|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
23.4.2009 23:17:44   
leda
pa preden sem zaprla, sem še enkrat fotke pogledala in opazla, da itak ne rabim roza mašne kupvat. sej ma ela roza držalo za dudo...detajli detajli user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
23.4.2009 23:18:15   
gloria
Bubi da zopet ne pozabim...slike,fotoknjige prečudovito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
23.4.2009 23:19:42   
leda
tvoje besede so me zdej nekako umirile pa ne vem za kaj...tko pozitivno

me veseli.

ksenijo sem pa jaz pri zoji že prebrala in mi je tut prav prišla.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
23.4.2009 23:19:57   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: leda

tako drage dame, to je bilo sve za večeras...jutri moram obe skopat, do konca spakirat, zojo na sistematski odpelat in potem off we go...in aja lara, jst mam pa morje rada v tem vrstnem redu: pomladi, jeseni, pozimi, poleti user posted image

lepo se mejte, kjerkoli boste in se tipkamo maja.

Imejte se krasno.... user posted image

Jah, meni dopust na morju sede samo poleti.... tko kot ne bi šla poleti dopustovat v gore... niti slučajno.. user posted image

Grem tudi jaz, lahko noč.
Aja, če hočeš kako fotko od danes mi pusti email... ga nimam.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
23.4.2009 23:20:55   
tia
nič tudi jaz grem,bodite še naprej tako pridne,

nočko

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
23.4.2009 23:23:10   
ključek
nočko........user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
23.4.2009 23:27:49   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

sem ga pa nocoj pustila da joka in sem sebi ,možu ki je moral zgodaj v službo čist zafuser posted image noč

gloria, jaz ga pri tehle mescih ne bi pustila jokat. no, jst v bistvu tut zoje nisem nikol pustila jokat, ampak to je pač moj način. čeprav morm rečt, da me pri eli prime vsake tolk časa user posted image  

vsak po svoje, bi ti pa eno svetovala; za katerokoli taktiko se boš odločila, jo dobro premisli, uskladi z možem in vztrajaj. po mojih izkušnjah rabiš okrog dva tedna za spremembo vkoreninjenih navad in sploh če se boš odločila za take drastične, ga vsaj ne begaj s tem, da enkrat jošk ja, enkrat ne. vem pa, da je ful težko (sej veš, moja tut ni spalne sorte) bit ponoč dosleden, ampak po moje edino to dela.

je pa kar nekaj knigg, ki ti znajo olajšat pripravo strategije. sej ni treba vsega vzet za zlato, ampak gotovo pa najdeš vsaj kak nasvet ali pa idejo, ki vam bo olajšala noči (in življenje)...

gloria - tu se čisto strinjam z ledo... tudi drugače enostavno nimam srca takega malega gledat, ko joka...pa vse kar za sabo to potegne...

..glej moj pikec je imel skoraj 2 meseca neke finte..zdaj se sam obrne in je nehal pol toliko jamrat ponoči.... se tud zgodi, da včasih je 1x, včeraj sploh ni, včasih pa 2x ponoči..... pa sa mi smo isti...včasih bolj, včasih manj lačni.....   Jaz ga nikoli ne navajam kot kakega robota, če razumeš kaj mislim....red ja, samo ne pa točno na min. in ure naštelanega..... 

..prvi je tud bil taki, da ni spal....če  zdaj gledam vsa leta nazaj....sem imela res srečo pri vsem nespanju, da sem ga dojila, ker sma tako najenostavneje rešila zadevo.......

...glede prenehanja dojenja...... mene je pri prvem tudi "skrbelo".....pa je  en večer kar sam nehal kazati interes....takrat pa bodi res dosledna....ni več in konec.....  to je moje mnenje...  (to ne pomeni dojenje do 2,3 letauser posted image ..da ne bo pomote...tam do cca 1 leta mi je pa OK)

user posted image hm jaz mu tudi ne mislim ukinit dojenja že zdej...HB da ga lahko dojim pa čeprav do 1,5 leta...ma ne bom ga več biksala ker ni potrebe...poslušala bom sebe in delala kaj je pravilno za mojega otroka....ma saj veš kak je ko je prvi...prevagnejo mnenja mamic kaj so one nardile da im je otrok spal...jaz pa seveda včeri dejmo to probat ko da že enkrat ni bilo dovolj....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
23.4.2009 23:29:26   
gloria

tvoje besede so me zdej nekako umirile pa ne vem za kaj...tko pozitivno

me veseli.

ksenijo sem pa jaz pri zoji že prebrala in mi je tut prav prišla.

..ja knjiga je tko dobra da jo imam že od septembra izposojenouser posted image in jo kr naprej čitam in se ji divim...ampak resuser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
23.4.2009 23:32:45   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

punce, živjo!

hvala za sočutje, a moram vam povedat, da je zdaj potrjeno, da so 100% norice. ker je še premajhna za razne claritine in poxcline, je dobila le fenistil kapljice. največ mehurčkov ima po lasišču, na boku in na ritki, pa enega na roki... upam, da se ne pojavijo še novi in da ne bo tako boga kot bubi.

morje sem odpovedala oziroma prestavila na 25.6.09.

..user posted image user posted image user posted image ...dober da vsaj veš kaj je....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
23.4.2009 23:34:42   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

sem ga pa nocoj pustila da joka in sžem sebi ,možu ki je moral zgodaj v službo čist zafuser posted image noč ker se je mali jokal dok ni ostal brez glasu,pol je pa začel kašljat pa ihta

Jaz sem Laro enkrat pustila jokat ...  sem imela nekaj za naredit in ni hotela ne spat, ne v bit stajici, nikjer... jaz pa čist živčna...  ... pa sem jo dala v stolček in je jokala in jokala..... NIKOLI več ne bom tko naredila, ker me še zdej, ko se spomnem boli srce in mi je žal v dno duše... 

...saj meni je tudi....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
23.4.2009 23:40:45   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Res je, da doječe matere imajo še to nadlogo bolj zraven. Tisti ki so na flaški se mi zdi tak lepo spijo. No saj tudi eni dojeni otročki, ampak ta prva grupa bolj.

...... se ne strinjam....

sem dala in eno in drugo skozi...v obeh primerih otrok ponoči ni spal tak lepo......garantirano je boljše v primeru dojenja.... vsaj po mojih izkušnjah.....user posted image

..se strinjam...vse imaš pri roki....toplo,v zadosnih količinah pa še lepo je stisnit seuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4836
23.4.2009 23:48:22   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Evo, dve gasilski fotki.... user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
24.4.2009 0:01:54   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: tia

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Aja, tole sem misnla še povedat...

Glorija, midve imava na isti dan RD! Sem naredila en tak mini preizkus, da vidim, kolk natančno berete poste. 20. aprila malo pred polnočjo sem se poslovila z besedami Grem, preden se postaram....

potem pa obema vse naj naj,pa čeprav malce kasneje

hvalauser posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
24.4.2009 0:03:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: tia

nove slike od Maj-a kako se igra

user posted image

user posted image

user posted image

..o kok je luškanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
24.4.2009 0:04:48   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

včasih se tudi nam posreči, da sedimo sami............

user posted image

...user posted image user posted image user posted image kak ma goste lasjeuser posted image lepotička mala...a ne bi ve dve tudi morale na srečanjeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
24.4.2009 0:13:10   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Aja, tole sem misnla še povedat...

Glorija, midve imava na isti dan RD! Sem naredila en tak mini preizkus, da vidim, kolk natančno berete poste. 20. aprila malo pred polnočjo sem se poslovila z besedami Grem, preden se postaram....

..kaj resuser posted image ....VSE NAJBOLJŠE META ŠE VELIK TAKO PRIDNIH OTROK KOT JE LOVROuser posted image

Jaz tebi tudi želim vse naj naj! Hm, le katera je starejša? Kar se pa pridnih otrok tiče se čisto strinjam, zanima me le, kaj misliš z VELIK?user posted image

..men se piše zadnja 2 user posted image user posted image user posted image ....kaj nisi enkrat omenila da si želiš več otrokuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
24.4.2009 0:14:27   
gloria
...nočka....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
24.4.2009 7:36:35   
AinB
Dobro jutro!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
24.4.2009 7:51:54   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
24.4.2009 7:59:16   
arabela*
no,danes mi je sicer uspelo v miru spat od 24.00,pa do treh,takrat je M prvič jedla.Pol dalje pa direndaj...A je tako smrčala spet,da me je zbujala nonstop,pol se je še M zbudila....ob 7.20 pa smo morali s postle,ker je M že bila čist auf....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
24.4.2009 7:59:56   
arabela*
meta,,tebe bom pa po riti....user posted image

vse najboljše.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
24.4.2009 8:03:12   
gold fish
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
24.4.2009 8:03:57   
arabela*
o,,fiši...

Neposredna povezava do sporočila: 4848
24.4.2009 8:04:01   
gold fish

odločla, da jo bom mela čez poletje doma. je le moja zadnja porodniška in možnost prostega poletja z mojima puncama.

user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
24.4.2009 8:05:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image

takole se pa mi igramo........user posted image

user posted image  ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?