:11:20
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ..ostale pa po mailuuser posted image ...pa še tisti sarayin smaili, ki prosiuser posted image Samo tistim, ki so bile tam.... drugič pa pridi tudi ti.... kaj pa tiste, ki imamo zdravniško opravičilo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:11:53
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Katera je pisala da gre v Sol Umag za prvi maj, ali Sol Garden Istra? Se mi zdi, da je ena bila, ali pa se mi je sanjalo. MTY kaj si dobila kje čevljčke rabljene? Ma jaz bi vas prišla en dan obiskat..... može? koga zdej...........pf ali mene???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:12:19
|
|
|
|
morango
|
O, super slikca s septembrskimi otročki. So res lušni. Ma Ela pa že ornk ravnotežje obvlada al kaj, da tam gor lahko sedi. Mi tud taka navihanka deluje. Zdaj bi blo pa fajn, da še Bubija starejšga vidmo, ko same hvale o njem padajo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:12:45
|
|
|
|
Jazzy1
|
Tudi jaz grem spat. Sem čist povožena danes, navkljub dopoldanskemu spancu . Doooolgo noč vsem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:13:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Katera je pisala da gre v Sol Umag za prvi maj, ali Sol Garden Istra? Se mi zdi, da je ena bila, ali pa se mi je sanjalo. MTY kaj si dobila kje čevljčke rabljene? Ma jaz bi vas prišla en dan obiskat..... može? koga zdej...........pf ali mene??? tisto, ki bo v umagu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:14:18
|
|
|
|
Olivija*
|
lahko noč vsem, grem tudi jaz. pa glejte, da ne boste toliko naklofale, da bo treba novo temo odpret
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:14:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft raje ji čikna obljubiuser posted image No evo.... hahaha joj, ne delajte mi skomin..samo en bogi sendvič sem danes pojedla...... ........pa ne čikna.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:15:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...grem tud jaz...samo ne spat...grem končno tisti dopis za sodišče napisat.....da me ne bo.... ..pa da vidimo..kaj bo sledilo... a nisi klicala?? je bolj ziher..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:16:54
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tud grem..Hausa počakat v postlo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:18:25
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:18:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa tudi če bi bilo 10x slaše, bi se za naše zakladke splačalo potrudit! Jaz bi šla za mojo Laro še enkrat skozi to....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:18:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...grem tud jaz...samo ne spat...grem končno tisti dopis za sodišče napisat.....da me ne bo.... ..pa da vidimo..kaj bo sledilo... a nisi klicala?? je bolj ziher.. bom klicala, pa še pisno bom poslala, da bom imela dokaz... Ma sem jezna kot ...da se zdaj s tem utrujam.... sploh ne vem kak naj napišem, da bo mir... Leda, pa pravnik...vskočita prosim....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:19:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz tud grem..Hausa počakat v postlo.... ..... si predstavljaš, da pride res ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:21:28
|
|
|
|
arabela*
|
nič ne rabiš pisat....samo kliči.... ker te itak nič ne bojo vprašali,samo zaprosi za vrnitev v prejšnje stanje,kar pa ti itak pripada enkrat....imaš pa tud opravičljiv razlog..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:22:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Mini Lara še ima zmeraj take lepe očke kot dolarje. Pa tak lepo ji žarijo. Ušesa so pa čisto ok. Ampak bubika, bubika....... rdečelasa in zelenooka lepotica.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:22:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz tud grem..Hausa počakat v postlo.... ..... si predstavljaš, da pride res ... me kap rukne....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:23:59
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Medtem pa še eno vprašanje: Do kdaj naj bi imeli dojenčki oblogo v posteljci in baldahin? ...naš jo bo imel še en čas, ker se ful obrača ponoči in se drugač zagozdi , baldahina pa ni imel nikoli.... Lana se tudi zagodzi. Že itak nogice ven potisne čez latke in pol ko hoče se obrniti ne gre in me kliče. Mah... Obloge (Sarayin vetrobran ) z nogicami potisne čist dol in so že čisto pomečkane (sploh več ne stojijo) al pa potisne nogice med jogijem in podlogo skoz rešetke. Pa še tolk se upira vanje da je že trakce začel stran trgat. Baldahin je pa zdaj po novem začel vlečt na notranjo stran rešetk in ga sesa (tak da se cedi z njega). In kakšen smisel ma pol to še sploh imet?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?